Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
ph2012 #135109 üzenetére
Még van teletext?
A lapozás azt jelenti, hogy aloldalak vannak amik váltakoznak. Legalábbis régen így volt. A CRT időkben már képes volt tárolni az aloldalakat a készülék és kézzel lehetett lapozgatni. Olvasd el a használati útmutatót. Ha kézzel tudsz választani, onnantól nem fog ellapozni.Ha csak simán változik az oldal, akkor annyit tudsz csinálni, hogy megtanulsz gyorsabban olvasni.
-
Tutu7030
veterán
válasz
ph2012 #129202 üzenetére
Kézi keresést választasz, és megadod azt a frekvenciáját, amelyiken jön a két csatorna. Így is keveri majd kicsit, de csak azokat, amelyikek ugyanazon a frekin vannak. De ott a ChanSort alkalmazás, azzal előtte csinálsz egy referencia listát, utána már az alapján egyszerűen vissza tudod rendezni a sorrendet.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
ph2012 #117202 üzenetére
Csak annyira mint 15 évvel ezelőtt a mostani tévéket...
De ha tippelnem kéne akkor az LG féle OLED/"poszter tévé" lesz az egyik ami terjedni fog, a másik a "valódi LED" tévé... meg esetleg az átlátszó kijelzők... de összegészében 15 év múlva is szerintem kb olyanok lesznek, mint most. Csak még nagyobbak és/vagy még olcsóbbak. Nagyobb lesz a felbontás, a fényerő és jobb/valódi lesz a fekete.
-
-
PuMbA
titán
válasz
ph2012 #108208 üzenetére
Egy számítógép 100x biztonságosabb, mint egy TV, hiszen hetente, havonta frissítik. Egy TV böngészőjét ritkán, 2 évvel a kiadás után pedig sehogy, tehát a lehető legjobban feltörhető rendszer az egész. 100 biztonsági rést fedeztek fel nemrég a Samsung TV-kben, mert egyetemista szintű programozók csinálták egy összehányt kódot. Az egész SMART TV egy bohóckodás, de ez látható programok a minőségén, ami a 0-val egyenlő.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
ph2012 #107803 üzenetére
Ez így van... az nem garancia, hanem biztosítás... el kell olvasni a feltételeket, gyakran többet fedez, mint a sima garancia, vagy a +1 év kiegészítő gyári gari... szóval nem feltétlen fölösleges kiadás... bár tény hogy 1-2 év az annyira nem számít... szerintem a 3-5 év kiegészítés az amiért megéri pénzt adni külön.
-
patow
senior tag
válasz
ph2012 #107793 üzenetére
Hasonlóan jártam az euronicsel, 1 évet adnak és vettem hozzá 2 év kiterjesztett garit 18e ért ,aztán amikor beregisztráltam kiderült hogy kaptam az 1 évhez +1 évet tehát igazából csak 1 évet vettem pluszban 18e ért,, azért is írtam már korábban hogy egy simlis rabló banda mert ha tudatták volna velem hogy regisztrálva 2év jár akkor megelégedtem volna vele és 1év pluszért nem adtam volna 18ezret
És van a pofájukon bőr hogy úgy hirdetik magukat hogy vásároljon szakértőtől
-
Csabi1984
addikt
válasz
ph2012 #106938 üzenetére
Nehéz a kérdésre optimális választ adni. Nem szeretném bántani egy jó osztálytársamat régről de akkoriban vették meg első normál LCD tv-jüket és hát panaszkodott, hogy milyen zizis, vagy zavaros a kép azaz nem HD és ők pedig nagy felontású tv-t vettek. A VHS-t használtak Scarttal és Tv-t néztek rajta.
Úgy gondolom a 4K csak is mozizásra ajánlatos és minden más mellett leginkább FHD. Szerintem jelenleg afelé menni még felesleges.
-
Batib
őstag
válasz
ph2012 #106740 üzenetére
Ez csupán egy mérőszám: Picture Quality Index
Itt egy leírás:http://www.simplyelectricals.co.uk/blog/samsung-pqi-technology-explained -
Flashget
félisten
válasz
ph2012 #105393 üzenetére
TV-k wifije közismerten a legrosszabbak közé sorolandó.
Az ideális környezet ugyanabban a légtérben, max. 5 méterre a routertől.
Nálad eleve másik szobában van és panel.
Vagy vezetékkel kötöd össze vagy veszel egy wifi erősítőt.
Nálam mikor ugyanabban a szobában volt a TL 1043 router nem sokáig volt wifis kapcsolaton. Kábellel összekötve nem volt gond pl. a yt app lejátszás. Azóta előszobába került ki a router a falat átfúrtam, maradt az UTP kábel. -
Batib
őstag
válasz
ph2012 #104648 üzenetére
Jászfényszaru, immár 25 éve.
-
-
Flashget
félisten
válasz
ph2012 #100458 üzenetére
Tisztán látás végett a TV beépített böngészőjéhez nem lehet semmit sem letölteni. Ahhoz max. fw frissítéssel tudna a samsung adni, ha nem titkolnák mit tartalmaznak a frissítéseik.
Böngész azon amin tv vásárlás előtt tetted ez csak egy pr. Ez volt 2011-ben és nem változott semmit 2016-ban sem samuéknál. -
RudY
addikt
válasz
ph2012 #100458 üzenetére
Tavalyi hír: Bevégeztetett: Mától kezd el majd végleg kipusztulni a Flash a webről
Majd váltanak ők is HTML5-re és akkor majd tudod nézni. -
-
Flashget
félisten
-
.OM.
aktív tag
válasz
ph2012 #99022 üzenetére
Választottál magyar régiót vagy kábelszolgáltatót a beüzemeléskor? Arra panaszkodtak korábban itt, h itthon letiltódik a sorrendezés, mert a M1-2-3-4-5-Duna kell legyen az elején..
Nekem is lenne egy kérdésem hozzád:
Van esetleg Logitech egered és/vagy billentyűzeted ami Unify-os? (USB-s rádiós kapcsolattal).. Működik a TV-vel? -
jambiyya
őstag
-
Flashget
félisten
válasz
ph2012 #98353 üzenetére
UHD belépő szint a 6000-es.
UHD tv esetén min. 50" az ajánlot méret..gyártói ajánlás.
az alatt FHD-t vegyél.
egyébként téma összefoglaló amiből kiderül samsung UHD 6xxx esetén pénz kidobás..min. 50"7000-től.mihez kell az UHD egyébként? Adás nincs az ilyen filmeket is csak december óta árulják jó drágán, hozzá egy 4K lejátszó 100K.
-
dethroner
veterán
-
PuMbA
titán
válasz
ph2012 #98350 üzenetére
És milyen közelről fogod nézni? 1,2 méter távolságról látja csak egy kiváló szemmel rendelkező ember az UHD felbontást 40 col átmérő esetén
Ha ilyen közelről vagy közelebb nézed, akkor ok
Azt se feledd, hogy mozgás közben a felbontás már nem lesz UHD a JU6400-zal, hanem lecsökken FullHD alá, mert a TV nem rendelkezik mozgásfelbontás javító rendszerrel és az LCD panelek enélkül túl lassúak, hogy tartsák a képváltási tempót
-
Flashget
félisten
válasz
ph2012 #98217 üzenetére
erről írtunk korábban..legutoljára a 2011-es széria a D esetében működött az, hogy a tv-vel felvett műsort a pc-n lehetett szerkeszteni, átkonvertálni .ts-be.
Ha ilyet akarsz akkor be kel szerezned egy DVB-C tuneres eszközt amennyiben olyan szolgáltatónál vagy aki nem kódolja a DTV csatornákat. Pl. Digikábel vagy van több más kisebb szolgáltató is.
vagy itt nézelődsz pvr kapcsán: [link] -
Clever0
senior tag
válasz
ph2012 #96120 üzenetére
Nézd meg itt: Samsung 2016 TVs
A J5500-ban 60Hz-es panel van, a J6200-ban 120 Hz-es, emiatt az utóbbinak jobb a mozgásmegjelenítése. -
Kami11
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest