- Mobil flották
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
YAKEN
aktív tag
Kellett volna legalább 2 tartalmas dlc mint pl. a Nioh-nál. Már én sem fogom többet elővenni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #1517 üzenetére
Elsőre tényleg a legnehezebb from játéknak érződik de szerintem ez csak azért van mert a legtöbbünk úgy ült neki, hogy ds/bb módjára akarja átvinni a játékot. Viszont ha az ember ráérez a harcrendszerre, akkor már nem is tűnik bitang nehéznek. Pl. nekem ötödik végigjátszásra 3-4óra között volt már csak a game míg végigtoltam és ebben benne volt a hatred démon is.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Woodslave #1480 üzenetére
Nem tudom skillek terén, hogy állsz. Hatred ellen nagy segítség a tűz elleni pajzs+living force (nem emlékszem a nevére pontosan), ami egy tüzeset vág a legyező védekező állásból. Pl. mikor felugrik a magasba elég védekezned vele és utána oszthatod, nem kell elugranod messzire. Plusz nyomjad a confettit is mert dob a sebzésen. -
YAKEN
aktív tag
Egy kis vicces "sekiro" videó.
[link]
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #1105 üzenetére
Amúgy szerintem nem lesz neked már olyan brutál, mert második végigjátszásra találkozol vele először és jobban megy már a játék azóta gondolom. Aztán ki tudja, lehet megizzaszt majd nagyon keményen.
Én tegnap nyírtam ki harmadjára a rohadékot.
Azt hiszem most megy pihire a játék egy jó időre. -
YAKEN
aktív tag
Megint megjött a kedvem a játékhoz. Lehet el kellene kezdeni negyedjére is.
-
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #1030 üzenetére
Nem semmi.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
ThySoul #1023 üzenetére
Nekem a hirataban levő eltűnt. Én kinyírtam a nagy halat de előtte etesd meg a jókkal többször kapsz jutalmat érte. Miután kifingott a nagyhal a menj vissza és ott lesz a jutalom a köcsögnél. Majd huppanj is be a vízbe rögtön.
Eztuán érdemes lesz elnézni oda ahol először harcoltál a majommal. -
YAKEN
aktív tag
válasz
ThySoul #1002 üzenetére
Több szereplős bossok ellen:
Makik ellen tűzijáték, vagyis a barna maki ellen, mikor pl. ordít a másik, akkor van egy kis idő cselekedni. Rugdalózó páros ellen van egy nagyon egyszerű módszer. Kék ninjutsu és hopp már a te oldaladon harcol a gyengébbik. A harmadik a seven spearnél van, ott elcsalod a gyengébbiket, mikor megnyugodott és hátat fordít, ismét kék ninjutsu. -
YAKEN
aktív tag
No megcsinálva a Shura ending is. Azért örülök, hogy nem ezt választottam elsőre, így olyan rövidnek tűnt.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #913 üzenetére
Lesz teendőt még bőven azért. Ha a másikat választod, akkor majd menj a cursed monk utáni barlangba imádkozni. Fasza kis helyre fogsz kerülni. Meg van még két opcionális boss is. Az egyikhez hallgatózni kell, kuro szobájában 3-4x. Meg Emma és az upgradelő faszit is, utána Emmával kell beszélni és Hiratában is lesznek így változások. Szóval lesz vagy 5-6főboss, akiket még nem is láttál. Plusz a poisonos/lövészes helyre is nézz vissza, ahol a barlang van. -
YAKEN
aktív tag
válasz
Yodamest #906 üzenetére
Az a jó a nulláról kezdésnél, hogy van motiváció megint kicsinálni minden minibosst. Nekem így ng+2-ben már semmi, csak a kötelezőket tudom le, mert szart sem ér nálam az arany sem, megvettem minden fejlesztést. Skillekből is már csak 6pont kell és az összes fát kimaxolom. Idáig a lovas, cursed monk, genichiro levágva és nem haltam még meg egyszer sem.
Már rutinból megy minden. Semmi skill mozdulatot nem csinálok már csak a jól időzített deflect és tűzijátékot tolom. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #899 üzenetére
Nekem szerintem a harmadik lesz az uccsó végigjátszás. Max ha jön dlc akkor visszanézek.
-
YAKEN
aktív tag
No meglett az NG+ is. Sokkal könnyebben ment a vége mint vártam. Kellett az az 50halál első végigjátszáskor. Most meglett harmadjára.
Jöhet az NG+2 a rövidebb véggel. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #858 üzenetére
Fog ez menni csak megilletődtem elsőre tőle.
Már phase 2 fél életig lesebeztem 2x. Ott még adódnak gondok a posture áttöréssel, a teleportálás miatt. -
YAKEN
aktív tag
Ez a hirata memo 2 valami vicc?
Ez a fater itt iszonyat erős. A tetőn levő egy nulla ehhez képest. Kb rám ver kettőt és tele a posture és full mások a kombója. Éppen előtte vertem le a hatred demont másodjára de ez meg....Lehet az ng+ rátesz egy lapáttal de védekezni nehéz mert 2ütés után áttöri a védelmet, dodge meg a 3méteres kardja elől nem éppen könnyű. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #846 üzenetére
Ez derék munka volt. Azt látni, hogy az élete jóval több ng+ban. :/
Kíváncsi leszek mire megyek én is itt másodjára. Ennyire nem vagyok ügyes, mint te. -
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #844 üzenetére
Használj petárdát is mert azzal is fix sebzést viszel be. Ha megsebezted 7-8x a 3. fázisban, akkor menj a posture megtörésre mert úgy már könnyebb. 4.ben meg villámmal is tudod sebezni. -
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #787 üzenetére
Igen itt már említette valaki, hogy hallgatózni kell de ennyire nem hittem volna, hogy macerás.
Pedig megfogadtam most a rossz befejezést akarom megcsinálni, de majd 3. végigjátszásnál. Már előre látom, hogy agybeteg leszek a végén. -
YAKEN
aktív tag
válasz
cocobanana #784 üzenetére
Szedd le az életet a 3.fázisban és a 4. fázisban 7-7tűzijátékkal. Már ha 25ig feltudod nyomni a spiritet. Egyfolytában nyomtam rá, tűzijáték-vágás-tűzijáték-vágás. Utána már arra mentem, hogy telítődjön a posture, minél kevesebb az élete annál könnyebb. Nyilván nem ilyen könnyű mint ahogy hangzik, de 2/3 vagy 1/2 élettel azért már neki lehet ugrani ésszel, ha kiismerted a kombóit. Másik meg, hogy neked a memoriban, hogy jelent meg a két miniboss lady butterfly után? Mit kell pontosan hozzá megcsinálni? NG+-ban vagyok és most öltem meg a fatert a tetőn. Most megnéztem Hiratat és semmi változás. -
YAKEN
aktív tag
Egy dolgot nem értek, a kígyót.
Ráugrottam, kinyírtam és kíváncsiságból visszamentem oda, ahol a majmot kell felhasználni és megint ott a kígyó. WTF .....Ebből akkor több lenne?
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Yodamest #767 üzenetére
Hogyne kéne.
Tűzet is blokkoló legyező elég fasza rá. Főleg ha megvan az a kék passzív képesség, hogy a legyező védekező állásából egy jó nagy tüzeset vág. Pl, ha felugrik a magasba a démon el sem kell ugrani, hanem elég a legyező majd utána rábaszni vele egyet, néha még meg is bénul tőle és lehet tovább csapkodni. Nekem elég nyerő volt ez a legyező ellene. Első végigjátszásra "illik" minden főbosst elverni. -
YAKEN
aktív tag
Valahogy kicsit csalódás, hogy nem tudom ng+-ban növelni az életem, ha vitality már 20. Így semmi kényszerérzetet nem érzek, hogy kinyírjam a minibossokat csak, akiket tényleg muszáj. Lehetett volna olyan, hogy akkor nem 4db hanem mondjuk 10-15db kéne, de így nulla érdeklődéssel vagyok irántuk. Pénznek sem veszem semmi hasznát, mert 2 fejlesztésem maradt.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #704 üzenetére
Köszi, vissza is kértem. Azért túlzásba nem kell esni a nehézséget illetően.
-
YAKEN
aktív tag
Azt hiszem csináltam egy kapitális marhaságot new game+ elején.
Visszaadtam a charmot kuro-nak és megjelent egy japán betű az életcsíkom alatt. Ezzel most még nehezebb lett a játék? Ha igen ez még visszacsinálható valahogy vagy buktam ezt az egész mentést?
-
YAKEN
aktív tag
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #686 üzenetére
Hú én ezzel a niohval elég kuszán játszottam. Emlékszem itt lehetett olyat csinálni, hogy pl ng+3-ban voltam de bármikor visszamehettem pl ng+2be. Szóval jól fel lehetett az embernek magát tápolni nehezebb mapokon aztán meg visszamenni izmozni. Itt a dlc-k voltak húzósak, amit linkeltél tuti az is az volt. Nekem az alapjáték egész gördülékenyen ment. De igen ez a "kjúbi" alias 9farkú nem volt könnyű.
A másik meg, hogy mi lesz ha kiadnak egy méretes dlc-t? Van egyáltalán ilyen tervük? Tudjuk, hogy annak a nehézségi faktora mennyivel feljebb helyezkedne el mint a sima alap. Mert hát a kedves from úgy kalkulál, hogy igen hát eltelt 6hónap, akkor már mindenki ng+7-ben mászkál, nehezítsünk már a dlcn.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Yodamest #683 üzenetére
Ha csak a bossokat nézzük nekem biztosan ez volt a legnehezebb From játék. Hirtelen csak egy fő boss jut eszembe, aminél nem haltam meg de az kb. akkora kihívás volt mint a True King Allant. Ezelőtt a legfrissebb élmény a BB volt és ott azért feküdt meg jó pár boss elsőre.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Yodamest #682 üzenetére
Egy kis tipp hozzá, ha érdekel. Én nem vagyok földöntúli no hit damage meg egyéb képességekkel megáldva.
Phase 1-hez nem kell magyarázat szerintem de talán a 2-es sem hez. Ha igen én a kettest úgy csináltam meg többször is max 1 pósön felhasználásával, hogy mindig közel maradtam és balra tértem ki egyfolytában. Mindig ütöttem és mikor a jobbik fajta védés csillan fel akkor mindig kitértem balra mert tudtam utána jön a támadása. Pár támadása meg elég átlátható amikre van bőven idő kitérni.
Phase 3-4, ami a gond gondolom nálad is. Igaz nálam a "töltény" 20-ra volt fejlesztve ezt is meg lehet toldani még 5-el, valami fehér kés item kell hozzá. Úgy képzeld el mint a bb-t mikor életet áldozol töltényért. Egy biztos sebzési pontja ugrás után van, azt ki kell használni. Továbbit a tűzijátékkal szereztem, hogy egymás után elnyomtam 7-et, plusz 2-3ugrás után sebzést már elszenvedett. Ilyen élettel viszont szerintem már lehet az ember agresszívabb és jóval lassabban is töltődik vissza a csíkja. Aztán phase 4-nél ugyanígy tettem, volt 2-3ugrása miután megtudtam sebezni és utána megint elnyomtam 7 tűzijátékot folyamat. Ott meg a villámmal is lehet szerencséje az embernek, hogy betalálsz vele. -
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Yodamest #669 üzenetére
Ugyanígy gondolom. Akármi, ami kijön pc-re is azt azon tolom mert jobb rajta és kész. Persze ehhez kell egy erősebb pc is, ami nem 2 fillér és sokan nem tehetik meg, hogy aktívak mindkettő platformon. Semmi egyebet nem vettem ps-re csak exkluzívakat. BB-ben is néha idegesítő volt az alacsony fps szám.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #664 üzenetére
Haverom a DS3-at nyomta trainerrel mert nem volt elég kitartó. Nos ő olyan csalást használt, hogy a karaktere vagy 4x gyorsabban ütött. Szóval biztos van minden mi szem-szájnak ingere.
-
YAKEN
aktív tag
Végre sikerült megölni ezt a szarházit a végén. Később neki is kezdek a ng+nak.
Remélem soha többet nem látom újra. -
YAKEN
aktív tag
Kezdem érezni ezt a végső bosst, egyre többször kerülök az uccsó életig. Az biztos, hogy ng+nál elkerülöm ezt a véget, mert soha nem akarom újra látni ezt a mocskot.
-
YAKEN
aktív tag
Szerintem ez a legjobb farmolós hely.
Outskirts Wall Stairway mikor piros ruhásak vannak már mindenhol. Szóval már a legvége mikor menne az ember a hatred demonhoz. Itt kb, mindenki háttal áll nekem, egy kettővel kell megküzdeni. 2perc alatt jön 11500xp és 1500körüli zseton. Annyi zsém volt már, hogy töltetet sem tudtam venni mert 999 volt. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #640 üzenetére
Tegnap láttam, annyi adrenalint adott, hogy meg is haltam 2x már az első csíknál, ami addig nem volt.
-
YAKEN
aktív tag
Egyszerűen nem megy a vége....
Már a fene tudja hányszor haltam meg de sehogy nem megy. Egyszer eljutottam addig, hogy az utolsó életcsíkja volt már csak meg de ott ki is fingtam hamar. Itt már néztem videókat is mert sehogy nem sikerül, ott tök könnyűnek is tűnik de gyakorlatban átvinni nem megy. Azt hittem a hatred demon után már nem jöhet rosszabb, hát de. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #608 üzenetére
Igazad van. Az oltárnál akkor jelenik meg egy pray, ha valaki egy minibosst pl úgy győz le, hogy az lezuhan. Pl. az emberkének a seven spear minbossa lezuhant. Akkor ilyenkor az érte járó prayt meg lehet venni. Pont ebben a videóban mutatja, ezt néztem én is. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #606 üzenetére
Aham ott a kis oltárnál. Gondolom akkor ez is csak bizonyos eseteknél jön elő. Remek, akkor cseszhetem. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #602 üzenetére
Igen közben megnéztem a prayerek helyeit és a rugdalózó maradt ki hirataban illetve a tutorial zombinál lehet venni egyet de ott nekem nincs semmi. Akkor pontosan mit is kell csinálnom, hogy a lepke helyén ott legyen a másik boss meg fent a nindzsa? Még nem vittem át, egyelőre a végső boss nem megy sehogy. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #595 üzenetére
Azon gondolkodom hol hagytam el 2db prayert mert én 19-es vitalityn vagyok és van 2prayerem. :/
Remélem nem hagytam el 2minibosst és csak rejtett hely maradt. -
YAKEN
aktív tag
válasz
atainprison #595 üzenetére
Jó neked én a hatrednél vagy 30x meghaltam. A mezőn levő csata meg basszameg, 4x kell nyerni. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #597 üzenetére
Kell a confetti sajnos hozzá vagy a lila legyező living force képességgel. A repülősárkány ott van a templomos map legelején csak le kell ugrani kicsit hozzá, van egy kis kalapos ellenfél is ott. A ninjutsut majd később kapod meg, már nem emlékszem pontosan mikor. Ahol a vén főpap van oda is vissza kell majd menni, ha eltűnt onnan az a jó. Most haladj másfele, amit lehetett sztem itt megcsináltál aztán ha megvan a képesség térj vissza. -
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #582 üzenetére
Ha meglesz a kék ninjutsu képesség, akkor látogass el oda, ahol fel lehet tekerni a repülősárkányt. Ott lesz lent az elején. Tudni fogod addigra mire kell a képesség és hova lehet még arra menni. Plusz ahol vannak a halhatatlan papok és van egy npc, na oda is még megéri később visszanézni. -
YAKEN
aktív tag
Nos ha minden igaz most jutottam el a játék legvégére. Szerintem minden mini és fő bosst megöltem. Az első tapasztalat így 5halál után, hogy alsó hangon meghalok még vagy 50x-er itt.
-
YAKEN
aktív tag
-
YAKEN
aktív tag
válasz
Shadowguard #525 üzenetére
Kastély kapujában levő miniboss után zsákutca, a kapu nincs nyitva. Viszont nem lehet elégszer ismételni, hogy le kell vadászni őket, ha azt akarod, hogy az életed nőjön is valamicskét. Kapu előtti minibosstól jobbra nem messze van egy kereskedő a falak között, akit jó ha megtalálsz, később hasznos lesz. Lándzsás miniboss után is zsákutca, mikir counter jó ellene. Ajánlott oldalt felmászni a falon be a toronyba és hátulról elkapni, máris csak 1x kell megölni. A lándzsástól nem messze, ahol van egy csóka aki riadóztat, na arrafele is lehet haladni tovább, ott is vár egy miniboss, aki nem lesz könnyű, de őt is meg lehet lepni fentről és 1élet lehúzva. -
YAKEN
aktív tag
Szinte minden boss kinyír 2-3 csapásból, hozzá kell szokni sajnos. Hiába van pl. nekem is már szép hosszú életem, ugyanott vagyok, mint az elején, 2-3 csapástól meg is purcanok. Szóval öldösni kell a minibossokat, különben rohadt nehéz lesz a vége fele. Nem mintha most könnyű lenne.
-
YAKEN
aktív tag
Csapasd a lovast szerintem, egyszer úgyis le kell verni.
Mindig kőrözz és maradj a segge fele a lónak, Ha meg eltávolodik és kiereszti kötélen a lándzsáját, akkor meg grapplingolj rá, megjelenik a feje felett a jel látni fogod. Ha nincs meg ez a képesség, ajánlatos megvenni. -
YAKEN
aktív tag
Hát itt a vége fele már beszarás milyen nehéz.
Ez a hatred demon meg a 3 életes csóka, aki kibújik genchiróból szép mondhatom. Ide az is kevés lenne, ha 6m hosszú lenne az életem. Na de mindegy ezeket is ki kell tapasztalni, most még esély sincs egyiknél sem. -
YAKEN
aktív tag
Jó kis bossnál vagyok, mintha a BB-ből szabadult volna. Eddig elég szopóroller. Nekem szerintem már nem lehet sok a játékból. Jelenleg 18-as vitality, 11-es erő.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra