- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
keszo
őstag
-
Tutu7030
veterán
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Roland93 #20498 üzenetére
Na pont a 24 gigás, FullHD-s Avatart akartam írni példának, mikor láttam, hogy Te is pont ezt mondod.
Na igen. Az Avatar fasza. Főleg az erdős részek. De biztos én vagyok hülye, természetesen.Azért megkérdezném air-t és Flashget-et, hogy Nektek milyen TV-tek van?
A SamyGO-s oldalt pedig jó hogy 66-odszor is belinkelitek, már régen túl vagyok rajta. Azért én már hónapokkal (sőt, igaziból évekkel) ezelőtt utánaolvastam dolgoknak, követtem az LCD TV-s fórumot, stb. Nem egy ilyen "Mit vegyünk karácsonyra?...hmm.....TV-t!" típusú vásárlást prezentáltam. Azért örülök, hogy anno nem a B650-est vettem meg, bár nagyon fájlt a szívem érte...
-
pucni
csendes tag
válasz
Roland93 #20300 üzenetére
Tudtommal a kábelben lévő zavarok miatt is előfordulhat ilyen. Ebben az esetben egy izolátor beszerzése segíthet. 1500 - 2500 FT forint és a legtöbb antennaboltban kapható. Csak be kell iktatni az antennakábel és a TV antennacsatlakozója közé. Ha nem is oldódik meg a problémád, akkor sem pénzkidobás, mert az esetleges földhurok miatti búgást megszünteti. Továbbá a kábelhálózat felől érkező túlfeszültségektől és védi a TV készüléket.
Erről van szó:
http://bolt.sat.hu/fldhurok_levlaszt_izoltor_catv_720?keyword=izol%C3%A1tor -
mrhitoshi
veterán
válasz
Roland93 #20175 üzenetére
Rohadnának meg. Még vissza is mentünk, mert az újságban 4db szemüveget írtak, erre azt mondták hogy félre lett nyomtatva. Mindegy, hát nem tudunk mit csinálni ezzel sajnos.
(#20178) Roland93 : Semmi gond nem volt a TV-vel, bár miután megvettük egyből rohantunk haza kibontani.
Bár ebben az egész pixelgaranciában nem vagyok biztos, meg amúgy is jár a TV mellé Samsung Prémium kártya. Szóval lehet hülyeséget beszélek, ha valami gond van a TV-vel úgyis intézkedik a szerviz.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
Roland93 #20172 üzenetére
Vigyázni kell a kibontással, mert ha jól tudom, akkor 3 napos pixelgarancia érvényes a TV-re, szóval akármelyik pixelje a TV-nek rosszul működik, kicserélik.
Másik kérdés: Honnan vetted ? Mert én az Euronics-ból, és csak 2 db szemüveget adtak + Wifi adaptert az ugyanilyen típusú TV-hez. Kezdi kicsit fúrni az oldalam, hogy lehet átvágtak.
Ja igen! Mit csinál a Játék Mód beállítás a képpel ? Mert érezhető változást nem érzékeltem, mikor PS3-al játszottam, és be volt kapcsolva ez a mód. Ugyan akkora a felbontás, ugyan úgy 60Hz-en frissít.
-
Flashget
félisten
válasz
Roland93 #19733 üzenetére
mivel 3D-s tévék és úgy tudom (lehet rosszul) az egyik aktív a másik passzív.
nekem konkrétan a samsung 6500-tól pár perc alatt a szemem megbolondult elkezdett fájni a fejem az LG-től nem, viszont érezhetően nem volt olyan jó a 3D...
szóval meg kell nézned a szemednek melyik a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest