Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanocry
tag
2 és 3-ik rész közt játszódik szerintem, a Grévsz féle zsoldos brigádot támogatták, a 3-ik részben már a város az övék. Amúgy egyáltalán nem rossz, mint standalone kieg, eddig egy új PCB-t látni benne a 7.2, pár új enemy, frost fegyó, ed-vel kicsit bohóckodás, lesz ennek szerintem egy komolyabb második része is majd a jövőben.
-
Katorga12
csendes tag
Platináztam Ps5-ön,nekem bejött.
Az ED209-el való hentelést éreztem rövidnek és talán lehetett volna grandiózusabb...
Imádtam vele mészárolni. -
impike007
csendes tag
nem volt rossz jatek, eloszor konnyun aztan nehezebb fokozaton jatszottam vegig. mivel ez a robotzsaru, igy az auto-9 fegyveren kivul semmit nem hasznaltam, kiveve annal a resznel mikor vissza kell szerezni a fegyvert.
-
GodGamer5
addikt
Rémesen el volt nyújtva, közel nulla újítással. Az alapjáték hangulata elvitte a hátán ezt is, de jelen esetben a kevesebb több lett volna.
Ezt így kár volt kiadni.
Ja és ha már belerakták a harmadik részből a robotszamurájokat, akkor lehetett volna jetpack is. Meg volt benne pár script hiba is. A vége is olyan semmilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660 Ti 16GB 256GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest