- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Luissimo #9533 üzenetére
Az IPTV óriási hátránya, hogy nem tudod kiiktatni a boxot, ami egy minőségrontó tényező.
Akik kábeles T(ré) előfizetők és Conax modulra váltottak, kivétel nélkül komoly képminőség javulásról számoltak be.(#9534) Luissimo
Érdemes lenne összehasonlítanod a laptopmon a kalibrálás előtti és utáni állapotot. -
vlevi
nagyúr
válasz
Luissimo #9451 üzenetére
"a 40" hoz képest például sokkal kisebbnek tűnik a 32"-os."
Persze hogy kisebb, és igazából a 40-es sem túl nagy. Csak azt akartam mondani, hogy a 32"-s nemigazán tűnik nagyobbnak, mint a régi, 70 centis (ami 28"), de ez a 4" méretkülönbség nem a magasságban, hanem a szélességben nyilvánul meg. -
-
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Luissimo #5766 üzenetére
Szerencsére vissza tudom vinni mindkettőt, így nem ér semmi veszteség, de lassan jó lenne találni egyet, ami tényleg működik. Megmondom őszintén én sokallom a gyáriért a 10-12.000 Ftot. Szóval ha nem megy egy alternatív megoldás sem, akkor marad a kanóc, vagy egy külsős vinyó (azzal legalább lehet tekerni és hangsávot váltani, nem úgy mint DLNA-val).
-
vnatkozimic
csendes tag
válasz
Luissimo #5420 üzenetére
Egy 2gigás pendrive volt a külső meghajtó, de amikor megjelent a hibaüzenet akkor már le volt választva a tv-ről.
Az ügyfélszolgálat pedig csak annyiban tudott segíteni, hogy elmagyarázta hogyan kell resetelni a tv-t.
Ez sem segített mert nemsokára visszajött az üzenet.Minden bekapcsolás után pár másodperccel megjelent a képernyőn.
Azt mondta a hölgy az a telefonba hogy még ilyennel nem találkoztak.
Kerestem a neten de sehol sem akadtam ehhez hasonló problémára. -
-
bnorci71
addikt
válasz
Luissimo #4804 üzenetére
valahogy lehet, de nem emlékszem hol- annyira nem volt eldugva- viszont, ha bármi másra átállítod kezdheted az összes beállítást elölről, a csatorna lista kimentése és visszatöltése se működik.
ezért van az én C630-m is Angol területre állítva gyerek bekapcsoláskor ott nyomot OK-t utána én mindent beállítottam, most már így marad nem fogok 1 órát piszmogni vele -
villamos
őstag
válasz
Luissimo #4669 üzenetére
Nem tudni hogy miért pont a 37" -esek zúgnak, de állítólag a Samsung nem gyárt 37" -os paneleket, hanem veszi valakitől. Feltételezések szerint ezekhez az idegen gyártótól származó panelekhez nem teljesen passzolnak a samu saját inverterei, és ez okozhatja a zúgást. Akármi is az igazság, az tény hogy ez az egész ügy egyszerűen nevetséges.
Én a magam részéről azt tanácsolom továbbra is, hogy messze kerülje mindenki ezeket a 37" -os paneleket, ha valaki már ennyit áldoz egy TV-re, akkor sokkal jobban jár, ha egy kicsit ráfizet, és a 40" -os változatot válassza.
Én kipróbáltam itthon mindkettőt, úgy hogy a két TV egymás mellett ment, és a 40" -nak sokkal szebb képe van, megéri rááldozni azt a kis plusz pénzt. -
ALI_G
veterán
-
tibiimi
csendes tag
válasz
Luissimo #4517 üzenetére
Hali, leírom egy kicsit bővebben, mert az előző lehet egy kicsit felületes volt. Tehát probléma internet@tv-t szeretném kipróbálni LE32B651 tv-n. T-Home kábel van otthon (iptv stb), ami az optikán jön a modemig, utána UTP-n a PC-ig. Amint írtam a PC-n user és pw kell a hálózatba lépéshez. Router nincs, a lan kábelt kihúzom a pc-ből és azt közvetlen csatlakoztatom a tv-hez. A tv auto-ba nem tud felcsatlakozni. Kézibe meg kell ip-cím, maszk, stb. Az ip-cím dinamikus mert a pc-n néztem, minden feljelentkezésnél más. Próbáltam, hogy pc-n bejelentkezés után kihúzom az utp-t és be a tv-be, de úgyse működött, sőt még a pc-n látható ip c-met is beírtam a tb-be, de miaz a maszk stb? Lehet, hogy amatőr húzás volt..Valakinek van működő tapasztalata hasonló eszközökkel?
-
BBéci
legenda
válasz
Luissimo #4513 üzenetére
Sokak szerint éppen az erősen színezett hangzás jellemzi a csöves erősítőket, nem a természetesség. Ezért nem terjedtek el széleskörben. Nekem sem kellene.
(#4508) Dr.Zoo
A fikázás erős túlzás, de az biztos, hogy aki szeretné a filmek hangját 5.1-ben hallgatni, azok számára nem megfelelő eszköz a digitális bemenet nélküli erősítő. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Luissimo #4510 üzenetére
látom Uram maga is csipázza a jó muzsikát megszólaltató eszközt
van itthon egy ilyen ketyere, és bár "csak" 2x8W-os, bármikor mellérakom egy sokszázezer forintos IC-s mellé.... és igen, csak RCA van rajta, abból is "csak" 3 pár, és (ÚRISTEN) nincs távirányítója sem..
viszont ha bekapcsolom, és beülök elé egy LP-n Sting-et hallgatni, (vagy akármit) akkor velem szemben megjelenik az ürge, és körülötte a zenészek.... és CSAK 1.0-ás!!!! nincs 7.1(épp nekiálltam egy KT88-al szerelt 40W-os csövinek, na az már brutál lesz...)
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Luissimo #4507 üzenetére
köszi, csak kicsit visszaolvasva találtam olyan hsz-t, ami kicsit fikázza a "csak" RCA-val rendelkező erősítőket...
azóta már megoldottam így ahogy javasoltad,de nem értettem hogy miért kell lenézni más "öskövületét".....
sztem csöves apm rulez, és fever!!!!
mind1kipuffogtam magam.
-
válasz
Luissimo #4007 üzenetére
teljesen korrekt megoldás, viszont, így fogyasztani fog vagy +10-12 Wattot míg a gyári stick-el mondjuk csak +1W-ot.
Ha sokat TV-zel, nem biztos, hogy megéri spórolni ezen (sőt a "felesleges WIFI router" is eladható nyilván valamennyiért)
jómagam házhoz szállítva bruttó.12,9eFt-ért vettem a gyári stick-et. (ami ugye N-es, így már elég jól megy a fullHD stream-elés is)
-
erzol
őstag
válasz
Luissimo #3948 üzenetére
Hali!
Én IPTV Tréhóm-c650 kombót nézek.
A kép minősége nekem is hagy kívánni valót maga után.
Bár azt figyeltem meg, hogy csatorna és műsor is válogatja, hogy hol egész jó, hol pedig kifejezetten sz@r az adás minősége.
A különböző csatornák képarányaira még én sem találtam megoldást. -
nightshadow
veterán
válasz
Luissimo #1619 üzenetére
nightshadow #48477
„….A C650 is 200k körül lesz november, december környékén.Luissimo #48479
„na, erre van egy fogadásom itt négyszemközt 2 sörben , ha gondolod, hogy nem fog annyira lemenni karácsonyra, mint jósolod !”argep.hu 40C650 199k: [link]
Ha kb. 250k-ról május közepére leesett 200k alá, akkor mennyi lesz év végére szerinted?
-
cvn69
tag
válasz
Luissimo #1502 üzenetére
Hát ez az, ami a Samukban nem tetszik, hogy nem túl logikusak, mármint nekem. Sem a TV, sem a telefonok. (Máshoz még nem volt szerencsém.) A csatornák keresése, rendezése, átnevezése 3x-4x annyi időbe telt, mint eddig bármelyik TV-é. De a minősége határozottan jó, remélem, a tartóssága is az lesz.
A gombok mérete, meg azért baj, mert nincs köztük elég hely, hamár a formájuk azonos.Az LG házimozimnak több gomb van az azonos méretű tárirányítóján, de mégis egyszerűen érezhető, melyikhez nyúlsz. A másik két TV-m távirányítója meg kb. 2/3 ekkora, de közel azonos számú gombbal. De, majd meg lesz ez is szokva, mire cserélni kell.
-
-
joe007
tag
válasz
Luissimo #410 üzenetére
Nem lehet, hogy ez már kifutott termék és nem kapható, ezért akciós?
)
-
joe007
tag
válasz
Luissimo #410 üzenetére
Bakker ilyen hibát kiszúrni!
Mákos! Egyébként úgy tudom, ha így lemented az oldalt és ezt hitelesíted is akkor ezen az áron kell, hogy eladják. Persze ha nincs erre utaló kitétel az oldalukon feltüntetve! Mert olvastam már olyat, hogy vki egy árverésen pár dollárért vett egy bazi nagy hajót még nagy hírt is kavart a dolog, hogy mik kötelezik a hirdetőt és a vásárlót!
-
Roxy27
tag
válasz
Luissimo #161 üzenetére
Én 12 000 körüli magasságban vettem a Damjanich utcában , Budapesten egy kis pincebolt , közel a Dózsa György uthoz.
ITTVANNAK helyek hogy holkapható akörül
De, ha van egy felesleges vezetéknélküli routered, beállítod ugy , hogy azt dugod fel a tévé LAN bemenetére és a router mintegy wifi vevő, csatlakozik a wifi hálozatodhoz, és mégolcsóbban megusztad...
Köszi válaszod...de az eredeti adapterről én is tudok. Engem az a kínai 3000Ft-os cucc érdekelt volna, ami ugyanez. Valahol, valamelyik fórumon olvastam, csak nem találom
Egyébként a másik megoldást meg ki fogom próbálni! Arra nem is gondoltam...
Köszi -
Khelben
nagyúr
válasz
Luissimo #189 üzenetére
Nem szempont, van médialejátszóm meg set top box a tv-hez úgyhogy csak kijelzőnek fogom használni. A méret is megfelel (37), a 40eshez már nagyon szét kellene barmolni a szobát, tehát csak ezért nem fizetnék ki +30-40k-t.
Ami nem mindegy az a képminőség, főleg dvd és sima tv adás esetén, nem sok HD anyagom van, bár gondolom a jövőben egyre jobban terjed majd.
És legfőképp tapasztalat érdekelne, hogy a Samsung és az AUO panel között van-e akkora különbség, ami megér 30-40ezret. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest