Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
nekem az egyik kedvencem
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).más, pár kérdés:
- DLChez felrakom az origint, regelek, és boldog vagyok? pcn játszom
- mik a legjobb autók, mi a shift1 Nissan GTR works helyi megfelelője sebesség/kezelhetőség terén?
- online érdemes próbálkozni vele?
Új hozzászólás Aktív témák

- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. a hossza miatt sokkal inkább tűnik egy utcai pályának, mint egy rendes versenypályának. persze másik oldalról kihívás, vezetési és beállítási szempontból is (vannak technikás részei, viszont egyben a játék egyik leggyorsabb pályája), eszméletlenül nehéz tökéletes kört menni rajta. főleg, hogy jó időhöz olyan autó kell, ami 200 fölött is még jól gyorsul, viszont emiatt lassabb helyeken az autó általában eléggé ideges lesz. Murcielago workssel Shift1ben szórakoztam eleget power lapokkal, de igazán GTR Evolutionben se volt jobb a helyzet (Corvette GT/Koenigsegg GTvel egész szépen tudtam menni, bár annyira nem voltam gyors).