- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Majd ma kipróbálom, hogy mennyit segít vagy sem a bekapcsolt segítség.
Egyébként PC-n játszom, csak XBOX kontrollerrel. -
mrbig25
őstag
válasz
proci985
üzenetére
A Gumpert biztos jó lenne, de még nem sikerült vele tiszta kört mennem...nemhogy közel tökéleteset.
Szóval még finomítani kell a beállításain...meg a mutatóujjamon, hogy finomabban tudjam adagolni a gázt
Egyébként a Veyron-al is lehetne jobb, csak még eddig nem foglalkoztam a finomhangolással.
-
mrbig25
őstag
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
Egy 5 perces időmérő alatt ennyi jött össze a Maserati MC12 GT1-el: 2:14:009
Maradt még benne egy kevés... -
mrbig25
őstag
-
mrbig25
őstag
válasz
proci985
üzenetére
Driftre nálam a BMW M3 e90 a nyerő.
Akár teljesen gyári állapotban is simán nyerhető vele az összes drift futam...ha kevés lenne az erő, akkor mehet bele az M6 V10-es motorja és kész. Legalábbis nálam ezzel gyerekjáték volt.
XBOX 360 kontrollerrel nyomom, minden segítség kikapcsolva.Mindenki a zöld poklot nyomatja...ezért kérdezném, hogy SPA-n ki-mennyit ment? (autó és tuning mértékével együtt)
-
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
1:09:511 - kipörgésgátló low állásban.
Így gyorsabban körbe lehet érni, de nem olyan élvezetes.
-
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Mivel még senki sem írt időt, ezért kezdem én
1:10:656
XBox360 Gamepad - menetstabilizáló, kipörgésgátló kikapcsolva
Kikapcsolt segítségekkel ez az S2000 inkább élményautózásra való, mintsem gyors haladásra
-
mrbig25
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nézem én minden nap, de igazából nincs miről írni...
Ebbe a köridős dologba is bele kéne kezdeni. Kéne egy lefixált verda, fix tuninggal, mondjuk 3 pálya, aztán mindenki írhatná, hogy éppen mennyi a legjobb ideje. Következő hétre 3 új pálya, új autóval...
-
mrbig25
őstag
válasz
JoceeHunt
üzenetére
ITT le van írva. Pár katt az egész.
-
mrbig25
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Drifthez a BMW M3 E92 -t ajánlom. (tuninggal vagy anélkül is megfelelő)
Sokat szenvedtem én is vele, de ezzel az autóval szinte az összeset sikerült elsőre megcsinálni
Endurance versenyeket a Veyron -al csináltam, annyira nem volt nehéz...viszont a Nordschleife az izgi volt, főleg este.
-
mrbig25
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Billentyűzettel is teljesen jól játszható, de akkor be kell kapcsolni a "segítségeket".
Én Xbox360-as kontrollerrel nyomom és az eddig próbált autók közül egyedül az Audi R8 (works upgrade-el) okozott némi kellemetlenséget. A többivel tudok menni, de azzal valahogy még nem jött össze.
Jelenleg a Bugattival próbálkozok, hogy minél tovább csiszoljam a Spa-n elért időmet...pedig érzésre van ettől jobb autó, de mégis ez a leggyorsabb köridő alapján. -
-
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem rossz az a McLaren MP4-12c, de van ettől jobb járgány is.
Driftet próbáld meg a BMW M3 E92-vel. Én azzal csináltam és gyerekjáték volt. (alapon is teljesen tökéletes)
-
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha nem csúszol ki a pályáról /ez pályánként változó...néha megenged egy kis kicsúszást, de van ahol 1mm-t sem tolerál...érdekes/ és nem ütközöl senkivel egy teljes körön keresztül.
Nem tudom, hogy valaki ezt elérte már mondjuk a Nordschleifen?!
Időmérőn is nehéz a pályán maradni, de tizenakárhány ellenféllel garantált az agyf@sz. -
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Shift 1-et is billentyűzettel nyomtam, ott egyedül a drift okozott gondot.
A 2-ben a drift is ment billentyűzettel. Viszont billentyűzet mellé érdemes bekapcsolni a segítségeket.A kontrollerrel kapcsolatban:
ha a botkormányokat megmozgatod, többször minden irányba, akkor nem áll be középre?
Nálam az XBOX 360-asnál úgy volt, ha jól emlékszem. Először össze-vissza volt, aztán végignyomogattam-mozgattam és automatikusan beállt középre.Egyébként 8k-ért lehet venni vezetékes XBox360 kontrollert, ennyit szerintem megér. Jó a fogása és a két analóg ravasz pedig csillagos ötös, amikor autós játékról van szó. (gáz-fék)
Két hete van meg, ez az első gamepadom és hamar megszoktam. Most már jobb köröket megyek, mint eddig billel

-
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szia!
Igaz, hogy én XBOX 360-as kontrollerrel nyomom, de szerintem abszolút jól játszható gamepaddal is. (nagy előny a két analóg ravasz, ami tudtommal nincs a Tiéden)
Minden segítség ki van kapcsolva és abszolút jól lehet irányítani az autókat.
A driftes futamokat is simán megcsináltam (ezeket annó még billentyűzettel is simán meg lehetett csinálni - legalábbis nekem nem volt probléma)
Én hasonló beállításokkal játszom
Új hozzászólás Aktív témák

- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Időmérőn is nehéz a pályán maradni, de tizenakárhány ellenféllel garantált az agyf@sz.