Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 12T - egytucat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarkatehen
tag
válasz
nightshadow #29429 üzenetére
Én kérek elnézést ez esetben
Ezek szerint nem tanultak a D6500 esetéből...
-
tarkatehen
tag
válasz
Leone512 #29183 üzenetére
Ebben az esetben viszont lehet az is a gond, hogy a katya parositva van a belterivel. Mielott vennel masik modult meg kellene probalnod kerni egy uj kartyat es azzsl lehet menni fog. Add be nekik, hogy megragta a kutya a regit vagy valami masonlot. Aztan az uj kartyat egybol a cam modulba tedd bele, a belteribe ne. Ez azert olcsobb mint 24k ert uj kartya... Sajnos tnel nincs ismerosom, hogy megkerdezzem biztosra s parositast
-
tarkatehen
tag
válasz
nightshadow #29108 üzenetére
Teljes mertekben egyetertek. Nem azt mondom, hogy rossz az 5-os, de csak 6-tol ajanlom a Samsungokat ha kerdezik tolem, hogy mit vegyenek.
-
-
tarkatehen
tag
válasz
Leone512 #28819 üzenetére
Azt elvileg ki lehet iktatni. Kell egy modul amibe beletrszed a kartyat, viszont abbol kell egy uj, mert parositva van a boxhoz. Ilyenkor szolsz tnek, hogy a kutya megragta a kartyadat es kersz ujat. Azt teszed a modulba amit a tvbe, es akkor mukodnie kell. Viszont meg kell nezni, hogy milyen kartyat ad a t es olyan modul kell ami tudja kezelni.
-
-
tarkatehen
tag
válasz
Leone512 #28809 üzenetére
Felvenni csak a tunerrol erkezo jelet tudod, a thomeos boxrol erkezo jelet nem fogod tudni. Pendrive nem minden esetben lesz jo, inkabb usbs hdd, de azt is meg kell formazni hasznalat elott a tvvel. Trukkok nelkul a felvett adast csak a tvn fogod tudni lejatszani, pcn vagy mas medialejatszon nem.
-
tarkatehen
tag
Konkrétan szebb a kép. Egyben az egész, a színek, az élesség, a kontraszt. Ugyanolyan beállítások voltak a két tv-n amikor egymás mellé voltak téve. Nem csak én mondtam, hogy szebb, hanem bárki aki látta a D6000-et és utána a D6500-at. 3D esetén jobban kijön rajta a térhatás, élvezhetőbb. Lehet, hogy a nagyobb képfrekvencia miatt van, de nekem akkor is jobban tetszik a 6500 képe.
-
tarkatehen
tag
-
tarkatehen
tag
-
-
tarkatehen
tag
Ha átállítod a tv-t 3D módba akkor az is homályos lesz, mert a két félképet fogja egymásra tenni. A két félkép van eltolva egymáshoz képest.
Úgy néz ki a történet, hogy amit letöltöttél az egy mkv. Abból két féle 3D van, az amikor egymás alatt van a két kép vagy amikor egymás mellett. Mindkét esetben át kell állítani a tv-t 3D módba, a megfelelőt ki kell választani. Egymás alatt vagy mellett van a két kép.
A másik lehetőség amikor 3D blu-rayt játszol le, akkor a tv érzékeli egyből, hogy 3D jelet kap, így magától átáll 3D módra, nem kell neked megtenni manuálisan.
-
tarkatehen
tag
válasz
Tippmix46 #28440 üzenetére
A legegyszerűbb módszer ha megnézed a dobozon a ragasztószalagot, hogy hány db van. Ha nem előtted bontják ki a készüléket jó esélyed van rá, hogy az már bontott. Ha látod, hogy a legfelső ragasztó alatt van még 2-3 réteg akkor is. Nekem spec volt olyan, hogy 2db Pedigree Pal jutalomfalat zacskója volt a dobozban a készülék mellett!!! Azonnal vissza a boltba, vissza is adták az árát szó nélkül amikor leraktam az asztalra az ajándék zacsikat
-
tarkatehen
tag
válasz
torma1981 #28414 üzenetére
Attol fugg min jatszod le es milyen formatum. Ha mkv es a tv lejatszojaval jatszod le akkor nincs ra lehetoseg. Ha blu-ray film es blu-ray lejatszo akkor a lemezen rajta van a 2d valtozat is, tehat igen. Ha van egy medialejatszod ami kepes 3d lejatszasra (Realtek 1186DD chipes) akkor ki tudod valasztani, hogy a 3ds tartalmat 2d vagy 3d modban jatsza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OTP Bank topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Overwatch 2
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest