- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7s26c
őstag
válasz
5-ös kezelő #156947 üzenetére
Tényleg, ha szervíz akkor Csángó utca vagy Bajcsy? Melyik a jobb megítélésű?
-
5-ös kezelő
senior tag
Korábban írtam, h nem tudtam belőni pontosra a watcheszone-ról jött Seiko snzg71j1 automatámat, mert nagy volt az eltérése különböző pozíciókban. Mindenki beszáradt/elpárolgott kenőanyagra tippelt, lévén 2009-es gyártású óra, idén eladva újonnan. Csak gyári garancia volt hozzá, így nem kockáztattam a visszaküldést és kinti javíttatást. Hála a Csángó utcai márkabolt és szerviz órásmesterének, most már pontosan jár /kézen tegnap dél óta +1s/. Nem kenés, hanem egy gyári hibás fogaskerék volt a ludas.
Csabulaxi : Fürdőszobában már nem veszi a jelet, ha ablaktalan panel.
Nálam csak ablak közelében pontosítják magukat.
-
Tulku
veterán
Full size...de érdekes...az FB-n hirdette valaki a saját képeivel, mikor ráírtam, hogy legyen szíves legalább a kártyásat leszedni, mert ott minden adat látszik, egyszerre eltűnt a hirdetés...persze 50 ezerrel drágábban hirdette, mint vettem...
Eladó nem adott felhatalmazást senkinek, hogy használja a képeit, egy az egyben rosszfogásról lehúzott képekkel hirdette... -
csabulaxi
senior tag
válasz
Misi1979 #156939 üzenetére
nekem az futott át az agyamon, hogy 1999-ben vettem 80 ezerért egy titán Seiko-t, szerintem ma pénzt se adnának érte, akkor csak a 4 szeresét kellett volna adni egy Omegáért ami hozott volna hasznot is mára.
Igaz akkor vettem a lakást, és nagyon örültem, hogy az akkori óra álmomat megtaláltam, titán, 100m, ébresztő és nem értettem, hogy ugyanez a modell zafír üveggel miért került 100 ezerrel többe, igaz ezt ma sem értem. -
7s26c
őstag
Megnyugodtam, ezek szerint jó népszerűségnek örvend a Sun and Moon
-
Tulku
veterán
válasz
phranxinatra #156925 üzenetére
Megyen Kirschnerhez...full szervíz, polír...csak benne bízom...már telefonáltam is neki...
Az óra egyébként 2001-es, baromi megkímélt, szerintem még nem polírozták (de persze ráfér).
Ami az érdekessége, hogy megvan az eredeti jótállási jegy (számla?) ahol is az összeg 330 ezer pénz...az új ára. Most használtan drágábban vettem jóval. És amit még nem látott az eladó sem, egy kronométer certifikáció hajtogatott papíron, ahol is az óra ref és gyártási száma nyomva vagyon...persze a plasztik kártya is...minden magyar...így szeretek órát venni...szerintem szervíz után szépen fog teljesíteni ez a 2892....Ha kész természetesen lesz fotó...de menyasszonyt is csak kozmetika után...
-
C0RVUS
tag
válasz
7s26c #156916 üzenetére
Szép-szép az is, de ez a változat meg aztán egészen elképesztően gyönyörű (vót):
-
485
aktív tag
válasz
gyulagy #156920 üzenetére
Nem semmi, elég komoly az ára is. Biztos jó a szerkezet. Szép. Az meg, hogy Japánban gyártották külön öröm. De igen, a ~+30%-ban biztos lehetsz.
Más. Ezt már nézegetem egy ideje, de nem világos, hogy lehet valami Limitált, ha nincs sorszámozva. Akkor inkább szpessöl edisön, nem? Volt már valakinek a kezében?
Seiko SRP783
phranxinatra: Mostanában mindenki csak titkolózik, senki nem mutat semmit, mintha attól elkopna az óra
-
b4zsi-
őstag
Érdekelne a véleményetek/tapasztalatotok az alábbi G-Shockról:
-hőmérő és iránytű megbízhatósága
Ezek a funkciók a napi gyakorlatban használhatók-e vagy csak az óra leírásában mutatnak jól.Van valakinek ez a fajta modell?
-
7s26c
őstag
TULKU : Mindig megcsodálom, milyen gyatra képeket készítenek néha a webshopok részére. Kevés kb-os nyamvadt fotók, melyek sok esetben valójában szép órákról szólnak.
Fagyalllo : Én meg téged értelek meg, ez is szép !!
-
Tulku
veterán
válasz
7s26c #156916 üzenetére
Na én majdnemígy voltam a seamater James Bond Omegával...képről egyáltalán nem jött be, bár 20 éve egy külföldi újságban nagyon jól volt fenyképezve...
Aztán életben megtetszett...jobban áll a kezemen mint az LLD...szerintem hosszabb ideig lesz nálam...
Érdekes módon nagyon olcsón jutottam volna hozzá egy Broad Arrowhoz és nem tetszett a kezemen...nem is vettem meg... -
Ereshkigal
őstag
válasz
gipsztigris #156914 üzenetére
Bocs, csak eszembe jutott: [link]
-
@mriya@
őstag
válasz
Lev Abalkin #156892 üzenetére
-
C0RVUS
tag
válasz
Lev Abalkin #156907 üzenetére
Hát a tokforma szerintem egy kicsit hajaz rá. Meg, hogy végtelen méterig vízálló.
Zseblámpa nem kell hozzá. Ezt ki lehet tapogatni. -
excalibur36
senior tag
válasz
Szia!
Nekem a Steinhart Marine 44 roman van és nagyon szeretem!
Nyugodt szívvel ajánlom, csalódni nem fogsz benne! -
ans
aktív tag
válasz
Orient Star WZ0011DD. Nincs lume.
-
C0RVUS
tag
válasz
Lev Abalkin #156900 üzenetére
Ha időtlen formát akarsz, akkor fosszilis rétegig kell ásni!
-
Lev Abalkin
tag
Hoppá, igaz. Felületes voltam. Attól tartok, egy kínai szerkezetes távol-keleti órát nem tudnék eléggé szeretni. Márpedig nem akarom venni-adni az órákat. 2-3 db kell, de az legyen igazán az enyém, örök darabok.
Bár szívesen összevetném élőben egy Steinharttal, hogy megéri-e az a négyszeres árkülönbséget. -
C0RVUS
tag
válasz
vadászcsiga #156901 üzenetére
Hámér? Csak csodálkozom, hogy akkor nem tartottad érdekesnek.
-
Aske
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #156900 üzenetére
Mi az, hogy nem kizárólagosan kézihúzós? Ennél kézihúzósabb már nem is lehetne, ha egyszer nincs benne rotor.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest