- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
SemmerFH #555 üzenetére
Igen, visszamentem picit játszani
lezúztam végre generálist és mentem tovább. Nagyon kicsivel utána már jött a kígyó. Meg is találtam a cuccot, amit kerestem. Itt az jutott eszembe, hogy bakker, csak játszani kellett volna még vele egy kicsit és megkaptam volna a választ. A lovagnál hagytam abba, kétszer megpróbáltam, aztán úgy voltam vele hogy na jó, majd legközelebb. Azt néztem, hogy az Ő egyik életét nem lehet levenni, mert Ő úgy bukkan fel. Szóval vele rendesen meg kell küzdeni, először nem tudtam mi van, amikor nekiállt kiabálni.
Szépen lassan haladok.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
SemmerFH #543 üzenetére
Érdekes h először háttal áll de ha osonok észrevesz. Na akkor majd a sunyi módszer jön.
heheeee.
Érdekes az a bika. Majd holnap nekilátok.
Most csak felfedezek. Kevés a 3 estus. Akarom mondani gyógyital vagy mi. Még mindig elfelejtem mi a neve.
Lepke néni is hátra van még, talán most már lemegy. Fasza az Ashina skill csak nagyon lassú. Nem tudom boss ellen milyen lehet. -
BOBAKILL
őstag
válasz
SemmerFH #313 üzenetére
Mindent használni kell amit csak lehet. Itt nem lehet "csalni", bár pc-n tuti lesz valami mókolás hozzá...
Egy bosst csak dodge-dzsal és csapásokkal megölni kicsit idegörlő. Azért van a protézis hogy használja az ember. Jó kis kobókat lehet társítani hozzá, nekem most a suriken dobálás+r1 kombó a bejövős, de azt a felülről lecsapós kombót is meg kellene tanulnom, eléggé jónak tűnik. Itt nagyon kevés az hogy dodgeolsz és viszaütsz. De ezért tetszik nekem, teljesen más a harc. Brutálisabb és nyersebb mint a ds-okban.#Yodamest: egy pályá végigmész a mobokon és meg is van a rávaló, nem?
-
törölt tag
válasz
SemmerFH #235 üzenetére
Akár az is lehetne, mondom, nekem egy hajszál hiányzott már csak, de a végén elvéreztem. Akkor már nyomtam vagy három órája, este fél nyolc volt, már nagyon elfáradtam agyilag.
Mivel én offensiven nyomtam szinten végig, elképesztő koncentrálás kellett a támadásait kikerülendő, és egye-egyet odavágandó.
Na ma majd már hat darabbal nem lesz rossz, pláne, hogy dupla resurrection-öm lesz.
Most már jobban aggaszt amúgy a Seven Spear, annak a második fázisával nem tudok mit kezdeni. Néztem róla videót, na nekem úgy pont nem megy.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SemmerFH #194 üzenetére
Én el vagyok vele, annyira nem vészes a helyzet, szerintem élvezhető. Igaz kéne neki a 60fps, de hát Istenem...a generáció vége fele vagyunk.
Viszont maga a játék szippantós.
Most megint toltam bele olyan 1,5 órát. már "elfáradtam", de a kis ördög még mondogatja hogy még még még még, ennyi nem elég.
Szóval nehézsége ellenére tetszik.
Visszavittem az öregnek a harangot, imádkoztam egyet a szobornál és a három évvel ezelőtti eseménybe csöppentem bele. Megvan a protézishez a tűz, meg a fejsze. -
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 3060Ti/3080/3090/4060/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest