- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
ykatap #20650 üzenetére
Sajnos én erre nemtudok javaslatot adni pláne,hogy szed szét a garanciális külső házadat.Megpróbálhatod oda visszavinni ahol vetted ahogy hallottam ezt is az Aldiban árulták?Talán kicserélik,vagy visszanézed a fórumot legalább 1-hónapra visszamenőleg ahol olvashatod azt amit a másik sorstársad irt.2-hozzászólásal előbb irtam az Aldi akcióját,ha ott vetted vidd vissza ha ők válalták a garanciát,de azért nézd át a hozzá adott papirokat,hogy mit irnak ilyen esetben
-
sandró60
addikt
válasz
ykatap #20636 üzenetére
A fórumon már valaki irta,hogy ő nála a Medion külső HDD-t felse ismerte .Nála a megoldás egy másik külső rackba(házba)-téve megoldotta.Gondolom a HDD-usb-feliratú bemenetre csatlakoztatod?Sajnos a ház vezérlő csipje valamiért nem szereti a Samsungot
Apropó az Aldiban holnap(csütörtökön) A Tevion külső 2TB merevlemez 24990ft helyet17990ft Szerintem jó ár.Akinek szüksége van rá nyitásra oda kell menni,mert raktáron szerintem nem tartanak sokat -
ChrYsler
aktív tag
válasz
ykatap #20443 üzenetére
Most akkor mikor kapcsol ki pontosan? Korábban nem ezt írtad...
Nálam (40D6500) ha kikapcsolom a TV-t, akkor kikapcsol a vinyó is. Egyetlen esetben nem, ha beállított felvétel van az elkövetkező percekben.Egyébként a fél órát nem az ujjamból szoptam. Amikor megvettem a vinyót, akkor elolvastam az utasítását. Most nincs itt, nem tudom fellapozni, de arra emlékszem írta, hogy lekapcsol.
Ja és ha lekapcsol, akkor nem halványabb lesz a LED, hanem kialszik, mivel nem kap áramot az USB.
Még egy eset van, mikor a TV bekapcsol. Beállítástól függően időnként "kinéz" a netre. Konkrétan nem tudom mit keres, mert firmware-t nem frissít ilyenkor, de csak azt vettem észre, hogy katt (mint mikor bekapcsolom), se kép, se hang, csöndben van, eltelik egy idő, majd megint katt. Kikapcsolt.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
ykatap #20372 üzenetére
ykatap, Daniel Alves
Ha valaki venné a fáradtságot és elolvasná a Medion külső vinyók használati utasítását, akkor abból kiderülne, hogy az eszköz energiatakarékosságból (nem akarok hazudni, de úgy emlékszem, hogy) 30 perc üresjárat után lekapcsolja magát!Ez az időzített felvételt nem zavarja, mert addig a TV nem is kapcsol be, csak közvetlenül felvétel előtt.
---Anita---
A "sima" 3D-s (tehát nem osztott képernyős) filmeket a D6100-as TV nem tudja megfelelő módon megjeleníteni. Erre csak a D6500-as és a nagyobb modellek képesek. Ezért is írják, hogy a D6100 csak "3D Ready" -> [link] -
air
nagyúr
válasz
ykatap #20372 üzenetére
Fogalmam sincs. Nálam ilyet nem csinál. Legalábbis még nem tapasztaltam. Melyik USB csatlakozóba van dugva nálad? Használsz-e USB hosszabbítót? Ezek befolyásolhatják a rendeltetésszerű működést. Nálam az USB1 (HDD) feliratú csatlakozóban, hosszabbító nélkül működik megfelelően.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konteó topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest