Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
vinikorn #32140 üzenetére
Az általánosságban megszokott dolgok itt is érvényesek: mennyit szánsz rá maximum, mire használnád leginkább (BR, DVD lemezek vagy inkább egyéb formátumok lejátszására), van-e hangrendszer és ahhoz megfelelően a legjobb csatlakozási módot választani, fontos-e a felvétel és a belső tárhely stb. Ahogy körvonalazódik az elvárás, jöhet a gugli és a tesztek felkutatása
Elég nagy az árbeli szórás 20 ezertől a csillagos égig, egyelőre a 3D tudása a fix pont, ami gondolom mindenképp alapnak számít.
-
BBéci
legenda
válasz
vinikorn #32140 üzenetére
BR-t nem tudok ajánlani, mert azt sem tudom micsoda.
Ha Blu-ray-lejátszóra gondoltál, azt BD-nek rövidítik a Bluray Disc szóból.
Igazából bármilyet vehetsz hozzá, ami szimpatikus, akár Samsungot is.Nem igazán látom értelmét a PVR-es mizériának, arra és úgy kell használni, amire és ahogy kitalálták. Rögzíted, megnézed, kitörlöd.
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn #32131 üzenetére
Hú, szóval wint használsz..
Volt arról is szó, hogy win alatt mivel lehet elérni az xfs partíciót, de nem emlékszem rá. Én ubuntuval másoltam át a fájlokat. De már a samygo-s megoldást használom, így nem kell utólag a pc-n szórakozni a fájlokkal. Ha jól amlékszem, a decrypt program ts-be teszi át a fájlokat.
-
nismoka
addikt
válasz
vinikorn #29288 üzenetére
Tesztelgettem az ES6500 és az ES8000 web böngésző gyorsaságát, nagyon minimálisan gyorsabb csak az ES8000 a két magos procija ellenére. Az ES6500-nál gyötrelmes sokszor a szöveg beírása, akadozik laggol. Az ES8000 picivel jobb de még mindig nagyon lassan tölt be egy kicsit "zsúfoltabb" weboldalt pld egy nagyon alap androidos telefonhoz képest is. Nem tudom miért nem képesek egy alap android szintet hozni legalább. Konkrétan a Smart felület elérése pár mp. A DLNA video lejátszás pld telefonról wifi-vel viszont elég gyors.
-
RudY
addikt
-
AttyVin
aktív tag
válasz
vinikorn #28919 üzenetére
Hát, a telepítéskor felad egy kodek-telepítési opciót.
Azt nem tudom, hogy ezzel mennyire "szemetel" és mi van, ha nem engedem telepíteni.
Az AVIDEMUX-ot is használtam (nem ezekhez a formátumokhoz), de sokkal lassabb és kicsit nehézkesebb is. Viszont, ha csak konvertálunk és nem nagyon állítgatunk semmi mást, akkor valamivel jobb képminőséget ad, mint a másik.
Viszont mindkettő teljesen free...
-
AttyVin
aktív tag
válasz
vinikorn #28606 üzenetére
(P:J)Trial limitations:
The Software copies files with the size below 64KB only.(/P)Hát, ennyire free...
Én ezzel próbáltam és ment is: ZAR 9.1 (recovery)
Hogy a felvétel konvertálása "warez-e" vagy nem, valószínűleg más kérdés.
Ennek a logikának megfelelően gyakorlatilag semmi sem lehetne másolható?
Ha VHS-re rögzítem az OK, ha digitálisan akkor nem? A minőségen
kívül mi a különbség? -
szelidorzo
aktív tag
válasz
vinikorn #28558 üzenetére
Azért ez tetszett!
"Nem akarok warezolni. Ingyenes program nincs Windowsra?"Végül is egy kódolt felvételt (ami csak a felvevő eszközön (tv-n) játszható le, akarsz számítógépen szerkeszteni (stb), de Te nem akarsz warezolni (nem ingyenes programot beszerezni a warezoláshoz (felvett anyag szerkesztéshez)
-
tarkatehen
tag
válasz
vinikorn #28164 üzenetére
A D6500 sajnos nem tudja még a 3D-t full HD felbontásban. Pl ha küldesz rá full SBS jelet, közli, hogy nem támogatott felbontás, illetve ha egy 3D blu-rayt játszol le, akkor csak Samsung 3D szerepel a feliratnál amikor jelzi, hogy kapcsold be a szemüveget mert 3D jel érkezett, amíg a 7-es és 8-as széria már ott egy FULL HD 3D felirattal jeleníti meg.
Kép a képben funkciót akkor tudod előcsalni, ha mondjuk az egyik HDMI beneneten nézel műsort és megnyomot a tools gombot a távirányítón. Nem tud TV adás esetén kép a képbent.
-
Mate
nagyúr
válasz
vinikorn #28112 üzenetére
Vannak Tv-k, amik már most is értelmesen vesznek fel.
Nekünk UPC digitalunk van. Rengetegen nem tudtak felvenni dvd felvevővel műsort, mert kódolt volt. Neves gyártók (samsung, sony stb.) dvd felvevők használhatatlanok voltak. Nekünk Laser márkájú van és gond nélkül vett fel hackelés nélkül. Az ok egyszerű, jogvédelem, amivel az olcsó márkák nem foglalkoznak. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
vinikorn #26679 üzenetére
Kell hozzá kamera: Webkamera Smart TV-hez
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn #26565 üzenetére
Nem nagy belepiszkálás a másolásvédelem kiütése, mert csak kikapcsolásig marad memóriában.
Persze, ha belenyúlsz komolyabban( pl. ftp, az már árulkodó lehet, de erről úgy is szervizes fórumtársunk tud érdemben nyilatkozni).
Engem roppantul zavar, hogy az új fw miatt már nem tudok belepiszkálni a tv-be. -
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn #26536 üzenetére
Van trükk. Ha 1016 vagy régebbi firm van a tv-n.
-
vlevi
nagyúr
válasz
vinikorn #26302 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag is, de van kivétel. Én használom 2.5"-os USB2-es vinyóval, és 3.5"-os USB3-assal is a C650 tévémet. Ez utóbbi egy WD MyBook, 2TB.
Ebben az az érdekes, hogy volt errefelé olyan topictársunk, akinek a samu tévé nem szerette az usb3-as samu vinyót. Kicserélte WD-re (nem a tévét),és azzal meg megy.
Amúgy a film lejátszásához, PVR funkcióhoz bőven elegendő az USB2 is, mert az USB átviteli sebessége is kábé 8-10x gyorsabb, mint a lejátszanó filmek. 480Mbit/sec kódolású film, ami kiakasztaná az USB2-t, egyelőre nem létezik. Majd ha jönnek a 4K felbontású mkv-k, majd akkor talán. -
-
Tutu7030
veterán
válasz
vinikorn #26076 üzenetére
A b650-nél a hangerő le, majd rögtön utána az enter(ok.) gomb, de azt már nyomva is kell tartani. Kb 10mp után megjelenik a lista mentő menü. Próbáld meg, hátha az 550-en is működik. (türelem játék, mert jól kell eltalálni a ritmust. 650-en is van, hogy csak sokadjára jön elő a menü)
-
sandró60
addikt
válasz
vinikorn #23267 üzenetére
Sajnos a gyakoi ki-be dugdosás az usb-csatlakozóba előfordulhat az amit irtál.Erre tudom ajánlani az usb hosszabbitó kábelt.Amit csak egyszer csatlakoztatod az egyik végét a tv-usb-re a másik végén meg a Pendrivet-Hddt.Igy elkerülheted a tv-ben lévő csatlakozó "kopását" Ajánlok usb csatlakozó hosszabbitót innen
-
Tutu7030
veterán
-
vlevi
nagyúr
válasz
vinikorn #15958 üzenetére
csak külsőre tud felvenni, külön partícióra, és csak ugyanazon a tévén tudod lejátszani a felvételt. És mégvalami. Kizárólag a digitális sugárzású adásokat tudja felvenni, tehát azt, amit a tévé a saját DVB tunerével vesz (pl. UPC digitális, amit SCART-on dugsz be neki, nem ér) Ez utóbbi azért van, mert nincs benne videó kódoló algoritmus, csak a kapott digitális, pl. m2ts típusú file-t menti le a vinyóra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest