Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz
Silent77 #38150 üzenetére
Szerintem azt kell megnézni, hogy mire használja az illető. Ha évente megnéz 1-2 3d-sfilmet, akkor nem érdemes az egyébként "csak" 3d-ben jobb tv-t vennie. Persze ha a másik minden másban jobb csak a 3d-ben rosszabb!!
MOD: Igazából én is ezen filózom Lg vagy Samu. Izgat a 3D, de ahogy látom, rengeteg új tévét adnak is tovább egyből (ergo csalódás lesz nagy valószínűséggel, jobbra számít az ember...stb) Az a kérdés, ha a 3d-t levesszük, akkor az LG vagy a 6100-s samu?
-
lipido
senior tag
Tesco-s példád ökörség, ott dolgoztam (műszaki osztály). Lehet Téged megetettek, de ez nem így működik!
Ez a "van esze az eladónak" dolog normális, ha viszont azon a tv-n amit megvettél nem olyan, az gáz! Hidd el, tudom mit beszélek. Lehetséges, sőt tuti h nincs jogszabályban, de visszaveszik az esetek 99%-ban!PS: Honnan kellene tudnia a vásárlónak h "alapból felhősödik"? Bemegy marinéni a tanyáról... vesz unokájának egy tv-t, megkérdezi az eladót hogy melyiket preferálja, miért, mi a különbség. Ha nem említi a felhősödést, és nincs is sehol dokumentálva, azt igen is kötelesek visszavenni, mert NEM TÁJÉKOZTATTÁK A VÁSÁRLÓT!
A vásárlónak van joga hülyének lenni, az eladónak nincs joga nem felhívni az esetleges hibákra a vevő figyelmét! -
lipido
senior tag
válasz
To_Pet #37932 üzenetére
Azért sok élű fegyver ez! Ahol ki van téve a mintadarab, gondolom nem látni felhősödést. Dobozára nincs ráírva (tájékoztatójára sem), üzletben nem tájékoztattak, tehát Neked, mint "laikus" fogyasztónak nem tiszted tudni, hogy létezik ilyen. Elmentél a bolt előtt, megláttad h szép a képe, megvetted... de otthon nem volt olyan szép... visszavitted
Mint amcsiban, ha nincs ráírva a mikróra h macskát nem szárítunk benne, akkor szabad... kb. Meg lehet fogni mindent, mindenkit ilyen kvázi "tudatlansággal" Javarészt ezért is mennek bele a 3 napos elállásba mindenhol, mert úgy is... ha van egy csöpp esze a vásárlónak neki van igaza!
PS:Szerintem
-
lipido
senior tag
válasz
To_Pet #37915 üzenetére
Ha benne vagy a 3 napban, elállhatsz a vételtől. Nem tudom mennyire akciósan vetted, de ha nagyon zavar, megnézheted máshol esetleg neme... Másik opció h mielőtt elhozod, kipróbálod! Cserélniük kell, sőt... vissza kell h vegyék!! (akár téves vásárlásra hivatkozva IS)
MOD: Azt nem tudom, hogy a nem munkanap beleszámít-e a 3 napba!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest