- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
BOBAKILL #1678 üzenetére
Örülök, hogy kb 1:1 az egyben ugyanazt gondoljuk.
A Nioh a number 1. A Wo Long viszont pont az a kihagyott ziccer lesz, amit a Sekiro kihagyott. (ebbe nem volt több ezer óra menni) De hát a Team Ninja az igazi, ha a harcrendszerről van szó vagy bármiről
. A Sekiro lett a kedvenc From játékom, itt van normális előre lépés is. Megértem, miért ilyen ritmus játék lett de a 0 zenékre nincs mentség. 3.végigjátszás megy éppen. Először féltem az új iránytól de itt is és a Wo Long-ba se volt probléma, végre valami más, ami nem megy egyből csukott szemmel. Nem csak dodge és vág mint a többi FS játék, hatalmas lassított felvételekkel, easy móddal stb. Igazából ez egy sima story játék endgame nélkül.
Persze írtam negatívumokat de nagyon jó játék lett -
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1552 üzenetére
Mondjuk szerintem kezdetek óta az volt. Én mindig azt mondtam, én nem akarok egy kibaszott pajzs mögé bújva remegő térdekkel barnanacival harcolni egy boss ellen.
Odamegyek és lebaszom. Férfiasan. Az összes dast így toltam végig, első perctől kezdve. Lehet azért, mert a BB volt az első játékom.
Az első dasom a 2. rész volt, már ott sokszor kisgatyában toltam le a bossok némelyikét.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1289 üzenetére
Az az egyik legkönnyebb, a piros szemű fasz. Semmi mást nem kell csinálni, csak deflectelni párat, pillanatok alatt felmegy a postureje. Meg se kell ütni.
Azt hiszem a negyedik próbára meg is lett.
Azt ne hagyd ki.
Amúgy amit talán a legjobban utáltam ebben a játékban, az a 10 nyaklánc összeszedése volt.
-
atainprison
senior tag
-
atainprison
senior tag
válasz
BOBAKILL #1260 üzenetére
Melyik Isshin-ig jutottál el? Az Owl mellé álltál vagy nem? Demon of Hatredhez úgy lehet eljutni, ha nem az Owl mellé állsz és az Owl legyőzted, utána az Old Graveben lévő újjáépített hídon visszamész a játék eleje környékére, ahol lesz egy idol, ami közvetlenül a bosshoz visz. -
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
BOBAKILL #1198 üzenetére
Nekem ebből a stílusból a Nioh a number one, az megunhatatlan és felejthetetlen. A Bloodborne-nal keveset játszottam, de amennyit láttam belőle, az is bejött, tetszett ez a szadista-mazochista viktoriánus miliő. A DS-ek páncélos-lovagos dark fantasy atmoszférájával viszont a világból ki lehetne kergetni
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1208 üzenetére
Mindazt, amit leírtál, felejtsd el.
Az egész boss megvan bogyózással kb. másfél perc alatt...Minek táncolnál át 3 fázisát, totál feleslegesen?!
Mondom, nekem is kellett hozzá pár próba, mire összejött, de épp a hétvégén csináltam meg már másodjára, szintén bogyózással, szóval működik a dolog.
Nincs most a fejemben a kronológia, valaki meg tudná mondani, hogy a majom és a duplamajom boss az azelőtt van, hogy igaziból dönteni kell, hogy obey the iron code vagy kúró mellett állok ki? Vagy az már az owl/emma és isshin fight után van?
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1198 üzenetére
Kurva anyját, az egyetlen headless, amit levágtam, a víz alatti volt. Agyhúgykövet kaptam tőle, szerintem volt benne tuti vagy 2 órám, mire sikerült.
Buzeránsok.
Az tök nevetséges a játékban, hogy NG+ban leverem a minibosst, és kapok érte 500 sent. Wut?!
Most ehhez a prayer bead vadászathoz nincs kedvem.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #1188 üzenetére
Nekem is ment, neked is menni fog. Az első 5 alkalommal nem ment, pedig úgy csináltam, mint a videón. Már azt hittem kamu, vagy valami. Aztán összejött az első piros bogyó, utána viszont nem jött össze a második.
Szóval volt benne vagy 10 próbám, mire meglett így. Nagyon gyorsan kell menni, és nem mindegy, hova dobod a hookot az ágra. És a második piros bogyózás előtt vedd le az auto lockot, mielőtt csimpaszkodsz, különben nem fog menni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
BOBAKILL #1200 üzenetére
Szerintem is jobb lenne a 60fps ehhez a játékhoz, viszont ez az "erős" konzolokon sincs meg, holott nagyon mondogatták, hogy 1080p-ben 60 képkocka lesz az erősebb gépeken, erre alig megy fel 40 fölé.
Slim-en tolom én is, élhető 30fps-sel (bár itt-ott szerintem leesik), de jobban állna neki a 60. -
30z.Samu
félisten
válasz
BOBAKILL #1198 üzenetére
"sokkal jobban idegesítenek az időzítési hülyeségek. Nyomom én időben de szarik rá a játék hogy nyomtam a gombot. Lehet ps4 pron jó, de sima konzolon fos játszani vele."
Nem, ez megvan *szerintem mindenhol. Mármint nem az hogy fos vele játszani (bár az alap konzolon kevéske szerintem az a 30fps ehhez a játékhoz, de hát Istenem..), hanem hogy megnyomod mondjuk a Mikiri Counter-t és nem csinál semmit.
*Több streamer feltöltését nézem (próbálok olyat, ahol már jártam, vagyis próbálom kerülni a spoiler-t) és legalább egyszer mindegyik panaszkodott, hogy nyomja a gombot és semmi, platformtól függetlenül.
-
-
cocobanana
tag
válasz
BOBAKILL #1043 üzenetére
Van hozzá trükk. Elsőnek próbálj magadtól rájönni, nem véletlenül van ott egy kis majom. De a pálya másik oldalán, ahol harcoltál a nagy majommal, azon a sziklán van egy öregasszony, aki elmondja neked mit is kéne csinálnod. Ha nincs ott az öregasszony, akkor nem csináltad meg neki az előző feladatát.
-
atainprison
senior tag
válasz
BOBAKILL #982 üzenetére
Először kell beszélned Isshinnel, aztán visszamész Kurohoz, ő már a könyvtárban lesz és ott lehet vele erről beszélni. Isshint nem annyira egyszerű megtalálni, ha kinyitod Kuro szobájának ablakát el kell fordulni jobbra, ott a két legmagasabb épület jobb oldali tornyában van.
-
törölt tag
válasz
BOBAKILL #955 üzenetére
Én nem tudtam ott (NG+) levenni még egy bogyóját sem, igaz az elsőből 1 hit hiányzott, mert elfelejtettem már a movesetjét.
Kandzsival nekem is ez a bajom sokszor, hogy nem tudom, hogy most szúrás jön, ami a mikire barátja, vagy más, ami meg nem védhető. De hát ez is gyakorlás kérdése.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
BOBAKILL #937 üzenetére
Szerintem a grafika a helyén van, én nem panaszkodom rám. A Soulsok közül csak a Demonnal és az első Dark Soulsszal játszottam, azért a maguk idejében bőven a piaci átlag alatt voltak a grafika tekintetében
Illetve szerintem a Bloodborne se túl szép, most kezdtem el három hete, és nem voltam lenyűgözve. De tény, hogy az már egy 4 éves játék.
A zenék valóban underwhelmingek voltak. Mondjuk a NieR-t nem fair felhozni példaként, Yoko Taro játékai grafikában elmaradnak az aktuális trendektől, de zenében mindig magasan verik a mezőnyt.
-
atainprison
senior tag
válasz
BOBAKILL #862 üzenetére
Tényleg lassú, de kb. ez az egyetlen combat art aminek van értelme, mert amellett, hogy megakasztja az ellenfél támadását még a saját posture-t is visszatölti elég rendesen. Általában én csak akkor használom mikor már magasan van a posture-öm és akkor ahelyett, hogy visszavonulnék a védekezéssel posture-t tölteni, inkább támadok az Ichimonjival. Mondjuk ezt használni csak most kezdtem el NG+2-ben.
-
pomk
őstag
válasz
BOBAKILL #731 üzenetére
Tegnap este megint küzdöttem vele 2 órát. Az első fázis már simán megy, de a másodikban sajnos még mindig elvérzek. Egyelőre elengedtem a témát, majd visszajövök.
Elindultam Gyoubu Oniwa irányába. Korábban első alkalommal nagyon gyorsan kivégzett, de most 2. próbálkozásra meglett.Szerintem erre haladok tovább, mert itt legalább van egy sikerélményem és nem ugyanazt a mozgássorozatot kell nyomnom 2 órán keresztül...
Ha jól gondolom, egyébként is erre kéne haladni a sztori szerint,
mert a Lady irány az az álomvilág (múlt), ugye? -
YAKEN
aktív tag
-
-
-
Yodamest
veterán
válasz
BOBAKILL #616 üzenetére
Jöhet felőlem bármilyen game tőlük, ami hasonló, ezzel se lenne bajom úgy, csak túl van tolva. Most néztem Elajjaz persze szépen megöli, ahogy ő tolja úgy könnyűnek is tűnik, de hát ahhoz tökéletesen kell játszani, tökéletes parry kell mindenhol, tökéletes villám visszadobás stb. egyszer benézed, kiesel a ritmusból és véged is van. A demon of hatreddel még nem is harcoltam, még semminek így nem néztem utána a játék kapcsán, úgy voltam vele, előbb legyen befejezve, de hát az nem most lesz.... most ha az egész vasárnap délutánom erre a bossra áldoznám úgy érzem akkor sem lenne meg, mert ide már nem csak egy terv kell, nem annyi, hogy meg van a taktik mondjuk és kész, hanem hibátlanul kell parryzni nagyon sok alkalommal, ami nekem nem megy ilyen szinten.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
BOBAKILL #568 üzenetére
Bikával első nekifutásra én is így voltam, én videóban találtam rá gyors megoldást (1 perc). Lehet deflectelni a lerohanós támadását, akkor megszédül, hármat rácsapsz és megint messze futsz tőle. Ezt kell ismételgetni és el is dől.
Csak rá kell érezni a deflect pillanatára -
Yodamest
veterán
válasz
BOBAKILL #438 üzenetére
Érdekes, de ettől a Sekirotól tisztára kedvet kaptam a DS szériát végigjátszani, fel is raktam tegnap a DS1 Remastert.
A BB-ben a Ludwig holy bldade a DS-ekben meg rendszerint valami baszott nagy bunkó vagy kard volt a fegyverem, nagyon hiányzik itt, hogy ordas nagyokat rátudjak verni a bossokra. DS3-ban nemrég pl. atom felemelő érzés volt bemenni a Dancerhez +5-ös Vordt greathammerrel, ami fagyaszt is és kb 6 ütésből (charged heavy attack) staggerelve agyonverni.
Én még hiszek azért abban, hogy én csinálok itt valamit rosszul és lehet többet is sebezni a bossokra.
-
atainprison
senior tag
válasz
BOBAKILL #419 üzenetére
Nekem is nagyon fura volt elsőre, én is elég sokat játszottam a DS részekkel és a Niohval. De megéri tényleg gyakorolni a védekezést és a deflectet, mert iszonyat jó lesz a harc mikor belejössz. A harmadik boss
valami eszméletlen király volt, hogy folyamat ment a pengék összecsapódása és én jöttem ki győztesen. Sokkal nagyobb feeling volt nekem, mint legyőzni bármelyik bosst a DS-ben.Genichiro -
atainprison
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- BMW topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Autós topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Egyedi ékszerdobozka
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra