- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1555 üzenetére
Szövegértelmezés elégtelen.
Mondjuk szerintem kezdetek óta az volt. Én mindig azt mondtam, én nem akarok egy kibaszott pajzs mögé bújva remegő térdekkel barnanacival harcolni egy boss ellen.
Egy szóval nem mondtam másnak semmit. Magamról beszéltem. Nem arról, ki hogy játszik.
-
ThySoul
senior tag
-
Yodamest
veterán
válasz
Woodslave #1530 üzenetére
Demon pedig alap
Amúgy az még egy viszonylag szórakoztató harc, bár ott is annyira pixelpontosan (szó szerint) meg van adva, mikor hova kell ugranod, mit kell csinálnod, mire mit reagálnod, hogy nagyon gépies az egész.
Nekem pedig a butterfly helyén lévő father maradt ki, ott már nem küzdöttem meg vele, talán nem is volt elérhető nemtudom. Meg nyilván a másik befejezés általi orvos csaj és könnyített Isshin harc is kimaradt.
-
törölt tag
válasz
Woodslave #1484 üzenetére
A harmadik fazisaban nem ertettem a koncepciod: mindennel probalkoztal, de semmit se csinaltal. Se a posture nem ment fel, se a hp nem fogyott.
A harmadikban hatalmas makod volt, hogy ket villamot adott be egymas utan! Onnan mar sima liba volt.
Gratula, lenyomtad, az a lenyeg, platinaig meg se allj!
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Woodslave #1480 üzenetére
Nem tudom skillek terén, hogy állsz. Hatred ellen nagy segítség a tűz elleni pajzs+living force (nem emlékszem a nevére pontosan), ami egy tüzeset vág a legyező védekező állásból. Pl. mikor felugrik a magasba elég védekezned vele és utána oszthatod, nem kell elugranod messzire. Plusz nyomjad a confettit is mert dob a sebzésen. -
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #1471 üzenetére
Kaptam tegnap az ívet rendesen. A vörös szemű ashina elote. A seven spear már elsőnek is szerettem. A dagadt tűzokádó... Kicsit kiakadtam de aztán rájöttem egy csoda hogy csak a from tudja elhitetni az emberrel mekkora király csak hogy úgy rúgja tökön utána hogy nyüszítve feküdjön a földön
Ja hatred demon még köszöni jól van
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #1431 üzenetére
na megtaláltam az első bosst
Komolyan nem tudom még hány from játékkal kellene játszanom hogy "lássak". Azaz ha van egy qrva faág ahova lehet ugrani akkor valszeg nem véletlenül van ott. Nem volt annyira durva mint a lady butterfly aki még mindig köszöni jól van. De legalább találtam pár magot is. Annyira feldobta a napom ez a reggeli győzelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest