- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
BOBAKILL #1678 üzenetére
Örülök, hogy kb 1:1 az egyben ugyanazt gondoljuk.
A Nioh a number 1. A Wo Long viszont pont az a kihagyott ziccer lesz, amit a Sekiro kihagyott. (ebbe nem volt több ezer óra menni) De hát a Team Ninja az igazi, ha a harcrendszerről van szó vagy bármiről
. A Sekiro lett a kedvenc From játékom, itt van normális előre lépés is. Megértem, miért ilyen ritmus játék lett de a 0 zenékre nincs mentség. 3.végigjátszás megy éppen. Először féltem az új iránytól de itt is és a Wo Long-ba se volt probléma, végre valami más, ami nem megy egyből csukott szemmel. Nem csak dodge és vág mint a többi FS játék, hatalmas lassított felvételekkel, easy móddal stb. Igazából ez egy sima story játék endgame nélkül.
Persze írtam negatívumokat de nagyon jó játék lett -
Deck
titán
Végigjátszottam 2x-er a játékot az elmúlt 1,-1,5 hétben. Pár try-ból maximum minden boss megvolt. A Shura-s Isshin ellen kellett pár próba az állandó tüzes szarjai miatt. De a Gauntlet-es Isshin Father 2.phase egy vicc kb, ahogy a Demon of Hatred is az, nagyon nem illik a játékba. Főleg, hogy 4 boss azt kezd elölről. Hát kösz.
Tele van a játék olcsó megoldásokkal olyan téren, hogy sokszor szar a hitbox heal trigger, boss támadás spam, miközben a földre esel/ott vagy/kelsz fel is kapod. A Divine Dragon-os map-on mikor vízilabdákkal lőttek többen az borzasztó volt, sok enemy ellen nem jó játszani...
Igazi endgame nincs, se cuccok, se semmi, a zene borzasztó. Ilyen szar zenékkel/OST én még egy játékba se találkoztam. Fix mikor mit kell nyomni, mint egy Quick Time Event játéknál, sok lehetőség, változatosság nincs. Az dicséretes, hogy a harc nem olyan lassított felvétel és delayes/charge attack mint az Elden Ring-be és a többibe.
2 trófea hiányzik és platina, már csak farmolni kell a skill pontokat.
De persze megérte végigjátszani, nem is volt nehéz különösebben. De ennél több nincs is a játékba. -
Deck
titán
válasz
Imilenni #142 üzenetére
Nem tudom, hogy most irónia-e amit írtál vagy nem. De mivel nem írtad mit próbáltál és mit nem így csak segíteni szerettem volna. Input lagod lehet mivel nálam nincs gond. A TV-m input lagja 15ms. Ha van játék mód ott jobb a helyzet de ott is készülékenként éltérő a helyzet.
-
Deck
titán
Üdv mindenkinek!
Csatlakozom én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD