- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Lézerparaszt #185 üzenetére
Sikerült végre rájönni a megoldásra. Intel Turbo Boost Technology uninstall után megjavult. (Kikapcsolni nem elég)
-
törölt tag
válasz
Lézerparaszt #198 üzenetére
Akkor már megkaptad és arra kell menni. Xbox kontrolleren LT(bal ravasz) a használata. A 'kapaszkodó' pont jelzi, hogy mikor tudod használni. Szépen kitelítődik, ha elérhető távolságban van. Sokszor ugrás közben kell nyomni a gombot. -
SemmerFH
tag
válasz
PS4 slim-en sem tűnik nekem full stabilnak az fps. De azért élhető.
-
saelin
veterán
válasz
Lézerparaszt #192 üzenetére
Szerintem ezért ne rakd újra a gépet. Várj egy patch-ig vagy valami.
-
Rony949
őstag
válasz
Lézerparaszt #190 üzenetére
Ha nVidia kártyád van, akkor melyik driver verzió van most letöltve? Nekem 418.91 van jelenleg.
-
Rony949
őstag
válasz
Feltételezem, gép restart már volt. Meg gondolom próbáltad állítani a grafikai beállításokat is.
-
Redcaster
őstag
válasz
PC-n játszottam vele egy órácskát, az első minibossig jutottam, addig semmi problémám nem volt, tartotta az atomstabil 60 fps-t. Most megyek haza, estére terveim szerint beleteszek 2-3 órát, kíváncsi leszek nálam jelentkeznek-e ezek a problémák.
Szerk.: fullhd-ban játszok ultrán.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Ahogy elnéztem a topikot, javarészt konzolon játszunk. Viszont tegnap bátyám nézett valakit, Twitch-en, aki szintén erre panaszkodott. Sőt, ki is fagyott neki a játék többször is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest