- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
A set top boxod milyen kimenetre van állítva? Állítsd 1080p50-re vagy írd le, hogy mik vannak, ha nem érted és mit ír ki a TV, amikor a set top boxot bekapcsolod, mert az információs sávba kiírja a felbontást meg a frissítési frekvenciát meg hogy i(nterlaced) vagy p(rogressive)
-
Celtis
veterán
Ha ugyanarról a hibáról beszélünk, akkor igen, az teljesen szabályos időközönként fordult elő. Igazából csak focimeccsen (vagy egyéb hasonló sportközvetítésen) volt tapasztalható, mert ott szinte mindig mozog a kép, és így észrevehető volt a 15 percenkénti 1-2 másodperces akadozás.
Nálam ez antennával vett földi digitális TV adásnál és felvételének visszajátszásánál fordult elő. Ez ugyanis váltottsoros tartalom, amit nem tudott jól kezelni a TV. Ez a hiba a tavalyi Q8 szériánál is még biztos megvolt.
Nem tudom, hogy a UPC box mit küld a TV-nek. Az auto motion plust mindenesetre kapcsold ki, és úgy ellenőrizd a hibát. Ha esetleg ugyanaz lenne a problémád mint nekem volt (de ezt nagyon korai lenne kijelenteni, sőt az az érzésem, hogy nálad más lesz a gond) azt a Samsung nem tudja/akarja javítani. -
Celtis
veterán
TV adásnál (meccs közben) milyen gyakori ez a megakadás hiba? Próbáld megfigyelni.
A KS7000-nél hajszálpontosan 15 percenként akad meg így a kép. Ha nálad is szabályos időközönként jelentkezik a probléma, akkor az egyetlen megoldás a TV csere másik gyártó termékére. (Nem kell aggódni, a Samsung boldogan visszavásárolja a készülékedet ez esetben.)
-
gyeniko
őstag
Ne legyen kétséged: a gyári csomagolás mindig ugyanolyan, ráadásul a tartozékoknak a felső polisztirol direkt erre a célra kialakított kis teknőiben kell lenniük (sőt, a tartozékok méretei miatt még az sem mindegy, hogy mely tatozékok melyik teknőben vannak), ha nem ott voltak, akkor a dobozt felbontották, a készüléket kiemelték.
-
blakey
titán
Azért, hogy ne érezd annyira rosszul magad, ha csak lámpával és közelről látható valamint a hajszálnál is vékonyabb a "karc" akkor elárulom, hogy a TV-k többsége ilyen, még fóliával együtt is. Minden TV-met 5 cm-ről lámpával nézek át többször is. A gyártási folyamat során ilyen apró karcok keletkezhetnek. Eddig mindegyik TV-men (kb. 30) láttam enyhe, minimális karcot. Ha lámpa nélkül nem látod illetve működés közben nem látszik valamint nincs pixelhiba és minden rendben van akkor tatrsd meg, ennél sokkal rosszabbak is piacra kerülnek.
-
gyeniko
őstag
Akkor nagyon gagyi volt az üzlet. Sajnos, a profik úgy vissza tudják csomagolni, hogy csak nagyon rutinis szem tudja észrevenni a bontást. Ha leragasztott a doboz (a 65" még ilyen?), akkor azért lehet látni a ragsaztó szalagon. A nagyobb készülékek leemelhető dobozos csomagolásán nagyon nehéz észrevenni a "profi" munkát.
-
gyeniko
őstag
-
gyeniko
őstag
Én szinte "ipari mennyiségben" vásárolok TV-ket (évi 1-2-t), az utóbbi 6-7 évben leginkább Samukat. Soha, de soha nem találtam még csak ujjlenyomatot, vagy szöszt sem a képernyőn. Néha el is gondolkodtam azon, hogyan és milyen környezetben csomagolhatják, hogy még egy árva hajszál sem tud odakeveredni...
Ezért gondoltam arra, hogy valaki - élve a 14 napos elállás jogával - már visszaküldte azt. -
gyeniko
őstag
Nem lehetséges, hogy ez egy bontott (valaki által már visszaküldött) készülék volt? El nem tudom képzelni, hogy a gyárban a csomagolás előtt megsérüljön. Igaz, hogy RU szériát nem vásároltam, de 50NU7402-t igen, annak a képernyője vékony polietilén lepedővel volt védve. Az "RU" sorozatnál már meztelen volna a léprenyő?
Közben kerestem egy vidót egy RU7400-as kicsomagolásáról, jól látszik a polietilén lepedő, íme:
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest