- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
-
ThySoul
senior tag
válasz
Yodamest #1536 üzenetére
Ott írtam egy példát, hogy nem csak egy megoldása van a dolgoknak, a demon-nál is van egy rakat lehetőség, és írtam is, hogy protézis nélkül vittem végig elsőre, mert feleslegesnek tartottam. Még isshinél sem használtam, pedig egy egy mozdulatát tök jó lett volna vele megszakítani (mikor körbe vág a lándzsával pl, ott mindig a fejére ugrottam)
Nálam egyértelműen az újrajátszhatóság hiánya a legnagyobb gond, valószínűleg DLC-ig hozzá sem nyúlok, de ezen kívül simán van olyan jó mint a többi Souls játék -
ThySoul
senior tag
válasz
Yodamest #1529 üzenetére
A VR nem azért hagyta abba mert ideg nehéz, hanem mert Pisti szimplán idióta. Én szeretem őket, tök szórakoztatóak a Souls végigjátszások, de Pisti annyira önfejűen és idióta módon játszotta ezeket, de főleg a sekirot (mindenki mondta, hogy egy rakat prostetic jó lenne, de leszarta mert az "buzis) hogy nem is csodálom hogy abbahagyta.
Egyébként nekem a Demon ezerszer nehezebb volt első végigjátszásban mint isshin, mert míg isshinnél azt kellett, mint a játékban mindenhol(deflect attack és kész) addig a demon egy sima souls boss, és nehéz átállni rá 30 óra deflect után. Egyébként az sem full pontosan kell, első végigjátszásban szimplán karddal öltem meg, semmi buff vagy protézis, másodikban már használtam a tűz elleni esernyőt, de láttam már olyat is aki a sípot használta uccsó fázisban, szóval van itt lehetőség.
És akkor isshin: ja, leírva könnyű, de nem hozle jobban az életről, mint mondjuk Gael (aki harom fázisos, és sokkal hosszabb harc mint ez) vagy Friede(megintcsak három fázis és hosszabb) de mondhatnék egy blue smelter demont, vagy akár egy ludwigot is. Egyébként tényleg nem annyira nehéz, genichirot konkrétan az első csapásra után úgyis kinyirhatod ha csak spammeled az attackot, ah esetek felében elég, isshin első fázisához megintcsak elég ez, néha deflecttel meg mikor előre vág ráugrassz a kobakjára és az is hatalmas damage. A harmadik nehéz, de kapásból mondok 5 bosst a Souls-okból ami rosszabb ennél, a negyedik meg szimpla villámcsapás visszaverés és ennyi+ezer healing itemed, resurrect meg buff van addigra nálad, ami rohadt hasznos.(Egyébként sokat elmond a játékról, hogy ng+ ban csak a majomnál és isshinnél haltam, minden más first try ami eddig egy souls ra se volt jellemző, ha tudod hogy kell harcolni baromi könnyű) -
ThySoul
senior tag
válasz
Yodamest #1526 üzenetére
Butterfly a játék legelején van, amikor még fogalmad sincs hogy kell játszani, ha az elejétől tudod szimplán látod hogy nem kiugróan nehéz sehol. Az meg hogy az utsó boss a világ legnehezebb boss harca, azért elég merész kijelentés. Ha azt csinálod amit kell (deflect attack megállás nélkül, mint az egész játékban) akkor nem okoz problémát, meg amúgyis: áll egy rohadt könnyű első fázisból, egy nem túl nehéz másodikból (ha agresszíven rámész kb hozzád sem tud érni és fel perc a fázis) meg egy counterelhető negyedikből. (Általában megállás nélkül villámot lő szóval ha vissza tudod rá küldeni az sem nehéz) A harmadik fázis alairom tényleg rohadt nehéz, de nem rosszabb szerintem mint a DS1 duója, a második részből a fume knight vagy a DS3 friede-ja.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Yodamest #1523 üzenetére
Nagyon ellene vagy szerencsétlen játéknak, de ezer pozitívuma van: az első, és a legnagyobb az egyenletes nehézség, amiről a többi from játék csak álmodhat. Nincs kiugróan nehéz ( talán csak a demon) boss, szépen egyenletesen megy felfele a nehézség. Ráadásul vannak tök kreatív boss design, ami eddig nem nagyon volt jellemző, mint a bull vagy az Ape. Aztán ott a harc, ami baromi látványos, főleg más shinobik ellen. (Genichiro vagy owl) Az is tök jól kitalált rendszer (sajna csak az első végigjátszásban) hogy nem hagyhatók ki a minibossok és a mellékbossok sem, mert muszáj a fejlődéshez a belőlük nyert cucc. Nekem bejött az is, hogy picit jobban előtérben volt a story, jól állt neki. És nem csak egyféleképpen lehet leverni a bossokat, van egy csomó mód amit en végigjátszás után láttam youtubon. És a gameplay, ami kb tökéletes.
Vannak hibái, mint hogy újrajátszhatoság nulla, vagy alig van pár miniboss fajta és az ismétlődik megállás nélkül, de hogy a legrosszabb vagy az eddigi legnehezebb lenne idegesítő módon hülyeség, ezeket a címeket a DS2 simán elvitte rég. (Mondjuk ha adnak ki 3 olyan dlc-t mint amiket kapott a DS2 még odaérhet a trónra)
-
ThySoul
senior tag
Vannak hibái a játéknak, de az tagadhatatlan hogy tök szórakoztató, és nem is ez a legrosszabb souls játékuk. (Helo ds2) Egyébként szerintem a DS1-nél meg a BB-nél is jobb, a DS3-mat nálam meg semmi nem veri. Ez mondjuk ízlés kérdése, mindenki a ds1-BB kettőssért van oda, nálam ezek ütöttek a legkevésbé
-
ThySoul
senior tag
Három hét után végre hazaértem, de mivel vizsgaidőszak van, ráadásul a legnehezebb vizsga jön, nem nagyon van időm gyűjteni a skill pontokat a platináért. Sebaj, abban a kis pihi időben ami van két rohadt jó tétel között csak farmolok kicsit, gondoltam magamban. Ahaaa....
Kezdjük azzal, amit én csesztem el: 3 AP-t vettem skill pontokért még az első végigjátszás során. Szomorú, hülyeség volt, ez van. Nem sok, de pont annyi kellett volna még a farm megkezdése előtt, hogy csak az utolsó skill fával szarakodjak. Na de, mi a bajom? Elsőnek: NG+ során egy boss nem adott annyi xp-t hogy egy pont kijöjjön. DS3-mat játszottam többször, ott sem adtak az elején a bossok elég soult egy egy szintlépéshez az elején, de a végefelé a keményebbek valamit csak dobtak, itt meg konkrétan semmi, még az utolsó se adott annyit. Aztán kiderült, hogy nincs semmi ami boostolná az xp farmolást. (Lehet van, csak vak voltam és nem találtam, ez esetben en vagyok a hibás) lehet minden sz@rt boostolni, még a spirit emblem gyűjtést is, csak az xp-t nem?ja meg, ugye a gold. Már több mint 40k van, max spirit emblem szám, de elverni nem tudom semmire, mert felesleges. (Ilyenkor jönne jól az xp farmot segítő cukor/papír/akármi, amit vásárolhatnék)
Mondták páran, hogy 3-4 óra farm kellett nekik, én kb 30-40 percet áldoztam rá eddig, de végem lesz mire összegyűlik minden. (És ezután soha nem platinazok semmit az is biztos) -
-
ThySoul
senior tag
Volt valami változtatás a patchekkel a harcon belül? A főbossnál a mikirit annyiszor bekaptam mint soha+ egy csomó alkalommal mintha megfagyott volna a karakterem, eddig ilyen nem volt.
Amúgy meglett, szóval maradt a skill farm es platina, aztán DLC-ig el seinditom. -
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1314 üzenetére
Ne is mond, előző végigjátszásban is farmoltam nyersanyagot az isborzasztó volt, ebbe bele se gondolok. Mostmár sajnálom hogy elvertem 15 skillpontot attack powerre, az vagy 3-4 skillt kiadott volna.
A farm maradt, leverni aztán plat. Utóbbi nem lesz nehéz NG+on. (Nem haltam még meg bossnál ebben a végigjátszásban lol)isshint
Egyébként final boss után ott ahol vagyok kiléphetek és másolhatom a mentést, vagy el kell bandokulnom egy idolig? -
ThySoul
senior tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy ha ps-en pendrive ra veszem ki a mentésem, akkor ki kell e kapcsolni az auto savet? (Meg ha valaki azt is letudna irni hogy van ez a mentés kiszedés azt is megtudnám köszönni)
-
ThySoul
senior tag
Mt.Kongoban, ahol a majmokhoz szükséges csengettyűt felvetted az ottani idolnál, kinyitod az ajtót, áll két faszi egymás mögött. Stealth cukor, az egyiket leszúrod hátulról, bloodsmoke majd a másikat is. A cukorka sajna muszáj mert anélkül simán észrevesznek, de ha jól emlékszem mindig dobnak és jó cuccokat.
-
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1264 üzenetére
Én mikor bememtem owl-hoz csak néztem hogy miez, kb másodpercekig nem éltem, aztán rámentem úgy hogy nagyon koncentráltam és akkor meglett. Nem nehéz szeri tem, csak nem nagyon hibázhatsz
Cheese alatt arra gondolsz mikor a tetőn állsz es kirohan a pályáról?
Amúgy nem szeretem a Demont, de azt el kell ismerni hogybaromi látványos egy dög, az utolsó fázis kezdő mozdulata nálam simán a leglátványosabb mozdulat bosstól az összes from játékot tekintve.
Na meg lore szempontból is a játék legjobbja -
ThySoul
senior tag
Egyébként megértem, hogy a harcrendszer miatt nem mehetett bele több ruha meg fegyó, de akkor több tartalom kellett volna bele. Pl: mindegyik befejezés adhatott volna új bosst vagy területeket, hogy legyen miért újra nekimenni. Baromi jó játék, csak kb 0az újrajátszhatósági faktora, meglesz a plat és kb a DLC-ig hozzá se nyúlok. Az ng+ felénél járok de már most van annyi goldom mint a szemét, nen győzöm venni a spirit emblemeket.
-
ThySoul
senior tag
Én be se tudtam fejezni a Nioht. Nagyon nem jött be ez a menüben választunk küldit dolog, meg unalmasak voltak aside questek is, szóval félbemaradt. (Viszont az zseniális volt hogy a bossoknak van staminája)
A BB hasonló volt, csak azt befejeztem. Tetszett a világ, a lore, de nekem túl könnyű volt, ludwigon kívül nem izzasztott meg semmi, kos sem. ( A dungeonok kimaradtak, a feléig elvittem de olyan szinten unalmas volt hogy inkább otthagytam)
A DS2-t ha fizetnének se vinnem újra, nekem a legnehezebb játék a világ a rohadt hitboxnak nevezett undormány és a DLC-k miatt, a DS1 pedig nemrossz, de mai szemmel már kissé fapados -
ThySoul
senior tag
Vagy remélhetőleg DLC-n.
Elég rossz, mert én pont akkor csöppentem bele ezekbe a játékokba, mikor kb minden kint volt a Ringed City-n kívül, szóval sosem tudtam hogy ennyire rossz várni. Főleg hogy itt konkrétan nincs semmi újrajátszhatósági faktor. A DS3-mat 3 dolog miatt vittem ki többször: a bossfightok, a boss fegyverek és a rucik miatt. Itt ugye maradt az első. Legalább lenne valami ruhatár ami buffot nem ad csak más kinézetet, vagy fegyverskinek vagy a franc se tudja, de ha a mostani karimban meglesz az összes skill nem nagyon tudom elképzelni miért futnék hirtelen neki újra. (Valószínű az a karim marad úgy ahogy van és megyek majd valamikor egy teljesen új runt) -
ThySoul
senior tag
Gyorsan elmentem NG+ban genichiroig, és eddig tipikus From game: rohadt könnyű idáig az NG+. Kár, hogy még a bossok se dobnak annyi xp-t hogy legalább 1 pont összejöjjön, szóval a végén rohadt sokat fogok farmolni a hiányzókért.
Jaj, amit elfelejtettem: más is említette hogy a minibossoknak itt már kb semmi értelme, de nem hittem volna hogy ilyen siralmas a helyzet. Komoylan 500 golf jár értük? -
ThySoul
senior tag
válasz
Kai_Rong #1174 üzenetére
A purification volt az első végigjátszás során, szóval csak a shura endinges final boss maradt egyedül+20 skill+ a két protézis (amihez ugye kell még majd 4 kék cucc) meg az endingek.
Egyébként nem fog bezavarodni a ps ha a shura ending után visszatöltök és megyek a másik irányba? Nem vrszi el valamelyik trophyt vagy valami? -
ThySoul
senior tag
Valaki le tudná írni hoyg kell egy végigjátszás alatt több endinget csinálni ps-en? Most kezdtem az ng+t, ebben Shura ending lesz az all boss trophy miatt, utána csak két befejezés, az összes skill meg az összes protézis upgrade marad és meglenne életem első platinája, de nem érzem hogy a shura után bennem lenne még ket run( főleg mert hogy az itteni NG+ kb a legrosszabb amit eddig láttam)
-
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1158 üzenetére
Nincs vidim, de letudom írni hogy hogy csináltam. (Benne lesz a negyedik fázis is)
Első fázis: sima genichiro ugye, engem csak a rohadt mortal blade del ütött meg általában, amúgy no hit kb mindig. Agresszív harc, nonstop az arcába, ütés vágás deflect. (A legjobb tipp amit a topikon olvastam: ha nem akarsz időzíteni a deflectnél, csak nyomogasd megállás nélkül a block gombját, általában jó.)
Második fázis: ugyanaz, mint az első kb. Agresszívnak kell lenni, az arcában lenni folyton, ha jol csinálod kb fél percig van életben. Sose hagyd ott, mert lemegy a posture, csak támadás és block.
Harmadik fázis: na, ez a neheze. Itt is ugye agresszivnak kell lenni, a pisztolyos cucc után muszáj mikiri-zni hogy nőjön a posture. Ha a mindent szétvágó óriási hatótávolságú cuccát csinálja, ugorj fel a fejére. (Én mimdig ezt csinálja.) Itt is jobb a posture szintre menni, mint a hp-ra, máskülönben 1000 év a harc. (Elég ha rajta maradsz, ütsz kettőt majd nyomogatod a blockot nonstop amíg elnyom egy támadást, es repeat)
Negyedik fázis: villám, felugrasz visszaütöd és ennyi. Ha szerencséd van(mint nekem) csak ezt tolja és kb 20 másodpercig van életben. Ez a legjobb módszer, egyszer jutottam idáig és ezzel is lett meg. Arrakell figyelni, hogy ha jól emlékszem itt a pisztoly után mintha nem előre szúrást csinálna (vagy nem mindig azt) így erre vigyázni kell.
Remélem segít, nekem ahhoz képest milyen nehéznek festették le relatíve könnyen meglett, csak menni kellett rá folyton mint az őrült -
ThySoul
senior tag
Hiába lett 30 óra csak az első végigjátszás, egy jo 4-5 órányi nyersanyag farmolás meg keresgélés volt itt az NG+ előtt. Az összes upgrade megvan a protézishez amit lehetett egy vegigjatszas alatt, a maradék kettőre is megvan minden a kék cuccon kívül. Skillekkel viszont ritka szarul állok, ha jól számoltam 20 maradt. (Látszik hogy elvertem vagy 15-20 pontot attack powerre)
-
ThySoul
senior tag
Na, sikerült befejezni az első végigjátszásom. 30 óra körül lett, a végére nagyon belejöttem vagy nem tudom de elég gyorsan haladtam. Nagyon paráztam az utolsó két bosstól, mert mindenki nehéznek mondta: a DoH az tényleg az volt, de a final boss szerintem nem. Annak az első fázisa vicc kategória, a második harmadik negyedik meg azt kéri mint az egész játék: nonstop az enemy arcában lenni és támadni vagy védekezni. Kb 10 próbából meglett, mikor sikerült az első két fázis szerintem egy percet se vett el az életemből, a harmadik volt kicsit húzósabb. (Meg a negyedikben megszívtam a villámmal.)
Nekem a legjobb harcok a játékban a két Owl volt, meg a genichiro a tetőn, ezek baromi látványosak voltak -
ThySoul
senior tag
Na, megtaláltam a DoH-t. Nem nehéz, volt pár alkalom mikor majdnem meglett, de hogy rohadt idegesítő az hogy két ütés se kell és megöl, és egy rakat irritáló csodát tud
Na meg a jó öreg Fromos trükk, hogy a karaktered mindenbe beakad az arénában -
ThySoul
senior tag
Na meglett minden miniboss, ezáltal az összes nyaklánc is, maradt a két boss és jöhet az NG+.
Ha valamit mindenképp felkéne hozni hibának, az egyértelműen az, hogy rohadt kevés ellenfél típus van a játékban, főleg a minibossoknál ütközik ki, hogy mindegyik minimum kétszer jelenik meg, ami elég illúzió romboló. -
ThySoul
senior tag
NG+ itt is könnyebb mint a sima NG? Mert én az előbbiben fogom megcsinálni a Shura endinget, első végigjátszás nekem (lassan vége) a hosszabb verzió lesz.
-
ThySoul
senior tag
Nekem jelenleg pont 14, ha jól emlékszem kettőt toltam rajta skill pontokból, meg még fogok egyet mert már van négy.
Egy jó ideje nagyon skillt se vettem, az aktívok nekem tök feleslegesek, nem is használom nagyon őket, meg csak összezavarja nekem a játékot, szóval inkább passzivokat vettem, ott is olyat ami a posture/damage növelést segíti. -
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #1050 üzenetére
Az első végigjátszás végére gondoltam, nem a 21. végére
-
ThySoul
senior tag
Kinek mekkora attack powerje lett a végére? Nekem most 13, és maradt
boss ha jól tudom.3 -
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #1030 üzenetére
A második bosshoz: azzal csak a rövidebb endingben találkozhatunk? -
ThySoul
senior tag
Te jó Isten, ez a második Owl fight eddig undorítóan nehéz -
ThySoul
senior tag
A nagy halat ha megölöm, van jelentősége melyik hordónak adom a lootot? A második magyarázott hogy az első gonosz, azért kérdem. -
ThySoul
senior tag
Ugye Owl nem az a boss akinek lesz egy harmadik fázisa? -
ThySoul
senior tag
A kölyköknek megvan a virág, most jönne a vére, a Water Milles monknál vagyok. Nem lesz gáz ha most vágom meg Kurot? -
ThySoul
senior tag
Na, lassan komolyan érdekel ki találja ki a From-nál a több szereplős bossokat, mert szívesen elbeszelgetnék vele hogy ezt mennyire tartom kreatívnak
-
ThySoul
senior tag
Közben jött a hír, hogy 10 nap alatt elment két millió, szóval eléggé bombasikernek tűnik eddig.
-
ThySoul
senior tag
Hogy is mondjam..... remélem aki a majmot kitalálta jó sok álmatlan ejszakát szerez magának.
Egyébként saját cheesel lett meg, kb 5 try ból.nulla estusos második fázis, addig rohangáltam körbe körbe amíg nem vetődött, azt átugrottam és két három ütés belefért, ha üvöltött bújtam az ernyő mögé, nagyon sima volt igy csak hosszú -
ThySoul
senior tag
válasz
#80123904 #867 üzenetére
Azért ez igy hülyeség. Mindig kaparom az arcom, mikor látom, hogy valaki azzal jön ha valaki nem egyedül viszi végig az végig se viszi. A játéknak nem az a célja hogy egyedül csinálj ki mindent. Az a célja (mint minden játéknak) hogy szórakoztasson. Az mindegy, hogy úgy éred el hogy egyedül viszed végig, vagy csak felfedezed a világot és közben segítenek a bossoknál. Én is úgy kezdtem a BB-t, hogy segítséget kértem kb mindenhol, de azóta nőt a kitartásom nehézség téren és vegigmentem minden soulson egyedül, mert engem igy szórakoztat.
Néha meg nem szégyen a segítség kérés, mert ugye tudjuk, hogy a From minden játékában van nem egy olyan rész ahol még a talaj id szopatja szerencsétlen játékost. DS3 midir vagy frieda, vagy DS2 egyes bossaihoz való út pl. (Igen, rád nézek dupla macsek előtti undorító havas rész) -
ThySoul
senior tag
Na, 17 óra alatt eljutottam a
Mióta rájöttem, hogy a dodge kb használhatatlan a játékban és full máshogy kell harcolni elég élvezetes, gondolom majd ami most jön megváltoztatja a véleményemmajomhoz.
Jaj egyébkénta dungeonban van valami? Talán egyszer jártam arra de nem kutattam at alaposabban. -
ThySoul
senior tag
Castle utáni rész:
meglett a blade ami kell, ott aza terület annyi is vagy érdemes még barangolni, illetve ha enyni merre kéne tovább menni? +Még valami, az új karddal ki lehet nyírni a kezdőhelyen lévő halhatatlan katonát? -
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #846 üzenetére
Az elején a lovasat úgy öltem meg, hogy leütögettem a HP-ját
Nekem most kezd ráállni a kezem, hogy abból a játék hogy a lények arcában vagy és konkrétan vagy az ütést vagy a deflectet spammeled mint az őrült. (Bár hozzáteszem, hogy a staminás harc nekem jobban adta, de ennek is megvan a bája) -
ThySoul
senior tag
-
ThySoul
senior tag
Huhú, meglett
Genichiro Esküszöm, mikor a harc utána cutscene ben felkelt beparáztam hogy még van egy phase, de hála az Istennek nem.... egyébként jót mosolyogtam a Yes..indeed dumáján..... és tippre meg is van hogy ki lesz a final boss, nyilván ő ezek után -
ThySoul
senior tag
Értem én hogy néha nem azt csinálom mint kéne a játékban de ha counter helyett simán eldodge olok és látom hogy simán megvan ne kapjak már be sebzést
-
ThySoul
senior tag
Bull után elmentem a papírsárkányos helyre, annak kéne jönnie vagy rossz helyen járok?
-
ThySoul
senior tag
Na meglett
Lady Butterfly
Hu, ez első harc a játékban ami úgy ment szeritnem ahogy kellett, és baromi elvezetes volt (leszámítva az egyik idióta támadását), tiszta BB hunter érzete volt. -
ThySoul
senior tag
Na meglett a lovas. Hát....nem nagyon áll a kezemre eddig ez a deflect féle stílus, de azért próbálkozok. Hihetetlenül sokat haltam eddig, de maga a játék eddig bejön és jóhogy újított a From, csak baromi idegesítő hogy a picit combosabb enemyk konkrétan két ütésből agyonvernek, estus meg alig van. (Nekem jelenleg négy, fejlődni is csak egyet bírtam eddig a vitalityre és az attackra)
-
ThySoul
senior tag
Na eljutottam a lovasig, viszont csak két estusom van. Elhagytam volna egy párat valahol? Valami emlék fele is mehetek.
Egyébként pár óra után azt kell mondanom ez így irgalmatlan nehéz. Heal alig van, a minibossok kb meg akkorát ütnek hogyha kettőt bekapsz véged van. -
ThySoul
senior tag
Na végre elkezdtem. A központi rész utáni első minibosst se tudom megölni:"D
-
ThySoul
senior tag
Na tegnap én is megvettem,nem bírtam kivárni hátha akciós lesz
Sajna viszont péntekig várnom kell mert csak akkor kerülök PS közelben. Akik kijátszották, spoiler nélkül, mennyire volt jó, meg milyen hosszú? -
ThySoul
senior tag
Az meglepett, hogy meg nem találtam használt példányt, azt hittem itt is lesznek akik beleugranak aztán gyorsan ki is szállnak a nehézségek miatt
-
-
ThySoul
senior tag
Na üdv újra. Valószínűleg a héten megrendelem, de addig lenne egy kérdésem: olvastam oylat hogy a gép csal. Ez mennyire igaz? Csak a Souls szűz játékosok lepődtek meg hogy nehezebb mint az átlag vagy tényleg átestek kissé a ló túloldalára a készítők?
-
ThySoul
senior tag
És a boss fightok milyenek a játékban?
-
ThySoul
senior tag
Üdv mindenki.
A játék sajna egy ideig várat magára, (addig egy percet se nézek belőle hogy teljes meglepetés legyen) de egy teljesen spoilermentes véleményt szívesen olvasnék róla. Milyen a játék, nehéz e, nehezebb e mint a DS-ek, jók a bossfightok, van e NG+, a történet milyen ésatöbbi
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest