- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Srácok a Mandalori második évad után történetileg közbenjön a Boba a harmadik előtt? Mert mintha valami hiányozna történetileg.
-
Armahun
addikt
Twin Peaks s3e8
Magyarázzátok el légyszíves, hogy mit láttam.
-
Armahun
addikt
A 31-ben lehet valami. Először a foton torpedón lepődtem meg, hisz az Klingon technológia és még nem, szövetségesek, akkor hogyan jutottak hozzá?
Ugye időrendben ez a sorozat az Enterprise és a Tos között játszódik. Az Enterprise-ban a gázóriásba süllyedő Klingon hajó számítógépéből szereznek róla tudomást, de csak azt.
A másik ami az első részekben furcsa, az a halottak gyűjtése a hajó körül. Eddig mindenhol az volt, hogy a Klingon test csak levetett burok, bánjanak vele e szerint, most meg temetést rendeznek.
-
Armahun
addikt
Nézem a Twin Peekst , és üdítő volt benne látni a Csillagkapuból Hammound tábornokot, ugyan abban a kék egyenruhában.
Elmondása szerint nem beszélhet a munkájáról, de annyit elárult, hogy távoli csillagok műholdas megfigyelését végzik. -
Armahun
addikt
ST Discovery 1x07
A sorozat elejétől éreztem valamit ami nem tetszik benne, de nem jöttem rá, hogy mi az egész mostanáig.
Ez nem egy sci-fi ez egy szappanopera. Nem a történeten van a hangsúly, hanem a szereplők lelki világán.
-
Armahun
addikt
Mit szólnátok egy olyan sci-fi sorozathoz, amit részegen forgattak le?
-
Armahun
addikt
Tegnap beleolvastam a topikba és az lett a vége, hogy jól megfertőztetek ezzel a mr robottal.
Most tartok a harmadik rész felénél de már az első rész végén nagyon kezd bizonyos szempontból emlékeztetni a sorozat a
harcosok klubjára.
Eli és robot nem ugyan az a személy ugye? -
Armahun
addikt
Nekem nagyon tetszett, csak nem volt értelme.
Legalábbis nekem az jött le, hogy attól keletkezett a szoba a tárgyakkal, hogy használták azokat a kísérletben.
De akkor még nem volt hatalmuk a tárgyaknak mert a kísérlettől lett, vagy nem?
Elég paradox helyzet. -
Armahun
addikt
Sziasztok!
Remélem akad itt olyan, aki tud segíteni. Beudrott egy régebbi sorozat, de a címe nem jut az eszembe.
A sztori az hogy a főhőst egyik pillanatról a másikra elfelejti minden ismerőse, rokona, barátja. Csak egy fénykép van nála egy kivégrésről, és próbálja kideríteni mi is történt vele.
Sajna csak ennyi maradt meg belőle, de szeretném újra megnézni, és igy cim nélköl kissé komplikált.Remélem valaki még emlékszik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest