Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
Kezdd csak el. Úgyis addig gyötör a dolog míg el nem kezded.
Más:Tegnap meglett a nagy majom (aki egy Kratos imitátor). A második fázissal már voltak gondok, de a csúszós támadásánál könnyen lehet sebezni. 7-8 próbából azért lement, kicsit Benny Hilles lett a harc.
Aztán jött a barlangos harc. Majdnem meglett elsőre, a legvégén egyet hibáztam és vége... Kicsit megborult az agyam, de már jól vagyok.De azért az hogy behívja azt a másik troll majmot, hát nagyon kellet. Ez amúgy ugyanaz a majom mint akit megöltünk? Nem igazán értem. Még jó hogy nem 2 ugyanolyan őrző majmot kell legyőzni. A kis barna nem sokáig húzta szerencsére.
-
pomk
őstag
Ezt melyik endingre érted? Melyiknél maradok ki ezekből?
Kuroval kapcsolatban az faternál hogy döntöttetek? Az Iron Code-ot követették vagy sem? Tegnap este belefutottam egy számomra nagyon meglepő dologba a kígyóval kapcsolatban:
Eljutottam a Sunken Valley Passage felső részéhez, ahonnan amikor kisétáltam a kiálló gerendán felülről rá tudtam ugrani a kígyó fejére és meg tudtam ölni. Vagy nem? Örültem, gondoltam most meg tudom végre nézni mi van a völgy alsó részében a mérges tavak mellett bent a barlang végén a házban. Oda megyek, erre ott a kígyó.
Akkor most mi van? 2 kígyó van? Vagy nem öltem meg? Vagy más időben játszódik? Érdekes ellentét amit egyelőre nem nagyon értek. Tudjátok mi erre a magyarázat? -
törölt tag
-
atainprison
senior tag
Arról is van egy videóm
. Mondjuk nekem még mindig a Demon of Hatred volt a legnehezebb.
-
törölt tag
Most hogy a végére értem megnéztem milyen endingek vannak.
Nem olvasgattam utána, hogy mit kellene csinálni. Szeretem úgy játszani az összes játékot, hogy amire én jövök rá, az lesz. Na majd lehet nekifutok ng+ban a dolognak.Én a sima immortal servancet kaptam meg. Tehát nem. (#838) sp8787 A hangulata és az egész körítés tetszett a BB-ben, de számomra túl könnyű volt, így elvette a kedvem az egésztől. Persze a DLC hozott kihívást, de az már késő volt számomra. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a BB-vel a sekiro megjelenése előtt ~2 héttel kezdtem el játszani. Addigra már ng+ban is végig játszottam a DS trilógiát. Tehát lehet ezért volt könnyebb.
-
cocobanana
tag
Köszi, még 3 fázisba nem sokszor jutottam el, de már meghalok. 1 fázis még könnyű, második már baromira nehéznek találom. Szinte csak védekeznem kell és ha olyan animációt ad be, akkor tudom sebezni. 3 fázisnál meg eddig csak futottam és próbáltam megfigyelni. De valószínűleg ytb rákeressek és azok alapján fogom leölni. Meg ott megnézem,mit alkalmaz az öreg meg hogyan kell. Nincs nekem már idegrendszerem ehhez az utolsó bosshoz normálisan. Eddig mindent normálisan guidek meg videók nélkül csináltam, de ez betette nálam a mércét, meg így a végére már kicsit meguntam. Nem érzem, hogy valóban erős lenne a karakter hiába öltem le az összes bosst. Purification ending kell hozzá. Lényegében annyi, hogy mikor elsőnek találkozol a tetőn a fatherral, akkor loyális leszek Kurohoz, utána meg legyőzöd és beszélj Kuroval. Majd itt a jön a 1000iq, hogy restelj minden párbeszéd után, majd menj ahhoz a falhoz, ami az előtt van, hogy kitudsz ugrani a tetőhöz és hallgasd ki mit gondol Kuro. Persze hozzá kell simulni a falhoz. Majd utána Emmával beszélj fent az emeleten, majd rest utána meg az old grave temetőben ismét beszélj vele. Majd menj haza és menj a ház mögé és megint simulj a falhoz és hallgasd ki az öreg és Emma beszédjét. Ezt megint 1000 iq kell ehhez. Utána beszélj Emmával megint és akkor lesz aktiválva a Hirata Main Hallos megváltozott pálya. Minden párbeszéd után érdemes restelni a szobornál. -
Yodamest
veterán
Fuh az jó sok akkor 14 miniboss kimaradt nálam. Bár nem mentem erre rá direkt, tehát aki jött szembe azt elkapáltam, de nem néztem utána ennek. Azt tudom, hogy headlesst nem öltem még, de az nem is dob ilyen itemet, illetve van 2 hely ahol küzdöttem a hollowot dobáló mágus genyával, de végül nem győztem le.
-
Yodamest
veterán
Jah próbálom én is memorizálni, meg találtam egy egész értelmes tutorial videót is hozzá, ami nem arról szól, hogy "nézd így kell" és a gyerek hibátlanul bedarálja 4 perc alatt... ebben kicsit emberibben van ábrázolva a harc, mikor kell közel menni, mikor mid-rangebe, adott pár ötletet.
Addig úgy sem nyugszom, amíg nem lesz meg, csak akkor is zavaró, hogy rossz a design. Ezek a Sekiros harcok tipikusan olyanok, mint egy vizsgára készülés, mondjuk egy zárthelyi. Több napon át készülsz rájuk, e körül forog az agyad, teljesen kizárod a külvilágot, míg végül már ultra instictben tudod mikor mit kell csinálni még mielőtt az agyad gondolna rá. Megcsinálod okés meg minden, majd kb 1 hét múlva már nem tudnád megismételni, mert totál elfelejted. Az eddig legyőzött bossokat, minibossokat már nem vagyok benne biztos, hogy magabiztosan megint letudnám verni.
Ellen példa, lásd nem rég amit írtam, DS3-ba nem tudom hány hét vagy hónap kihagyás után beléptem, Twin Princess előtt voltam épp, bementem és 3. tryra levertem, majd mentem tovább és 3 bosst levertem zsinórban. Azokat valahogy nem tudom elfelejteni, talán mert ott nincs is mit elfelejteni, hiszen te harcolsz a te stílusodban, nem pedig egy megszabott pattern alapján, amitől ha eltérsz akkor halsz.
atainprison Nioh fullos kiadás megvan, de nem sokat játszottam még vele bevallom. Az első bossnál megakadtam, de valahogy az egész nekem túl keleties már, meg sötét és egyforma. Nem adta.
-
Yodamest
veterán
fú ne is mondd!!! Az a durva, hogy még Elajjaz is ott bukta el a speedrunját... nem előtte, nem utána, hanem ott annál a minibossnál
ja és nem úgy, hogy relatíve sok időbe telt neki legyőzni, hanem egész egyszerűen megmurdelt a pecsába
amikor láttam, azért jól eső érzés fogott el, kicsit megmagyarázottnak éreztem a rengeteg halálomat.
-
melega
őstag
A BB ben ami zavart a hosszú töltési idő, de ott nincs csalás exkluzív ps 4-es cím végigvittem. Volt vagy 60 -óra.
Amúgy pedig a Dark Soulsnak nem kell folytatás kiforrta magát szerintem.
Sekironak király lenne egy folytatás vagy a Bloodbornenak, de olyat olvastam hogy a következő generációra a dark souls játékok fejlesztői terveztek egy olyan játékot: Amiben 10 királyság van,
és tetszőleges sorrendben haladhatunk a pályák végén főellenségek várnak,
állítólag az írója is megvan.Amíg nem hivatalos érdemes pletykaként kezelni -
BOBAKILL
őstag
Gratula!
Én Midirrel voltam így DS3ban.
#sp8787: kis túlzással de igaz amit írsz. Egy sárga cukor sem árt a posture védelmére. Asszem az való rá.
A kastélyos katanas fazonnak marha gyorsan visszaáll a postureje, azt kell ütni is. Meg ugye kitérni.Erre legsarkosabb példa a centipede. Baszatod az L1et minr állat, utána kanji jelnél ugrasz egyet rá. 3 ilyen és kész. -
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
Nálam az oltárnál nem volt prayer, anélkül lett meg a 40. Nem értem a dolgot. Egyébként itt egy elég jó guide hozzájuk. Ha tényleg csak kettő prayer hiányzik, az akkor mindkettő a másik Hirataból hiányzik, az biztos. -
atainprison
senior tag
.Tutorial zombinál lehet venni egyet? Ez nekem nem rémlik. Ha nem voltál a másik múltban, akkor ott maradt ki a két prayer, mert két miniboss van ott: a részeges dagadt és egy ninja vagy mi. A Divine Dragon leölése előtt kell megcsinálni a dolgokat, szóval azt már buktad. Majd NG+-ban olvass utána miket kell csinálni, elég hosszú lenne leírni (össze-vissza hallgatózni kell emberek után már én sem tudom milyen sorrendben, a lényeg, hogy a Purification endingre keress rá) -
atainprison
senior tag
Sejtem, hogy hol maradt le neked. A végével függ össze a játéknak:
2 miniboss a Hirata Estate-en van, abban a múltban, amikor a pillangós nyanya helyett az Owl felturbózott változata a boss (ez kell a Purification endinghez). Az előző hozzászólásomban leírtam, hogy attól függetlenül meg lehet csinálni ezt a szálat, hogy nem ezt az endinget akarod megcsinálni. -
melega
őstag
Tudom mit basztam el, nem Shinobi fatert öltem le a végén hanem Emmát meg egy öregembert, és a kislány akivel az elején találkoztam halott így nemtudok vele beszélni. Néztem végigjátszásba hogy miután megöltem Corrupted Monkot beszélni kellett volna a kislánnyal aki jelenleg halott. Nem nyomtam new game pluszt emiatt, de mostmár mindegy. -
melega
őstag
Végigvittem, és mivel apámat nem öltem meg a játék elején, a szarabb befejezést kaptam volna, de mindent bejártam megjelenés óta és végén azt válaszottam hogy megölöm Emmát,
de mindegy volt mert ha Great Shinobit leölése mellett döntök a végén azt a Genichirot ölöm meg akkor a szar befejezésem lett volna,
mert apámat vagy baglyot nem öltem le játék közben. -
törölt tag
Sima liba volt, én is a fejére ugrottam, rájöttem, hogy lehet.
-
-
atainprison
senior tag
"Egy idegesített benne de nagyon, hogy ivás közben lőtt meg az esetek többségében."
Erre újfent a tűzijáték a megoldás. Az ad egy kis időt a bossoknál a hp töltésre és posture visszanyerésre, ha szükséges. Ez a tűzijáték protkó a legjobb az egész játékban, mindenre is jó
.
-
törölt tag
Nem két fázisa van?
Amúgy tudom, hogy be kell gyakorolni.
Szerintem én rosszul csinálom. Amikor látom, hogy támadni fog egy boss, lenyomva tartom az L1-et, ezzel védem az ütéseit, de persze közben sebződöm is. Majd után egyből visszatámadok R1-gyel, amit általában kivéd, vagy nagy ritkán betalál, és levesz neki nagyon kicsit a HP-ból.
Szóval nem érzem, hogy mi ebben a nagy mechanika? Vagy mitől olyan sikeres ez? Nekem nem tűnik annak. Egy idő után ráadásul, mivel fogy a HP-m, a postureöm gyengül, és már az ütéstől el is fekszem, és mire felállnék és innék, már levág.
-
Yodamest
veterán
Érdekes amúgy én valahogy ezeken a single player játékokon nem tudok annyira ideges lenni, legyenek bármennyire nehezek.
Ennek örülök is, mert én is rengeteget fifáztam és ott játékosok ellen borzalmasan feltudott búrni a játék. Nálam ez csak játékosok ellen jelentkezik valahogy.
pomk akkor írd hozzá mindenképp ha még nem tetted a deflect L1 nyomkodós taktikot is, mert tényleg működik, hiába van aki nem hisz benne. Úgy nem is bírnék játszani, hogy mindig minden egyes kard összecsapásnál PONT akkor kellene deflektálnom. (a parry sokkal jobb szó, na mind1 használom amit ti)
A deflektnek kb van egy fél mp-es ablaka, amíg működik, tehát ha azon belül nyomtad a gombot, akkor beadja. Ha pedig folyamat nyomkodod, mindig be fogja adni, mert sose esel ki a fél mp-es időtartamból, nem tudnak közé "beütni". Ez nagyon megkönnyíti a játék deflekt részét, azért hangsúlyozom ennyire, hogy aki nem tudta ezt eddig az használja így. -
saelin
veterán
A fejszén kívül én sem találtam más értelmes támadó prosthetic-et (talan a Lady Butterfly felé kunai-ok) . Van a Raven's Feather vagy mi, na azt mindenképp próbáld ki, de úgy hogy egyszerre több ellenféllel küzdesz! Úgy fogod érezni magad mint egy Dark Art-ot űző vérbeli shinobi. -
törölt tag
Az armored warrior harc? Amikor rájöttem, hogy mit kell csinálni, akkor röhögtem egy jót. Amennyiben érdekel a megoldás:
Baromi erős spoiler róla:Addig kell ütni, amíg más esetben már lehetne kivégezni. A kivégzős ütést viszont olyan helyen kell csinálni, ahol ki van törve a korlát. Tehát ő egy kitört rész pereménél döglődik és bumm. -
törölt tag
Sinister bell alatt a demon bellre gondolsz? Amit írt a játék, az alapján egy démon szállta meg a harangot és ha megkongatod, akkor beléd költözik. A környezetedben levő ellenfeleket pedig felerősíti. Én is megkomgattam, de szerencsére ha az itemre rányomunk, akkor levesszük magunkról az 'átkot' és visszamegy a harangba. Elég nehéz a játék egyelőre alapból is -
törölt tag
Lone Shadow Sword...
Ne is mondd. Az egy egyszerű boss fight lehetett volna elsőre. Akkor még oda lehetett lopakodni mögé és hátba szúrni. Viszont mutatta, hogy lehet vele beszélgetni, ezért kíváncsi voltam. 1 életet lecseszni róla semmi extra. A másodikhoz kell az odafigyelés.Azt a skillt már kifejlesztettem, hogy a jelenlétem kevésbé vegyék észre. Kipróbálom majd úgy is, hogy a lépteim legyenek halkabbak és hátha akkor hátba lehet szúrni. A samurai csókát elcsaltad a dungeon-be? Én megtettem és... ...azóta már a következő cuccot kell odavinnem. Beszéltem az árussal a dungeon bejárata előtt, aki azt mondta, hogy ezt még megfogom bánni. Kíváncsi vagyok, hogy mikor kell megküzdeni csórikám átalakított testével A fejnélküli pöcskinsznél használod az item-et, amitől lehet igazán sebezni őt? A fejlesztőktől pedig maximálisan elnézést kérek a pályatervezés leszólása miatt az első pár óra alapján. Ki kellett, hogy nyíljon a terület és azóta basszus. Itt is olyan összeköttetések vannak az egyes régiók között, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT