- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1555 üzenetére
Szövegértelmezés elégtelen.
Mondjuk szerintem kezdetek óta az volt. Én mindig azt mondtam, én nem akarok egy kibaszott pajzs mögé bújva remegő térdekkel barnanacival harcolni egy boss ellen.
Egy szóval nem mondtam másnak semmit. Magamról beszéltem. Nem arról, ki hogy játszik.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1552 üzenetére
Mondjuk szerintem kezdetek óta az volt. Én mindig azt mondtam, én nem akarok egy kibaszott pajzs mögé bújva remegő térdekkel barnanacival harcolni egy boss ellen.
Odamegyek és lebaszom. Férfiasan. Az összes dast így toltam végig, első perctől kezdve. Lehet azért, mert a BB volt az első játékom.
Az első dasom a 2. rész volt, már ott sokszor kisgatyában toltam le a bossok némelyikét.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #1549 üzenetére
A szart nem kell ahhoz megkóstolnom se, hogy tudjam róla, hogy szar az íze. Így a belenéztem 3 percet sokszor sokkal több annál, mint amire szükséged van.
VR pisti számomra egy sutyerák marad akkor is, ha még két hónapig nézném egyfolytában. Kinyitja a száját, és dől a szar belőle. Primkó, na.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #1532 üzenetére
Nekem pedig a butterfly helyén lévő father maradt ki, ott már nem küzdöttem meg vele, talán nem is volt elérhető nemtudom. Meg nyilván a másik befejezés általi orvos csaj és könnyített Isshin harc is kimaradt.
Akkor maradjunk annyiban, hogy a Sekirot nem játszottad végig.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #1519 üzenetére
Ha nem úgy teszel, mert te többet szeretnél elugrálni vagy bármi akkor meghalsz, ez egy igen vagy nem egyenlet.
Ezt meg kell, hogy cáfoljam. Isshint a végén én úgy öltem meg, ahogy a fejlesztők egész biztos nem akarták. 25 percig tartott a bossharc, a harmadik és negyedik fázisában egy nagy sugarú körben rohangáltam folyamatosan (a technika az Ulthanito-orsó néven került be a játékos történelembe) körbe-körbe, és kizárólag a lecsapós támadásainál kerültem mögé, és ütöttem meg. Magyarul kergetőzött velem 20 percen keresztül (de, szédültem). és nem én haltam meg, hanem a végén ő.
-
törölt tag
válasz
Yodamest #1515 üzenetére
Nem lett jó, nem lett jó. Ezt te egy személyben eldöntöd így?
Ahhoz képest, hogy csak egy bináris kód, talán a legnehezebb From-játék lett belőle, amin úgy hullottak a népek, mint a legyek. Elég csak megnézni a trófeák rarity-jét.
Úgyhogy mégsem annyira faék egyszerűségű ez.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1484 üzenetére
A harmadik fazisaban nem ertettem a koncepciod: mindennel probalkoztal, de semmit se csinaltal. Se a posture nem ment fel, se a hp nem fogyott.
A harmadikban hatalmas makod volt, hogy ket villamot adott be egymas utan! Onnan mar sima liba volt.
Gratula, lenyomtad, az a lenyeg, platinaig meg se allj!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Šolaire #1340 üzenetére
Másképp nem is fogod tudni lenyomni. Megjelenik, odarohansz, vered konfettistül, amíg el nem teleportál, majd amikor kilövi a lézersugarat, akkor vagy deflect, vagy inkább lila esernyő (mivel a játék elején vagy, lilia esernyőd még nem lesz.
És ezt ismételed, amíg nem hal meg, Közben meg tekered a pacifyingot.
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1316 üzenetére
Szerintem a legjobb hely a farmolásra Ashina Castle Antechamber. 15 másodperc alatt, harcolás nélkül, két bogyózással szerzel 3700 XP-t. Leszúród a kékruhást rögtön, utána meg a folyosón a lilia ruhást hátulról. Leül az idolnál, újraindul.
Egy ötös skill így nekem 25 perc volt.
-
törölt tag
válasz
ThySoul #1316 üzenetére
Nem kell bandukolni. Levered az ellenfelet, és mielőtt Kuróval interaktálsz, kilépsz ott a csatamezőn a játékból, mentesz, ismét elindítod, és a csatamezőre tesz vissza. Ha Kuróval interaktálsz viszont, akkor jön a credits utána, és akkor a temple-be tesz vissza.
Arra figyelj majd, hogy az utolsó skill képernyőn a legutolsó skillt (9 pont) azt csak úgy tudod megnyitni, ha
előtte megveszel egy szöveget valamelyik halárustól. Valami Leaping nem tudom mi a skill neve, amiről szóló szöveget meg kell venni. Ott álltam, már csak az utolsó hiányzott a platinához, és nem akart megnyilni. És a szívbaj kerülgetett, hogy én még egyszer el nem indítom ezért a játékot az elejéről, ha elhagytam valamit. Utánaolvastam, és ez a megoldás. Ez a leaping valami nem jelenik meg a képernyőn, ez a szivatás. -
törölt tag
Ulthanitoval nem baszakszik senki.
-
törölt tag
Tegnap este lenyomtam NG+ban második próbára a brutál endbosst, igaz, a harmadik és negyedik fázisát nem tökösen, hanem rohangálva csináltam meg. Kész a purification és a true ending is, azaz mind a négy.
Kezdtem is NG2+t, Genichiro másodikra hasalt, a lovas paraszt, bika szintén, a többiek mind elsőre, ma reggel a fehér majom másodikra.
Már csak két trófea hiányzik a platinához, rohamléptekkel haladok a lapisok és az xp farming felé.
-
törölt tag
Corrupted Monkot kipeccselték a japók, már nem lehet lebogyózni a fáról.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1289 üzenetére
Az az egyik legkönnyebb, a piros szemű fasz. Semmi mást nem kell csinálni, csak deflectelni párat, pillanatok alatt felmegy a postureje. Meg se kell ütni.
Azt hiszem a negyedik próbára meg is lett.
Azt ne hagyd ki.
Amúgy amit talán a legjobban utáltam ebben a játékban, az a 10 nyaklánc összeszedése volt.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1287 üzenetére
Tudom, csak nekem az a rész valamiért nem Hirata része a fejemben. Csak ha "elölről mész". Amúgy vicces, hogy a dagadt iszákos négy formában is benne van a játékban.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1285 üzenetére
A rugdosós kurva anyját!
-
törölt tag
A lapisok ugye nem nullazodnak le uj vegigjatszasnal?
-
törölt tag
Megtaláltam a super easy, cheesy, 100%-os taktikát Owl 2.0 ellen. A következő a stratégia:
Odamegyek, azt lebaszom! -
törölt tag
válasz
Adam_Shepard #1243 üzenetére
Tudom, hogy ugyanazt csinálja, csak annyit mondtam, hogy a repkedő lila bagoly zavarja a látásomat. Nem a tüzes bagolyra mondtam, a lilára.
-
törölt tag
Tegnap Hirata Owl-lal ismerkedtem, a második fázisában zavar a kurva baglya, a látásomat valahogy behúzza vagy nem tudom. Másfél órát próbálgattam, még kb. ennyi próba, és meg lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Linux kezdőknek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest