- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Šolaire #1522 üzenetére
Én 3 harcot élveztem, az az Ape elleni harc volt meg annak a második menete a 2 majom ellen és a Genichiro elleni küzdelem. A többinél én is csak azt éreztem hogy végre túl vagyok ezen is. A játék végén úgy éreztem mint egy boss speedrun lenne az egész.
Ha lett volna benne többféle armor, fegyverfejlesztes, lootok akkor többször is játszanék vele. Az nem hajt hogy most ugyanúgy kell megölnöm egy bosst, talán most jobban sikerül a mikiri...stb. Inputlag tesztelésre kiváló.
Nem ostorozom annyira a játékot mert egy jó játék ez, csupán nem azt kaptam amire számítottam. -
Yodamest
veterán
válasz
Šolaire #1505 üzenetére
jaja én is így voltam vele, egyszer végigmásztam rajta, még úgy jó is volt az újszerűség miatt, de twitchre felnézve nemhiába nem látom a prókat, hogy speedrunt, 0 hit runt vagy bármit gyakorolnának benne. A DS1-2-3-ban mai napig folyamatosan tolják a különböző challenge runokat. Sekiro megjelenés után ment egy ideig, de senki nem játssza újra már...
sp8787 igen érdekes amit írsz, van a játéknak egyfajta indie feelingje ez már nekem is feltűnt. Olyan vegyes az egész, mert a tálalás, grafek, hangok, az egész pályadesign, abszolút AAA szint, technikailag tökéletes. Viszont ez a nem átgondolt képességfa féleség, meg unalomba fulladó L1 spammelős játékmenet, nagyon ilyen pár hét alatt összedobott munkának hat. Érdekelne, hogy ez valóban így van-e, hogy ezen a fő csapat dolgozott-e vagy tényleg csak egy kisebb részleg megpróbálta megvalósítani az ötleteit a rendelkezésre álló magas szintű technikai háttérrel.
-
Woodslave
félisten
-
melega
őstag
válasz
Šolaire #1423 üzenetére
Na de a Bloodbornet meg a Nioh végigjátszottam ps4-en ott meg nincs trainer. A Bloodborne volt vagy 60 óra. Amúgy a kedvencem a From Softwaretől.
A másik állítólag készül egy játék az írója is megvan a From Software készíti amiben 10 királyság lesz, és minden királyság végén egy kemény főellenség. Lehet többféle befejezés lesz, de még lehet a sztori írója sincs kész. Úgyhogy ebben a generációban már nem lesz szerintem. -
-
törölt tag
válasz
Šolaire #1340 üzenetére
Másképp nem is fogod tudni lenyomni. Megjelenik, odarohansz, vered konfettistül, amíg el nem teleportál, majd amikor kilövi a lézersugarat, akkor vagy deflect, vagy inkább lila esernyő (mivel a játék elején vagy, lilia esernyőd még nem lesz.
És ezt ismételed, amíg nem hal meg, Közben meg tekered a pacifyingot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest