- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
-
válasz
ThySoul #1535 üzenetére
Egyébként nekem a Demon ezerszer nehezebb volt első végigjátszásban mint isshin, mert míg isshinnél azt kellett, mint a játékban mindenhol(deflect attack és kész) addig a demon egy sima souls boss, és nehéz átállni rá 30 óra deflect után pontosan.
Mondjuk nehéz nekem összehasonlítani más ds bossokkal, amikor először játszottam a ds3-al gyakorlatilag egy komolyabb bosst nem vertem le egyedül, a bb-ben a dlcben ludwigot szintén npc hunterrel első próbára azt se tudtam mit csinálok.
Aztán újra elővettem a ds3-at akkor meg szinte simán ment minden. (namlesst kivéve) Gael azért kihívás volt, de közel se annyira mint Ishin. Bb-t szintén újrajátszottam, nem okozott komoly problémát egy boss se max 3 próba volt, Ludwig is 5-ik próbára ment, Kos itt szintén komolyabb kihvás volt (múltkor meg se tudtam szagolni) de közel se annyira mint Ishin.
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #1535 üzenetére
"Pisti annyira önfejűen és idióta módon játszotta ezeket, de főleg a sekirot (mindenki mondta, hogy egy rakat prostetic jó lenne, de leszarta mert az "buzis)"
Na de végül is pont erről van itt szó, hogy egy jó megoldása van a dolognak és ha te nem pont úgy játszod, hanem mint Pisti is akarta, hogy tegyük fel toolok nélkül, akkor no chance. Ő picit másképp akarta játszani, ahogyan a soulsokat is picit másképp játszotta, a saját módján, de míg ott a játék teret engedett más-más játék stílusnak, itt ez nem lehetséges.
Friede, Gael persze ezek is nehezek, de valahogy ott nem érzed azt, hogy keretek közé vagy szorítva. Ott ha akarom megyek faith buildet és le lándzsázom Gaelt vagy fogok egy göcinagy pajzsot és pajzsolok. A lehetőségeken van a hangsúly, ami Pistinek is hiányzott, hogy nem tudott a saját stílusában harcolni, azt kellett csinálnia amit a játék elvár tőle. Van akinek ez fekszik alapból, így nem érzi ráerőltetettnek, de megmondom őszintén én is örültem volna azért, ha a parry mellett van más opcióm is a harcok megoldására, mert már fájt az ujjam a sok L1 nyomkodástól. (mert ugye folyamatosan nyomkodod, hogy az adott parry fremeba beleessen a parryd, ha csak pont akkor próbálnád lenyomni, amikor pont optimális, azt egyszerűen nem lehet lereagálni annyira gyorsak a csapások, támadások, de erről már volt szó, gondolom nem újdonság a nyomkodós parryzés ennyi idő után már)
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #1527 üzenetére
Jó így külön külön leírva persze el lehet mondani melyik fázisban mit kell csinálni, hogy jó legyen, de egyben a 4 fázis együtt nagyon lehoz az életről bárkit. Ráadásul egyikre sem mondanám, hogy könnyű, még Gencsíró papára sem akivel indul, mert ott is ha nem koncentrálsz 100%-san és már lélekben a következő fázisokat várod, simán összepakol az is. Minden részben vannak nehéz bossok, de ennyit még egyikkel sem szívtam mint ezzel és úgy látom hogy ezzel nem csak én vagyok így, szerte a neten, aki nem hagyta abba a játékot a végéig, az az utolsó bossnál tette le. Nagyon sokan nem fejezték be emiatt.
Most, hogy csak a magyar The VR csapatot hozzam fel, ők is szeretnek szenvedni, Pisti végigment a souls játékokon, ráadásul ninjon módban alsónadrágban stb. szóval azért ő szereti a kihívást, de a Sekirot kb a felénél ő is abbahagyta és nem is fogja folytatni soha már. Ennek azért biztos van oka. Pedig azért megnéztem volna Isshin vagy a Demon ellen mit összeszenved
Nekem az volt a szerencsém, hogy Isshin után mentem csak a Demonhoz és ő már klasszisokkal könnyebb volt, kb 5. tryra le is ment.
Sőt most jut eszembe, lehet tévedek, de úgy rémlik belezőgép Csabi is a Démon után tette le a játékot, nem játszotta végig. Pedig az ő végigjátszását követtem, nagyon szórakoztató volt, a Demon meglett neki kb 1 hét alatt, Isshinhez nagy magabiztossággal ment be, mondván, hogy a Demonnál NINCS nehezebb. Na hamar rájött, hogy a Demon lófax nem volt és úgy emlékszem kb 4-5 nap próbálkozás után törölte a játékot, nem verte le Isshint végül.
-
válasz
ThySoul #1527 üzenetére
nekem all time favorit a ds3 de a sekiro a boss figjhtok miatt simán bejött a második helyre. Nekem pont azt az érzést hozta amit a ds-ekből hiányoltam. Lehet L1 spam, de ha így nézi valaki akkor a ds-ek harcrendszere meg roll-r1. És isten őrizz hogy vitát generáljak, mondom imádom a ds-eket főleg a 3-at, de még a 2 is a kedvenc játékaim között van. Ds1 hangulatban ok, de utolsó ds-ként amivel játszottam a bossok miatt elég gyenge. Két értékelhető boss van a dlc-t nem számítva.
Meg végre itt van egy méltó főellenség, aki valóban a legnehezebb a játékban. Mondjuk genichiro nélkül is jó lett volna nekem már kicsit sok volt belőle
Én is úgy éreztem hogy egyenletesen emelkedő a játék nehézsége. Persze ahogy írod butterfly az elején szívás de amúgy opcionális.
Ami miatt valóban nehezebb lehet mint a más from játék, hogy itt nem tudod felfarmolni magad, ami bár nem minden, de azért pár szint az életet jelentheti.
Bár nem adtam el de abban egyetértek többekkel, hogy nem biztos olyan kedvvel veszem elő újra mint a ds3-at vagy a bloodbornet, amit ng2+ első 3 bossa után töröltem riutálisan mert nehogy már csak ezzel játszak
(pedig akartam)
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #1524 üzenetére
egyenletes nehézség
ha ez irónikus volt akkor OK, de amúgy vicc amit mondtál sorry
Az egyenletes nehézséget meséld szerintem annak aki hetekig szopott a butterfly nénivel vagy a 4 fázisú főbossnak, ami kb a világtörténelem legundorítóbb és állítom bátran, legnehezebb bossa, amit csak videójáték valaha megélt. Semmi egyenletes nincs benne.Örülök, hogy bejött, nekem is valamennyire bejött ezért is sajnálom, mert ahogy írtam is, egy évtizeden át játszott játék lehetett volna belőle, ez a bosszantó benne. Ha tök 0 lenne nem is lennék itt és nem rinyálnék csak elengedném a faxba, mint a Witcher 3-at
-
Yodamest
veterán
válasz
ThySoul #1509 üzenetére
DS1 szerintem csak annak volt akkora élmény, akinek az első souls játéka volt. Nekem a DS2 volt az első találkozásom a szériával és 6-7X biztosan végigvittem. Utána jött az 1. rész, azt végigvittem 2X, másodikra már mindent kimaxolva, összeszedve, optiális builddel stb és kb elég is volt. Remastert megvettem, de nem bírtam túl sokáig eljutni benne már, egyszerűen elég volt belőle ennyi. BB az nagyon adja, épp jelenleg is folyik egy végigjátszásom benne. DS3 szintén zenész, jelenleg is tolom, a souls játékok összes esszenciája benne van, olyan mint egy képesalbum a szériáról, lényegében szerintem a 3 után már érdemtelen az előzőkkel játszani, mert minden tökéletesre lett csiszolva benne, olyan mintha egy definitive remaster lenne a szériát összefoglalva. Sekiro meg hát... elkezdtem másodszor is, a lovag bossnál járok éppen, igazából ha nekiülök egy jó erős kávéval akkor úgy elvagyok vele, akár egész nap tudom tolni, viszont ha leteszem pár napra, akkor utána nincs meg az az érzés, hogy fú hazaérve nekem erre rá kell indítanom és haladnom kell benne.
-
Šolaire
veterán
válasz
ThySoul #1357 üzenetére
Köszi az infót.
7 vancsak 5 ment el az első fázisra.
Első könnyű mert folyamatos blokkolásból visszatámadva simán ölhető. A 2. fázis se nehéz már megtanultam kikerülni a fény lövedékeket.
Nem kapkodok. 25 óránál tartok és még fő boss-ba csak a lovas van meg.minibosst sokat legyőztem. Ez a fight nagyon tetszik.
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1316 üzenetére
Szerintem a legjobb hely a farmolásra Ashina Castle Antechamber. 15 másodperc alatt, harcolás nélkül, két bogyózással szerzel 3700 XP-t. Leszúród a kékruhást rögtön, utána meg a folyosón a lilia ruhást hátulról. Leül az idolnál, újraindul.
Egy ötös skill így nekem 25 perc volt.
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1316 üzenetére
Nem kell bandukolni. Levered az ellenfelet, és mielőtt Kuróval interaktálsz, kilépsz ott a csatamezőn a játékból, mentesz, ismét elindítod, és a csatamezőre tesz vissza. Ha Kuróval interaktálsz viszont, akkor jön a credits utána, és akkor a temple-be tesz vissza.
Arra figyelj majd, hogy az utolsó skill képernyőn a legutolsó skillt (9 pont) azt csak úgy tudod megnyitni, ha
előtte megveszel egy szöveget valamelyik halárustól. Valami Leaping nem tudom mi a skill neve, amiről szóló szöveget meg kell venni. Ott álltam, már csak az utolsó hiányzott a platinához, és nem akart megnyilni. És a szívbaj kerülgetett, hogy én még egyszer el nem indítom ezért a játékot az elejéről, ha elhagytam valamit. Utánaolvastam, és ez a megoldás. Ez a leaping valami nem jelenik meg a képernyőn, ez a szivatás. -
törölt tag
válasz
ThySoul #1211 üzenetére
Nem az volt a kérdés, hogy a barlangban ott van-e a
, hanem az, hogy a DÖNTÉS előtt vannak a majomharcok, vagy utána.virág Mert ha előtte, akkor nem megyek nekik megint, mert akkor már úgysem kapok értük bead-et, csak purse-t, mivel már megcsináltam, a döntés előtti állást töltöttem be ismét.
De úgy rémlik, hogy ez bizony előtte van.
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1196 üzenetére
Unalmasak a Side Quest-ek? Amikor a vegere ersz a jateknak akkor nyilnak meg a legjobbak mint pl. a Return of the Gourd vagy a DLC-kben amik vannak azok felelmetesen jok. Amugy nekem ez a missionbased nagyon bejott de elhiszem ,hogy van akinek ez nem tetszik.
Altalaban azok mondjak ,hogy konnyu a BB akik meg sose barangoltak az FRC chalice-ekben.Persze tudom ,hogy nem az alapjatek resze csak ugy mondom.
A DS2 az nalam ugy volt ,hogy vegigmentem rajta az osszes DLCvel egyutt utana instadel.Ennek is az lesz a sorsa csak itt DLCket meg se fogom venni.
En DSR-t jatszottam ami cca ugyanaz mint a DS1 fapados vagy en sztem brutalisan jo jatek.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
ThySoul #1183 üzenetére
Jaja, tiszta röhej, legalább akkor dobnák a Prayer Bead helyett a legnagyobb pénzeszsákot. Nem mintha a pénz túl nagy issue lenne a játékban. Én az NG+ XP farmolás során a leggazdagabb shinobivá tettem Farkast, 470k arannyal fejeztem be a játékot, nincs mire elkölteni.
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1183 üzenetére
Igazandibol egyedul a Ichiakarmifcknng warrior-t kel, egyedul megcsinalni a Lapis-ert ha nem akarsz a DOH-el kinlodni akkor azzal egyutt a Prostethic Trophy meglesz 2 vegigjatszas alatt.
En mostmar a farmolas reszre jutottam es csak az az 1 Tropgy hianyzik de mar alig vartam ,hogy ide eljussak.
"Gyulolom" ezt a "fosch" "jatekot"! -
Kai_Rong
senior tag
válasz
ThySoul #1172 üzenetére
Mielott beszelnel Owl-lel a kastelyban, ments egyet es lepj ki a jatekbol. A mentesedet told fel a felhobe manualisan, ha van PS+ elofizud (a Sekiro mentesnel az auto-uploadot kapcsold ki) vagy mentsd ki egy pendrive-ra. Nyomd le a Shura bosst es nezd meg az endinget, majd toltsd le a felhobol / pendrive-rol a Shura elotti mentesedet, es folytasd tovabb a nem-Shura sztorivonalat. Az elso endinged a Purification volt? Mert ha nem, akkor az osszes boss trofeahoz mindenkepp kell meg egy plusz vegigjatszas, ha Owlt nem nyomtad le Hirataban. Teljesitsd a fennmarado ket ending kovetelmenyeit (melyik van meg hatra?) Az osszes protezis cucchoz szedd ossze a szukseges lapisokat (3 jon a Great Carp boss questbol, 1 a Fountainhead Palaceban levo Shichimen Warriortol, 2 pedig a Demon of Hatredtol, ket vegigjatszas alatt legalabb 10-et ossze kell szedned a lehetseges 12-bol). Skillpontokat a foboss elott, Ashina Outskirts Stairwaysnel lehet farmolni, egy kor alatt 5,5k XP jon ossze, az utolso skillhez szukseges utolso pont 79252 XP kell. Ez a resze nem tul kellemes farmolas, szoval keszulj fel ra lelkiekben.
Ha eljutsz a fobossig, akkor nyomd le, es mielott odamennel Kurohoz, ments egyet, lepj ki, toltsd fel a mentesedet PS+ felhobe vagy pendrive-ra, nezd meg az egyik endinget, lepj ki, toltsd le a mentesedet, es valaszd ki az utolso hianyzo endinget. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1140 üzenetére
Jó neked, én már vagy 2 és fél órát tettem az endbossba. Az első fázis vicc, a második 70%-os valószínűséggel megvan, a harmadikban eddig mindig meghaltam, egyszerűen nem tudom még a támadásait (nem sokszor jártam nála, kb. 6-7-szer.
Viszont van egy lassú, de tuti trükk, amit ki is fogok próbálni: harmadik és negyedik fázist ki kell csak rohangálni, és a lecsapós támadásánál egyet ráütni. Ma ez lesz.
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1075 üzenetére
Egyebkent ebbol a vidbol meg ugy egyebkent rajottem ,hogy mit csinalnek teljesen maskent ha ujrakezdenem.
Ha megvannak a szukseges skillek akkor varnek amig unlockolom a konvertalast es minden skilpontot(5=1) Attack Powerb-e nyomnek.
Ha vki akarja a Skill Trophy-t akkor ugyis marha sokat kell farmolni vagy elorebb menni de az Attack Power sztem az elso vegigjatszasnal sokat segithet.Ugyhogy biztos felnyomnam minimum 20-ig az hetszentseg.Vagy legalabbis 14-ig mert ahogy nezem ott van a softcap vagy 27-ig ahol a masik softcap van
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1067 üzenetére
Én pont leszarom, mi a látványos, eredmény orientált ember vagyok, nem művész.
A vége ugyanaz, levágod.
Például a nagy majom második fázisát csak Ulthanito-orsóval csináltam már kétszer is meg, az aztán minden, csak nem látványos, sőt, egy kicsit legalja, de eredményes, és ez a lényeg!
-
YAKEN
aktív tag
válasz
ThySoul #1023 üzenetére
Nekem a hirataban levő eltűnt. Én kinyírtam a nagy halat de előtte etesd meg a jókkal többször kapsz jutalmat érte. Miután kifingott a nagyhal a menj vissza és ott lesz a jutalom a köcsögnél. Majd huppanj is be a vízbe rögtön.
Eztuán érdemes lesz elnézni oda ahol először harcoltál a majommal. -
YAKEN
aktív tag
válasz
ThySoul #1002 üzenetére
Több szereplős bossok ellen:
Makik ellen tűzijáték, vagyis a barna maki ellen, mikor pl. ordít a másik, akkor van egy kis idő cselekedni. Rugdalózó páros ellen van egy nagyon egyszerű módszer. Kék ninjutsu és hopp már a te oldaladon harcol a gyengébbik. A harmadik a seven spearnél van, ott elcsalod a gyengébbiket, mikor megnyugodott és hátat fordít, ismét kék ninjutsu. -
Kai_Rong
senior tag
A hosszabb endinghez egy döntésre van szükség:
Miután legyalultad a három bosst Ashina Depthsben, Sunken Valleyben és a Hall of Illusionben, akkor a sztori szerint vissza kell menned Ashina Castle-be. A kastély tetején, ahol Genichiróval küzdöttél, ott lesz majd egy bizonyos hozzátartozód, aki arra kér, hogy segíts neki és áruld el Kurót. Itt lehet dönteni, hogy neki segítesz vagy pedig Kurónak. Utóbbit kell választanod. Onnan tudod, hogy jól választottál, hogy utána rögtön egy boss fight jön, amiben ezt a bizonyos hozzátartozót kell elverned. -
törölt tag
Az egész onnan indult, hogy 'szar a sekiro mert túl nehéz, pedig hát ő végigvitte a DS-eket'. Igenám...segítséggel.
Szóval valószínűleg azokat sem tudta volna végigjátszani egyedül. Így értelmetlen felhoznia azt, hogy végigjátszotta őket.
Na meg korábban jogosan írta valaki, hogy ez a játék teljesen más stílust kíván meg. Amiben segíthetett a DS, hogy már tapasztalt az ember kihívást és nem adja fel. Ismeri és tudja, hogy meg kell találni a boss gyenge pontját.
Viszont hogy lehetne bármit is a DS-ből áthozni, ha ott is segítségért nyúlt az ember és nem megy neki?Egyszerűen a sekiro rávilágított most azoknak az embereknek arra, hogy 'oké hogy segítséggel végig vitted a játékokat, de egyedül valszeg ott is feladtad volna'. Ez pedig nem tetszik nekik (akik szarozzák ezért a sekirot). Nekem pedig nem tetszik, hogy szaroznak egy remek alkotást. Pláne úgy, hogy a könnyebb FS játékokat se tudták egyedül leküzdeni.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy valaki segítséggel vagy trainerrel játszotta végig a DS-t. Viszont ne is verje a mellét érte, mert úgy bárkit odaültetek és végig viszi.
-
atainprison
senior tag
Van nehány boss, ami úgy van megtervezve, hogy nagyon nehéz előbb leütni a posture-t, mint az életét (pl: Demon of Hatred, Chained Ogre, Headless, Guardian Ape, stb.), de a többségnek jóval előbb le lehet ütni a posture-t, mint az életet és arra érdemes rámenni.
Ulthanito: spirit cuccot a shadowrush csak akkor használ, mikor szúrás után a magasba ugrik a karakter, szóval a shadowrush spirit cucc nélkül is lehet használni, csak akkor nem ugrasz az ellenfélre szúrás után.
-
törölt tag
Én párszor eljutottam oda HP veszteség nélkül és mégis haltam. Számomra az volt akkor a legnehezebb fázis. A villámmal megcseszett mindig.
Aztán egyszer sikerült összehozni a villám visszaküldését és legközelebbi próbára simaliba volt úgy, hogy 3x visszacsaptam rá a villámot.
Szóval végül igen, az a legkönnyebb része, de nekem ott volt legnehezebb rájönni, hogy mi a siker kulcsa.ui: Pedig előtte lent mondta is a játék, hogy mit kell csinálni, de nem akarta az igazságot. Aztán egyszer mégis.
-
ThySoul
senior tag
-
cocobanana
tag
Rossz helyen jársz. Bika leverése után, Ashina Kastély jön, amiben van 2 miniboss, majd a tetőn egy főboss. Utána mész a Kongo templomba, ahol a papírsárkány van. Utána mész a völgybe, majd utána Ashina mélyébe. Hivatalosan így van a story időrendi sorrend. Ha ezeket mind megcsináltad, akkor a játék felénél jársz kb. -
Yodamest
veterán
Sokkal nehezebb, mint bármely ezelőtti from játék, de ezt a már megjelent külföldi reviewek-ban is elmondják.
Az a fő ok talán, hogy te iszonyat sebzéseket kapsz be, 2 ütés általában végez veled, viszont a sebzésed meg nagyon kevés. Néztem tegnap DS1-2-3 bossharcokat és nevetséges, hogy mennyivel nagyobbakat lehetett ott sebezni a bossokba. Itt szó szerint csak csipkeded a bossok hp-ját, hát nem is 2-3 percesek, hanem inkább 8-10 a harcok. (ha minden jól megy) Folyamatosan gyengének érzed magad, nem tudsz feltápolódni.Ja itt jut eszembe, a protézis eszközöket is jó lenne használni persze, igen ám csak azok meg fogyó eszközökhöz vannak kötve, amit csak drága pénzért lehet megvenni! Ergo azért nem nagyon használja ezeket senki, mert egyszerűen nincs módod kipróbálgatni rendesen, hisz nem bátorít rá a játék, mert csak elmegy rá a pénzed.
-
Rony949
őstag
Hogy nehéz-e? Feltétlenül.
Hogy nehezebb-e mint a Souls-játékok? Nem teljesen egyértelmű. Maradjunk annyiban hogy másabb. És sokkal gyorsabb tempót kínál. Ha már Souls-játékok, leginkább a Bloodborne-hoz hasonlítható, de az se 100%-osan. Full akciójáték az egész, a harcok során szinte folyamatosan használni kell a dodge funkciót és az sem árt, ha benyomsz egy-két parryt. Ha a Souls-játékokban nem igazán ment a parryzés, akkor lehet ez nem a te játékod lesz...ellenkező esetben hajrá! Ez a játék inkább az agresszívebb harcmodort hálálja meg, de itt is érdemes előbb kitapasztalni a különböző ellenfelek támadásait. Utána lehet támadni ezerrel.
A grafikától sokat ne várj, DaS3 szint, 2015/2016-os textúrákkal. Viszont jópár pálya látványvilága eléggé szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest