- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #1287 üzenetére
A dagi az nem akadály, de a rugdosóst nem szeretem. Elvileg úgy meglenne még egy szintlépés. Egy piros szemű fasz van még a kastélyben. De sajna nem most mert nem érem el azt a Hiratat...
-
törölt tag
válasz
atainprison #1287 üzenetére
Tudom, csak nekem az a rész valamiért nem Hirata része a fejemben. Csak ha "elölről mész". Amúgy vicces, hogy a dagadt iszákos négy formában is benne van a játékban.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1285 üzenetére
A rugdosós kurva anyját!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #1272 üzenetére
Köszi ez hasznos olvasmány. Én a Return endinget csinálom mint kiderült. Az a baj hogy így viszont a leírtak alapján buktam a Father owl harcot... csessze meg. Így nem lesz meg a 10 nyaklánc. Sejtem az a max.9 már van.
Nekem nem adott semmi harangot sem Emma, ami elvileg ahhoz a másik hirata estatehez kellene. Ng+on már a fatert akartam választani de akkor marad azutánra. Vagy elmentem a mentést. -
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #1261 üzenetére
Nem a Fatert választottam, azt majd ng+on. Legyoztem a tetőn a fatert majd megszereztem Kúrónak az összes cuccot. Virág, kő meg a mortal bladet. Genichiroból mászott elő Isshin, néztem is hogy mi a tököm.. Sejtettem én hogy van valami út vissza. Csak még nem jártam mindenhol. A játékban csak 1 kígyót lehet megölni? Az megvolt amire ráugrottam magasról.
Még a vége előtt azért kifarmolom a skilleket amennyit tudok.
Gondolom Isshin után vége a játéknak. -
pomk
őstag
válasz
atainprison #1258 üzenetére
Erre gondoltam én is, csak hogy a Sekiro mitológiában mi ez a féreg?
-
törölt tag
válasz
atainprison #1178 üzenetére
Jogos, beneztem, bocs.
-
törölt tag
válasz
atainprison #1166 üzenetére
Igen, első két fázis agresszív, a második kettő meg kizárólag a lecsapós támadásainál bevágó.
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
atainprison #1162 üzenetére
Ez nekem is megvan. Nekem kifejezetten olyan kell, amivel taknyosra lehet szivatni ezt a szemetet.
-
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #1050 üzenetére
Az első végigjátszás végére gondoltam, nem a 21. végére
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #1035 üzenetére
Sztem a legujabb speedrunokban a sima majmot is skippelik.
-
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #1030 üzenetére
A második bosshoz: azzal csak a rövidebb endingben találkozhatunk? -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #1030 üzenetére
Nem semmi.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #1009 üzenetére
Mondjuk erre azert szamitani lehetett sztem mivel az eddigi jatekokbol is kiderult ,hogy lovesuk nincs hogyan kellene egy normalis NG+..NGakarmennyi ciklust osszerakni ,na meg ugy egyaltalan barmi ujat belerakni az ujabb ciklusokba. A From jatekok ilyen teren harmatgyengek design szempontbol.
-
törölt tag
válasz
atainprison #977 üzenetére
Még egy fázisban csak egyszer lehet éledni, azaz, egy kétfázisú bossnál szart se ér a három éledés.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #983 üzenetére
Ahaaa, sejtettem h előbb beszélni kell vele. Köszi az infót.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Nekem a Kúró nem adott semmit a sakura dopletert...
-
onkelz
aktív tag
válasz
Na most már tiszta, köszönöm
-
onkelz
aktív tag
válasz
atainprison #927 üzenetére
dehát ott pont azt írja, hogy but only after you've defeated Genichiro Ashina
vagy én értelmezem félre?
amúgy nekem is megvan a sakura droplet, itt toporgok Genichiro előtt, de ha van rá mód jobb lenne 3 újraéledéssel bemenni....
-
törölt tag
válasz
atainprison #938 üzenetére
Nekem ez meg az endbossnál esett le tegnap. Bár már deathblowval vertem le az első fázisát, volt egy pillanat, amikor ügy elkezdtem csapkodni mérgemben, hogy csak védekezett, nem is tudott visszaütni. És láttam, hogy szépen hízik a posture-je.
Valami ott átfordult bennem, mint amikor valaki tanul biciklizni, nem megy, nem megy nem megy, és egyszer csak eljön az a másodperc, amikor megérzi az egyensúlyt és már meg tudja tartani.
Onnantól a harmadik próbára lement.
NG+t már így fogom tolni. Kíváncsi leszek a különbségre.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #950 üzenetére
Nagyon hasznos, jó neked már nem ennyi végigjátszás után, de megkönnyíti a harcokat azért. Főleg az olyanokat, ahol ki-be ugrálsz close és midrange között, pl. Gencsíra a tetőn amikor tol valami kanji támadást és elugrasz (vagy fel), na olyankor gyakorlatilag ingyen 2 ütés ha nem csak szimplán visszaugrasz a közelébe, hanem már ugrás közben tolod az Ichit, mert mire leérsz az 1 ütés fixen + utána jóformán instant jön a második csapás is, amíg a boss még stunolva van az első miatt.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #946 üzenetére
A skill kifejlesztés nem ahhoz kell, hogy prostetiket tudj levegőből használni? pl. a shurikent? Combat arthoz nem rémlik, hogy kellett volna. Durva am, tutira vettem hogy te biztos ismered ezt, de akkor az én találmányom úgy látszik
Próbáld ki igazi game changer, lényegében egy instant skill lesz belőle és ez a többire is igaz csak kár, hogy a többi full haszontalan.
Még talán a monkos ág végső skilljét jó így levegőből eltolni, mert az úgy indul, hogy felugrik a karakter (addig sebezhető) majd lecsap a lábával és onnantól indít egy hosszú kombót, amit a ninja minibossok is tolnak ellenünk lényegében ugyan azt csinálod meg. Na ha ezt a skill ugrásból toljuk el, akkor egyből lábbal egy rúgással érkezünk lefelé kispórolhatjuk a felugrási animációt, ami alatt nagyon sebezhetőek voltunk. Így még az is használhatóvá válik.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #944 üzenetére
A final bosst (4 fázis) én végül csak úgy tudtam legyőzni, hogy midrangeban maradtam, mert túl közelről egyszerűen nem tudtam lereagálni a mozgását. Kis távolságból sokkal átláthatóbb volt, hogy épp mit készül csinálni és lényegében ha ugrott alámentem megveregettem, ha meg a kombóját tolta távol maradtam és a végén a szúrásnál mikiriztem. Villámnál visszavertem vagy simán csak elugrottam oldalra. Ezzel a módszerrel 1.-re lement, 8 óra try után, nekem ez jött be, hogy nem vagyok az arcában.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #943 üzenetére
Ichimonji-val kapcsolatban egy tipp, bár biztos ismeritek, de biztos van aki nem, hogy érdemes levegőből, ugrásból eltolni a skillt. Így rengeteg időt lehet megspórolni, én mindig így használtam a játék vége felé már. Ez azért van, mert simán csak álló helyzetből használva csomó idő mire felemeli a kardot, viszont ha ugrasz az ellenfél felé és úgy használod, akkor ez az animáció kiesik és a földet éréskor azonnal rá is csapsz vele, majd jöhet egyből a második csapás is az Ichimonji-val.
Lehet ez tök evidens és vágjátok, de volt, aki arra panaszkodott, hogy lassú skill, na ő biztos nem ismerte ezt a felhasználási módját.
Nálam ez game changer volt, főleg az olyan bossoknál, mint a corrupted monk. (ő nagyon érzékeny az Ichimonji-ra)
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #939 üzenetére
Ha no dodge, akkor azt nem tudom csak mit csináltok az olyan esetekben, amikor szétverik a posture bárotokat? azért sok olyan helyzet van, amikor kell a dodge vagy az elrohanás. A final boss spear fázis is olyan, ha a közelében vagy pillanatok alatt szétver ezért inkább taktikusan kell fellépni ellene és mid range-ben maradni. Egyszerűbb példa még a zsiráf százlábú akármi, ott is a kombó végén muszáj kitérni, mert nem bírod az egészet le deflectelni egy barral.
-
törölt tag
válasz
atainprison #929 üzenetére
Pillangót megnéztem, jól toltad. Bár nem értem, mi értelme a dobálásnak, amikor a levegőben van, ha aláfutsz, és leesik, van két ingyen ütésed.
-
törölt tag
válasz
atainprison #918 üzenetére
"Hát nem mondom a "könnyebb" főboss se volt túl könnyű, kellett hozzá egy 5-6 próba"
Négy órát szoptam vele, mire meglett végre tegnap délután.
-
válasz
atainprison #928 üzenetére
Az a baj, és ez lehet csak az én bajom, de nem láttam épp mire gyűjt és volt hogy fel akartam ugrani rá mikor előre tolta a suhintást.
Meg az a baj hogy az elején megtanították ezt a deflectere és posture-re épülő harcrendszert és ez nekem nagyon megtetszett és ezzel együtt az a baj hogy lehet már én öregedtem ki, de nekem elegem lett ezekből olcsó effektekből amivel valszeg besebez ha már a sima vágásokkal nemnagyon tud.
Viszont ezek még mindig nem akkora bajok hogy dobjam a játékot csak nem a kedvenc dolgok, szóval irány az ng+ meg a platina meg a többi ending. -
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #918 üzenetére
NG+2 boss killek shura endinggel:
- lovas
- pillangó
- gyerekrabló
- albínó majom
- fejetlen
- korrupt pap
- gyengéd penge
- főkolompos -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #899 üzenetére
Nekem szerintem a harmadik lesz az uccsó végigjátszás. Max ha jön dlc akkor visszanézek.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #875 üzenetére
A Sekiro sem nehezebb mint a DS csupán más és meg kell szokni a harcrendszert. Anno a DS is baromi nehezen ment nekem. De a DemonS-tól kezdve a BB-on át a DS3-ig volt pár év mire belejöttem a harcrendszerbe és már egész jól megy a dolog. Bármikor leülök és "simán" végigpörgetem az összeset.
De a Sekiro most jelent meg, pofán köpte a DS veteránokat is. De azért kezdenek belejönni az emberek, ahogy én is. Csupán kell pár végigjátszás mire ráérzek a harcra. Valakinek előbb megy valakinek később. Itt csak az számít kinek mennyi türelme van hozzá.
-
törölt tag
válasz
atainprison #861 üzenetére
A double nekem nem jó, dög lassú. Mire felemeli a két kezét és kétszer lecsap, simán levágnak.
Kb egy óra XP farmolással meglett az a kb. 50 ezer pont, ami kellett hozzá, mert még két másik, 3-3 pontos skill is hiányzott, hogy az utolsót feloldhassam.
Tipp:
Antechamberben rögtön az elején áll egy lilaruhás marha, azt simán le lehet szedni piros bogyóval, és közel 600Xp-t dob. Vissza a bonfirehöz, leül, és csinálni újra. Aztán újra, Majd újra. De most már megvan!
Hát kíváncsi leszek.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #861 üzenetére
A double ichimonji az nem lassú skill?
-
törölt tag
válasz
atainprison #853 üzenetére
Köszönöm az infot.. Nekem még nincs meg ez a shadowrush képesség, de most mér beszerzem.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #858 üzenetére
Fog ez menni csak megilletődtem elsőre tőle.
Már phase 2 fél életig lesebeztem 2x. Ott még adódnak gondok a posture áttöréssel, a teleportálás miatt. -
ThySoul
senior tag
válasz
atainprison #846 üzenetére
Az elején a lovasat úgy öltem meg, hogy leütögettem a HP-ját
Nekem most kezd ráállni a kezem, hogy abból a játék hogy a lények arcában vagy és konkrétan vagy az ütést vagy a deflectet spammeled mint az őrült. (Bár hozzáteszem, hogy a staminás harc nekem jobban adta, de ennek is megvan a bája) -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #846 üzenetére
Ez derék munka volt. Azt látni, hogy az élete jóval több ng+ban. :/
Kíváncsi leszek mire megyek én is itt másodjára. Ennyire nem vagyok ügyes, mint te. -
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #801 üzenetére
Én egy bosst kerestem volna mert hiányoltam. De akkor nincs. Centipede és a lovag megvolt.
-
törölt tag
válasz
atainprison #803 üzenetére
Köszi!
Szerintem azt fogom csinálni, hogy akkor előtte készítek egy mentés penre, megyek ebbe az irányba, és ha majd úgy tartja kedvem, vissza töltöm, és megyek a másik irányba.
-
törölt tag
válasz
atainprison #801 üzenetére
Húúú, akkor megírhatnád, hogy mit kell tennem, hogy elkerüljem őt a végén.
Akár PM-ben is jöhet.
-
törölt tag
válasz
atainprison #796 üzenetére
Milbu is készen van teljesen.
Nem akarom nézni azt, hogy melyik befejezést csinálom, ahogy esik, úgy puffan. Bár azt a brutál endbosst jó lenne elkerülni valahogy, ha egyáltalán lehetséges.
-
törölt tag
válasz
atainprison #791 üzenetére
Amúgy a maki után még kb. menniy van hátra a játékból? 1/3? 1/4?
-
törölt tag
válasz
atainprison #789 üzenetére
50 óránál járok az alapjátékban, és most vertem le a makit.
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #734 üzenetére
Egyet elhagytam, de meglett.
Csak abból indultam ki hogy a videóban 9-et talál meg -
törölt tag
válasz
atainprison #724 üzenetére
Én már sok BB-videót néztem, de a srác elmehetne hipnotizőrnek, olyan hangja van.
-
törölt tag
válasz
atainprison #719 üzenetére
Akkor még van mit néznem, jelenleg 14-en állok.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #719 üzenetére
Ugyanúgy rá kell ütni mint a DS-ban?
Láttam egy titkos ajtót a "shrine" közelében ahova gonodlom valami ninjutsu skill kell agy valami ilyesmi. -
atainprison
senior tag
válasz
atainprison #717 üzenetére
Amúgy összesen 40 db prayer van a játékban, tehát 10 nyakláncot lehet összerakni (20 lesz a max Vitality).
Redcaster: vannak titkos átjárók a játékban, de nem túl sok (kb. 4-5 db).
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #704 üzenetére
Köszi, vissza is kértem. Azért túlzásba nem kell esni a nehézséget illetően.
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #706 üzenetére
Akkor nem értem, kétlem hogy ha egyszer sikerül, aztán két perc múlva meg már nem
Kétlem hogy két perc alatt annyit romlott a reflexem. -
sp8787
addikt
válasz
atainprison #686 üzenetére
Az az egyik legcancerebb mission mag meg a 999 Abyss, legmagasabb fokozaton meg plane.De eleg sok mulik azon ,hogy allsz neki. Siman melee build-el legmagasabbon egy ubersz*pas.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #686 üzenetére
Hú én ezzel a niohval elég kuszán játszottam. Emlékszem itt lehetett olyat csinálni, hogy pl ng+3-ban voltam de bármikor visszamehettem pl ng+2be. Szóval jól fel lehetett az embernek magát tápolni nehezebb mapokon aztán meg visszamenni izmozni. Itt a dlc-k voltak húzósak, amit linkeltél tuti az is az volt. Nekem az alapjáték egész gördülékenyen ment. De igen ez a "kjúbi" alias 9farkú nem volt könnyű.
A másik meg, hogy mi lesz ha kiadnak egy méretes dlc-t? Van egyáltalán ilyen tervük? Tudjuk, hogy annak a nehézségi faktora mennyivel feljebb helyezkedne el mint a sima alap. Mert hát a kedves from úgy kalkulál, hogy igen hát eltelt 6hónap, akkor már mindenki ng+7-ben mászkál, nehezítsünk már a dlcn.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #664 üzenetére
A magas fps szám minden tekintetben jó, nem csak ennél a játéknál. Sokkal reszponzívabb tőle minden, így természetesen a deflektelés is. Én amit csak lehet PC-re veszek meg, bár van PS4-em is, de azt csak az exkluzívak miatt vettem meg. Azért remélem a PS5-nél nem adják alább a stabil 60fps-nél, kész szégyen lenne ha 2020 után még készítenének 30fps-re lockolt játékokat... már a PS4-nél is alap szempont kellett volna legyen a stabil 60fps, mert az mindennél fontosabb, igen még a grafikánál is.
-
sp8787
addikt
válasz
Ezt ne tolem kerdezd.
Olyan PC-m van amit cca arra hasznalok ,hogy olvasgassak meg intezgessem a masolast a miniserver-re...etc.
Idezek: "végtelen estus flask kód", "örökélet kód" na ezek biztosan vannak. -
YAKEN
aktív tag
válasz
Haverom a DS3-at nyomta trainerrel mert nem volt elég kitartó. Nos ő olyan csalást használt, hogy a karaktere vagy 4x gyorsabban ütött. Szóval biztos van minden mi szem-szájnak ingere.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Egy trainerrel igazából bármit lehet. Pl 0 sebződes, örök élet, sok pénz stb.
Fiatal koromban még használtam poénból a z Unreal Tournamentben.
Mióta ps-ezek eszembe sem jut ilyesmi. Megöli a játékélményt. -
melega
őstag
válasz
atainprison #649 üzenetére
Köszi!
-
törölt tag
válasz
atainprison #604 üzenetére
Megcsinaltam, ket konfettivel sikerult. Most egy se maradt, de legalabb nem idegesit a buzi.
-
pomk
őstag
válasz
atainprison #624 üzenetére
Mad Max 3
-
törölt tag
válasz
atainprison #642 üzenetére
Köszi, meg fogom nézni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #640 üzenetére
Tegnap láttam, annyi adrenalint adott, hogy meg is haltam 2x már az első csíknál, ami addig nem volt.
-
törölt tag
válasz
atainprison #604 üzenetére
De engem mindig leszedtek a szellemek. Igaz, vagy háromszor próbáltam csak eddig, sugarat meg nem láttam egyszer se (csak videón).
Köszi a tippet!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #632 üzenetére
A harang kongatás hatása rest után elmúlik?
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #621 üzenetére
Egyebkent ez a bladedance nem rossz tipp lattam vmi videoban is.
A masik amit en meg az eleje kornyeken megcsinaltam ,hogy atallitottam BB-ra.
Azaz a healt a haromszogre a felfele-t meg a Prosteteic change-re. -
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #621 üzenetére
hát jah, csak sok támadás nem blokkolható és nem csak azok amiknél felvillan a kanji jel, sok nem blokkolhatónál fel sem villan semmi... továbbá vannak ezek a 340 fokos arch tjpusú támadások, amiknél hiába strafelok mögé + tartom a blokkot, akkor is olyan ívben üt maga mögé, hogy úgy is eltalán vele, kész vicc.
A kanjis támadásoknál is sokszor már rég nyomom, hogy pl ugorjon fel, de beragad a karakter valamilyen animációba és istenért nem csinálja. (pedig semmi extra csak pl simán csak mozogtam előtte, nem is támadtam) -
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #618 üzenetére
jó ez nagyon beteg
persze lehet így is, de ezek a mikiri counterek amiket tol... én még nem is látom, hogy milyen támadás fog jönni, de ő már lép is rá a kardra. Ez a videó nem releváns, ez egy beteg ember vagy minimum japán.
El nem tudom képzelni, hogy ment ez neked 5. próbálkozásra... vagy nagyon fekszik neked ez az arcba mászós, parryzős játékmenet vagy Lobos fia vagy ez a két verzió lehetséges. Nekem egyszerűen reflexem nincs ehhez, annyira hirtelen támad és sokféle a moveset, hogy nem tudom lereagálni időben, ami történik.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #611 üzenetére
Yup csak nem blokkolassal ahogy en probaltam megszokasbol.
-
sp8787
addikt
válasz
atainprison #603 üzenetére
Meglett egyebkent csak a 3ik fazissal szopattam sztem sajat magamat, kicsit tulgondolkoztam.
Az elso 2 fazist siman lehoztam attack/deflect-el csak mindig a seggeben kellett lenni.Vmiert a harmadik-nal tobbszor megsz*pattam magam pedig ott meg a HP-ja/posture-je is alacsonyabb joval sztem, vagy mivel nincs armorja. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #608 üzenetére
Igazad van. Az oltárnál akkor jelenik meg egy pray, ha valaki egy minibosst pl úgy győz le, hogy az lezuhan. Pl. az emberkének a seven spear minbossa lezuhant. Akkor ilyenkor az érte járó prayt meg lehet venni. Pont ebben a videóban mutatja, ezt néztem én is. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #606 üzenetére
Aham ott a kis oltárnál. Gondolom akkor ez is csak bizonyos eseteknél jön elő. Remek, akkor cseszhetem. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #602 üzenetére
Igen közben megnéztem a prayerek helyeit és a rugdalózó maradt ki hirataban illetve a tutorial zombinál lehet venni egyet de ott nekem nincs semmi. Akkor pontosan mit is kell csinálnom, hogy a lepke helyén ott legyen a másik boss meg fent a nindzsa? Még nem vittem át, egyelőre a végső boss nem megy sehogy. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #595 üzenetére
Azon gondolkodom hol hagytam el 2db prayert mert én 19-es vitalityn vagyok és van 2prayerem. :/
Remélem nem hagytam el 2minibosst és csak rejtett hely maradt. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #595 üzenetére
Jó neked én a hatrednél vagy 30x meghaltam. A mezőn levő csata meg basszameg, 4x kell nyerni. -
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #485 üzenetére
Esélytelen. Este még megszereztem a
.másik kardot mintha jóval többet csapna.Azóta változott a környezet, és Bár most éppen már csak 10%-hpn van, de még a 8 estust meg a resurection megvan. Hátha
-
törölt tag
válasz
atainprison #489 üzenetére
Ettől még nem tudom majd legyőzni Genichirot.
-
Yodamest
veterán
válasz
mindkettőtöknek igaza van gyakorlatilag, illetve Ulthanito csak a végén tévedsz egy dologban, elmondom:
A dragonrot úgy működik, hogy az újraéledések vannak hatással a világra, mert ahhoz, hogy a "chosen one" újraéledjen, a világ energiájából kell használni. Energia megmaradás törvénye gondolom ismerős mindenkinek.
Tehát a játék gyakorlatilag azt számolja, hogy te az idolnál hányszor ébredsz fel, az tök mindegy, hogy előtte resurrectáltál vagy nem, csak az számít, hogy az idolnál ébredj, az számít ergo halálnak.Ulthanito téged szerintem az tévesztett meg, hogy az idolnál éledést nem vetted resurrectionnak, közben lényegében az az igazi resurrection, a kombat ress, amit el tudsz tolni, az csak egy tool, de lore szempontból nincs hatással a világra.
-
atainprison
senior tag
válasz
"Dragonrot in Sekiro: Shadows Die Twice affects the NPCs by making them sick, which prevents progression of their Quests. In addition, the more Dragonrot you accumulate, the less Unseen Aid you will have. Each time you die and respawn at a Sculptor's Idol each NPC has a chance to gain Rot Essence. They all have their individual chance, with some being higher than others. The Sculptor will always be affected first. You only gain Dragonrot if you respawn at a Sculptor's Idol, so there is no point in not Resurrecting if you can, unless you wish to save your second Resurrection for later."
-
törölt tag
válasz
atainprison #487 üzenetére
Szerintem ez tévedés! Olvassatok után, néztem youtube videot, a picsa is elmondja a szobrásznál, hogy a dragonrot úgy működik, hogy a resurrection szívja el az életerejét az embereknek, és azáltal terjed a kór! Azaz, minél több resurrection-t használsz, annál jobban terjed a kór.
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #474 üzenetére
Milyen taktikával győzted le?
Tegnap elött óta szenvedek vele.
(Inkább phase 2 a rossz) -
törölt tag
válasz
atainprison #480 üzenetére
Azért nem használom fel, mert resurrect után már csak a vialozás marad. pazarlás a harcon BELÜL. Tudom, hogy visszajön, de akkor is. Ha mondjuk a boss két vágásból lebasz, minek élesszem magam fel, ha 3 fázisa van?
Semmi értelme akkor tolni tovább, mert még rengeteg van hátra a fightból.
Amúgy meg a dragonrotnak sem tesz jót, érdemes nem állandóan resurrectelni, csak ha tényleg van értelme.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
atainprison #470 üzenetére
Lehet tegnap már fáradt is voltam és csak nem kellett volna erőltetni. Bár azért érdekes, hogy néztem még egy pár videót ma is és másnak működött a Firecracker (meg itt is azt kaptam tippnek), engem meg legázolt . Gondolom valami gond lehetett az időzítéssel
Ma este lesz érdekes, kicsit csaltam és megnéztem mi vár rám...
Nem érzek magamban elég erőt Lady Butterflyhoz... Szerintem adok neki egy try-t és utána megyek tovább a másik úton.
saelin: Ismerős érzés, nekem a Last Remnantban volt ilyen, egyik opcionális bossnál cirka 50 try után farmoltam egy hetet, aztán még cirka 20 próbálkozás kellett hozzá, hogy lecsapjam. Bár az legalább rövid fight volt, egy másiknál többet szívtam: mikor 15-20 perc után oneshotolta a fél csapatomat azt "imádtam".
-
saelin
veterán
válasz
atainprison #470 üzenetére
Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a Hollow Knight c. játékban 70+ alkalommal mentem neki az egyik boss-nak, ami vagy 4 óra szarakodásnak mondható el. Azóta tiszta ZEN mester vagyok düh kezelésben.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
atainprison #468 üzenetére
Néztem videót közben, így elsőre lement, még inni se kellett...
Hagytam a francba a Firecrackert és elővettem a fejszét. Lehet ha nem erőltetem annyira a petárdát akkor sokkal hamarabb meghal. És arra is rájöttem, hogy a block miért nem működött rendesen: a harmadik ütést talált be mindig, azt úgy vette valamiért, mintha hátulról jönne-> két "cling" után megfordultam, aztán vissza. De az is elég volt, ha távolabb álltam tőle. A fight után visszanéztem a részeges szumósra, azt is megoldottam most elsőre, még a segítőm is életben maradt, szóval most elégedett vagyok magammal. Mondjuk már a kígyó felidegelt előtte, lehet az se tett jót a teljesítményemnek. Hülye dög kétszer lökött a szakadékba. Vagy csak elbíztam magam, hogy a láncos ogre második try-ra lement (elsőre az is bedobott a szakadékba, pedig még lett volna nálam itóka meg feltámadás is). -
saelin
veterán
válasz
atainprison #298 üzenetére
Oh, akkor semmi.
Off:
A Path of Exile-nak is most kelett megjelennie Ps4-re.... -
S e t h
nagyúr
válasz
atainprison #444 üzenetére
Neki készült a játék.
Vagy ő Neo. -
törölt tag
válasz
atainprison #444 üzenetére
Elképesztő, én a harmadik fázisával azt sem tudom, mit kezdjek.
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #436 üzenetére
Engem is szétalázott párszor, mivel a védekezésen átütött a deflect már meg sem fordult a fejemben, így a régi soulsborne módszerrel dodge segítségével győztem le.
-
Imilenni
addikt
válasz
atainprison #434 üzenetére
Az első boss amit flaska használat nélkül legyőztem, elsőre
-
Yodamest
veterán
válasz
atainprison #432 üzenetére
de amúgy van olyan amit ő mond, van egy dupla kardos miniboss valahol az egyik épület felső szintjén, közvetlen előtte van egy idol is. Na ő olyanokat üt, hogy hiába van bőven posturem, mégis ha simán csak védem az ütést akkor elég sokat sebződök is mellé.
-
törölt tag
válasz
atainprison #430 üzenetére
Okés, köszi, munka után gyakorolni fogom Genichiro-n.
-
törölt tag
válasz
atainprison #420 üzenetére
Én pont nála vagyok, lement az első fázisa, 5 viallal, utána halál. Úgy érzem, hogy vele igazi párbajt kéne vívni inkább, mert sokat kellene szöcskézni ahhoz, hibázás nélkül, hogy a néha bevitt egy találattal levágjam.
-
törölt tag
válasz
atainprison #421 üzenetére
Én azt arra használom, hogy meg tudjam ütni a bosst egyáltalán.
Elég közel vagyok, lebaszom, és máris van egy free ütésem. Kár, hogy csak 7-szer lőhető el egy körön belül.
-
törölt tag
válasz
atainprison #417 üzenetére
Oké, még mindig nem világos.
Az L1 az deflect. Akkor is deflect, ha nem üt az ellenfél, meg ha pont jókor is üt. Honnan tudom azt, hogy melyik L1 nyomás után lesz "jó deflekt", és melyik után sima védekezés?
A BB-ben tudni lehetet, hisz stunnoltad az ellenfelet olyankor. De itt semmi jele.
A trial and error alapon való póbálgatás meg sok halállal jár.
-
törölt tag
válasz
atainprison #418 üzenetére
Úgy, hogy "átüti" a deflectet. Folyamatosan nyomva tartom, ráver hármat, és már nem annyi a HP-m, mint előtte.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
atainprison #417 üzenetére
Nekem ez a védekezés megy nehezen, annyira beleszoktam már a DS mechanikába. Inkább elfutok.
De idővel csak belejövök, mert az sem baj ha a boss élete felénél már levered a védekezését és kivégzed.
Vagy szépen lecsapkodod a hpját mint én a piás daginak.Csak az több idő, jobban kell koncentrálni hogy ne sebződj. Gondolom lesz olyan boss akinél muszáj lesz deflectelni.
-
törölt tag
válasz
atainprison #399 üzenetére
Az a baj, hogy nekem az alap mechanika nem megy igazán jól: a deflect, visszavág, gurul (ez nem is gurulás, csak beszarósasszé). Inkább riktán vágok, és hosszabb ideig tart a harc, mint gyorsan, profin.De begyakorolom.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #405 üzenetére
Na csak nem hagyott nyugodni a dolog. Így gyerekjáték volt elsőre. Nem is tudom, hogy nem jutott eszembe ez a módszer.
Köszi!
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #405 üzenetére
Köszi megpróbálom később. Megéri néha visszanézni egy egy helyszínre. Erre a bossra is így bukkantam, bár már elsőre is mikor ahhoz a veremhez értem vártam, hogy jön egy boss.
-
törölt tag
válasz
atainprison #388 üzenetére
Én pont ezeket tapasztaltam, de jó így leírva látni, köszi!
-
pomk
őstag
válasz
atainprison #388 üzenetére
A
ezeket lehet gyakorolni és van rájuk külön - külön training is.halott fickóval a templomban
Ami nálam azután nyílott meg, miutánaz egyik minibossnál kb 5x meghaltam és beadott egy új videót amiben ismét felélesztett a Sculptor és visszakerültem a templomba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest