- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinikorn
aktív tag
Magyarországon vannak akik készítenek Samsung tv-re appokat?
-
vinikorn
aktív tag
Jó lenne izzítani az internetet, hogy a DeSTRoi program ne .ts fájlt hanem avi-t készítsen egy lépésben. Miért nem fejlesztik a programot?
-
vinikorn
aktív tag
Nekem sehogy sem sikerül .ts fájlból normálisat konvertálni. Jó lenne izzítani az internetet, hogy a DeSTRoi program ne .ts fájlt hanem avi-t készítsen egy lépésben. Miért nem fejlesztik a programot?
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-hez milyen Samsung BR lejátszót ajánlanátok?
-
-
vinikorn
aktív tag
Még mindig nincs valami egyszerű megoldás a D6500-al PVR-el felvett videók konvertálására?
-
vinikorn
aktív tag
Még mindig nincs valami egyszerű megoldás a D6500-al PVR-el felvett videók konvertálására?
-
vinikorn
aktív tag
Teletext aloldalak között hogy lapozok? Erre gondolok: kép. Iránygombokkal nem megy.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-ben a 3D milyen felbontású, ha nem full HD?
-
vinikorn
aktív tag
Ma hallottam, hogy a D6500-ban azért nem full HD a 3D mert 1 pixellel kevesebb a képszélesség. Igaz ez?
-
vinikorn
aktív tag
Képen lenne egy teletextes kérdésem: [link]. Hogy kell megállítani az automatikus oldalváltást és hogy kell lapozni az aloldalak között?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
D6500-on hogyan kell szoftverfrissítést csinálni? Annyira új a tv-m, hogy még nem csináltam. Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Ha a Smart menüben megnyomom a Smart Hub logót ez a képernyő jön be: [link]. Innen nem tudok továbblépni. Hogy kell továbblépni?
-
vinikorn
aktív tag
A mostani PC World újságba olvastam egy tesztett a mostani LED tv-ről. A Samsugról azt írták, nagyon lassan indul el a SMART Hub és a felvett videók. Ez tényleg így van a D6500-ban. Az újabb szériákban már gyorsabb a Smart felület elérése?
-
vinikorn
aktív tag
válasz
nightshadow #29108 üzenetére
A Smart tv-k még nincsenek kiforrva.
Internetezni nagyon körülményes. A kurzormozgatás még nem használható. Lassú, pontatlan stb. Internetezni még a PC-hez ülök. Skype-hoz aranyárban lehet külön webkamerát venni. Samsung Appok között alig van értelmes és használható.
3D is minek? Alig lehet kihasználni.Egyedül a PVR, amire azt mondom, hogy nagyon jó dolog.
-
vinikorn
aktív tag
Miért kellett ilyen parasztságot betenni a D6500 youtube-os keresőjéhez, hogy "punci videó" kategória? Nem jutott valakinek eszébe, hogy a családban gyerekek is vannak és nem mindenki ilyen tirpák? Nem lehet valahogy kitörölni?
-
vinikorn
aktív tag
D6500-ban ez a Smart HUB képernyő micsoda: [link]?
Ha megnyomom a gombját ez a képernyő jön elő és semmi továbblépés nincs.
-
vinikorn
aktív tag
ts to avi és srf to avi témában sokat keresgéltem, de használható dolgot nem találtam. Ti mit használtok erre?
-
vinikorn
aktív tag
Sikerült megoldanom, hogy D6500-al külső HDD-re felvett videót átalakítottam a DeSTRoi-al .ts fájlba. Ez mivel lehet direkt, nem több lépésben pl. avi-ba konvertálni?
-
vinikorn
aktív tag
válasz
szimike79 #28623 üzenetére
Csak annyit hadd jegyezzek meg, hogy a hagyományos Samsung B550-es LCD tv-mnek (amit anyumnak passzoltam át) szebb képe van, mint a D6500-as LED tv-nek. A LED tv kásásabb. Ugyan arról a digi kábelről mennek.
A tv-s internetezés még nincs kiforrva. A kurzormozgatás használhatatlan!
Figyelj oda, mert a Skype-hoz 40.000 Ft-os webkamerát kell venni. Alapból nincs beépítve a tv-be!!!
A tv felvétel jó dolog! Ezért érdemes PVR-es (felvételre képes) tv-t venni. SD felbontás 1 óra 2GB, HD felbontás 1 óra 5GB méretű. Érdemes nagy külső HDD-t venni a tv-hez és nem kell számolgatni a tárhely méretét. USB 3.0-ás HDD-t is tud kezelni a tv.
-
vinikorn
aktív tag
Ha létezik Samygo root app a tv-re, miért nincs valami program a számítógépre ami nézhetővé teszi a videókat? Valaki ezt is megoldhatná...
-
vinikorn
aktív tag
válasz
tarkatehen #28163 üzenetére
Hadd kérdezzem, hogy a D6500-ban miért félmegoldás a 3D képesség?
D6500-ben hol van a kép a képben funkció? Nem találom.
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-hez ha feltelepítem a Samygo root max. 1016-os firmwaret az maradandó nyomot hagy? Vissza lehet telepíteni a gyári firmwaret és így a garancia nincs veszélyben?
-
vinikorn
aktív tag
Még mindig nem oldották meg, hogy a D6500-as tv PVR felvételét meg lehessen nézni és szerkeszteni laptopon?
-
vinikorn
aktív tag
Azok a Samsung appok amik jók a Badás telefonokra azok jók a Samsung Smart tv-kre is?
-
vinikorn
aktív tag
Magyar fejlesztők készítenek alkalmazásokat a Samsung App-hoz?
D6500 tv-re számológép alkalmazás nincs a Samsung Apps-on?
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-nél ezek milyen jelek és milyen gombbal lehet aktiválni: [link]?
-
vinikorn
aktív tag
Galaxy S telefonról, ha nem otthon vagyok távolról be lehet állítani felvételt? D6500 tv-n.
-
vinikorn
aktív tag
Amikor a D6500 új tv volt nem promócióztak hozzá webkamerákat? Esetleg most nem várható hozzá valami meglepetés ajándék? Most vettem néhány hete.
-
vinikorn
aktív tag
A D6500 távirányítóján a két felvétel készítő között mi a különbség: [link]? Mint a kettő feltételt készít a videótárba.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-as tv-hez 40.000 Ft-ért lehet webkamerát venni. Ha csak hanggal akarok skype telefonálni akkor milyen mikrofont fogad el a tv?
-
vinikorn
aktív tag
D6500-nál a Skype videóhívás hogy működik? Venni kell hozzá kamerát? Én látom a hívó felet, de engem nem látnak és hallanak.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-nál a Skype videóhívás hogy működik? Venni kell hozzá kamerát? Én látom a hívó felet, de engem nem látnak és hallanak.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Valami légyszi, D6500-on hogy kell USB-re kimenteni a csatornalistát és onnan visszaolvasni?
Kösz!
-
vinikorn
aktív tag
Különben hihetetlen mennyit fejlődött a technika. 2 centi széles LED tv-be mi mindent bele lehet tenni! Internetböngésző, Skype, 3D, tv felvevő, stb. Milyen tv-k lesznek 5 év múlva?
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-n All Share-val csak kisebb méretű videókat tudok lejátszani a telefonomról, 1GB-os avi filmeket nem. Miért nem megy?
Ha adást felveszek külső merevlemezre ez milyen fájl lesz? Számítógépen nem lehet megnézni és konvertálni?
-
vinikorn
aktív tag
A Samsung Galaxy S telefonomon vannak 1GB méretű .avi filmek. Ezeket nem tudom lejátszani All Share-val D6500 tv-n, csak kis méretű videókat. Van erre megoldás, hogy a nagy filmeket is le tudjam játszani a tv-n?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-el felvett adásokat hogy lehet kimásolni a HDD-ről és átkonvertálni? Biztos van valami trükk?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
D6500-nál az időzített felvétel csak bekapcsolt állapotban működik? Stand By állapotban nem?
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-nél:
Külső HDD-nek USB 2.0 kell vagy 3.0 is jó?Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Samsung D6500 kérdéseim:
1. A menürendszerben világosabb háttérszín nem választható: [link]?2. A SMART gomb megnyomásakor hosszan ez a Kezd.lépések ikon látható: [link]. Hogy lehet megszüntetni?
3. A csatorna sorrend beállításnál a csatornák két oszlopban vannak felsorolva. Emiatt nem látható teljesen a csatorna neve. Megoldható, hogy egy oszlopban legyen felsorolva a csatornalista?
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Off:
Nem tudjátok, hogy Székesfehérváron a Digi TV-nél, a digitális Travel adónál éjjel szexadó megy? Törölgetni akarom ezeket a csatornákat. Köszi. -
vinikorn
aktív tag
Samsung D6500 gond:
1: M1, M2, DunaTV csatornát nem találta meg. Miért?2: Csatornát hogy kell törölni?
-
vinikorn
aktív tag
Nagyon tervezem, hogy a Media Marktban veszek egy 32" Samsung D6100-et. Vélemény róla? Kapni még D6500-et is. Mi a lényegi különbség a kettő között? Megér + 30.000 Ft-ot?
-
vinikorn
aktív tag
Samsung 32" D6100-ben van PVR funció és adás közben képlopás (Print Screen)?
-
vinikorn
aktív tag
Hétfőn vagy 32" D6100-et vagy D6500-t veszek. Melyik jobb képminőségben? Nekem csak ez számít, a többi porhintés.
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Ti hogy látjátok? A LED tv-knek szemre nem szemcsésebb a képeminősége mint a hagyományos LCD-knek? Nekem valahogy úgy tűnik.
-
vinikorn
aktív tag
Erről mi a véleményetek: Samsung UE32EH5300
Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
Samsung LCD-ben 100-120.000 Ft környékén melyiket tv-t tudnátok ajánlani? Samsung, LG és a többi közül melyik márka a jobb?
Köszi!
-
vinikorn
aktív tag
Samsung B550-asban olyan lötyögős az USB, hogy nam mindig érzékeli a pendrive-ot. Szigszallaggal kellett vastagítani az USB-t. Bravó!
-
vinikorn
aktív tag
Erre valaki: [link]?
-
vinikorn
aktív tag
LE 32 B550 A5 tv-hez nem jelent meg frissítés? Jó rég vettem. Szerviz menü adatok: [link] Talán az USB-s videólejátszást is megoldották.
-
vinikorn
aktív tag
kis off:
Tudnátok ajánlani Samsung dvd felvevőt, amiben benne vannak az okostv funkciók? Wifi, anynet, Bluray lejátszás.Köszi.
-
vinikorn
aktív tag
B550-ös tv-ben ha bejelölök egy műsort a műsorújságban és kikapcsolom a tv-t, utána valahogy be tudja kapcsolni a tv-t? Van ilyen beállítás?
-
vinikorn
aktív tag
Ebben a LED D6500 tv-ben hogy működik a PVR? Van benne HDD? Külső HDD-re is lehet felvenni? HD felbontást is tud rögzíteni?
-
vinikorn
aktív tag
Találtam egy kütyüt: Philips HD Media Player HMP5000 .
MM-ben 30.000 Ft-ért lehet kapni. Hasonló nincs a Samsungnak? Okosítani tudja a tv-t.
-
vinikorn
aktív tag
Nézegetem ezt az UE32 D6500-ast. Ezek után mit lehet még beletenni egy tv-be? Remélem 1 év múlva 120.000 Ft környékén lesz az ára,
-
vinikorn
aktív tag
32" B550-es USB hanglejátszójánál a mappáknak van ékezete, a fájlnévnek nincs: kép róla.
Van frissítés a tv-hez ami megoldja ezt a problémát?
-
vinikorn
aktív tag
32" B550-es tv médialejátszója nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van erre frissítés?
-
vinikorn
aktív tag
32" B550-es tv médialejátszója nem ismeri fel az ékezetes betűket. Van erre frissítés?
Másik, hogy a média lejátszó, a zenefájlokat csak név alapján tudja listázni? Előadó vagy más adat alapján nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest