Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MATT KERRICH
üzenetére
pályát már valamennyire ismerem (37 kanyar az azért 37 kanyar), viszont magát az autót még kevésbé
.alapvetően eddig annyi a tapasztalat, hogy a hetedik/nyolcadik(?)at nem forogja le, szóval a váltó áttételezésén biztos lehetne állítani. ugyanígy az aerodinamikán.
a súlypontja jónak tűnik, nagyon ültetni a Nordschleifén meg nem szabad, mert fennakad az autó a Karousselben. illetve még Shift1ben a Murcielago Workssel állítgattam elég sokat, ott sikerült belőni egy setupot, amivel 250 fölött is stabil volt az autó, viszont az a setup meg 130 alatt a lassabb kanyarokban volt életveszélyes. kormányáttételezés rendben van
kérdés még a motorvezérlés, de olyan 330 fölött már így is picit idegesen viselkedett. az kb három helyen jöhet elő a pályán, amiből egy hely tartósabb, szóval ez igazából annyira nem nagy baj.
segítségek mögött nekem az a gondolatom is benne van, hogy GTR Evolutionban anélkül pár autó (Köenigsegg CCX) még ismerős G25ével is kb vezethetetlen volt. olyan 550 ló fölött nekem már picit erősek az autók, bár a Bugatti kb olyan, mint egy jóságos vaddisznó, röfög, hörög, kilő, megáll, és még irányt is tud változtatni. ja és magától nem akarja meglátogatni a homokágyat, ami az Audi R8 Workssal összehasonlítva pl hatalmas pozitívum.
az egyetlen bajom vele, hogy széles és hosszú, Monte Carlo (aka Riviera)/a hegyi pálya egy Lancia/S7el lényegesen egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.