Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lshadows
csendes tag
Az előző részt nagyon imádtam. Az marha jó játék volt, minden hibája ellenére. Leértékelve tuti megveszem.
-
tibaimp
nagyúr
Érdekes! Csak 10 óra van benne és 30EUR. Na, lesz még ez bőven akciózva remélhetőleg nem is sokára, akkor majd be lesz húzva.
Az alap játék nekem is nagyon bejött, simán hozta a filmek hangulatát, és, ahogy fentebb is írták, én is a saját fegyverét használtam, de a végére már tárazás nélkül, folyamatosan tudtam vele irtani az ellent 120%-os max damage-el! -
nanocry
tag
2 és 3-ik rész közt játszódik szerintem, a Grévsz féle zsoldos brigádot támogatták, a 3-ik részben már a város az övék. Amúgy egyáltalán nem rossz, mint standalone kieg, eddig egy új PCB-t látni benne a 7.2, pár új enemy, frost fegyó, ed-vel kicsit bohóckodás, lesz ennek szerintem egy komolyabb második része is majd a jövőben.
-
Katorga12
csendes tag
Platináztam Ps5-ön,nekem bejött.
Az ED209-el való hentelést éreztem rövidnek és talán lehetett volna grandiózusabb...
Imádtam vele mészárolni. -
impike007
csendes tag
nem volt rossz jatek, eloszor konnyun aztan nehezebb fokozaton jatszottam vegig. mivel ez a robotzsaru, igy az auto-9 fegyveren kivul semmit nem hasznaltam, kiveve annal a resznel mikor vissza kell szerezni a fegyvert.
-
GodGamer5
addikt
Rémesen el volt nyújtva, közel nulla újítással. Az alapjáték hangulata elvitte a hátán ezt is, de jelen esetben a kevesebb több lett volna.
Ezt így kár volt kiadni.
Ja és ha már belerakták a harmadik részből a robotszamurájokat, akkor lehetett volna jetpack is. Meg volt benne pár script hiba is. A vége is olyan semmilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest