- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
ChrYsler #94357 üzenetére
Már a C650-hez is ilyet adtak gyárilag (természetesen más a típusszám és nincs 3D gomb, de ugyanígy néz ki). Nekem azzal a legelsővel távval sincs semmi bajom, nem kell takarítani. Igaz, én vettem hozzá egy ugyanolyan tartalék irányítót is. Változó, hogy melyikkel van használva.
(#94358) Flashget Pont ezeket a dolgokat írtam le, hogy miért ragaszkodunk hozzá.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ChrYsler #94294 üzenetére
Anno még tartozás fejében kaptam és...
Ezt váltotta, elég sokáig árultam, mire eltudtam adni tavaly, végre. Viszont lejjebb lépni már nem akartam, ezért jött a képbe ez a pioneer. A hangalak maradtak ugyanazok, mint a maranz-nál, jbl-ls80-asok, mármint sztereóra értem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ChrYsler #94182 üzenetére
Nos, köszi, hogy megnézted, de én arra vagyok/voltam kíváncsi, hogy tudja-e egyáltalán ezzel a kábellel legalább a százast hozni?
De mindegy, annyira nem lényeg, elképzelhetőnek tartom, hogy a beépített és használhatatlan, gagyitrágyafos böngésző, talán nem is a megfelelő erre a célra.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ChrYsler #94142 üzenetére
Hát igen, nem szívesen cserélgetném ezt a H6400 miatt, mert pont azért vettem meg, hogy már seggkinyalás szintjén dolgozzon a házban és azt meg is teszi. Elképesztő, amit ez az asus router tud.
-----------
(#94139) blakey
Az előbb kipróbáltam, hogy a router-t leválasztottam és rögtön a UPC modem-ből kapta a kaját, és úgysem tudott többet produkálni. Holnap viszont kipróbálom az öcsémével, esetleg csak ehhez a tévéhez próbaképp veszek egy cat7 kábelt, ha azután sem tudja, akkor "rohaggyon" meg. Úgy sem használjuk a hálóban ezt a részét, mert ráküldöm a lapost és kész, esetleg ha úgy döntök, jelzem a Samsung felé, hátha mondanak valami elképesztő ökörséget...
-------------
Esetleg a H6400 tulajok, akik bőven vannak itt páran kipróbálhatnák, hogy kábellel milyen értékeket dobál nekik a speedtest. Előre is kösz, aki fáradozik vele.
-
Andie
őstag
-
Buckey
őstag
válasz
ChrYsler #93912 üzenetére
Hát igen, így nem is lehet összehasonlítan. A H6400 2 magos, a J6300 meg 4 magos procival szerelt. A mag sokszor nem minden, de most igen. Hogy mennyi a ram és a sebességük, azt nem tudom. Ezek már nem egyszerű tv-k, hanem számítógépek, amolyan óriási tabletek tv tunerrel.
-
attamero81
senior tag
válasz
ChrYsler #93915 üzenetére
Ez érdekes.Mert van olyan 1.07B szín megjelenítésre alkalmas 40"-os kijelző típus ami CCFL backlight azaz régebbi CCFL csőves sima LCD.Esetleg amiregondolok,hogy az új generációs SLIM CCFL csőves LCd-k lennének amik már valójában 10bit-től indulnak.
Viszont szöget ütőt a fejembe ez is.Éppen szerkesztem a kijelzős dolgomat és rá bukkantam erre.
UHD - 4096x3072 4K LED TV --> 3840x2160 ?????
UHD - 7680x4320 8K LED TVMeg akkor mit jelent a UHD valójában 4K vagy 8K?
Akkor most valójában mennyi a valós 4K?Majd rájöttem,hogy a képarányba kell keresni a választ.Viszont akkora UHD 4K felirat sem helyes,mert akkor írjuk ki,hogy QHD.
Szerintem elég félrevezető dolgok vannak itt fent némely portálon. -
Buckey
őstag
válasz
ChrYsler #93904 üzenetére
Az enyémnek (J6300) nem találom lassúnak a böngészőjét, bár, biztos van/lehetne gyorsabb is.
A YT app-ot nem használom.
Megnéztem egy HD és FULL HD videót a böngészőjében és mikor váltogattam a két mód között, szerintem volt változás. Le is töltöttem HD-ba és FULL HD-ba is, kb. ugyan az a minőségváltozás a két videó között.
Mivel nem jelöltem meg a letöltötteket, kb. 2,5 méterről nem nagyon lehet megkülönböztetni, melyik-melyik. Persze, ha nagyon nézem, akkor igen, de ha csak bámulom, úgy nem. Pedig jó a szemem az orvos szerint. -
Buckey
őstag
válasz
ChrYsler #93901 üzenetére
Ez az, hogy ez így átverés!
Mint egy 250 LE-s autónál csak 125-öt tudnál használni. De elkérnék az árát. És aki nem ült még 100 LE-nél erősebb autóba, az nem tudja, hogy mennyi is az annyi.
Itt is elkérték az árát, de ha nem tudod, hogy HD, mert szép, akkor elhiszed, hogy FULL HD. De ha látsz egy ugyanolyan tv-t FULL HD-val ugyanennyiért, akkor a kérdés, hogy ez miért ilyen? És miért ennyiért? És miért nem mondták/írták?
No, én ezek után épp ezért nem fogom ajánlani a samsungot. Bár, a képe szép, ami a lényeg, de azért jó lenne a FULL HD, ha már a YT tudja.
Most már csak az a másik kérdés, hogy a többi nem YT videó, ami a neten kering, azt hogy jeleníti meg? Mert ha nem FULL HD, akkor azért megérne egy jó kis nyilvánosságot, mert elég szépen megtévesztették a fogyasztókat. FULL HD, ami mégsem az. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ChrYsler #93812 üzenetére
Ok, megy már nálam is UHD-ben, valami sávszélességi probléma lehetett itt is, tehát jól emlékeztem, viszont a H6400 csak 720-at tud, akkor is, ha belegebed.
--------------------------------------
(#93810) Buckey
Neked is kösz.
------------------------------------
(#93821) Pancsermeste
És akkor most, hogy döntöttél, felrakod?
-
digikábeles
aktív tag
válasz
ChrYsler #93703 üzenetére
Örülök hogy leírtad a tapasztalatodat a Samsung új nanokristályos tévéjével kapcsolatban. Nagy reményeket fűztem ehhez a technológiához, mert például itt kifejezetten mélyebb feketét ígérnek. Ezek szerint smafu az egész? Ha olyan feketét produkálna, mint a jelenlegi 40B550, az nekem tökéletesen megfelelne.
-
dokee78
félisten
válasz
ChrYsler #93104 üzenetére
Tavaly augusztusban vettem 128.000-ért.
Ahhoz képest már nem olyan jó ár.Ez komoly?
Alphatronics T-22W eWSB 22" Full HD LED TV 142.000? -
sandró60
addikt
-
Redeckt
tag
válasz
ChrYsler #93017 üzenetére
A JU7000 esetében nem adott a 10 bites támogatás.
Ha pl. a bekezdés elején elolvasod a "SUHD képfeldolgozás" címet, akkor látod, hogy mely készülékekre vonatkozik.
A JU7000 csak UHD minősítést élvez. Tehát nem képes széles színterű és nagy dinamikájú kép előállítására. -
marec1122
senior tag
válasz
ChrYsler #92892 üzenetére
Úgy látszik sem a vga m sem a wifi kártyám nem alkalmas.
ap izoláció opció nincs a wifi routherem beállításai közt. -
Flashget
félisten
válasz
ChrYsler #92845 üzenetére
A fogyasztóvédelmi előírások változására gugli.[link]
A másikra samsung honlap.
http://www.samsung.com/hu/support/warranty/
pl.
LED Televíziók - Szerviz szolgáltatási szint
ügyfél általi beszállítás; rögzített bekötésű, 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható eszközök esetén helyszíni javítás, vagy szervizbe be- és kiszállításos javításLED Televíziók J6500-as széria és a felett2 - Szerviz szolgáltatási szint
ügyfél általi beszállítás; rögzített bekötésű, 10 kg-nál súlyosabb vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható eszközök esetén helyszíni javítás, vagy szervizbe be- és kiszállításos javításDe már ők is változtattak, mert eddig kijelző+talp számított most már ha jól értem csomagolást veszik alapul.
-
PuMbA
titán
válasz
ChrYsler #92762 üzenetére
" dinamikus kontraszt: legmagasabb és fekete tónus: legsötétebb"
Ezek nem segítenek, csak rontanak. Minden álílts vissza alaphelyzetbe és kövesd az összefoglaló általános beállítások részét, ha még így se jó, akkor garancia
Egyébként miről megy a TV? set top box?
sityupityu: Fekete képkocka beszúrás amúgy is csak a 7000-res és felette lévő szériákban van szerintem, ugyanis azok tudnak 200Hz-et
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ChrYsler #92762 üzenetére
Csak nálam ilyen a képe ennek a típusnak, vagy másnál is világos a fekete háttér?
Ha a fekete, ami normális esetben is a Samsungoknál valóban fekete szokott lenni, és ennyi állítás után is világít, akkor ott valami gáz van. Nem hiszem, hogy ez a típus nem tudná az egyébként samukra jellemző igazi feketét megjeleníteni.
Ha engem valami zavar, az a szürkés, világító fekete. Nálam, ez már becsomagolva lenne visszaküldésre. -
PLaci58
addikt
válasz
ChrYsler #20695 üzenetére
Azért vettek fel előjegyzést, hogy ne büntethessék meg őket. Tudtommal a beszállítótól nem érkezett meg a HDD. Ezért is járt le olyan gyorsan az aprós hirdetés
Az újságban az volt, hogy 1db-ot vehet 1 ember. Tök mindegy, hogy mennyit írnak össze. Pár napig várja az ember, aztán elfelejtődik a dolog. Remélem tévedek és mégis lesz belőle bőven ennyiért.
BBéci! Nincs is annyi nézhető film a világon
-
pucni
csendes tag
válasz
ChrYsler #20593 üzenetére
Azért nem fogja lejátszani a tv-d a demo-world -ről töltött videókat, mert m2ts-ben vannak. Anno nekem is gondot okozott ez, de a tsMuxeR és a mkvtoolnix (mkvmerge) kombóval megoldottam az mkv-ra való kódolást.
A D6570-es simán vitte őket átkódolás nélkül, csak mint már írtam az m2ts kiterjesztést át kell nevezni simán ts kiterjesztésre.
Érdekességképpen írom le, hogy egy Panasonic full HD videokamera m2ts formátumú rögzítését nem vitte a ts-re átnevezés után sem. Viszont itt jön a csavar, mert avi-nak átnevezve meg az is ment gond nélkül. -
tibike8
őstag
-
McBJani
tag
válasz
ChrYsler #20552 üzenetére
Helló!
Azt jelenti, hogy rátettem pendrive-ra a videót és nem látta a tv lejátszója a full hd-s tartalmat.
HDMI kábellel nem megy? Nekem egy régi 19"-os Philips CRT-m van, de ha átállítom a felbontást 1920x1080-ra, akkor működik!
AllShare program? Milyen programok vannak még és mire jók?
Látszik, hogy nem merültem bele eléggéNemrég találtam meg a csatornalista szerkesztő progit is(ChannelListPCEditor), ami néha jól fog jönni...
Üdv.:Jani -
Tutu7030
veterán
válasz
ChrYsler #20549 üzenetére
Azért ts, mert az ubuntu azt mondja az srf-re, hogy az "Sony SRF nyers kép (image/x-sony-srf)". Szóval a képmegjelenítő alkalmazásokkal akarja megnyitni alapból.
Ha ts-re módosítom, akkor meg már a vlc is játsza, és a tsmuxer sem panaszkodik rá, amikor szétszedem vele, hogy mkv-t csináljak belőle. -
Tutu7030
veterán
válasz
ChrYsler #20535 üzenetére
1. Felvétel a DiscoveryHD-ről (.srf átnevezve .ts-re)
987MiB -> 17perc 20másodperc2.
a.:
Ha ketté osztott hdd-t csatolsz a tv-hez, akkor "szólni fog", hogy a rögzítéshez formáznia kell a hdd-t. Akkor kijelölheted, hogy melyik partíciót formázza.b.:
Ha linuxot használsz, akkor pl a gparted programmal csinálhatsz eleve xfs partíciót a hdd-re. Ez esetben a tv csak ellenőrizni fogja, hogy megfelelő e a pvr használatához. -
Tutu7030
veterán
válasz
ChrYsler #20517 üzenetére
Akkor én korrigálnék egy-két dolgot.
1.: Természetesen nem csak 80 perc műsor fér egy 750GB-os hdd-re.
2.: Ha pc-n (szép magyar szóval) ketté formázod a hdd-t, akkor a tv természetesen csak az xfs-re fog rögzíteni, a másik (javasolt az ntfs) partícióra meg mehetnek a filmek a pc-ről.
Nálam is így van ketté dobva egy 2,5"-os hdd, és természetesen működik is. -
Roland93
aktív tag
-
air
nagyúr
válasz
ChrYsler #20501 üzenetére
D6500-am van. Sajnos. Én nem olvastam utána mielőtt megvettem. Megyek is a fogy. védőkhöz az átb@szás miatt. A Samsung Magyarország hajthatatlan, de a németek nem véletlenül adnak 150€ visszatérítést.
És igen, igazatok van. Ti vagytok a hülyék, ha nem hisztek a tényeknek, csak annak amit a vaksi szemetekkel láttok. (Virág elvtárs után szabadon.)
Egyébként a 24gigás Avatar is Half SBS! Az nem FullHD -
PLaci58
addikt
válasz
ChrYsler #20441 üzenetére
Én elolvastam a 2TB-os Medion kezelésijét. Egyetlen betű sincs benne energiatakarékosságról, sem lekapcsolásról! Az egy másik leírásban lehet benne. A kikapcsolási ideje sokkal rövidebb, Nem mértem, de 5-10 perc lehet. A gond az, hogy lassan éled és nem ismeri fel a TV.
Ez külső tápos vinyó és ha kihúzzuk az USB-ből, akkor leáll a lemez, de fél fényerővel világít a kék LED. Figyeli az USB 5V-ját és arra éleszti a vinyót.
-
ykatap
csendes tag
válasz
ChrYsler #20441 üzenetére
Kedves ChrYsler,
elolvastam a használati utasítását, de abban nem találtam erről semmit.
Elmondom, hogy nálam nem is 30 perc után kapcsol ki, hanem néha, akkor, amikor kikapcsolom a TV-t, azzal együtt lekapcsol a vinyó is. De, nem mindig, csak néha, egyébként pedig a TV kikapcsolásakor csak a led fénye csökken le, halványabb lesz.
Szóval, valami nem tuti, mert nem logikus így a működése. -
ORCA58
addikt
válasz
ChrYsler #1491 üzenetére
3 napi volt B650-esem, most C650-es. nem bánom, hogy így alakult. (Játékra nem használom, input lag nem érdekel)
Lényeges különbség, hogy a kép méret gomb kikerült a távirányítóra, nem kell a menüben mászkálni.
Az lehet, hogy a dinamikus kontrasztja kisebb, de annak semmi értelme, így lényegtelen szempont.
A kép kalibrálás még több lehetőséget ad, persze, ha nem értünk hozzá, segítség nélkül nem lehet egyszerű elérni az ideális színt. (Ez más TV-nél is igaz)
A médialejátszó a az alsó irányítógombokkal is vezérelhető.Ami hiányzik, a belső felirat kezelés hiánya!
USB eszköznél nincs kilépés menüpont. mindegy mi volt bedugva előtte soha nem reklamál, mindent azonnal lát rajta.
A 100 - 120 Hz problémádat már elmagyaráztákA távirányító nekem jobban tetszik mint a B650-es.
Mint valaki itt írta, nem világít az enter és a négyirányú gomb Ez nem probléma, mivel sötétben egy fekete keresztet lehet látni. Nem kell sok ész hogy kitalálja az ember, melyik ág melyik irány lehet.
A közepe pedig az enter. Mérete miatt könnyebben jár rá az ember kezez mint a régebbinél.
Ja és nem fényes, nincs ujjlenyomat! Ha jól rémlik kisebb is, nem ferde, mindenhol egyforma vastag.Nem a legfontosabb, a Tv kerete nem fekete lakk, hanem átlátszó műanyag és mögötte van színezve. Nem olyan kényes és szerintem nem is csillog úgy mint a B650.
Most más nem jut eszembe.
-
koliz1
tag
válasz
ChrYsler #1491 üzenetére
Szia
Ami nálunk 50 hz az usá-ban 60 hz ergo 100 hz europa 120 hz usa ,
más a tv standard is NTSC , és 230 V ott 110 V .Amúgy a Tv-t én http://www.win-win-shop.com/ innen vettem , mert a Dune bd player i s tölük
van és elég sok cuccot árulnak még nem csak TV-ket.
Értenek is hozzá ,rengeteg rendszert installálnak ország szerte.
-
cvn69
tag
válasz
ChrYsler #1497 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért, a C650-é így néz ki:
Nem nagy a különbség, de egy-két gomb máshol van.
Egyébként, kézreállóságról nem beszélnék ennél, mert az összes gomb egysíkban van, túl nagyok, így méretes lett a távirányító és a középső gombok nem is világítanak (ez azért lenne jó, mert alig érezhetőek egyás mellett).
-
Luissimo
veterán
válasz
ChrYsler #1497 üzenetére
magánvélemény, de nekem a b850-é jobban bejön.
kézreálló , tenyérbesímuló az íves kiképzése miatt és minden gomb ottvan a helyén, egy perc se kellett hozzá, hogy megszokjam.
még a bekapcsolt világítása nélkül is mindent megtalálok rajta.
és nem savanyú a szóló effektus van ám...
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest