- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Olyan itemröl, hogy Fearlessness Powder, hallottatok?
-
onkelz
aktív tag
Ó je, megvan Geni, és a Screen Monkeys, nem is volt olyan borzalmas.Irány Guardian Ape?
-
onkelz
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #1335 üzenetére
ó még a közepe felé, fent a tetőn
-
onkelz
aktív tag
Tudom, nincs jelentősége, de Genichiro előtt sikerült valakinek 17-re feltolni a Vitalityt?
-
onkelz
aktív tag
van valami jó scrap megnetite farm hely? upper towert irja a wiki, de nem adja....
-
onkelz
aktív tag
válasz
#10186752 #1247 üzenetére
Közben nagy csendben kijöttaz 1.04, remélem kicsit nehezitenek a jàtékon, túl lightos
Shinobi Artsban kifejlesztettem mindent, jelenleg van még hàrom Skills Three, a Prosthetic az Ashina és a Temple Arts.Vannak olyan képességek, amik feltétlen szükségesek most nekem?Genichiro és Monk elött vagyok, de vàr még Schichmen a gödörrben és két Headless.Vitalitym 15, AP 3, mindegyiken szeretnék még egy szintet lépni mielött Genyóhoz megyek.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Adam_Shepard #1237 üzenetére
Köszi kipróbålom, de a dust 1-3, 1-2 alatt mit értesz?
-
onkelz
aktív tag
Corrupted Monk (Mibu) ellen valami nem túl sok idöt igénybe vevö taktikàja van valakinek?
-
onkelz
aktív tag
màrminthogy Sunken Valley....
-
onkelz
aktív tag
ez a Genichiro ritka egy gyökér kéremszépen
-
onkelz
aktív tag
válasz
atainprison #977 üzenetére
Na most már tiszta, köszönöm
-
onkelz
aktív tag
válasz
atainprison #927 üzenetére
dehát ott pont azt írja, hogy but only after you've defeated Genichiro Ashina
vagy én értelmezem félre?
amúgy nekem is megvan a sakura droplet, itt toporgok Genichiro előtt, de ha van rá mód jobb lenne 3 újraéledéssel bemenni....
-
onkelz
aktív tag
A harmadik resurrect slot mikor szabadul fel?Lady Butterfly offolva van, most hagytam el Armored Warrior barátunkat.
-
onkelz
aktív tag
válasz
Imilenni #518 üzenetére
petàrdàzgatom böszen, de egyelöre nem akarja megadni magàt.
ezek szerint akkor ne is erölködjek, most nem tudok màsmerre menni?
illetve még egy kérdés...az egyik àrusnàl kapható 3.000,- senért egy cucc ami a lady butterfly harcnàl hasznos lehet....valami suriken upgrade rémlik
-
onkelz
aktív tag
Egyik oldalon a lovas màsik oldalon a lady butterfly, ja és opciósnak ott a headless....màsmerre most nem tudok menni? Max késöbb visszanézek....
-
onkelz
aktív tag
Kicsit bosszantott, hogy nagy lement az Unseen, ezért elkezdtem elölröl, de most nézem, hogy nem csak több feltàmadàsnàl, hanem halàlnàl is csökkenti...pedig esküszöm valahol azt olvastam, hogy csak resurrectnél kéne...vagy valamit nagyon benéztem
-
onkelz
aktív tag
Az Unseen Aidet hányszor lehet visszaállítani 30%ra?
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Még az elején járok (Hirata), de sajnos túl sokat használtam a Resurrectiont és stabilan 12% az Unseen.
Dragonrotot keressek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Elden Ring
- Adobe Illustrator kérdések
- Xbox Series X|S
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest