- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
cocobanana #1044 üzenetére
Ahaaaa. Akinek kell a rizs vagy mi...
-
válasz
cocobanana #924 üzenetére
Az a baj isdhinnel mikor tolja ezt a körbe csapós támadását ami előtt nincs piros jelzés mégsem védhető, vagy a villámja amit kb azért raktak a játékba hogy ha van elég skilled védeni az ütéseit akkor majd ezt az olcsó szar támadást hátha beszopod.
Persze tudom, kerülhető meg visszaürhető meg kikerülhető, de bazz ő a nagy szent kard a legj9bb kardforgató.
Elvártam volna tőle hogy vívjunk ne pedig a hülyeségei elől rohangáljak.
Túltolták ezt a fromsoftos srácok. Oké a fantasy környezet de nem tudtak hogy nehezíteni az ilyen bossharcokon. -
atainprison
senior tag
válasz
cocobanana #844 üzenetére
Még mindig sokan nem értik azt, hogy nem a sebzés a lényeg, hanem, hogy minél előbb átüsd a posture-t. Egyszerűen gyakorolni kell a deflectet. Folyamat támadni és deflectelni. Én is csak akkor vonulok egy kicsit vissza, mikor lemegy a hp-m. Amint feltöltöttem már megyek is ütni tovább. Itt az NG+1-es killem, az összes fázisban még egy csomó élete van mikor áttöröm a posture-t. Egyáltalán nem olyan nehéz, mint ahogy sokan beállítják.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #844 üzenetére
Használj petárdát is mert azzal is fix sebzést viszel be. Ha megsebezted 7-8x a 3. fázisban, akkor menj a posture megtörésre mert úgy már könnyebb. 4.ben meg villámmal is tudod sebezni. -
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #787 üzenetére
Igen itt már említette valaki, hogy hallgatózni kell de ennyire nem hittem volna, hogy macerás.
Pedig megfogadtam most a rossz befejezést akarom megcsinálni, de majd 3. végigjátszásnál. Már előre látom, hogy agybeteg leszek a végén. -
Imilenni
addikt
válasz
cocobanana #784 üzenetére
Pár sikertelen próba után farmoltam picit, konkrétan semmit sem ért az a +3 attack power ellene
.
Szerinted a totál idiótán előcsalható easter egg-eket honnan tudják a nagy YT csatornák? Persze hogy a fejlesztők. Cserébe reklámozzák a játékot. Évek óta kéz a kézben jár ez a két dolog.
.
Így visszagondolván, szerintem az utolsó főbossz ( ) még a BB-s Ludwig-on is túltesz. Én konkrétan egy boss fight-ot utálok a játékban, mégpedig ezt. Fel sem fogom miért nem inkább valami izgalmasabb harcot álmodtak meg a végére (attól hogy nehéz, krvára nem izgalmas szvsz)Ishin -
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #784 üzenetére
Szedd le az életet a 3.fázisban és a 4. fázisban 7-7tűzijátékkal. Már ha 25ig feltudod nyomni a spiritet. Egyfolytában nyomtam rá, tűzijáték-vágás-tűzijáték-vágás. Utána már arra mentem, hogy telítődjön a posture, minél kevesebb az élete annál könnyebb. Nyilván nem ilyen könnyű mint ahogy hangzik, de 2/3 vagy 1/2 élettel azért már neki lehet ugrani ésszel, ha kiismerted a kombóit. Másik meg, hogy neked a memoriban, hogy jelent meg a két miniboss lady butterfly után? Mit kell pontosan hozzá megcsinálni? NG+-ban vagyok és most öltem meg a fatert a tetőn. Most megnéztem Hiratat és semmi változás. -
BOBAKILL
őstag
válasz
cocobanana #625 üzenetére
Szia. Szerintem első végigjátszáson ne arra menj h mindent megcsinálj. Fedezd fel a játékot úgy izgalmas szerintem. Ha elsőre guideot követsz akkor semmi meglepi nem lesz.
Én majd ng+on akarok csak ilyesmiket olvasni. Elakadni nem nagyon lehet, már ami a területeket illeti. Én többször végigjárom mert tuti elhagy az ember egy irányt stb. -
atainprison
senior tag
válasz
cocobanana #625 üzenetére
Nincs fixen megszabva hova mikor menjél, szóval arra mész amerre akarsz, szerintem ez a legjobb tanács
. A fő küldetésen kívül szerintem egyedül, ami fontos az az, hogy az egyes végkifejletekhez lehet extra dolgokat csinálni. Bocs, de azt nem írom le, mert elég hosszú. De itt egy link a különböző befejezésekhez, hogy melyikhez mit kell csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest