Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
#10186752 #1570 üzenetére
Játszottam velük (Demon's Souls, Dark Souls 1, Dark Souls 2) egy pár órát, az alapján láttam, hogy ez nem az én világom. A kihívás vonz bennük, de az atmoszféra baromira taszít. A Nioh meg a Sekiro atmoszférája viszont csúcsszuper volt, mindkettőt élveztem. A Bloodborne viktoriánus dizájnja a benne eltöltött 4-5 óra alapján szintén tetszik, azt majd valószínűleg végigviszem egyszer, rajta van a backlogomon.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1553 üzenetére
Az a baj ezzel ,hogy ezt siman at lehet irni szamtalan modon pl.
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok overleveled ......."
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok full HP-vel ......."
"Én mindig azt mondtam, én nem akarok pajzs nelkul sokkal nagyobbat sebezve ......".................etc.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
#10186752 #1550 üzenetére
Egy a baj a pistikével hogy mióta nyomja ezt a "pajzs buzis" meg a "teleszart pelenkával és katanával" dolgot azóta sokan őt majmolják. Addig senkinek nem volt buzis a pajzshasználat, sem az armor használata.
Bb-t is csak azért csinálta meg újra mert égett a búrája hogy múltkor nem sikerült neki.Amúgy sztem mindenkinek igaza van valahol a Sekiroval kapcsolatban. Csodálkoznék hogyha mondjuk egy év múlva bárki is elővenné. Egy DS-t én bármikor, bármilyen körülmények közt. Csak ennyi a különbség köztük.
Az előrendelői Sekiro posztert azért kirakom majd a falra mert menő. -
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1548 üzenetére
jó én meg amíg te azt platináztad végig vittem a god of wart, football managereztem, toltam a crash nsane trilogyt stb. kinek mi. Én amúgy semmit nem "platinázok" PC-n ugyebár ez a fogalom nem is létezik, de PS-en sem erre megyek. Platinázd ki a crash nsane trilogyt azt megnézném
A másik meg, csak lemaradt, hogy "belenéztem 1-2 percet" jellegű vélemények tudod milyenek?
Van ismerősöm, aki sok filmről úgy alkot véleményt, hogy hát ő kikapcsolta a 10. percben, mert nem jött be neki az első pár perc színészi játéka, felütése, akármije, lényeg, hogy valami bosszantotta, de utána azért elmondja mekkora szar film volt és nem ajánlott kategória
Közben tök jó filmeket is kihagyott így már
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1544 üzenetére
jaj hagyjuk már ezt
végigjátszottam. Attól, hogy van alternatív vonal, még nem fogok még egyszer nekiugrani... ennyi erővel ha te nem csináltad meg a 4 fajta befejezést akkor te sem játszottad végig, sok sikert.
A VR Pisti téma csak most a feladással kapcsolatban jött be, én sem nézem annyira, csak amikor tudom, hogy ragelős játékkal játszik akkor ránézek időnként, poén tud lenni amikor szinte elsírja magát
-
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1521 üzenetére
Ahogy leírtam, gondoltam, hogy ezzel a példával jössz majd
De szerinted, ahogyan megölted az egy élvezetes, látványos, felemelő érzés volt? Most nem arról beszélünk hogy szó szoros értelemben véve "nincsen" ilyen-olyan mód a bossok megölésére, hanem arról, hogy élvezetes gameplay szempontból nincsen alternatíva. Már bocs de én azt nem tartom egy valid alternatívának, hogy úgy ölöd meg, hogy 25 percig csak rohangálsz körülötte és egyetlen egy támadását cheeseled. Ezt ne vegyük már ide.
Lényeg, bárhogyan is forgatod, itt vagy azt csinálod, amit kitaláltak a fejlesztők, méghozzá tűpontosan vagy pedig szívsz. És megkerülheted cheeseléssel, meg 25 perc rohangálással a boss elől, de ez nem változtat a lényegen.
Én teljesen a "kitalált" módon öltem meg, parryval, mikiri counterrel, normális shinobi harcban, de nem éreztem nagy boldogságot a végén, inkább csak amiatt örültem, hogy befejezhettem és már nem nyomja a súly a vállamat.
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1517 üzenetére
Az a baj, hogy nem is feltétlenül a legnehezebb lett, viszont a legidegesítőbben lett nehéz az összes közül... nem is a "nehéz" a jó szó rá, mert megvannak a módszerek a könnyítésre, inkább frusztrálóan-egysíkú. sajnálatos...
YAKEN igen, azért annyira nehéz úgymond, mert ellentétben a többi játékkal, itt konkrétan azt kell kitalálnod, hogy mire gondoltak a fejlesztők, mit akartak, hogyan játsszál és pontosan azt ell csinálnod, amit ők leprogramoztak, hogy csinálni fogsz. Ha nem úgy teszel, mert te többet szeretnél elugrálni vagy bármi akkor meghalsz, ez egy igen vagy nem egyenlet. Nem szabad a játékosokat ennyire szűk és előre kijelölt pályára terelni.
-
YAKEN
aktív tag
válasz
#10186752 #1517 üzenetére
Elsőre tényleg a legnehezebb from játéknak érződik de szerintem ez csak azért van mert a legtöbbünk úgy ült neki, hogy ds/bb módjára akarja átvinni a játékot. Viszont ha az ember ráérez a harcrendszerre, akkor már nem is tűnik bitang nehéznek. Pl. nekem ötödik végigjátszásra 3-4óra között volt már csak a game míg végigtoltam és ebben benne volt a hatred démon is.
-
Yodamest
veterán
válasz
#10186752 #1511 üzenetére
A változtatással nincs baj, maga a setting tök jó lett, jók a helyszínek, jó ez a shinobi style meg minden, viszont maga a gameplay nem lett jó. Miután leesik, hogy csak egy L1 spamm szimulátor az egész és a firecrackers toollal végig lehet cheeselni az egészet, már csak egy bináris kódnak látod az egész játékot. Valahogy nem él a cucc.
-
válasz
#10186752 #1497 üzenetére
á a demon az nagyon durva lehet hagyom a faxba. Lehet ezt mondtam már de ez a főboss nagyon kivett belőlem mindent
Igaz pont egy ilyen harcra gondoltam amikor elképzeltem a főbosst de sok(k) volt
Akkor lehet ma rápróbálok egy ng+ra. A másik endinget ez adja be ha ott a fatert választom?
-
-
-
-
válasz
#10186752 #1447 üzenetére
az a helyzet, hogy mindig arra vágytam hogy ilyen harcok legyenek. Mindegyikben ott a parry, van ahol használhatóbb pl bloodborne, van ahol sok értelmét nem láttam mert kockázatos volt (akármelyik ds) vagy ahol nagyon jól nézett ki de szintén számomra nagyon nehezen kivitelezhető volt (nioh)
Ebben viszont nem hogy lehetőség de alapkövetelmény és lehet megengedőbb mert ha nem sikerül még blokk lehet belőle és ezáltal nagyon jó ritmusú harcok vannak, persze ha "félreütsz" akkor nehéz visszajönni.
-
-
Šolaire
veterán
válasz
#10186752 #1355 üzenetére
Azért az hatalmas élmény mikor a bossok elé lerakod a jeledet és behívnak. Majd mikor legyőzitek a bosst akkor meghajoltok egymás előtt. Sok 100 órát beleöltem.
Benéztem pillangó kisasszonyhoz. Egész jól kitanulható. Első fázisra elment 5 healing gourd. Idáig ez a fight tetszik a legjobban.
Mask fragment dragon mire való? 5000-ért elég drága. -
Šolaire
veterán
-
venom8888
őstag
válasz
#10186752 #1347 üzenetére
hat figy, az hogy use item, ez kurva sok midnent magaba foglalhat. Foleg ha meg sosem jatszottam a jatekkal,es nem tudom milyen itemek vannak benne,es mi szamit annak. Pl a healelo ital az inkabb potion,nem item. Controlsban igazan lehetne azt irni hogy USE Potions,nem?? Nem vagyok hulye,hiaba annak nezel,de a tobbi jatekban egyertelmubbek a beallitasok. Ez meg konzolra van csinalva,azert van ilyen idetlenu feltuntetve hogy use item.
-
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1314 üzenetére
Ne is mond, előző végigjátszásban is farmoltam nyersanyagot az isborzasztó volt, ebbe bele se gondolok. Mostmár sajnálom hogy elvertem 15 skillpontot attack powerre, az vagy 3-4 skillt kiadott volna.
A farm maradt, leverni aztán plat. Utóbbi nem lesz nehéz NG+on. (Nem haltam még meg bossnál ebben a végigjátszásban lol)isshint
Egyébként final boss után ott ahol vagyok kiléphetek és másolhatom a mentést, vagy el kell bandokulnom egy idolig? -
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #1303 üzenetére
Nem bakker, elkerültem, de nem direkt.
Van az a hely, ahogy mennél a Dojo felé a lépcsőn. Na én a "hall-ban" valahogy leestem, de nem haltam meg, hanem egy tök más helyre keveredtem és végül arra mentem tovább.
De tervezek összecsapni vele, hátha kihullik tőle a hajam és fodrászra már nem kell költeni. -
30z.Samu
félisten
válasz
#10186752 #1301 üzenetére
Az igaz, múlthéten írtam valami olyasmit, hogy pihentetem a játékot, ahhoz képest tegnap nyúztam.
Két boss-t le is gyűrtem hamar. Viszont a kamera rángatózás tegnap nem jelentkezett, lehet hogy amolyan bug volt vagy nem tudom. A Pillangó kisasszonyt nem is éreztem nehéznek, eddig a lovag tetszett a legjobban, aki a kastély kapuját őrizte.
-
-
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1264 üzenetére
Én mikor bememtem owl-hoz csak néztem hogy miez, kb másodpercekig nem éltem, aztán rámentem úgy hogy nagyon koncentráltam és akkor meglett. Nem nehéz szeri tem, csak nem nagyon hibázhatsz
Cheese alatt arra gondolsz mikor a tetőn állsz es kirohan a pályáról?
Amúgy nem szeretem a Demont, de azt el kell ismerni hogybaromi látványos egy dög, az utolsó fázis kezdő mozdulata nálam simán a leglátványosabb mozdulat bosstól az összes from játékot tekintve.
Na meg lore szempontból is a játék legjobbja -
30z.Samu
félisten
-
onkelz
aktív tag
válasz
#10186752 #1247 üzenetére
Közben nagy csendben kijöttaz 1.04, remélem kicsit nehezitenek a jàtékon, túl lightos
Shinobi Artsban kifejlesztettem mindent, jelenleg van még hàrom Skills Three, a Prosthetic az Ashina és a Temple Arts.Vannak olyan képességek, amik feltétlen szükségesek most nekem?Genichiro és Monk elött vagyok, de vàr még Schichmen a gödörrben és két Headless.Vitalitym 15, AP 3, mindegyiken szeretnék még egy szintet lépni mielött Genyóhoz megyek.
-
Imilenni
addikt
-
törölt tag
válasz
#10186752 #1225 üzenetére
Ultipapa, ne hisztizzél. A francokat nem csinálod meg, dehogynem csinálod!
Akkor még ami teendőm most van:
*Owl 2 kinyírni
* DoH (ezt még sehol nem találtam meg, fingom nincs hol van)
* 4 prayer bead
* és ezután a purification és jó ending egy menetbenA következő körben meg még összeszedni a hiányzó lapist, és csókolom.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1222 üzenetére
10 kell
Lazulite Sabimaru 2 Lazulite Axe 3 Lazulite Sacred Flame 3 Lazulite Shuriken 2 6 jon ossze egy menet alatt
1 Shichimen Warrior 2 Demon of Hatred 2 Fountainhead Pot Noble for 6 Treasure Carp Scale each. 1 Pot Noble Harunaga or Pot Noble Koremori after feeding their 'Truly Precious Bait' to the Great Colored Carp. Ertelemszeruen ha vmit elkurjantassz(nem csinalsz meg vmelyik menet alatt) akkor eloferdulhet ,hogy NG+2-be kell menni.
-
BOBAKILL
őstag
-
Adam_Shepard
addikt
-
atainprison
senior tag
válasz
#10186752 #1158 üzenetére
Itt az egyik korai kill. Azóta lett jobb is, de arról sajnos nem csináltam videót.
-
ThySoul
senior tag
válasz
#10186752 #1158 üzenetére
Nincs vidim, de letudom írni hogy hogy csináltam. (Benne lesz a negyedik fázis is)
Első fázis: sima genichiro ugye, engem csak a rohadt mortal blade del ütött meg általában, amúgy no hit kb mindig. Agresszív harc, nonstop az arcába, ütés vágás deflect. (A legjobb tipp amit a topikon olvastam: ha nem akarsz időzíteni a deflectnél, csak nyomogasd megállás nélkül a block gombját, általában jó.)
Második fázis: ugyanaz, mint az első kb. Agresszívnak kell lenni, az arcában lenni folyton, ha jol csinálod kb fél percig van életben. Sose hagyd ott, mert lemegy a posture, csak támadás és block.
Harmadik fázis: na, ez a neheze. Itt is ugye agresszivnak kell lenni, a pisztolyos cucc után muszáj mikiri-zni hogy nőjön a posture. Ha a mindent szétvágó óriási hatótávolságú cuccát csinálja, ugorj fel a fejére. (Én mimdig ezt csinálja.) Itt is jobb a posture szintre menni, mint a hp-ra, máskülönben 1000 év a harc. (Elég ha rajta maradsz, ütsz kettőt majd nyomogatod a blockot nonstop amíg elnyom egy támadást, es repeat)
Negyedik fázis: villám, felugrasz visszaütöd és ennyi. Ha szerencséd van(mint nekem) csak ezt tolja és kb 20 másodpercig van életben. Ez a legjobb módszer, egyszer jutottam idáig és ezzel is lett meg. Arrakell figyelni, hogy ha jól emlékszem itt a pisztoly után mintha nem előre szúrást csinálna (vagy nem mindig azt) így erre vigyázni kell.
Remélem segít, nekem ahhoz képest milyen nehéznek festették le relatíve könnyen meglett, csak menni kellett rá folyton mint az őrült -
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1154 üzenetére
Nem is kell ugrani. Amikor O ugrik akkor moge futsz es menet kozben mar nyomod az L1+R1-et.
Mint itt [link] de en siman mogefutottan es ugy csinaltam.Azt probald meg ki ,hogy a 3-ik fazis joreszet ki tudod iktatni. a 2ik setalgatos fazisban amikor addig levetted a HP-jet ,hogy mar csak 1 utes hianyzik akkor nyomd be az Ako+Confetti+Fine Snow+Red Lump magnificient 4-t.
Ezzel a 3ik fazis 3/4et le lehet szedni.
Egyebkent az a nagy helyzet ,hogy tenyleg nem annyira konnyu a cheese se.lol
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1151 üzenetére
Nem 2 utes meg nem sima utes mert ha jol megnezed az egy kombo amit a leerkezes utan folytatna es sztem a sima utes nem szakitja meg.
Ugyhogy marad az Ichimonji Double,Charged R1 vagy a Mortal Draw.En a Mortal Draw-t hasznlatam.
Ja igen en mindig balra CW futottam lehetoseg szerint.
Ja az ok ,hogy a 2es fazis nem nehez csak az a kerdes mennyi dolog megy el ra.Merthogy sima futkoraszassal gyakorlatilag siman nohitre lehet hozni.
-
sp8787
addikt
válasz
#10186752 #1144 üzenetére
Az elso fazis az tenyleg konnyu. A tobbiben en elengedtem a harcolgatast, legalabbis en ebben a korban fogtam magam es siman elengedtem.
Azert nem vicceljunk mar egy tokertelmetlen 4 fazissal mig pl. a DS3-ban egy 3 fazisnak volt magyarazata itt csakis a trollkodas miatt van benne.
Szoval valojaban a 2ik fazis egy vicc valojaban konnyebb mint az 1so csak idoigenyes. Kozeptavolsag es futkoraszas van egy 3as komboja az utan running R1 majd elfutsz rinse and repeat.Van egy masik komboja amikor felpillanat alatt bezarja a koztetek levo tavolsagot na akkor nem csak korbe hanem tvolabb is kel futni egy kicsit.
3ik 4ik fazis az tokegyforma. Futkarozas es az ugro tamadasnal fele/moge szaladsz es Mortal Draw...rinse and repeat. A tereptargyak azok amiket amugy sztem direkt sz*patasbol raktak be ,hogy elakadj mert mogejuk bujni es heal-elni...etc. nem tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest