- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Bilux #144116 üzenetére
Lépten nyomon belefutottama Telekom "cyber november" reklámba, így kíváncsiságból megnéztem milyen Tv-k vannak. Meglepett, hogy a mobil előfizetés megújítás mellé is lehet TV-t venni, és pont az 55Q80T ilyen olcsó. Este 10 után megrendeltem, mert ma már december van. Éjfélkor már drága lett újra. Egyébként az ár matt Q70T volt a befutó, de hétfőre lekéstem az Euronics akciót, így lett szerencsém - már ha tényleg megkapom- de van itt más is aki ennyiért hozta el onnan. Azért tegnap vettem, mert mostanra sikerült kisütnünk, hogy tudjuk elhelyezni az "55" colos TV.
-
Callme
tag
válasz
Bilux #144035 üzenetére
Remélem én is, hogy nem a frissítés az oka. Amúgy a Youtube-al kapcsolatos sebességkorlátozást a Samsung ügyfélszolgálaton mondták nekem, de akkor másnak egy régebbi típusú készüléken miért lenne jó a 4k? Szóval várom a következő frissítést, hátha az megoldja. Ha nem, akkor a régebbi Qledek tényleg szánt szándékkal butítva lettek, hogy újat vegyen az ember. Mind1, addig is, ha 4k-t akarok nézni akkor irány a böngésző
-
Callme
tag
válasz
Bilux #144018 üzenetére
Nekem Q6FN van, és nálam a 4k videókat képtelen lejátszani a Youtube alkalmazás. 1080p megy, de amint átváltom 4k-ra, megáll a tudomány. Tévé böngészőjéből megy csak a 4k, ott nincs pufferelési probléma. Most vagy lebutították a beépített alkalmazást a frissítéssel, vagy pedig visszavették a teljesítményt a koronavírus miatt. (remélem az utóbbi).
Azt nem tudom, hogy a legutóbbi frissítés csinálta-e ezt, mert vagy fél éve nem néztem 4k-t youtube-on. Mindenesetre elég érdekes a dolog. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Mindig azzal sem lehet... XD
A filmbox kérdésemhez annyit, hogy regisztráció után, azt látom, hogy ingyenes 1 hétig, ez alapból jár mindenkinek, akkor mi az az elb..szott propaganda szöveg, hogy Samsungosoknak most ez egy speciális ajánlat? Vagy tényleg létezik ilyen külön ajánlat és valóban nem látom a honlapjukon, mert vak vagyok?
Végül meguntam és megakartam venni egy évre, a PP számlámon bőven van lóvé, de azt most komoly, hogy ennek az idióta filmboxnak mindenképp kell a PP-hoz egy hozzárendelt bankkártya?
Why why why???, több 100 rongy van ezen a számlámon, amit a neten szoktam elcseszni és nem akarok kártyát hozzárendelni ehhez a számlához, ezért filmbox csesszétek meg, de elvesztettek egy potenciális és látatlanban "csak jó lehet majd" előfizetőt.(#92501) pozsoka
Mint írtam, nem találtam ilyet.
-
Wasquez
senior tag
Köszi, sokat segítettél!
Gondolom, hogy a 3D nézése, azért az átlag felhasználónak átlag 2-3% időt tesz ki, ez amúgy is inkább esetefelé szokott lenni, ezért talán a külső fény nem olyan nagy probléma!?
Én inkább az aktív felé hajlanék, ha döntenem kéne.
Az LG-k viszont lényegesen olcsóbbak is, bár nem preferálom nagyon a márkát, a régmúlt tapasztalatok miatt, amik igazán ma már nem is jellemzőek. -
Flashget
félisten
az idei 2015-től.
de a korábbi felső kategóriás 7000/8000 is megkapja a gyártó ígérete szerint az evolution kittel. -
PuMbA
titán
JU6400 nem ajánlott, ha elolvasod az összefoglalót, mert nincs mozgásfelbontása és 24p filmeket se támogatja
Ráadásul 48"-on kérdéses az UltraHD jelenléte. Ez az összefoglaló úgy látom, hogy nagyon haszontalan, mert senki se olvassa
Egy H6500-zal vagy H6700-zal sokkal jobban jársz
-
kovimre
tag
Igen. Úgy vettem észre, hogy a Tizen mindent a távirányító mozgására épít. Pl. a régi távon a mozgásérzékelős felülettel lehetett görgetni, ha végig húztad az ujjadat rajt (mint laptopnál a Touch pad). Az új távon csak egy pointer gomb van. Azt érzi, ha hozzáérsz, majd ezután a távitányítót kell fel-le dönteni a görgetéshez. Egyébként alig van rajt néhány gomb, a legtöbb funkció a képernyőn érhető el.
+ az oldalán egy mute gomb
-
Flashget
félisten
Hétfőtől fogják árulni az Aldiban.
Ha most nem is, de ki tudja mikor lesz tányéros tv-d. A szolgáltatótól kapott CI+ CAM-ot abban az esetben lehet használni ha van a tv-ben DVB-S tuner.
az S2 jelölés a HD csatornák vételét jelenti.
Én azért linkeltem be mert 48" igaz nem 50, de bőven belefér a keretbe amit megadtál.
a maradék 40K-t kipótolnám és vennék egy média lejátszót hozzá. ezt -
sandró60
addikt
Az a gyanúm,hogy a Samsung a ti "nyűgötökre"nem fog érdemleges választ adni.Mint ahogy a kolléga megjegyezte-"vegyek kék lemezt?"Igen ezt fogja a suport is válaszolni.Különben elképzelhető,hogy az F-szériánál valamit "elbaltáztak",mert nekem a közel 3-éves tévémnél nincs ilyen probléma.Igaz D-szériás nem 3D-képes,de minden mkv-t hibátlanúl lejátszik.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Nekem is egy három antennás Zyxel router-em van a padlásszobában, de mire a jel leér az alagsorba a két betonkefnis födémen és még néhány falon keresztül, addigra annyira legyengül, hogy csak a jelismétlő tud újra életet lehelni bele. A felső szinten még jó, de az alagsori szobában nem lehet mást csinálni vele. Annyit nekem meg nem ér meg, hogy szétvéssek/fúrjak miatta nyolc méter falat három különböző helyiségben, inkább vetetek öcsémmel valami más márkát, ami nem ennyire finnyás. Első körben LG, Pana és Philips ami szóba jöhet, majd meglátjuk.
-
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Próbáltam azt is, de a legfrissebb van rajta. Az a baj, hogy nincs tapasztalatom ezekkel az 'okos' tévékkel, így azt sem tudom, hogy a világ összes többi tévéje sem csatlakozna fel abban a szobában, vagy csak öcsém futott lukra ezzel a típussal. Azt lenne jó tudni, más is használja-e így a tévéjét, jeltovábbítóról.
@Flashget: a jelismétlő a szomszéd helyiségben van, de maximális jelerőssége van a szobában. Ez biztosan nem kizáró ok, és a tévé is kategorikusan visszadobja a csatlakozást, egyszerűen nem tud a hálózatra menni. Nem is értem igaziból, mert mint írtam is, laptopnak, telefonnak semmi baja vele.
-
garf78
csendes tag
(#55674) bandigno:
Szia!
A smart problémát biztos megoldja a frissítés, Én a samu honlapjáról szedtem le a 1116-ost és azt tettem fel!
Azóta tökéletesen működik a smart és egyenlőre nem tapasztaltam semmilyen hibát a tv-vel. A külső vinyót nem tudom miért kapcsolja szét azt még nem dugtam rá mert meghalt, de gépet, stikket dugtam már rá és azzal nem volt semmilyen problémám. -
syler123
veterán
Nekem a Samsungosok kötötték be. Nem is néztem a hátulját szóval erről ennyit. Én jöttem rá erre, hogy ez lehet a baj. A másik meg az hogy mekkora egy marhaság ez már, de mindegy. Elég sok tv-vel volt dolgom, ilyen még sohasem volt. A csodatermék egyébként felhősödik, a d5500 bezzeg nem pedig jóval régebbi széria belépő modellje. Szégyen. Egyre romlik a minőség...
-
syler123
veterán
Érdemes feltenni a frissítéseket amúgy? Nagyon gondolkozom, hogy lefrissítem az enyémet, de olvastam hibás fw-ről stb, szóval nem tudom mit kellene. A Smart nem indul el nekem, mondván nem sikerült kapcsolódni a szerverhez, nem tudom, hogy befrissítsem-e. A tv pont az 1111-est találta meg. Ami hibás egy oldal szerint. Viszont beszéltem más tulajjal, akinek 1113-as fw van fent és jól működik a tv + a smart is jó.
-
Flashget
félisten
D6500-ba van és elég jól is működik. Meg az ES6500-tól felfelé valamint az összes felső kategóriásba is ott van. Ha ez olyan rossz dolog lenne nem gondolod, hogy már kidobta volna a samsung?
hogy kik azok a tesztelők? erre csak JoeYi tudná a választ, de hogy miért jó..."javítja a kontrasztot a sötét és világos képrészletek között" ebben a pár szóban leírta. -
BullZeye
veterán
Ne feledd, hogy 2 vs 3 év garancia, valamint prémium kategóriába sorolják, így talán jobb a supportja.
Valamint 200 vs 600 Hz azért nem mind1 pl focimeccseknél, játékoknál.Valamint F6400hoz képest F6650ben már egy jobb panel is van.
Szóval ha így nézed +8k-nál a micro dimming csak egy elenyésző plusz.
(#54268) BBéci
Hozzáteszem 50f6640-et rendeltem, mert olcsóbb volt, és adtak hozzá ajándékot, viszont pont a micro dimming miatt aggódtam picit, neten találtam olyan hozzászólásokat, hogy őket kifejezetten idegesíti (régi szériákban), mert jól látható volt az átmenet sok helyütt. Ez kikapcsolható?Valamint:
Micro Dimming Plus - 300 zóna
Micro Dimming Ultimate - 600 zónaDe nem írják, hogy hány zóna van a sima alap f66xx szériában, tudsz erről valamit?
-
vasn
tag
Kösz a választ. Nem Tp-Link-et akartál írni? Bár ez lényegtelen. Azt nézd már meg nekem légyszi, hogy ha elindítod a routerre csatlakoztatott pendrive-ról a filmet, pár perc után leállítod, visszakapcsolsz TV-re és kb 1/4 óra múlva megnyomod a source gombot a távirányítón akkor is látod a listában a routeredet és ismét eltudod indítani a filmet? Előre is köszönöm.
-
Teo.papa
csendes tag
Halihó
Nálam is így van. Azt olvastam az e manualban, hogy csatlakoztassam HDMI-vel + üveggel. A dolog szépséghibája, hogy HDMI nincs a házimozin, de értelme sincs, mert képet nem akarok a házimozira vinni a tv-ről, mert miért vinnék?
Ennek ellenére persze a külső hangszórót választva teljesen jól szól a házimoziTeo >
-
BBéci
legenda
A tévék 5.1 hangját HDMI ARC, vagy optikai csatlakozással lehet erősítőbe juttatni. Amennyiben a Samsung "házimozid" ezekkel nem rendelkezik, akkor le kell mondanod az 5.1-ről. Marad a Scart, de az csak a tévéadások hangját adja ki, vagy a fejhallgató kimenet, aminek pocsék a hangminősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest