- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Vennék Shift 2 aktiválatlan DVD vagy Origin verziót, ha van valakinek elfekvőben.

-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Minimodot felraktam hozzá, már sokkal-sokkal jobb lett a játék és az FFB is, viszont random kifagy

-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Feltettem, de nem nagyon változott az FFB. Annyi, hogy azóta már legalább mindig van -valamennyi-.
-
Chosen
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az Shift 1 patchelése után már elővigyázatos voltam, ott totálkáros lett a játék a patchtől, így most nem raktam fel, itt tényleg javít is?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
G27-tel játszom a játékkal, nagyon tetszik, csak egy gondom van vele, hogy az FFB totál idiótán működik.
Egyszer van, egyszer nincs, néha inverz, és nem ritkán egyenesben is ránt jobbra vagy balra. (szimekben tökéletes az FFB -GTR2, rF-) Lehet ezzel valamit kezdeni? 
-
Chosen
addikt
Szvsz: Akinek tetszett az első rész, annak a második is be fog jönni, akinek eddig sem tetszett, annak ez se lesz jó.
Én az első csoportba tartozom, az irányításon javítottak az 1-hez képest, viszem is végig, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák

- Keystation 49 (Midi controller)
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + EA Sports FC26 2 év garancia!
- Asztali PC , i7 7700 , 1660 Super , 16GB RAM , 256GB NVME , 500GB HDD
- 8GB DDR3 1600Mhz SO-DIMM , Laptop RAM
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyszer van, egyszer nincs, néha inverz, és nem ritkán egyenesben is ránt jobbra vagy balra. (szimekben tökéletes az FFB -GTR2, rF-) Lehet ezzel valamit kezdeni?