- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Átnéztem ezt a peccsnóct, és azt kell mondjam, smart.
Nem arról van szó, hogy nerfeltek mindent, hanem próbálják változatosabbá tenni a játékmenetet. Ami tetszik, hogy a spirit emblem felhasználást sok képességnél újragondolták azért, hogy többet használják azokat a játékosok. Még szerencse, hogy levertem ogret a kastélyban, mert mostantól már piros szemű. :-D
-
törölt tag
Én most itt tartok:
* egyszer végigtoltam Surát
* másodjára a default endinget, endbossal, a játék legelejétől
* visszatöltés, majd mindent megcsináltam a purfification és a jó endinghezAmi még hiányzik:
* 7 bead a nyaklánchoz (mind minisbossos)
* a lapis akármik (fingom nincs hol van, cicimentől már kaptam talán egyet)
* Owl 2
* skill farmingMost úgy érzem, semmi kedvem hozzá.
-
BOBAKILL
őstag
Én próbálom megszeretni a nioht, elsőre baromira tetszett. Mikor jöttek a dlck akkor elakadtam az első bossnal. Lvl 150 vagy mennyi volt az ajánlott, én voltam 120 kb. Újra kellene kezdeni h beleszokjak. Pedig végig csinálnám én az abyssel együtt. Valahogy a bossok indokolatlanul gyorsak benne, ahhoz meg nem voltam elég rutinos hogy egy fasza buildet tudjak kreálni. De majd egyszer lehet nekifutok megint.
DS1el a from olyan örök klasszikust alkotott amire eddig nem volt példa. BBt ne számítsuk, az is egy örök ikon marad. Az a világ amit alkottak az zseniális. Az az érdekes bennük h unalomig játszom velük, de kis idő után ugyanolyan izgalommal kezdem újra. DS1 SL1 végigjátszásom félbemaradt a Sekiro, Resi2 miatt de majd folytatom.
Sekironal azt érzem hogy összeraktak valamit amin még lett volna munka. Nagyon tetszik de nincs késztetésem rá hogy újra nekiálljak. Pedig a platinához muszáj lesz.sokkal jobban idegesítenek az időzítési hülyeségek. Nyomom én időben de szarik rá a játék hogy nyomtam a gombot. Lehet ps4 pron jó, de sima konzolon fos játszani vele.
Arról nem is beszélve hogy állandóan farmolni kell a spiritekhez, skillekhez, nagyon nincs egyensúlyban a dolog. Pedig eddig minden szegletet bejártam legalább kétszer hátha elhagytam valamit alapon. Ja és a poén a vízi headless... hát itt már cseszhetem a deflectet meg a skilleket. Nevetséges. -
ThySoul
senior tag
Én be se tudtam fejezni a Nioht. Nagyon nem jött be ez a menüben választunk küldit dolog, meg unalmasak voltak aside questek is, szóval félbemaradt. (Viszont az zseniális volt hogy a bossoknak van staminája)
A BB hasonló volt, csak azt befejeztem. Tetszett a világ, a lore, de nekem túl könnyű volt, ludwigon kívül nem izzasztott meg semmi, kos sem. ( A dungeonok kimaradtak, a feléig elvittem de olyan szinten unalmas volt hogy inkább otthagytam)
A DS2-t ha fizetnének se vinnem újra, nekem a legnehezebb játék a világ a rohadt hitboxnak nevezett undormány és a DLC-k miatt, a DS1 pedig nemrossz, de mai szemmel már kissé fapados -
ThySoul
senior tag
Vagy remélhetőleg DLC-n.
Elég rossz, mert én pont akkor csöppentem bele ezekbe a játékokba, mikor kb minden kint volt a Ringed City-n kívül, szóval sosem tudtam hogy ennyire rossz várni. Főleg hogy itt konkrétan nincs semmi újrajátszhatósági faktor. A DS3-mat 3 dolog miatt vittem ki többször: a bossfightok, a boss fegyverek és a rucik miatt. Itt ugye maradt az első. Legalább lenne valami ruhatár ami buffot nem ad csak más kinézetet, vagy fegyverskinek vagy a franc se tudja, de ha a mostani karimban meglesz az összes skill nem nagyon tudom elképzelni miért futnék hirtelen neki újra. (Valószínű az a karim marad úgy ahogy van és megyek majd valamikor egy teljesen új runt) -
30z.Samu
félisten
Akkor ez mostanában jöhetett, mert egy órája még nem volt semmi. Egyébként lassacskán lehet időszerű lenne tüzetesen átnézni melyik tárgy mire jó, mert ez Nekem még elég zavaros. A heal-eket, meg a boost-okat nagyjából ismerem, de van még egy csomó minden, ami azt se tudom, hogy mire jó.
-
-
30z.Samu
félisten
Egyébként tényleg van abban valami, hogy olyan élményt adnak ezek a játékok, amit a többi nem. Oké, van hogy meghalsz vagy hússzor egy adott mini boss-nál, na de az a felemelő érzés, amikor sikerül és felkiáltasz, hogy "Ez az, végre megvan!" (persze ez a szalon képes változat
) az felbecsülhetetlen.
-
Kai_Rong
senior tag
Ez szuboptimális megoldás, mert NG-ben a Shura endinget tök felesleges megcsinálni.
Tehát a platinához a legegyszerűbb megoldás ez:
- Juss el Owl-ig, dönts úgy, hogy Kuróhoz maradsz hűséges, nyomd le Owl-t a kastélyban
- Csináld meg a szükséges lépéseket a Return és a Purification endinghez
- Szedd össze mind a 6 lapis lazulit (DoH-nál van 2, 3-at kapsz a Giant Carp boss questből, 1-et pedig a Shichimen Warrior legyőzésével Fountainhead Palace-ban)
- Nyomd le a főbosst, utána rögtön ments, lépj ki a játékból, töltsd fel a felhőbe a mentésedet, és tiltsd le a Sekiróra az auto save uploadot
- Vissza a játékba, beszélj Kuróval és válaszd ki a három lehetséges opció közül az egyiket, azzal megvan az egyik ending
- Kilépés, mentés letöltése a felhőből, másik ending kiválasztása
- Kilépés, mentés letöltésg a felhőből, harmadik ending kiválasztása
- Kezdj bele egy NG+ végigjátszásba
- Juss el megint Owl-ig, és mielőtt beszélnél vele, ments és töltsd fel a felhőbe a mentésedet
- Válaszd azt az opciót, hogy Owl-nek segítesz, ezzel meglesz a Shura ending és az összes boss trófea
- Töltsd vissza az Owl előtti mentésedet, és dönts úgy, hogy Kuróhoz maradsz hűséges
- Szedj össze 4 lapis lazulit
- Farmold ki a szükséges XP-t az összes skillponthoz Ashina Outskirtsnél -
törölt tag
-
pomk
őstag
"Ugyanaz mint a masik Monk ott meg a Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Ash 1 2 Ash 1 2...."
Erre van egy mégjobb kombó: fireworks 1-2-3, fireworks 1-2-3, fireworks -1-2-3, amíg van spirit addig így, utána pedig vagy ash vagy snapseed. Én inkább az ash-t használtam, mert a snapseed-ből alig találni, viszont ash az meg esik elég gyakran.És még egy a farmolásra, nekem most a Mibu Village eleje a legjobb és legkönyebb farm területem. Ott kb 3-4-5ös csoportokban vannak a falusiak és 1-2 vágással meg lehet ölni őket. Bell Demon-nal meg szerintem még több xpt is adnak.
-
törölt tag
Én úgy játszom, de ezt már többször leírtam, hogy ahol még nem jártam, nem nézek és olvasok róla semmit. Ergo az, hogy "rosszul csinálom" nem igaz, teljesen jól csinálom, csak nem vagyok tisztában adott esetben trükkökkel, shortcutokkal.
Mindenkinek így kéne csinálni, de ha mindenki lecsízeli meg legliccseli a bossokat, akkor mi marad a játékból?!
Beszarok, egyszer sem sikerült a fejére ugranom az ágról, igaz, nem is a legelején sprinteltem oda. Ezt ki fogom próbálni. Köszi.
-
ThySoul
senior tag
Nekem jelenleg pont 14, ha jól emlékszem kettőt toltam rajta skill pontokból, meg még fogok egyet mert már van négy.
Egy jó ideje nagyon skillt se vettem, az aktívok nekem tök feleslegesek, nem is használom nagyon őket, meg csak összezavarja nekem a játékot, szóval inkább passzivokat vettem, ott is olyat ami a posture/damage növelést segíti. -
BOBAKILL
őstag
Én "megvettem" PC-re is kiváncsiságból. Kipróbálom majd hogy ott milyen vele játszani. Tény hogy sokszor azt hiszem deflectelek de kapom a sebzést.. Annyira nem lehet tragikus a helyzet, de azért nem jó dolog hogy egy konzolosnak "nehezebb" dolga van mint egy pc-snek. Erre jó példa a Resi2 remake és a kés sebzése pc vs. konzol.
-
BOBAKILL
őstag
Nem kötelező glitcheket használni. Szerintem szánalmas. Hiába speedrun, azért megcsinálhatja rendesen is. Lovas glicth is mókás volt. Amúgy tényleg több a lehetőség csalásra. Átesel a majmokhoz a pályákon át stb.
Más: Srácok! Lent a barlangban ahol át kellene jutni a kígyón ott ahhoz van valami trükk vagy skill vagy mikiri vagy egész mással kell próbálkozzak?
-
törölt tag
Divine grasst elhasználtam korábban, rizsem van talán egy.
Amúgy most úgy érzem, nem fog menni ez a fight nekem. Kb. minden 4-5 próbára jutok át a második fázisba, volt már, hogy full 9 viallal, de ott max a vége előtt egész kicsivel kifingok. Nem megy. Egyszerűen a második fázis ritmusát nem érzem, egyáltalán. Amikor meg tudom sebezni, az a petárdával van, meg ha néha közel kombózik egyet.
Amúgy nem merek vele parádézni, hiába kivédem a támadását, tudi megvág, lemegy a fele életerőm. És a harmadik fázis még sehol sincs.
Lehet, nekem itt lesz vége, ebbe most belement vagy 3 órám.
És itt tartok.
-
törölt tag
Elso fázis már no hitre lemegy (azért nem mindig), a másodikban nem tudom, hogy pontosan mi triggereli a lecsapós támadást. Néztem videót, ott azt mondják, hogy a négyes kombójából a harmadik vagy negyedik ütést kell deflectelni, és akkor megrogyik. Eddig ez csak egyszer sikerült (összesen kb. 6szor próbáltam a második fázist). Legutóbb már több mint a felét levettem a HP-jának. -
atainprison
senior tag
Ez a traineres dolog, hogy működik? A gép játszik helyetted te meg csak nézed vagy mi? Régen én csak olyan trainer progikról hallottam, amik gombnyomásra pénzt, exp-t meg ilyesmit adtak.
Ha már előjött a PC téma a Digital Foundy PC-s változat elemzésében megemlíti a tesztelő, hogy a magas fps szám mellett sokkal könnyebnek tűnik deflectelni, meg úgy bármi hirtelen mozdulatra reagálni, mint konzolon. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, az tény, hogy modolva 100 fpssel elég élvezetes a játék
.
-
atainprison
senior tag
Genichiro egy kis semmi azokhoz a bossokhoz képest, amik a játék vége felé lesznek szóval hajrá. Én még mindig azt mondom, hogy el kell felejteni az elugrálást, dodgeolást (kivéve piros jeles támadások) és megtanulni folyamat támadni/deflectelni. Úgy a legkönnyebb kinyírni a bossokat (egy kivételével:
.Demon of Hatrednél meghalsz, ha védekezéssel/deflecttel akarsz győzni, tök jó, hogy a játék beléd ver egy mechanikát és a végén egy boss ezt teljesen leignorálja) -
melega
őstag
Igen 2. végigjátszásnál már azzal nyomtam az elsővel megszenvedtem nagyon megjelenés napja óta nyomtam tegnapig és a háztetőn ért véget tényleg. 2. végigjátszásnál meg már nem akartam szenvedni majd a végső főellenséggel, ps 4-en a 2. végigjátszással is meg kellett volna szenvednem.. -
BOBAKILL
őstag
Az a suriken protézis R2+R1 kombója. Ha megnézed a suriken dobás után jön az odarohanás és vágás. A szaltós támadás nem mindig jön be. Az meg r1+r2 kombó.
A harc lehet a DS és BB beidegződés miatt olyan amilyen.
Én nem arra mentem hogy leverjem a védelmét. Annyira nem érzem még biztosnak magam. Több kombó kell. Meg még fosok mindentől, azért nem merek bossnál deflectolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest