Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
-
drachoHUN
senior tag
The Strain dara:
Összességében csalódás lett. Az első évad kimondottan tetszett, onnan kezdve viszont úgy éreztem folyamatosan lejtőn van a sorozat. A 4. évad elején felcsillant a remény, de ez sem lett jó.A mester kapcsán az elejétől kezdve a végéig, leginkább ez az érzésem volt: Egy balf@sz, aki más b@lfaszokkal veszi magát körül. Eichorst-tal kezdve. Pedig jó karakter lehetett volna a német. De folyamatosan csak szivatták. A legutálatosabb karakter viszont a gyerek volt. Hiteltelen, teljesen. Erre a fináléban is főszerepet kap. Ahol a mester megint megmutatta milyen komoly fenyegetés volt valójában Nem vártam sokat a sorozattól, de sajnos azt is sikerült alulmúlnia.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hulu és a Fox 21 tv sorozatot csinál a Hitmanből.(A játék szériából)
-
jonnyjoker01
veterán
Az új Family Guy is nagyon jó társadalomkritika volt, egy picit azért örülök hogy egy konzervatívabb ország Magyarország és ilyenekkel nekünk (még?) nem kell foglalkoznunk.
Látszik, hogy ha az emberek jólétben élnek nincs jobb dolguk mint drámázni és triggerelni magukat hülyeségeken. Nekünk nincs időnk és energiánk ilyen értelmetlen hülyeségeket csinálni, túlságosan el vagyunk foglalva azzal, hogy túléljük a következő hónapot

-
Pitterix
őstag
LoT305: megint ez a marha
Még mindig gyengusz a sorozat.Damien D. Az Arrow most nem lett volna rossz Deathstroke miatt, de a gyengén kivitelezett bunyók, ájvé.

-
Bad Pritt
félisten
Év tévés híre: Gyűrűk ura sorozatot csinálhat az Amazon.
-
Nem tudjatok ; a Philip K. Dick's Electric Dreams -hez lesz magyar felirat , vagy kukazta a fordito ? 2 reszhez keszult el ,de tobb mint egy honapja

-
oriic
HÁZIGAZDA
Star Trek Discovery
1x09
Hajaj, de jó rész volt,
o.Obár talán kicsit hamar intézték el a Klingon nagy hajót. Az meg külön érdekesség, hogy talán egyre esélyesebb a minap belinkelt Tyler-es és "Utazó"-s elmélet a rész vége alapján. 
És most várhatunk januárig.
-
jonnyjoker01
veterán
Nagyon jó volt az új star trek: discovery rész
Paul alakítása hatalmas volt
Kár hogy januárig várnunk kell. -
Lipton
őstag
Shameless S08E01
Hááát olyan közepes alatti volt. Kicsit többet vártam tőle, nyilván benne van az előző évadok miatti elvárás de ez most halvány. Kíváncsi vagyok, hogy az az E02-re felpörög vagy lassan kezd lecsúszni ez a sorozat is. Eddig egyik kedvenc volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Azt tudja valaki, hogy az itthoni Netflix hogyan frissül? Meg akartam nézni Star Trek-et még melóba indulás előtt, erre látom, hogy még nincs fent az új rész. o.O
-
Fitzgerald
veterán
Stranger Things Season 1
Ez fingom sincs miről szól, meg hogy mért kezdtem el nézni, de végignéztem.
Nemtom miért, de nem untam egy pillanatig sem, pedig valami égbekiáltó gyökérség az egész első blikkre.
Talán a zene miatt néztem végig. Az "It Follows" c. filmre emlékeztetett leginkább, a 80-as évek throwbacket én tökre nem éreztem.
Most már viszont tuti hogy megnézem a második évadot is. -
Armahun
addikt
A 31-ben lehet valami. Először a foton torpedón lepődtem meg, hisz az Klingon technológia és még nem, szövetségesek, akkor hogyan jutottak hozzá?
Ugye időrendben ez a sorozat az Enterprise és a Tos között játszódik. Az Enterprise-ban a gázóriásba süllyedő Klingon hajó számítógépéből szereznek róla tudomást, de csak azt.
A másik ami az első részekben furcsa, az a halottak gyűjtése a hajó körül. Eddig mindenhol az volt, hogy a Klingon test csak levetett burok, bánjanak vele e szerint, most meg temetést rendeznek.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Részben egyetértek, csak már érzékeny vagyok arra, amikor nézem a Robit és stagnál a történet. Az előző évadokban a skizo dolgok nagyon érdekesek voltak,
– ezek mind nagyon művészi dolgok, csak sajnos sokszor a sztori rovására megy. Ha filmet nézek, vagy sorozatot, könyvet olvasok, mindig a sztori az, ami leültet elé, nem a látvány meg az egyéb effektek.ahogy pl. sakkozott önmagával és sosem nyert, meg pl. ez az 5. részes rendezői megoldás, hogy egy jelenet az egész stb. Na de úgy tűnik, a készítő Sam Esmail végre eszmélt, és egész élvezhető lett már ez az évad. Csak a korábbiak miatt engem hamar betriggerel, ha épp megáll a történet.

Most azért érezni, hogy a sztorival is foglalkoztak (ezért késett volna pár hónapot a sorozat?), mert egész jól megmentették a korábbi évadokban történteket. Ugye most már az Elliot vs. Mr. Robot harc is új köntösbe lett téve, sokkal életszerűbb skizo, mint pl. önmaga fojtogatása. Szóval pozitívan csalódtam

-
mark!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
az a favágós rész kellett nagyon. nagyon várom már a következőt, kíváncsi vagyok mi lesz az "elterelés" következménye.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Apollyon
üzenetére
Azért a mostani részben azok az időhúzások erősen kellettek. Nem lett volna akkora hatása, ha szépen végigszáguldozik mindenen. Meg ennek a résznek a lényege is ez volt tulajdonképpen, hogy vágások nélkül real-time megmutassák, hogy miken mentek keresztül. Az egyik korábbi részen (asszem a negyedik volt az, amikor
mondjuk nagyon éreztem a második évados feelinget, de Irving és Tyrell beszélgetése kárpótolt (na ettől azért nem adnék neki jó pontozást).Tyrell múltjában járnak Egyébként nem tudom hogyan lehet élvezni egy sorozatrészt úgy, hogy átpörgetitek néhányan. Még ha valami szart néztem akkor is mindig találtam benne valamit ami megfogott és ha átpörgettem volna nem bővülök azzal. Ilyen pl. az Irving Tyrell beszélgetés, eleinte már gondoltam valami unalmas lelkizés lesz erre nagyon jó volt a párbeszéd (attól függetlenül, hogy aztán kiderült, hogy
Irving hazudott és csak manipulálta őt. -
gyuromoj
veterán
-
Apollyon
Korrektor
Mr. Robot S03E01-E05
Lol, mi történt a sorozattal, csak nem észbe kapott valaki? A hétvégén pörgettem az eddig kijött epizódokat, és meglepődve tapasztaltam, hogy kb. egy nagyságrenddel nézhetőbb, mint a korábbi évadok.
Így is vannak lassú, unalmas részek és üresjáratok 1-1 epizódban, de pozitív irányban történt fejlődés. Lehet azért, mert nem kellett mindegyik rész előtt egy újabb hetet várnom, de ha összehasonlítom, akkor is jobb.Az 5. rész valóban érdekes rendezés, de azért itt is érezhető volt az időhúzás (mutatják a csaj fejét és nem történik közben semmi).
Végre nem megy a skizo bohóckodás a semmin, hanem van fejleménye is a történteknek.Én is arra szavazok, hogy utolsó évad legyen, zárják le tisztességesen a sztorit, és ne húsz évadra nyújtsák ami háromra is túlnyújtott volt. Ha meg kell a pénz, legyen belőle spinoff Tyrell-lel vagy Mobleyval stb.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Wentworth, a nők börtöne
WentworthSEASON 1-2-3-4-5
Nem tudom már ki ajánlotta itt nekem, de köszi, jó volt. Ugyan lesz hatodik évad de még nincs kész, így csak az első ötöt tudtam ledarálni és tetszett. Bea annyira nem fogott meg, ellenben a Freak-el. Konkrétan a sorozatot ő vitte el, illetve a Vera vs. Freak harc, de ez persze nem baj.
Ami zavaró volt, hogy néha sok volt a rinya....jó jó csaj börtön meg minden, de azért a sima telefonálgatások, meg Liz, Doreen, Boomer, Maxine sírásai azért néha már túl sok volt....
A jelenlegi utolsó évaddal próbáltak valami újat behozni, félig-meddig sikerült is. Hogy mennyire lesz sikeres ez a másik megközelítés az majd kiderül a 6. évadban, bár most úgy érzem itt lenne az ideje befejezni. (nincs sok reményem, hogy minőségi lesz a 6. évad de majd meglátjuk) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
2018-ban még jönnek az új évadok az biztos. A Disney 2019-ben indítja a saját stream szolgáltatását, ha a sorozatok kapnak újabb berendelést, akkor oda jön majd a folytatás. Köztük igen a Daredevil is, lévén Marvel/Disney sorozat az is.
___
Inhumans évadzáró (És valszeg sorozatzáró is)
Megint egy sorozat aminek úgy van vége, hogy belengetnek egy nagyobb gonoszt, de valszeg soha nem tudjuk meg hogy kikről is van szó.

(#37545) Bad Pritt
Lehet olcsóbb, de ha valaki nem akar warezolni, akkor így is több stream szolgáltatásra kell már most előfizetnie. Nem hiányzik még egy. Jön most ugye az élőszereplős Star Wars sorozat, a Marvel szériák is oda kerülnek (főleg ha lesznek újak, de miért ne lennének), szóval +1 előfizetés, ami ha valaki sok mindent néz, azért hosszú távon már nem kevés pénz.
Plusz gondolom majd lesz keverés a filmekkel is, és minden széria, mozifilm megy majd át ide a Disney stream szolgáltatására, máshonnan meg leszedik őket. (bár ez csak saját tipp, de szerintem van esélye, nyilván Disney is egy helyen akarja tudni az összes termékét)
-
Janaboy
Topikgazda
Az ilyen egyeni probaknak altalaban nagy bukta a vege.
Arrol nem is szólva, h senkinek se tesz jót.Ha netflixen nem lesz, amit szeretnek, akkor lemondjak az elofizut, ha Disney stream draga lesz nem fizetnek elo. De az biztos, h nem fognak 3-4-5-6 fele streamre elofizetni az emberek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Úgy tűnik 2019-től nem lesznek Marvel-es sorozatok Netflix-en.
Valszeg mennek majd a Disney induló saját stream szolgáltatásához, de erről még nincs hír. -
flash-
veterán
nem sok sorozat van amit hamar abbahagytam, de a Gyilkos (Kevin Bacon, hajsza az ilyen..
pár hete kezdtem el nézni, talán a 8ik részig jutottam, de besokalltam..
annyira sablonos, semmi váratlan, kb. mint egy 20 éves sorozatot néznék...
annyira szánalmas hogy mindig épp lemaradnak az fbi-osok a dologról, pont nem érnek oda időbe, pont nem kapják el az x illetőt és még sorolhatnám...
egyetlen pozítivum James Purefoy alakítása...
úgy találtam rá hogy kerestem imdb-n krimit(nyomozós sorozatot) és imdb is szép volt 7.5..hát semmit nem jelent az imdb valóban..lehet hogy magas a mérce egy Breaking Bad vagy egy Banshee után, (pláne Dexter...huh..) de ez ..
most Ozark-al próbálkozom, itt legalább nem a béna fbi ügynököket kell nézni, +karakterek is elég jól kidolgozottak, elején vagyok még majd meglátjuk

esetleg valami nagyon jó nyomozós sorozatot tudtok? (Luther, életfogytig zsaru sorozatok pl nagyon bejöttek)
-
S e t h
nagyúr
-
jonnyjoker01
veterán
Újranéztem a Mr. R. részt, csak egy kis érdekesség, hogy látszólag 1 db vágás sem volt az egész rész alatt. Kíváncsi vagyok milyen trükkökkel csináltak meg egy-egy jelenetet.
-
-
True Detective 2. évada lehet hogy gyengébb mint az első, egy két jelenet viszont nagyon erős.
Az akció jelenetek nagyon jól megvannak csinálva. -
vond
MODERÁTOR
A történet is kellően érdekes, de nálam egyértelműen az eighties érzés, a geek cuccok, a hangulat, a zenék, a fényképezés, nomeg a szerethető karakterek (Dustin rulz) viszik a show-t.

Három rész után abba jellett hagynunk a második évadot. Nagyon várom már, hogy folytathassuk.
-
törölt tag
Igen, jól kelti a feszültséget, de nálam a "fosatós" mást jelent. - Amit asszony már nem néz meg, na az fosatós

Ezt végigdarálta, egy levegővel
oriic
Hát, a LOST-nak is a vége lett elbaltázva, és az még előfordulhat az ST esetében is. Van még hátra pár évad.
De reméljük, ez nem fog előfordulni.szerk:
Black Orphan S01-S03 (szinkron)Bogdányi Titanilla szerintem, az egyik legjobb szinkronszínész. Én személy szerint örülök, hogy őt választották Tatiana Maslany magyar hangjának. Azt gondolom, hogy sikerült ezt a nagyszerű színészi alakítást, úgymond magyarra fordítani.
Nagyon jól hozza az összes karaktert, nagyszerűen simul a szinkron, a képi játék alá.
Egyébként, nincs gond a többi hanggal sem.
Pálmai Szabolcs is remek találat, Jordan Gavris hazai megszemélyesítésére. Őt többek között, az Agymenőkben is hallhatjuk, ahol Kontra Palit
(ok, ok, az Koothrappali lesz) fordítja nekünk, kissé bárgyúka, nőies dialektusban.
Elsőre, ettől egy kicsit nehézkes elvonatkoztatni, de azt hiszem, ez nem Szabolcs számlájára írható.Én merem javasolni a szinkronos verziót, de pontosat majd akkor tudok mondani, ha hallottam az eredetit is.
Mivel, az 5. évad nincs lefordítva, ezért azt eredeti nyelven fogom nézni. Akkor minden kiderül
-
S e t h
nagyúr
-
.LnB
titán
Stranger Things első benyomás, az első két rész után.
Most még nem értem azt a nagy felhajtást körülötte. De nem rossz. Érdekel a sztori. Bár az ilyen misztikus sorozatok esetében akaratlanul is az az érzés fog el, hogy nehogy olyan legyen mint a Lost (vége) volt.
Hangulatosnak hangulatos, bár egy Fargo, True Detective (1. évad) jobban megfogott a hangulatával az első pár rész után. Természetesen folytatom.És ha valaki megkérdezni majd tőletek később, hogy a Stranger Things fosatós sorozat. Akkor válaszoljátok azt, hogy igen.
Na nem nagyon, de jól kelti a feszültséget a nézőben.Más:
2019-ben élőszereplős Star Wars sorozat jön. Én örülök.
-
Janaboy
Topikgazda
Jo volt a Shannara duplaresz is, de azert mennyire klises mar ez a
jajj mindent megteszek de aztán meg se kellett volna es happy holiday lenne. Azert morci leszek, ha Eretriabol goncit csinalnak. -
Ragnar95
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Rég volt már az S1 és S2-ből is csak 6.részt fejeztem be egyelőre, de nekem pont az a benyomásom eddig, hogy az S2-ben jobban elmentek a thriller irányba, mint az előző évadban. Több a hátborzongató jelenet ebben az évadban, mint az előzőben volt szerintem.
Persze így sem egy horror, messze sem, de szerintem darkabb az S2. -
Pitterix
őstag
Kezdem azt gondolni, hogy a Flash készítő nyomtak valami nem gyenge tubákot, mert az ilyen 5letek tiszta fejből nem jöhetnek.

-
gerii
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Csak egy tipikus hétfő reggel az irodában

-
mark!
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
de, pont a felénél járunk

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát hol is kezdjem.

Eleje szép lightosan de feszülten indult, szép lassan miközben Elliot rájött, hogy kirúgták a feszültség tovább épült. Majd elkezdett kombinálni, meg kell állítania Phase 2-t. Már ezeknél a részeknélt is látszott a ZSENIÁLIS operatőri munka. Na de. Külön kiemelném a hacker nagyit és a konferenciát, nagyon jók voltak
Minden egyes pillanatban érezni lehetett a feszültséget innentől kezdve a RÉSZ VÉGÉIG
Amikor megérkeztek az újságírók végig azon feszengtem, hogy mikor történik meg a robbanás
Ahogy elindult a káosz a tüntetőktől hát emberek teljesen libabőrös voltam. Megjelent Angela... A terv amit egyedül vitt végre egyszerűen zseniális volt, nem elég hogy már kiugrottam a bőrömből sikerült a feszültséget még és még tovább fokozni. Tökéletes és elképesztő és azt@kva volt az egész. És a rész végén természetesen Elliot.............. És vége............ Hát azt hittem megáll a szívem 
Egyetlen egy sorozatnál sem tartottam vissza lélegzetet ennyi ideig. Ha ez a rész nem kap Emmyt, összeesküvés elmélet van a háttérben
Ilyen top-notch operatőri munkát egy filmben/sorozatban sem láttam, maximum a True Detectives közelíti meg ezt a szintet. 999999/10 az értékelésem, magáért beszél

ÉS MÉG AZ ÉVAD FELÉNÉL SEM JÁRUNK

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Bittorrent topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CMW16GX4M2Z3200C16
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zseniális, már alig vártam hogy lássam az új évadot. Jelen pillanatban az HBO GO ingyenes hónapját veszem igénybe tegnap óta, ahol ezenkívül a

mióta várok erre! remélem nem kúrják el.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/11/11/747Valotarsak.S01E05.HDTV.jpg)