- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
ThySoul #1535 üzenetére
Egyébként nekem a Demon ezerszer nehezebb volt első végigjátszásban mint isshin, mert míg isshinnél azt kellett, mint a játékban mindenhol(deflect attack és kész) addig a demon egy sima souls boss, és nehéz átállni rá 30 óra deflect után pontosan.
Mondjuk nehéz nekem összehasonlítani más ds bossokkal, amikor először játszottam a ds3-al gyakorlatilag egy komolyabb bosst nem vertem le egyedül, a bb-ben a dlcben ludwigot szintén npc hunterrel első próbára azt se tudtam mit csinálok.
Aztán újra elővettem a ds3-at akkor meg szinte simán ment minden. (namlesst kivéve) Gael azért kihívás volt, de közel se annyira mint Ishin. Bb-t szintén újrajátszottam, nem okozott komoly problémát egy boss se max 3 próba volt, Ludwig is 5-ik próbára ment, Kos itt szintén komolyabb kihvás volt (múltkor meg se tudtam szagolni) de közel se annyira mint Ishin.
-
Woodslave
félisten
válasz
Yodamest #1529 üzenetére
Na azt én is megnéztem volna
(nem tudom megunni a ds- bb videóit)
Amúgy én se fogom elfelejteni soha Ishint. 69-ik próbálkozásra ment le egy vasárnap délután. És ahogy mondod ebből több mint felében Genichiro szakban haltam meg, bár főszabályként ott nem éledtem újra. Előtte is próbáltam párszor, de aznap papírra striguláztam melyik szakban halok hányszor.
A démont viszont nem vertem le, szóval lenne még mit csinálni, lehet előveszem azért majd.
-
Woodslave
félisten
válasz
ThySoul #1527 üzenetére
nekem all time favorit a ds3 de a sekiro a boss figjhtok miatt simán bejött a második helyre. Nekem pont azt az érzést hozta amit a ds-ekből hiányoltam. Lehet L1 spam, de ha így nézi valaki akkor a ds-ek harcrendszere meg roll-r1. És isten őrizz hogy vitát generáljak, mondom imádom a ds-eket főleg a 3-at, de még a 2 is a kedvenc játékaim között van. Ds1 hangulatban ok, de utolsó ds-ként amivel játszottam a bossok miatt elég gyenge. Két értékelhető boss van a dlc-t nem számítva.
Meg végre itt van egy méltó főellenség, aki valóban a legnehezebb a játékban. Mondjuk genichiro nélkül is jó lett volna nekem már kicsit sok volt belőle
Én is úgy éreztem hogy egyenletesen emelkedő a játék nehézsége. Persze ahogy írod butterfly az elején szívás de amúgy opcionális.
Ami miatt valóban nehezebb lehet mint a más from játék, hogy itt nem tudod felfarmolni magad, ami bár nem minden, de azért pár szint az életet jelentheti.
Bár nem adtam el de abban egyetértek többekkel, hogy nem biztos olyan kedvvel veszem elő újra mint a ds3-at vagy a bloodbornet, amit ng2+ első 3 bossa után töröltem riutálisan mert nehogy már csak ezzel játszak
(pedig akartam)
-
Woodslave
félisten
válasz
#10186752 #1497 üzenetére
á a demon az nagyon durva lehet hagyom a faxba. Lehet ezt mondtam már de ez a főboss nagyon kivett belőlem mindent
Igaz pont egy ilyen harcra gondoltam amikor elképzeltem a főbosst de sok(k) volt
Akkor lehet ma rápróbálok egy ng+ra. A másik endinget ez adja be ha ott a fatert választom?
-
-
Woodslave
félisten
amúgy ez is tipikus from a fent és lent. Örülök mint állat, de azért a 7 legnehezebb bossból ahogy nézem 4-et nem öltem meg, illetve nem is láttam
-
-
Woodslave
félisten
na gyerekek a mai délutánom számokban
69 próba abból 42-ben elhasaltam genichironál, de a főszabály az volt nincs resurrect meg nagyon gyógyítás se, 8x saint ishin első fázis, 16 második és 2 harmadik.
Ha valaki kiszámolja egy hiányzik. Meg egy fej
Komolyan mondom kezdtem azt érezni, hogy ez soha nem lesz meg, de aztán sikerült.
-
Woodslave
félisten
Attól tartok ezt hamarabb meg fogom unni mint hogy sikerüljön
Sajnálom nagyon mert amúgy nagyon tetszett/tetszik a játék el vagyok keseredve hogyha igy kell megválnom tőle pedig még azt se mondhatnám hogy annyira béna vagyok vagy nem értem a játékmechanikát
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #1471 üzenetére
Kaptam tegnap az ívet rendesen. A vörös szemű ashina elote. A seven spear már elsőnek is szerettem. A dagadt tűzokádó... Kicsit kiakadtam de aztán rájöttem egy csoda hogy csak a from tudja elhitetni az emberrel mekkora király csak hogy úgy rúgja tökön utána hogy nyüszítve feküdjön a földön
Ja hatred demon még köszöni jól van
-
Woodslave
félisten
az a kérdésem lenne még, hogy van egy pont ahonnan nincs vissza mint a bloodborne-ben vagy én választom meg mikor kezdek ng+-t?
atainprison
-
Woodslave
félisten
Ennyi faxa boss után ugye nem ez a sárkányfa a főboss..
-
Woodslave
félisten
Dr. Bubo adja neki rendesen. Remélem a második fázisra összekaparja magát vagy meg kell kongatnom a harangot
-
-
Woodslave
félisten
válasz
#10186752 #1447 üzenetére
az a helyzet, hogy mindig arra vágytam hogy ilyen harcok legyenek. Mindegyikben ott a parry, van ahol használhatóbb pl bloodborne, van ahol sok értelmét nem láttam mert kockázatos volt (akármelyik ds) vagy ahol nagyon jól nézett ki de szintén számomra nagyon nehezen kivitelezhető volt (nioh)
Ebben viszont nem hogy lehetőség de alapkövetelmény és lehet megengedőbb mert ha nem sikerül még blokk lehet belőle és ezáltal nagyon jó ritmusú harcok vannak, persze ha "félreütsz" akkor nehéz visszajönni.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
Na megtalaltam Genichirot. Elsőre levertem az első életét meg egy kicsit de gyanús lehetett volna hogy ennyire nem vagyok jó. Aztán másodjára meglepődtem
-
Woodslave
félisten
Na azt hiszem kénytelen vagyok a bikát megölni kár hogy semmit nem látok a csatából...
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #1431 üzenetére
na megtaláltam az első bosst
Komolyan nem tudom még hány from játékkal kellene játszanom hogy "lássak". Azaz ha van egy qrva faág ahova lehet ugrani akkor valszeg nem véletlenül van ott. Nem volt annyira durva mint a lady butterfly aki még mindig köszöni jól van. De legalább találtam pár magot is. Annyira feldobta a napom ez a reggeli győzelem.
-
Woodslave
félisten
Azt hiszem pillangó kisasszony megakaszt kicsit. Komolyan egy normális játékban az első fázis is túlzás lenne
-
Woodslave
félisten
Na jelentkezek. Első pár óra után látom lesz itt móka kacagás
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest