- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1553 üzenetére
Az a baj ezzel ,hogy ezt siman at lehet irni szamtalan modon pl.
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok overleveled ......."
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok full HP-vel ......."
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok pajzs nelkul sokkal nagyobbat sebezve ......".................etc.
-
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #1507 üzenetére
Sztem ezek mar 1-2 eve hegesztik az Elden Ring-et. Kellett egy ilyen idokozi "cashgrab" mert az a jatek allitolag minden eddigi jatekuknal nagyobb lesz es vszinuleg legkozelebb 2021 tavasz mire kijon.
Raadasul lehet ,hogy nem is csak azt csinaljak hanem a BB2-ot vagy vmi mast is reszelgetnek szepen lassan.
-
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #1504 üzenetére
Mondjuk a jatekrol eleg sokat elmond az ,hogy nagy valoszinuseggel megtortenik az a csufsag ,hogy nem jon hozza DLC. Ez azert vszinu nem veletlen es nem is azert van mert ne lett volna sikeres a jatek.
Hanem vhogy ugy mehetett ez ,hogy lattak egy kitoltetlen idomennyiseget adtak egy lehetoseget egy fiatal csapatnak akiknek ez volt az otlete, es oda ezt bepattintottak utana meg szoltak ,hogy ok csinaltatok egy egesz jo "indie"
jatekot, elszorakoztatok na akkor mostmar lehet szepen visszamenni dolgozni vmi komoly project-en.
Az se veletlen ,hogy azt a rengeteg marhasagot nem patch-eltek ki.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1222 üzenetére
10 kell
Lazulite Sabimaru 2 Lazulite Axe 3 Lazulite Sacred Flame 3 Lazulite Shuriken 2 6 jon ossze egy menet alatt
1 Shichimen Warrior 2 Demon of Hatred 2 Fountainhead Pot Noble for 6 Treasure Carp Scale each. 1 Pot Noble Harunaga or Pot Noble Koremori after feeding their 'Truly Precious Bait' to the Great Colored Carp. Ertelemszeruen ha vmit elkurjantassz(nem csinalsz meg vmelyik menet alatt) akkor eloferdulhet ,hogy NG+2-be kell menni.
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1196 üzenetére
Unalmasak a Side Quest-ek? Amikor a vegere ersz a jateknak akkor nyilnak meg a legjobbak mint pl. a Return of the Gourd vagy a DLC-kben amik vannak azok felelmetesen jok. Amugy nekem ez a missionbased nagyon bejott de elhiszem ,hogy van akinek ez nem tetszik.
Altalaban azok mondjak ,hogy konnyu a BB akik meg sose barangoltak az FRC chalice-ekben.Persze tudom ,hogy nem az alapjatek resze csak ugy mondom.
A DS2 az nalam ugy volt ,hogy vegigmentem rajta az osszes DLCvel egyutt utana instadel.Ennek is az lesz a sorsa csak itt DLCket meg se fogom venni.
En DSR-t jatszottam ami cca ugyanaz mint a DS1 fapados vagy en sztem brutalisan jo jatek.
-
sp8787
addikt
Update 1.03 - Patch Notes
[link]Most komolyan, ehhez ennyi ido kellett? Ezek tutira vmi masik jatekon dolgoznak gozerovel.
-
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1183 üzenetére
Igazandibol egyedul a Ichiakarmifcknng warrior-t kel, egyedul megcsinalni a Lapis-ert ha nem akarsz a DOH-el kinlodni akkor azzal egyutt a Prostethic Trophy meglesz 2 vegigjatszas alatt.
En mostmar a farmolas reszre jutottam es csak az az 1 Tropgy hianyzik de mar alig vartam ,hogy ide eljussak.
"Gyulolom" ezt a "fosch" "jatekot"! -
sp8787
addikt
válasz
Adam_Shepard #1164 üzenetére
Tanto x 1 + 2x (Ako+Confetti+Red Lump+Rice/Fine Snow+Mortal Draw)
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1154 üzenetére
Nem is kell ugrani. Amikor O ugrik akkor moge futsz es menet kozben mar nyomod az L1+R1-et.
Mint itt [link] de en siman mogefutottan es ugy csinaltam.Azt probald meg ki ,hogy a 3-ik fazis joreszet ki tudod iktatni. a 2ik setalgatos fazisban amikor addig levetted a HP-jet ,hogy mar csak 1 utes hianyzik akkor nyomd be az Ako+Confetti+Fine Snow+Red Lump magnificient 4-t.
Ezzel a 3ik fazis 3/4et le lehet szedni.
Egyebkent az a nagy helyzet ,hogy tenyleg nem annyira konnyu a cheese se.lol
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1151 üzenetére
Nem 2 utes meg nem sima utes mert ha jol megnezed az egy kombo amit a leerkezes utan folytatna es sztem a sima utes nem szakitja meg.
Ugyhogy marad az Ichimonji Double,Charged R1 vagy a Mortal Draw.En a Mortal Draw-t hasznlatam.
Ja igen en mindig balra CW futottam lehetoseg szerint.
Ja az ok ,hogy a 2es fazis nem nehez csak az a kerdes mennyi dolog megy el ra.Merthogy sima futkoraszassal gyakorlatilag siman nohitre lehet hozni.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1144 üzenetére
Az elso fazis az tenyleg konnyu. A tobbiben en elengedtem a harcolgatast, legalabbis en ebben a korban fogtam magam es siman elengedtem.
Azert nem vicceljunk mar egy tokertelmetlen 4 fazissal mig pl. a DS3-ban egy 3 fazisnak volt magyarazata itt csakis a trollkodas miatt van benne.
Szoval valojaban a 2ik fazis egy vicc valojaban konnyebb mint az 1so csak idoigenyes. Kozeptavolsag es futkoraszas van egy 3as komboja az utan running R1 majd elfutsz rinse and repeat.Van egy masik komboja amikor felpillanat alatt bezarja a koztetek levo tavolsagot na akkor nem csak korbe hanem tvolabb is kel futni egy kicsit.
3ik 4ik fazis az tokegyforma. Futkarozas es az ugro tamadasnal fele/moge szaladsz es Mortal Draw...rinse and repeat. A tereptargyak azok amiket amugy sztem direkt sz*patasbol raktak be ,hogy elakadj mert mogejuk bujni es heal-elni...etc. nem tudsz.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1133 üzenetére
Sztem ennek a rizsnek csak a red lump-al egyutt van ertelme. Vagy mondjuk a DOH-nel.Vagy ha mar minden elfogyott.
Amugy ott van meg a Hidden Tooth az is jol johet ha vki jol tud idoziteni.
Amugy a negyedikben ha meg marad vmilyen rizsed akkor ugyanaz pepitaban csak meg egy Eel Liver plusszban.
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
Lol Kifinomitott "cheese" strategiaval
1st attempt meglett az Owl 2.0 Father. Az 1so fazis gyakorlatilag kiktathato meg a 2iknak kezdest kell jol csinalni.
Fun fact > Ettol fuggetlenul ugyanugy ismerni kell a movesetjet csak gyorsabb a dolog.
-
sp8787
addikt
válasz
Imilenni #1106 üzenetére
A Platina miatt kerdezed? Mart az ahogy nekem eddig lejott kb. igy nez ki.
NG
- Mentessz
- Megcsinalod a Shura endinget majd visszatoltesz es megy tovabb
- Megcsinalod a masik 3 endinget visszatoltogetessel majd atmegy NG+baNG+
- Mentesz a Shura ending elott
- Megcsinalod ujra a Shura endinget az allboss trophy miatt
- Visszatoltessz es megy tovabb a Lapis-ok miatt
- A Skillpontokat meg kifarmolod -
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1085 üzenetére
Nem KELL, hanem ha akarod ahogy irtam is. Amugy ez a modszer mar a demoban benne volt ha jol emlekszem.
Ugyanaz mint a masik Monk ott meg a Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Snapseed 1 2 Ash 1 2 Ash 1 2....Ezt a Monkot a Snapseed nem sebzi sajnos, kiprobaltam.
Ja ,hogy mi marad a jatekbol, hat azok a bossok amiket csak nehezen lehet cheeseelni meg ok is cheeseelnek.
-
sp8787
addikt
válasz
ThySoul #1075 üzenetére
Egyebkent ebbol a vidbol meg ugy egyebkent rajottem ,hogy mit csinalnek teljesen maskent ha ujrakezdenem.
Ha megvannak a szukseges skillek akkor varnek amig unlockolom a konvertalast es minden skilpontot(5=1) Attack Powerb-e nyomnek.
Ha vki akarja a Skill Trophy-t akkor ugyis marha sokat kell farmolni vagy elorebb menni de az Attack Power sztem az elso vegigjatszasnal sokat segithet.Ugyhogy biztos felnyomnam minimum 20-ig az hetszentseg.Vagy legalabbis 14-ig mert ahogy nezem ott van a softcap vagy 27-ig ahol a masik softcap van
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #1035 üzenetére
Sztem a legujabb speedrunokban a sima majmot is skippelik.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #1009 üzenetére
Mondjuk erre azert szamitani lehetett sztem mivel az eddigi jatekokbol is kiderult ,hogy lovesuk nincs hogyan kellene egy normalis NG+..NGakarmennyi ciklust osszerakni ,na meg ugy egyaltalan barmi ujat belerakni az ujabb ciklusokba. A From jatekok ilyen teren harmatgyengek design szempontbol.
-
sp8787
addikt
Egy erdekessseg a psc froumon linkeltek ezt.
Sekiro All Bosses But No R1 Attacks
[link]@Ulthanito
Nezd meg ebben azokat amiket mar lattal. -
-
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
4-5 nap utan lattam ,hogy mindenki milyen jol "szorakozik" ugyhogy megvettem.
Mondjuk ugy a nekialltam-ot ,hogy az elso endinget mar megcsinaltam. Cca most jutottam oda egyebkent ,hogy kezd vmi ruhelletesen unalmas lenni mar. Nem tudom miert de nekem ez vhogy nem az a csucsjatek.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #831 üzenetére
Mivel gondolom csinaltal elotte mentest mert ennel ugye vege is lesz ha megcsinalod akkor ertelemszeruen semmivel nem kell sporolni es nem art ha marad a vegere a 3rd phase-re a 2 fajta rice meg az 1 db Divine Grass. Ezeket mindet el lehet hasznalni mert ugyis visszatoltod es megy a masik verziora.
Amugy tenyleg olcso huzas: ,hogy Na mi legyen a 3adik fazisban az uj move? Legyen az ,hogy felgyujtja a picsaba az egesz dojo! Yippeee kiraly!Ezt en ma csinaltam meg meg a masik verzional van ugye az Owl, azt is.Ott viszont igazandibol csak wait and bait van. -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
Persze 2 majom egyszerre akisfom nem kene.Elsore meglett de benyhill ment ezerrel. -
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #758 üzenetére
Nezd meg EZT 2 fajta ilyen tamadas van amit ha deflect-elsz akkor stagger-elodik egy idore, az egyik amikor full felegyenesedik a masik amikor egy kombo utan nyom egy nagy overhead attackot. Viszonylag kozel kell lenni de nem szukseges tamadni csak deflectelgetni kulonben soha nem triggerelodik es ha a piros Kanji-t nyomja be akkor meg eltuzni a csaba. -
sp8787
addikt
válasz
atainprison #686 üzenetére
Az az egyik legcancerebb mission mag meg a 999 Abyss, legmagasabb fokozaton meg plane.De eleg sok mulik azon ,hogy allsz neki. Siman melee build-el legmagasabbon egy ubersz*pas.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #664 üzenetére
Ezt ne tolem kerdezd.
Olyan PC-m van amit cca arra hasznalok ,hogy olvasgassak meg intezgessem a masolast a miniserver-re...etc.
Idezek: "végtelen estus flask kód", "örökélet kód" na ezek biztosan vannak. -
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #621 üzenetére
Egyebkent ez a bladedance nem rossz tipp lattam vmi videoban is.
A masik amit en meg az eleje kornyeken megcsinaltam ,hogy atallitottam BB-ra.
Azaz a healt a haromszogre a felfele-t meg a Prosteteic change-re. -
sp8787
addikt
válasz
Yodamest #614 üzenetére
Olvasom a masik forumot a psc-n meg a chatet es sokan 5-8 orakat toltenek el egy bossnal.Ha olyan jatekosoknak akik szeretik ezt a stilust es kitartoak es azoknak is orakig ertsd 5-8 kell probalkozni egy egy bossnal akkor ott vmi nem stimmel. Tokegyertelmu ,hogy tultoltak nincs ezzel gond igy kell elfogadni.
Na viszont ez a jatek kimondottan a BB meg a DSR de sztem a DS3-nak a nyomaba nem erhet ez teljesen biztos.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #611 üzenetére
Yup csak nem blokkolassal ahogy en probaltam megszokasbol.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #603 üzenetére
Meglett egyebkent csak a 3ik fazissal szopattam sztem sajat magamat, kicsit tulgondolkoztam.
Az elso 2 fazist siman lehoztam attack/deflect-el csak mindig a seggeben kellett lenni.Vmiert a harmadik-nal tobbszor megsz*pattam magam pedig ott meg a HP-ja/posture-je is alacsonyabb joval sztem, vagy mivel nincs armorja. -
sp8787
addikt
Ez csak a part1, nem az egesz jatek sztem.
Nezegettem whitegoat-ot es a sima NG-et is ugy tunt ,hogy resurrection nelkul nyomta, de most a NG+-t az mar biztosan ugy csinalja.
Viszont mar van speedrun.
A VIDEO CIMEBEN SZTEM VAN EGY ELEG NAGY SPOILER!!!
Ugyhogy aki ovakodni akar az ne kattintson.
Sekiro: Shadows Die Twice - 1:25:44
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest