- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SemmerFH
tag
Hirata Estate emlékben a híd melletti harmadik halat hogyazanyámba kell agyonütni? Bossoktól nem kaptam még akkora agybajt...
-
SemmerFH
tag
válasz
Lézerparaszt #185 üzenetére
PS4 slim-en sem tűnik nekem full stabilnak az fps. De azért élhető.
-
SemmerFH
tag
Rájöttem, hogy ezt nem lehet fáradtan hátszani. Kezdem rohadtul élvezni. Viszont innen csókoltatom a fejlesztőket a kanyarbanrepülős ogre miatt
-
SemmerFH
tag
Na éjfélkor nekiálltam kipróbálni. Olyan vegyesek az érzéseim, de ez betudható annak, hogy már olyan voltam, mint a mosott sz.r
Ma este folyt. köv.
-
SemmerFH
tag
PS4-en elvileg holnaptól előtölthető. De nem akar eltelni az a 6 nap...
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 12GB / H610 / 16GB 3200MHz / SSD 250GB / HDD 1TB! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest