- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
MunezXBK #69821 üzenetére
Amelyik gyártó a honlapján nem bírja helyesen leírni, hogy Blu-ray, attól nem kell sokat várni
Csak 2-szer van elírva a honlapon, amit egy érettségiző gyerek készített alapszintű html-lel
Szapulás off, muszáj volt
devil-k: Nem olvastam a hsz-edet csak éppen most, de akkor neked is feltűnt
-
blakey
titán
válasz
MunezXBK #69599 üzenetére
Teljesen jól írtam, menüben is van állíthatóság a 3D-re, nem értem, nem ismered a tv-d menüjét? Mikor 3D-ről beszélünk akkor bennem fel sem merül a Half SBS/OU, mert az nem 3D, az egy "csalás" a 3D-hez, tehát a tv azt nem ismeri fel automatikusan. Tudom, nehéz felfogni, de az csak egy amítás, nézd meg az Avatart Half SBS/OU-ban majjd Full HD 3D-ben és mindjárt kiderül számodra, hogy melyik is 3D. Nem kell elnézést kérned, hogy SBS/OU-t nézel, ettől még az nem igazi 3D. Ha így kezded a mondadódat akkor ez a beszélgetés nem jön létre, mert ahhoz manuálisan kell állítani a tv-n.
-
blakey
titán
válasz
MunezXBK #69588 üzenetére
Mit nem értesz? Leírtam, Full HD 3D esetén a menüben kéne lennie olyan opciónak, hogy ha 3D jelet kap mi csináljon. Nincs samum, de emlékeim szerint ott sem volt másként, amint Full HD 3D anyagot kapott, kiírta, hogy tegyem fel a szem,üveget, stb. Half SBS, OU számomra nem 3D, egyébként sem, tehát ha ilyen jelet kap akkor valószínűleg külön kell aktiválnod.
-
-
törölt tag
-
s_
tag
válasz
MunezXBK #66037 üzenetére
Megkeresném én, ha lenne, de ott az audio résznél csak a kimenet minosege van, passthrough,lpcm,downmix, semmiféle audio sync vagy bármi, de nem is értem amúgy hogy erre egyáltalán mi szükség van ha a régi samsungomon gond nélkül ment megérteném ha hangrendszerről lenne szó, de egyelőre csak a tvről beszélünk, mit változtatott a samsung amiért nem megy ilyen egyszerűen ez?
-
bombibmw
veterán
-
galaxys80
veterán
-
Tegla80
addikt
válasz
MunezXBK #65166 üzenetére
Nah ne vicceljunk mar,h az analogot egy sima kabel digitre alakitja.
Kamu ez a kabel,azaz eladhato,de h nem jo semmire az fix.
(letezik erre elekronikaval rendelokezo celeszkoz,de dragak es a kapott kep minosege is kerdeses a kivitelezesig. Utana kiderul,de ha kaka akkor folos penzkidobas volt. Sztem amugy alapban felejtos a dolog,inkabb egy uj laposra vagy tab ra kellene kolteni amin van hdmi) -
tlac
nagyúr
-
sunci_02
aktív tag
válasz
MunezXBK #65000 üzenetére
De de Magyar Posta, jöttek az üzenetek a telóra, hogy merre van a csomag..... Nézd meg a webshopját....
ott a pdf fájlba fel vannak sorolva a viszonteladó boltok..visszakerült ebbe a státuszba az Auchan? 2012-ben már kikerültek úgy emlékszem.
Én akkor vettem az AUchan-ban és érvényes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest