- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
kenesei1982 #153104 üzenetére
Csak a Samsungon tudod megnézni.
-
univerzita
addikt
https://youtu.be/d93F5xr45aY
-
univerzita
addikt
https://m.hvg.hu/tudomany/20190619_samsung_qled_tv_virus_malware_kereses Bocs,Windows telon nemtudtam linkelni
-
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #132392 üzenetére
A TV -n a külső hangfalakat kell kiválasztani,a Hang menüben van valami Utólagosan Beállítások ( nálam nem magyar a menü) és itt a Hang kimenet SPDIF-re kell és a hang formátumot DD-re
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #132390 üzenetére
A TV -ből megy optikai kábel érősítőbe és űgy nem megy a DD?
-
univerzita
addikt
válasz
Roland861010 #132385 üzenetére
A DD+ csak esetleg külső lejátszóról engedi ( ha az is támogatja) Ez van a felhasználó utasításban(83- ik oldal) De a sima DD - nak még optikával menni kellene.
-
univerzita
addikt
válasz
mediumgecso #132341 üzenetére
DNLA - n keresztül valamelyik appal ( stórból) pl.Smart View-Frame, Streamer &Mirror for Samsung, van még sok hasonló de általában a képeket lehet.
-
univerzita
addikt
válasz
Fishor #132201 üzenetére
Na most próbáltam a Samsungon a Csatorna szerkestést. Bal oldalt van Szám mód.alatta a Törlés. Jobboldalt a csatornák. Ha pl. a TV2-a 5-ös szám alatt van ész 1 - est akarsz neki akkor bepipálod és rá mész a Szám mód. Vastagon lesz a TV 2 és nyíllal felvised a 1-es re. Majd OK.
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
válasz
magellaner #132100 üzenetére
Nekem régebbi Samsungom van. Azon van a Beállítások -ba olyan hogy Anynet +(HDMI -CEC) de valamiért nem megy. Sajnos a használati utasításban nem találtam hogy melyik HDMI bemeneten működne. Elvileg ezen keresztül megmaradnának a beálitasok.
-
univerzita
addikt
válasz
Grande Ale #131926 üzenetére
Úgy emlékszem ha elindul a film akkor a Tools -al. De lehet hogy ezért nem mert ha DTS a hang az már a újakon nincs támogatva.
-
univerzita
addikt
válasz
.kissnorbi. #130760 üzenetére
Lehet hogy tudod a Samsung ebben a méretben 60 Hz-es.
-
univerzita
addikt
Szuper, a belépő QLED Q60R -kívül a többi Direct -Full -Array és jobb betekintési szög és a új processzor. A árakra kíváncsi leszek.
-
univerzita
addikt
válasz
ΞΔGLΞ #130211 üzenetére
( Akit zavarnak a helyesírási hibák neolvassa.)!Igazad van,én csa aszt hittem hogy erre gondol a illető. Hallottam már több minőségi házimozi rendszer, és sztereót is. No nem otthon hanem minden évben Pozsony -ban ( Crown hotel). Lehet hogy már voltál te is. Nagyon sok audio márka szok lenni ( neveket nem írok). Sajnos a én hallásom már nem jó ( én pl. nem vettem észre amikor valamelyik rendszeren mutatta a illető hogy mekkora különbség van a eredeti és más márka táp kábelen. Barátom hallotta. De pl.két éve a házimozi konferencia teremben a akkor új Sim 3D projektort és Macintosh hang projektor,kilenc végfok. A centerre,( egy taligába nem fért volna bele)és a hangfalak típusára már nem emlékszem. Természetesen ilyen helyen is próbálnak a akusztikával valamint,,tenni " de szerintem mivel hogy csak talán két napról van szó nem érdemes. No itt,, A pofám leeset ! ". Nem kellett volna hallanom mert azóta ha moziba megyek,,nem mindig esik jól amit hallok ". De az is meglepett hogy egy nem drága Magnat csöves érősítő milyen csodálatosan szólt ( tudom ez egy kicsit más féle hangzás.) A baj az hogy amikor haza szoktam jönni legszivesebben kidobnám a enyémet. De pár nap után újra,,szeretem ". Lehet hogy untatlak a írásommal( szerintem te naponta találkozó ilyen hangzású készülékekkel). A helyesírásét elnézést ( be van kapcsolva a írás javítás de nem mindig tudom mikor jó).
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #126840 üzenetére
Februárban,márciusban 8002-est 350 000-ért.
-
univerzita
addikt
Kellemes ünnepeket kívánok és ilyet [link] a karácsonyfa alá ( mellé!!) Aszt nem írták hogy mennyit fogyaszt ( sokat,nagyon sokat) Volna kedve a embernek eszt,,ökomodba " nézni?
-
univerzita
addikt
válasz
hjtz4t3wrseg #126685 üzenetére
Mindegyik jó. A Q9,Q8 Full háttér megvilágítás a másik kettő Edge. A imput lag nagyon alacsony. A betekintési szög elég rossz. A Q9- nél a fekete,,majdnem " fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest