Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz
DelArco
üzenetére
Ezeknél a napi megengedett járáseltérés +25/-15 másodperc, ha a te órád valamelyik szélső értékhez közel van, hamar összejön az 1-2 perc eltérés. Ha nem tudni mennyi hordás után még másfél napig ketyeg, akkor a járástartaléka is rendben van.
Még mindig úgy gondolom, hogy nem kell szervizelni, csak esetleg beszabályozni és megtanulni a mechanikus órák használatát.[link] -
válasz
fagyalllo
üzenetére
Pontos adatokra már nem emlékszem de úgy emlékszem beállítás után nem egész egy héttel már percben mérhető volt az eltérés. Egy héttel a beállítás után mondjuk 2 perc eltérés belefér?
Járástartalékra annyit tudnék mondani hogy egy kicsit több mint egy napot kibír. Talán másfelet.Még lenne valami. Már párszor átpörgettem a mutatót ami azt mutatja hogy hányadika van. Így néha a szám amit mutat nem stimmel. Erre van valami gyors megoldás? Órás be tudja ezt állítani?
-
Srácok! Megéri venni egy Deep Blue Tricium 100-ast? Van ám diszkófény rendesen!

-
_stick_
őstag
válasz
Szulita28
üzenetére
Egyre jobban bejönnek a Ward-ok. Nekem ő, a kiszemeltem.
-
Hello!
Van egy nagyjából 4 éves Orient Defender órám amit már 1-2 hónapja nem használok. Most szeretném odaadni valakinek de előtte gondoltam ráférne egy szerviz. Keresgéltem a itt a topikban és írták itt hogy nem igazán érdemes szervizelni mert túl drága az óra árához képest. Leginkább azért nézetném meg mert szerintem elég pontatlan lesz már pár nap után is. (bár ahogy olvastam itt ez nem annyira meglepő dolog ilyen kategóriás automata óráknál) Ezen egy szerviz esetleg javítana? Illetve tud valaki megbízható helyet ajánlani Budapesten?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Szulita28
senior tag
Új Chris Ward Trident:
[link] -
Relaxmpv
csendes tag
válasz
Zoltán124
üzenetére
Nekem a baloldali van, ajánlom. Az inverz kijelző nem rossz, újabb technológia és a piros betétek is jól mutatnak, nem unalmas. A vizet is garantáltan jól bírja, nem kell félteni. Amit nem szeretek benne, hogy a bal felső gomb mélyebben van biztonsági okból, nem könnyű megnyomni, de a másik is ilyen.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Deskdiver
üzenetére
Bezony, DW-5600BBN-1
-
Deskdiver
senior tag
Sajnos én is hasonló problémával állok szemben mint az előttem kérdezők, bár a tét nagyobb.
Nem tudok választani. Melyik legyen?
[link] -
Zoltán124
kezdő
Üdv!
És közülük melyik legyen?
Nem tudok dönteni....
-
Zoltán124
kezdő
Üdv Mindenkinek!
A kettő közül melyiket vennétek meg?
-
fagyalllo
őstag
Pieternél újabb két aranyos kis kvarc Seiko: [link]
-
@mriya@
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
NAGGYON tetszik. 😎
-
marquuard
veterán
Ebben a Citizenben milyen szerkezet van? 8213, nem Miyota lesz. Nem találtam róla semmi érdemleges információt.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Asszem a stricisszíj alapfogalom lett a topikban...

-
Deskdiver
senior tag
válasz
Empsepo
üzenetére
Rodánia Kerámia.

Maradt bennem egy kis űr a Damasko után. (Annak eladása egészítette ki a zsetont a BB-re.)
Kerámia órám még nem volt. Szembejött egy vadi új 55k-ért, ami egész barátinak tűnt ezt az árazást nézve [link] szóval elhoztam.
Semmi extra. Matt és fényes kerámia tok és szíj, zafír, 100m, Ronda 5030D
Valami szíjat keresek hozzá, mert nekem kényelmesebb a szövet/gumi/bőr. -
knoxhu
senior tag
Tudtok olyan webshopot ajánlani ahol van normálisabb minőségű 14 mm-es NATO? Ha nem akkor marad eBay és Kína

-
soultrapp
senior tag
Hello!
Úgy döntöttem,hogy nem adom el a seiko sarb065 órámat,mert tuti megbánnám.
Viszont idővel akkor szíj csere lesz rajta,mert a gyári szíja nagyon gagyi sztem..... és inkább fém szíjra cserêlnêm majd.
Kíváncsi lennék a véleményetekre,hogy ki milyenre cserêlnê.?
Tudtok-e ajánlani valami oldalt ahonnan esetleg tudok rendelni jó áron és belföldi??Köszönöm a válaszokat előre is!
-
-Ben-
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Mondjuk én pont nem vágyom a Submariner „feelingre”, ezért nem is vettem még Hydroconquest -et. De már kezdek megbarátkozni vele. Összességében nagyon szép óra az új kerámiás. Csak a piros végű mp mutatót sajnálom, az jobban tetszett.

Más: a percmutatón miért más színű a lume?
-
-
schawo
titán
válasz
Palesztin994
üzenetére
Megszokható, de igen, alapvetően szívás, naponta 1-2 alkalommal zavar. Csak különlegesen drága (márkajelzéses, vagy egyedi készítésű) szíjaknál vagyok hajlandó pillangócsatot használni, és igen, a szíj megóvása érdekében. De azért lehetne jó pillangót gyártani, de én még nem találtam (aftermarket).
-
marquuard
veterán
válasz
-Ben-
üzenetére
Köszöni jól van, de egyre nehezebben tudok elmenni egy jó búváróra mellett.
Illetve 6 férőhelyes az óradoboz, valami súly azért tartsa már a polcon. 
Nem is rég volt gond, hogy nem 0-ra resetelt a second hand, egyszerű chrono reset meg is oldotta, elvileg G10-nél előfordulhat. Azóta se volt probléma, kopp-kopp.
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Gyors kérdés. Akinek pillangócsatos órája van, annak nem cseszi szét a csuklóját?
Ha bővebbre állítom jó, de akkor már túl laza, egy lyukkal szorosabban tökéletes, de akkor a csat fém része nyomja a csuklómat. A szíj amúgy bőr, az órát 1 hete vettem. Kb 1 óra után a kezemben marad a nyoma a csatnak. Megszokja a kéz, vagy ragasszak a csat belső felére valami bőrt? Nem szívesen tenném, és másik szíjat se szeretnék, mert szép, és ezzel a csattal legalább nem törik meg a bőrszíj:/. -
marquuard
veterán
Tudjátok esetleg, hogy ennek a Victorinox Maverick-nek a lünettája festett fém, vagy kerámia? Nekem lakkozottnak tűnik.
-
marquuard
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
+(#198205)
Így már világos, köszi!

-
gipsztigris
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Ezek szerint nem volt világos amit írtam!

10 nap alatt a kezedben van és nem fizetsz itthon egy buznyákot sem! Előre kifizeted (global shipping) az összes költséget és úgy kapod az órát mintha az EU-ból érkezne. Ami igaz is, mert Belgiumban lép az EU-ba és onnan hozza a futár a címedre.
Én szinte az összes órámat az USA-ból veszem és max. 10 nap alatt mindegyik a kezemben volt.
-
marquuard
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Árban egész jól hangzik, viszont demotiváló, hogy két hónapot fognak ezen is ülni itthon, amiből 3 nap a szállítás.
USA-ból vettem Citizen Navihawk-ot, két hónap volt csak a vám, de szerintem keveset mondok így is.(#198197) Tsebacsi: Ez a régi/új mit jelent? Victorinox weboldalán nem találtam dátumokat ezzel kapcsolatosan.
De ha már így kérdeztem ezt az órát, jó ez a Victorinox márka úgy en bloc?
Ebben az árkategóriában kapok jobbat? Remélem nem, ez kifejezetten tetszik. 
-
fagyalllo
őstag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ő árulja a merkurt, eddig még nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Autós topik
- Hardcore café
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Befutott a foltozásra fókuszáló GeForce driver gyorsjavítása
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](https://i1.wp.com/masterhorologer.com/wp-content/uploads/2018/10/Oris-Robert-Kubica-Limited-Edition-3.jpg?w=803&ssl=1)
![[link] [link]](https://i2.wp.com/masterhorologer.com/wp-content/uploads/2018/10/Oris-Robert-Kubica-Limited-Edition-2.jpg?w=482&ssl=1)

, úgyhogy a kvarcok szűk csoportjában keresgélek diver-t. A ward, amit linkeltem kb. megfelel az elvárásoknak, főleg, ha kap egy 50%-os akciót. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](https://i.ebayimg.com/images/g/EZcAAOSw2yVbtyGr/s-l1600.jpg)
Gyönyörű stricis, ráadásul pillangócsatos.

USA-ból vettem Citizen Navihawk-ot, két hónap volt csak a vám, de szerintem keveset mondok így is.