- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Az miért van, hogy két HP pöttye van nálam Emmának?
-
Imilenni
addikt
Srácok, ha NG+-ba lépek, akkor attól tudom nyomni ezt a boss gyakorló módot, akármelyik eddig legyőzött boss-szal, ugye?
-
Imilenni
addikt
1 év alatt sem oldódott meg a DS4Windows-al lévő probléma, mégpedig hogy non-stop forog a kamera........
Erre tudtok megoldást?
Komolyan agyam eldobom, hogy még most se működik -
Imilenni
addikt
Még hogy nincs easy mód
Pay to win van! -
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
válasz
rumos XIII #1096 üzenetére
Dragonrot
gyógyításakor vissza áll 30%-ra.
Én csak nagy bossok után állítottam vissza. -
Imilenni
addikt
válasz
rumos XIII #1094 üzenetére
Alapból (maximálisan) 30% annak az esélye, hogy tényleges halálozás után megmarad minden XP és sen-ed!
-
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #996 üzenetére
Fura, PS-en sokszor nem megy ez. Arra gondolok, amikor felugrik hogy megütöd, és még eltudsz ugrani. Sima PS4-en sohasem sikerül ez, egyszerűen nem elég gyors a karakter érzetre, gondolom a kis fps szám miatt.
-
Imilenni
addikt
A
endingel van lehetőségem arra hogy megöljem aShura t?múltbéli Apu -
Imilenni
addikt
Végre megfeküdt a
, mindössze egy új kontroller kellett hozzáDemon -
Imilenni
addikt
válasz
Mr_no_Name #889 üzenetére
Ne dodgeolj, fuss és üsd (mint Nioh-ban).
-
Imilenni
addikt
válasz
Mr_no_Name #886 üzenetére
Hát itt nincs. Nem tudod magad feltápolni, se sokad magaddal játszani.
-
Imilenni
addikt
válasz
Mr_no_Name #884 üzenetére
Az utálók nagy része DS 'veterán, és majd 90% a coopban játszotta végig az eddigi játékokat.
Kicsit fura nem? Itt egy From játék amiben nincs easy mód és máris lehurrogják.Egy dolgot nem fogok megérteni, miért szarozzák le sokan azt a játékot ami nem nekik készült?
Itt vagy Te is. Ez nem a Te játékod. Fogadd el, és hagyd el a játékot. -
Imilenni
addikt
válasz
Mr_no_Name #866 üzenetére
Látom te is olvastad fentebb valaki véleményét hogy semmi taktikázási lehetőség nincs a játékban meg semmi. Csak úgy játszható ahogy a játék akarja.
Armorral "taktikázni"? Vagyis kevesebbet sebződj?
Könnyű-nehéz fegyverek? Ott a kezeden a másodlagos fegyver. Rengetegféle van rengeteg hatással a harcokra.Az előző DS-eket is köpködnéd, ha nem lenne bennük easy mód.
Egyébként nem problémád az is, hogy itt nem tudod eltápolni magad?
Itt FIGYELNI kell, nem csak ÜTNI, hogy két ütésből feküdjönek a bossok (az összes DS-ben akár onehitelni is tudsz bossokat. Itt szerencsére nem!)
Szóval, ez nem a Te játékod. Tényleg azért szar a puding, mert Te nem szereted? Hagyjuk már
Ui: Itt kell taktikázni. Mit taktikázol egy olyan játékban ahol behívsz két NPC-t / COOP játékost aki leveri helyetted?
-
Imilenni
addikt
válasz
cocobanana #784 üzenetére
Pár sikertelen próba után farmoltam picit, konkrétan semmit sem ért az a +3 attack power ellene
.
Szerinted a totál idiótán előcsalható easter egg-eket honnan tudják a nagy YT csatornák? Persze hogy a fejlesztők. Cserébe reklámozzák a játékot. Évek óta kéz a kézben jár ez a két dolog.
.
Így visszagondolván, szerintem az utolsó főbossz ( ) még a BB-s Ludwig-on is túltesz. Én konkrétan egy boss fight-ot utálok a játékban, mégpedig ezt. Fel sem fogom miért nem inkább valami izgalmasabb harcot álmodtak meg a végére (attól hogy nehéz, krvára nem izgalmas szvsz)Ishin -
Imilenni
addikt
Az utolsó bossnál kb annyiszor haltam már meg mint előtte összesen
Kissé nehéz lett, és időigényes. Teljesen időpocsékolás hogy ott van előtte az előjáték -
Imilenni
addikt
Igen, úgy értettem hogy összeszedtem és a csajnál is leadtam már.
Egyébként sosem tudtam hasznosan használni a becsúszást. Hát a
-nél különösen hasznos.Demon of Hatred -
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #734 üzenetére
Egyet elhagytam, de meglett.
Csak abból indultam ki hogy a videóban 9-et talál meg -
Imilenni
addikt
Összeszedtem az összes Healing magot, fel is upgradeltem.
Viszont trófeát nem kaptam meg. Mi lehet a baj? (A ninjutsu-t pl megkaptam) -
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #706 üzenetére
Akkor nem értem, kétlem hogy ha egyszer sikerül, aztán két perc múlva meg már nem
Kétlem hogy két perc alatt annyit romlott a reflexem. -
Imilenni
addikt
Kezdek paranoiás lenni. Kifejlesztettem direkt a levegőben alkalmazhato L1 funkciót. Nos, szökőévente egyszer működik Genichiro-nál.
Most RNG-hez vna kötve mikor megy és mikor nem? -
Imilenni
addikt
Nem azért nehéz ez a seven spear sok embernek mert erős, hanem mert idióta szettje van, most küzdök az utolsóval. vicc az egész ellenfél
-
Imilenni
addikt
Lassan a végére érek, még hátravan a
.Műkéz mester, meg persze a final boss
BB-hez képest elég rövidnek érzem, esetleg DLC-ről van hír? -
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #535 üzenetére
Csak akkor nézd meg ha érdekel egy kis info a rugdosóssal kapcsolatban!
Tisztességgel verd le, mert később meg lesz szerencséd ellene harcolni, amikor erősebb lesz. Ja és akkor mindkét életét le kell majd verned. Nem tudsz egyet lelopni belőle (vagyis igen de akkor 2 ellen fogsz harcolni) -
Imilenni
addikt
válasz
Shadowguard #523 üzenetére
Az álomban sajna ha
. Lehet azért nem találodmegölted akkor elfelejtheted a mostani idősíkon -
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #485 üzenetére
Esélytelen. Este még megszereztem a
.másik kardot mintha jóval többet csapna.Azóta változott a környezet, és Bár most éppen már csak 10%-hpn van, de még a 8 estust meg a resurection megvan. Hátha
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #474 üzenetére
Milyen taktikával győzted le?
Tegnap elött óta szenvedek vele.
(Inkább phase 2 a rossz) -
Imilenni
addikt
Keresek egy helyet. Sajna fogalmamsincs hogy hol van, egyszer jártam ott.
Annyi a lényege hogy a falból néha ki ki csap 1-1 féltest kardal. Valaki tudja hol van ez? -
Imilenni
addikt
A mocsaras részen lévő újraéledő boss tényleg kellett? Annyira nem illik ezekhez a bossfightokhoz
Régóta hiába próbálok mindent, lehetetlen leverni -
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #434 üzenetére
Az első boss amit flaska használat nélkül legyőztem, elsőre
-
Imilenni
addikt
Srácok, bajban vagyok!
Ugye megöltem a tetőn a csókát. Na basszus, most pedig Help Kuro vs Obey The Iron Code.
Hát, nemtudom Kuro-nak segíteni
Esetleg valahogy tudok ezen változtatni? -
Imilenni
addikt
Másnál is 360-as quickscope killeket csinált Genichiro Ashina a második fáziban? -
Imilenni
addikt
válasz
Yodamest #370 üzenetére
Nemtudom, én nem csak akkor tudtam megütni. Egyszerűen
miközbenledobócsillagoztam .indult az erős támadásának az animációja
Ez már rögtön kettő. .Az első ugye az amikor lent van a földön és ott tudod megütni Vagy itt a
. Nem egyszer lehet megütni amikor indul az egyik animációja.szamuráj az épület tetején -
Imilenni
addikt
válasz
30z.Samu #367 üzenetére
Amikor látod hogy hátra csúsztatja picit a lándzsát, akkor már készülj. Abban a pillanatban hogy egy picit megmozdult indulj felé és O. Mennyi heal cuccod van? (bocsi, nem vagyok annyira képben ennek az itemnek a nevével)
Gyakoroltál a halhatatlan csávónál? Nála külön lehet a Mikiri countert. -
Imilenni
addikt
válasz
30z.Samu #365 üzenetére
Egyszerű! Első életét letudod vinni hátba szúrással.
Második: Olaj és tűz. Akivel nem bírsz, azt ez leteríti. (oké nem mindenki ellen jó, de ellene tuti)
Egyébként használd a Mikiri countert. Amikor látod a piros jelzést, és szúrni kezd "dodge"-olj bele a arcába. (Ugye a Mikiri counter ekkor fog aktiválódni.)
Előtte szedd le körülötte a csávókat (max 2 p)
Énis rengeteget szenvedtem vele, mert nem tudtam használni a Mikiri countert, se az olajos trükkről nem tudtam.Olaj és tűz tipp: Nemtudom, ez szerintem bugos. De sok miniboss attack animációját megszakítja, ekkor 2-3 ütést ingyen betudsz vinni, mert felsikítanak vagy mit csinálnak. -
Imilenni
addikt
Akinek nehezebben megy a parry, ajánlom az esernyős kéz protkót. Frankón működik vele!
-
Imilenni
addikt
Hát nem volt nagy eresztés ez a battlefláj. A dándzsönben az egyik zombiból kaptam egy agyat, aztán elnyomtam véletlenül. Vesztettem valami értékes itemet? Ugye nem? -
-
Imilenni
addikt
Srácok a bikánál lehet egyáltalán deflectelni? Vagy hagyjam a próbálkozást vele? Sikerült
-
Imilenni
addikt
-
Imilenni
addikt
Hát..
A framerate az teljesen BB.
A dizájn valami őrületes, ötletes. (bár még csak az első két résznél vagyok)
Őszintén megmondva, az a bizonyos mini boss (még nincs szpojler gomb) rengetegszer megölt
Nekem tetszik a játék, megbüntet ha elrontasz valamit, de a Feltámadás, hát az eléggé nagy könnyítés.
Nekem nagyon nehéz átszoknom a folyamatos dodge-ról, még nem is sikerül az első 4 óra alatt -
Imilenni
addikt
válasz
#10186752 #71 üzenetére
Reddit-en volt egy poszt tegnap, hogy az első 5 órájában kb nagyon egyszerű volt a játék, viszont midgame-t említett (nem tudom miből gondolja hogy már ott jár
), ott tényleg előjött a nehézsége a játéknak.
Konkrétan olyat derültem azon ahogy leírta hogy percekig csak vigyorogtam rajta.Ilyen földönlévő üzenetek sincsenek akkor már gondolom
-
Imilenni
addikt
Alap PS4-ről aki játszik, milyen fps számot kéne várni a játéktól? Legalább 30 stabilan megvan?
-
Imilenni
addikt
válasz
#80123904 #42 üzenetére
Barátnőmnek tetszett meg, de amikor megláttam... Inkább játszok 10 órával korábban mintsem egy 600 forintos körkötőre várjak
Ahogy látom páran szereztek steelbook kiadást, csak nálunk nem kapható? Persze benne van a Gyűjtőiben, de nem értem külön miért nem kapható nálunk
-
Imilenni
addikt
Franciában már nyomatják a játékot, ahogy láttam az egyik Ps4-es csoportban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max