Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Kai_Rong #1215 üzenetére
Nioh-t nagyon dicsérik páran, lehet hamar feladtam, de nekem nem adta. Nagyon egyhangú valahogy az egész, sötét, nagyon japán japán (sokkal jobban mint a sekiro, ami csak témájában japán, stílusra európai piacra szánt), ez a stamina visszaszívás is minden kombó után áh... nekem túl keleties volt már, mint egy ázsiai mmo.
-
ThySoul
senior tag
válasz
Kai_Rong #1174 üzenetére
A purification volt az első végigjátszás során, szóval csak a shura endinges final boss maradt egyedül+20 skill+ a két protézis (amihez ugye kell még majd 4 kék cucc) meg az endingek.
Egyébként nem fog bezavarodni a ps ha a shura ending után visszatöltök és megyek a másik irányba? Nem vrszi el valamelyik trophyt vagy valami? -
BOBAKILL
őstag
válasz
Kai_Rong #954 üzenetére
Én is így látom, úgy látszik kezdjük megtanulni a lényegét a harcrendszernek.
Nekem Gecicsírí "oktatatta", addig csak bénáztam. A játék legelején mindenféle skill nélkül azért nem hiszem hogy sokan leverték elsőre. Na majd ng+ban kap a szájára a kis genyó az elején.
A Kanji jelekkel néha az a bajom hogy nem mindig tudok gyorsan reagálni arra hogy most akkor mikirizzek vagy ugorjak a fejére vagy esetleg kidodgeoljam. De ha betanulom a mozdulatait akkor nincs gond, bár hibátlanul tuti egy boss se menne.
PC-n lehet kipróbálom hogy jobban megy-e az időzítés 60fps-el, mint ps-en. Van hogy nem stimmel az időzítés, pedig látszólag jókor nyomom a deflectet; bár lehet csak én vagyok egy kancsi kanji.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400