- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
jozsi252 #153643 üzenetére
Még az jutott esszembe, hogy a TV amit kinéztél (és a tévék zöme) BGR subpixel elrendezésű. Szóval az apró betűs szövegek picit homályosabbak lesznek rajta.
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
jozsi252 #153643 üzenetére
Szerintem nyugodtan megveheted QE43QN90A-t ha tetszik. Annyit mérj föl, hogy van e mögötted ablak, vagy beszűrődő fény. A tévék felülete nem matt mint a monitoroké, szóval a tükröződés zavarhat. Más ellenérvet nem tudok mondani. A válszidejével szerintem ne foglalkozz, mert ha jól értem nem ezen fogsz játszani és a TV amit kinéztél amúgy is 60hz-es.
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
jozsi252 #153609 üzenetére
Érthető ha sötétnek találod. 250 és 420+ nit között elég látványos a különbség. A kontrasztjavítót kapcsold be. Az sokat világosít a képen. Esetleg a gammát is föltekerheted. Mondjuk hálóba szerintem nem kell olyan magas fényerő. A 250 nit oda bőven elég. Legalább jobban alszol.
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #148136 üzenetére
Meg is jött a tv (QE65Q80T) "kicsit" izgultam nehogy szállítás közbe történjen vele valami de a szállítók nagyon rendesek voltak és makulátlan állapotba volt a doboz is.
Gyorsan összeraktam és hát éppen még elfért a régi helyéreA képre nem lehet egy rossz szavam sem, gyönyörű képe van neki. Próbálgattam YT 4k videókkal meg 1080p 4k videókkal is hálózatról és hibátlan.
A képbeállításokkal már nem akarok foglalkozni, majd hétvégén több időm lesz rá akkor ki/be kapcsolgatom azokat a dolgokat amiket érdemes, plusz amit írtatok rtings-es linket az tökéletes kiindulási alapnak a részletes beállításokhoz.
-
frigoo
aktív tag
válasz
jozsi252 #148141 üzenetére
Nekem még ugyan nem volt kalibrált megjelenítőm, én az rtings ajánlásai alapján lőttem be, majd finomhangoltam magamnak, most elégedett vagyok. (https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q80-q80t-qled/settings) A teszt kitér rá, hogy film módban a szinhelyesség korrekt, így én onnan indultam és ahogy mondod, kikapcsolt képjavítók. De majd adja magát....
-
frigoo
aktív tag
válasz
jozsi252 #148136 üzenetére
Nekem is hasonló cserém volt,(55F6650-65Q80T) rendben lesz! Nekem nagyon tetszik, pörgetem konzollal, netflix 4k hdr tartalmakkal, a fekete kis állítgatás után nagyon szuper, mozgasmegjelenítes kiváló. Hálózaton keresztül dlnan (serviio) etetem, nem találkoztam olyan tartalommal, ami kifogott volna rajta.
-
wallace 234
őstag
válasz
jozsi252 #148132 üzenetére
Sok szerencsét! Sok YouTube teszt videó van, de én inkább azt mondanám, hogy kapcsold be és ha jó a kép akkor felesleges, tesztelni! Amúgy YouTube keresőbe be írod, dirty screen test, ott a sok videó! Vannak hibák amit normál esetben nem látsz, de ha ilyen tesztnél ki szúrod a szemed azt fogja keresni. [link]. [link]. Itt van pár link.
-
wallace 234
őstag
válasz
jozsi252 #148112 üzenetére
Ahhoz képest hogy a Samsung igyekezett, butitani őket, még így is jobbak lettek mint az idei ADS panelos tvk, amiknek a kontrasztjuk elég gyenge, magas fényerővel probálják, menteni a menthetetlent. Amit néztél oled szintén kifutó, az idei oledeknél is sikerült visszább venni a fényerőt. Ha oledbe gondolkodsz akkor mi hamarabb. De ha 65 coll kell akkor viszont Q80T. Mindegy lcd vagy oled mindkettőnél ott a lehetőség, hogy pocsék panelt kapsz!
-
wallace 234
őstag
válasz
jozsi252 #148101 üzenetére
Nyugodtan vedd meg a Q80T! Nálam nincs gond a tv adásokkal! Valóban voltak gondok, de már jött rá pár frissítés! Így nem hiszem, hogy amit vennél rossz lenne. Rtingsen nem mindig mérvadó. Mert az EU s modellek különböznek! Nincs egyforma tv! Így lehet, hogy valakinek gondja van vele, míg másnak nem. Q70A vissza lépés lenne!
frigoo #148102Sajnos panel lottó mindegyik kategóriába van, egyszerűen meg tudod nézni, hogy ips panelt kaptál vagy nem. Sötét jeleneteknél finoman meg kopogtatod a panelt és ha villan akkor VA panelt kaptál! Tavalyi Q80T modellek közt volt Auo gyártmányú VA panel is. A tiéd QE65Q80T 6 különböző panel verzióval adták ki, elvileg mindegyik VA panel!
-
Celtis
veterán
-
wallace 234
őstag
válasz
jozsi252 #148096 üzenetére
Samsung 55q80t egy jó tv! Erre a mozgás problémára jött frissítés. Nálam nincs gond, ill írják is alacsony minőségű, filmeknél akadozhat, mivel gyors a panel. Rtingsen szereplő Q80T nem azonos az európai modellel, itt nincs ultra betekintési bevonat, így cserébe jobb a kontraszt! De amúgy sincs panasz rá ez ügybe. Ami inkább necces a panel lottó. Idén sok az ADS panelos tv a Samsungnál, aminek a kontrasztja nem valami jó.
-
rainman72
nagyúr
válasz
jozsi252 #148029 üzenetére
Az AU8002-nek még most lesz ott tesztje a 9002-nek meg majd vmikor.
Az idei Q70A tesztje teljesen meggyőző még nem olvastam,az nem rossz vétel.
A vékony dizájnt már láttam a 9002-nél,jól mutat nagyon.
A Q80A panelje ADS ami az IPS-hez áll közel tulajdonságban,amit a local dimminggal próbálnak javitani.Ezt elengedném ahogy irtad a Q80T vagy a Q70A közül érdemes választani. -
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #112229 üzenetére
Pénteken órákkal korábban hívtak a megbeszélt időpont helyett, persze nem voltam otthon. Köv időpont ma volt, de a megbeszélt időben nem jelentkeztek, hanem rá 2 órával hogy ma sem jó. 1 héten belül ez az 5. amit hiba miatt eltolnak.
Mondtam is hogy ez tényleg nevetséges már..Volt olyan aki ennyit szívott ezzel a rácsatlakozással?
Még jó hogy a telefonom nem Samu.
-
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #109268 üzenetére
Mikor még a válasz linken szereplő tv-t vettem, volt a képeken látható gondom. Na most azóta nem néztem filmet úgy hogy HDMI-n lőttem volna át a képet, most megpróbáltam, és 60Hz-en is jók a színek. Lehet hogy ezt valami frissítés oldhatta meg a tv-nél, de ez a jelenség nem áll fent már.
Nem tudom valaki találkozott-e ezzel a gonddal azóta.
-
kw7
csendes tag
-
PuMbA
titán
válasz
jozsi252 #109280 üzenetére
Ez van, amit már 5 milliószor leírtunk
A háttérvilágítást 4-ről átrakhatod másra. HDR videó nézése esetén a beállításokat egyszer újra be kell állítani, mert azt valamiért külön veszi a TV, viszont ott a 20-as háttérvilágítást ne nagyon csökkentsd, mert a HDR-hez magas háttérvilágítás kell. A kis képeken lévőket pedig ne állítsd be, mert az minden TV esetén más és csak rontasz a képen vele.
-
PuMbA
titán
válasz
jozsi252 #109271 üzenetére
60Hz-et csak PC címkével kell használni alapfeladatok és játékok esetén. Filmek esetén nem jó a 60Hz, mivel a filmek 24fps-esek, ezért 24Hz-en mennek ki, ha jól van beállítva a géped. HD filmek lejátszása topik be van linkelve fent a téma összefoglalóban. Azt kell megcsinálnod és a 24Hz miatt a HDMI UHD Color sem kell.
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #109268 üzenetére
Talán azt nézd még meg a VGA driverben hogy 8 vagy 12 bitre van-e állítva, ha még nem tetted. Azt hiszem csak HDMI UHD Color-t bekacsolva enged 10bitet amúgy. Egyszerű fehéregyensúly problémának tűnik. Játszodj el a fehére. beállításokkal. 100 féleképpen lehet állítani őket, biztos be lehet úgy lőni, hogy 60Hz-en jó legyen.
Amúgy VGA driver is lehet ludas, ott is van rengeteg beállítás a színekre, gammára stb. Ott is el lehet állítódva vmi, vagy épp korrekciózni lehet a dolgot. Nvidiánál szokott is gond lenni, az AMD gyári beállításai jobbak sztem. Driver/ windows ujrainstall, másik driver verziót, TV gyári beállítások visszaállítását próbálhatod még meg.
-
dethroner
veterán
válasz
jozsi252 #108837 üzenetére
Szerintem valamit benéztél. A film mód, amiről többnyire és most is írnak az a képmód, amit pedig te kérdezel, a képopciókban található, film1 és film2 és kikapcsolt állapot lehet. Hogy mire is jó valójában, azt szerintem senki sem tudja biztosan és semmi tesztelés alapján nem vehető észre különbség.
-
Gizmo94
veterán
válasz
jozsi252 #108841 üzenetére
Egy plusz egy év gyári garancia van a tiszta forrásból , viszonteladótól vásárolt, a Samsung Magyarország által forgalomba hozott készülékekre, ha egy éven belül beregeled a mysamsung.hu-n. Amúgy csak egy év van, ott hosszabbítható meg. Ott vásárolható hozzá további egy illetve két év kiterjesztett garancia, készüléktől függően tizen-huszonezerért. Másmilyen garancia nem sokat ér. Én most regeltem be a H6400-at, mert júniusban lesz egy éves, így 2018 júniusig érvényes a garancia. Lehetőség van rá 17k-ért plusz két éves garancia kibővítésre, amivel 2020 Júniusáig lesz garis. Utána meg kb. már úgyis eldobható.
-
Flashget
félisten
válasz
jozsi252 #108832 üzenetére
Par eve a Filmmod volt gyarilag a legjobb beallitas ami nezhetove tette a samsungot. Csak par aprobb valtoztatas kellett rajta es mar nezheto is volt a teve. Nem volt veletlen az sem, hogy muszeres kalibralasnal ezt az opciot kalibraltak.
De ahogy kezd elkurvulni ez a gyarto, ugy lesz ez a teoria is csak a multe... -
jozsi252
veterán
válasz
jozsi252 #108424 üzenetére
A Kontraszt csökkentésével (100->95) nagyjából el is tűnt ez a rózsaszínes vagy milyen árnyalat. Szerintetek azért mert a Hz-et állítom ez miért történik meg? És ha PC címkét adok a csatlakozásnak akkor 60Hz-en 100-as kontrasztnál miért nem jelentkezik? Elég érdekes jelenség, nem tudom valaki találkozott-e már ilyennel.
Ja amúgy megnéztem, ha Wifiről nézek 4k filmet a NAS-ról, akkor olyan 7-10MB/s környékén ugrál a sebesség. Szóval akkora sávszél kell neki, de nyilván ez függ attól is hogy milyen az a 4k film.
-
PuMbA
titán
válasz
jozsi252 #108418 üzenetére
"Akkor ezért néz ki folyamatosabbnak az adott adás? A HDR-t ha bekapcsolom akkor az mindenhol érvényes. Mármint nem csak akkor kapcsolja be a tv automatán ezt a funkciót ha fHD vagy 4k adást nézek, hanem sd adásnál is, bár ott nem nagyon van értelme, így nem tudom hogy ott miért kapcsolja be.
Szerintem a HDR-t csak 4k meg FHD videónál fogom bekapcsolni."Valamit félreértesz. A menüben található HDR+ beállítás csak kamu HDR-t próbál imitálni sima anyagok esetén. HDR videó indítása esetén automatikusan belép a TV HDR módba (például pendrive-ról HDR filmet nézve kiteszi a HDR logót a filmlejátszási sáv bal oldalához) és visszaváltozik a kép, amikor befejezted a nézését.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #108401 üzenetére
Grat!
YT-on mindig az elérhető legjobb minőségben fogja lejátszani, legalábbis én eddig így tapasztaltam.
Utóbbi kérdésre nem tudom a választ, nem NASolok
Menüben a KÉP-en mit állítottál eddig?
mod: egyébként hány méterről nézed? én kimértem, mi 3.5-3,7 méterről nézzük, így teljesen jók a TV-n jövő 1080i-s adások is. SD már más tészta, de arról nem a TV lehet.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #108332 üzenetére
Értem, köszi!
Bár a másikat se használtam szinte soha. Mivel nem kötöttem össze eddig se PC-vel, se konzollal a TV-t. Utóbbi nincs is, bár megnéznék egy FIFA17-et 4K-n
TV-vel kapcsolatban még annyit hozzátennék hogy magát talpat és TV-t 4 hangyaf*sznyi csavar tartja egybe. Ráadásul szerintem alig fél cm-t lehet őket betekerni. Ez azért van met azok gyak. nem teherviselő elemént funkcionálnak? Megtépni nem mertem őket.
-
sandró60
addikt
válasz
jozsi252 #108342 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ezt a hozzászólásomat ha még bizonytalan vagy
-
Madwe
nagyúr
válasz
jozsi252 #108337 üzenetére
Nem igaz. High speed legyen. Amikor 1.4 volt, már akkor high speedeseket árulták, a 2.0 mint kifejezés nem is létezett. De az akkor megvett (1.4 idejében) megvett high speed kábel ha 2.0 csatlakozók közé teszed, akkor azt az adatot is átviszi. Nyilván, miután a high speed megjelenése óta nincs új típusú kábel, nincs olyan, h 2.0. a hdrhez se kell külön kábel. A tvben és lejatszoban a csatlakozonak tudnia kell, a kabelnek nem. Ott csak a sávszélesség számít, s az a high speed óta ugyanaz.
-
Madwe
nagyúr
válasz
jozsi252 #108332 üzenetére
Nincs olyan h hdmi 2.0 kábel. A csatlakozó ami a tvn van még mondjuk a pcden, annak 2.0nak kell lennie. A hdmi kabelnek annyi a lényeg h high speed legyen, azzal menni fog. Arról nem is beszélve, h minőségben hdminel képben nincs különbség, vagy ad jelet vagy nem, ez digitális, ellenőrzéssel, szóval a márkás max annyi pluszt ad, h hosszab méret (5m+) esetén is biztosan ad képet mondjuk 4k60hzben. Rovideknel gyk tökmindegy mit vesz az ember...
Persze vehetsz aqt amit feltettem írtak, nincs azzal baj, csak sok értelme sincs -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #107967 üzenetére
A KU6400 többet ad, pl. jobb panel, jobb mozgásfelbontás(bár olyan jó nincs mint a 6-os szériás FHD-k, vagy mint a KS7000), +Bluetooth, ha pl. fejhallgatót vagy Soundbart csatlakoztatnál. Vagy egyszer még jól jöhet, hogy van benne DVB-S2 tuner.
Az összefoglalós táblázat már elavult, nincs benne az UHD. Ezt nézd át. Max távolság a 4k filmeknél 1,1 m!Az SD adást 4 méterről kell nézni.
-
Gizmo94
veterán
válasz
jozsi252 #107967 üzenetére
Én is csak addig dilemmáztam, hogy venném ezt a 55"-os KU6000-et, csak ha valaki konkrétan tudna írni az előnyeiről-hátrányairól, meg, hogy egyáltalán plusz-mínusz hogy áll ez az UHD-n kívül a H6400-hoz képest, azt megköszönném. Nem vagyok egy TV expert, ezért olvasgattam a weben, hogy direct ledes PLS paneles, szemben a KU6400-zal ami edge ledes SVA paneles, de, hogy most ettől jobb, vagy rosszabb, lövésem sincs. Azt tudom, hogy a H6400 ami nekem bevált, az direct ledes, de, hogy milyen paneles,azt nem, csak sejtem, hogy valami VA paneles az is?
Tehát dilemmában vagyok, hogy most kell-e nekem ez a KU6000 vagy nem. Mivel elősorban szolgáltatótól venném, így ott nekem nem opció a KU6400, mert az nincs náluk. Viszont, ha a KU6400 lényegesen jobb, mint a KU6000, akkor lehet, hogy hagynám szolgáltatót és venném cashre a 6400at. Nem szeretnék belefutni egy olyan vásárlásba amivel pofáraesek ezért érdeklődöm itt.Ja, ezt itt nézegettem, de ebből se sok derül ki nekem, csak belekeveredtem. De hátha valakinek mond valamit.: [comparison link]
-
törölt tag
válasz
jozsi252 #107958 üzenetére
Nem LU, hanem MU az új széria. 6200-ast, 7 és 9 ezres szériát is árulják már belőle. A 7-es egyértelműen visszalépés a KS-hez képest. A 6-os ettől még lehet jó mundjuk, de én inkább a régit venném, az újnak még az ára is be kell álljon, a régieket meg nyakra- főre akciózzák.
-
PuMbA
titán
-
Flashget
félisten
válasz
jozsi252 #69342 üzenetére
Tv beépített média lejátszója kb a 0 és a semmi értelme-t jelenti nálam egy céleszköz vásárlása után.
Ergo ilyen filmeket valamilyen külső lejátszóról kell nézni (PC,MP,BD) hogy meglegyen a 24p kandencia helyes lejátszás.Aztán van az mkv-ba tuszkolt felezett felbontású (néha még szellemképes is igazi szemrontásra való) 3D meg az 50GB-os 3D film.
-
nasinas
tag
válasz
jozsi252 #69305 üzenetére
Szia!
Én is most vettem meg egy napja, itt van egy ajánlott beállítás.
Én azt mondom, az a jó beállítás, amit te, a te szemeddel állítasz be olyanra ,amilyenre szeretnéd.
Lehet kalibrálni is, aztán az vagy tetszik vagy nem.De ha nem tudod vagy nem akarod kalibrálni, akkor - szerintem - ülj le és próbálgasd.
Én a normál módot állítgattam, azzal fogom a tévét nézni, a film módot is állítgattam, azzal pedig PC-ről a filmeket.Nem tudományos, csak praktikus - és persze: szerintem.
-
BBéci
legenda
válasz
Ha lennének olyan képbeállítások, akkor a gyárból miért nem azzal jönnek ki a tévék?
Elárulom, nem létezik olyan beállítás csomag, amelyik akárcsak két egyforma típusszámú tévén színhelyes képet adna.
Amennyiben tényleg ki akarod hozni a maximumot a tévédből - ami elismerésre méltó - akkor azt kizárólag műszeres kalibrálással tudod elérni.(#69307) Bubunya
Tegyük hozzá, hogy az ES6030 3D-ben felezi a felbontást és 2D-ben sem valami jó a képminősége. Messze elmarad a többi 6-os szériás modelltől. -
PuMbA
titán
válasz
Általánosan mindenféle Eco módok, dinamikus kontraszt kikapcsolva. Képnél Film mód Meleg 1 vagy Meleg 2 színtónussal (90 körüli kontraszt és 45 körüli fényerő - 9-12-es háttérvilágítás, de ez megint tőled függ), 0 élesség. Legfeketébb fekete tónus. TV műsorhoz ezen felül Motion Plus Egyedi: 5-ös elmosódáscsökkentés (bár én feljebb nem tenném, mert a gazella futása közben a lábai összegabalyodnak a rossz képfeldolgozó algoritmus miatt), 0 torzításcsökkentés, LED képtisztaság be, de egyébként úgy állítod be ahogy neked tetszik az csúszkákat
Ja és a képméretet a képernyőhöz igazítva beállítással kapod meg a TV skálázása nélkül a megjelenítendő képet.
-
BBéci
legenda
válasz
jozsi252 #41689 üzenetére
Mit értesz Tuner alatt? Ha a tévében lévőt, akkor felejtsd el, mert a UPC boxról kapja a jelet, tehát a belső tunernek semmi köze hozzá. Csak a felvett műsorral tapasztaltál ilyet? Csatlakoztass ugyanarra a bemenetre a beltéri helyett valami másik lejátszót!
Azt nem tudom megmondani, mi baja lehet, mert csak új és hibátlan tévéket szoktam tesztelni. -
JoeYi
őstag
válasz
jozsi252 #41689 üzenetére
mint korábban írtam, a képi beállításokban kapcsold ki a motion plus-t. Ez egy olyan technológia ami interpolációval többszörözi a képkockák számát, és szerintem a te esetedben hibásan működik. Ha ez beigazolódik hívd ki valamilyen indokkal a samsung szervizesét és majd elviszik alaplap cserére szerintem
-
RudY
addikt
válasz
jozsi252 #41227 üzenetére
Próbálkozás nélkül lehetetlen kiszűrni a hiba okát, illetve lehet, de ha mondjuk fejcsóválós szerelők tesztelgetnek, nem biztos, hogy jobban jársz
Mindenesetre a földhurok (galvanikus) leválasztó beiktatása mindegyik készülékhez ajánlott, érdemes rákeresni. Néhány előnye: Megakadályozza a kép szétesését, áthallás kialakulását és a kép hullámzását. Megakadályozza, hogy más készülékekhez tartozó tápfeszültség vezetékek zavaró interferenciát okozzanak a videojelben. stb. stb. -
JoeYi
őstag
válasz
jozsi252 #41227 üzenetére
nem akarsz tesztelni? Azt várod hogy vki kézrátétellel ráböki hogy ja igen, csak nyomd meg a kettes gombot?
Vidd le a LED tv helyére a CRT-t ezzel a teszttel egyértelműen leszűrheted hogy tévé hiba-e.
Egyébként kösd a beltérire a TV-t HDMI-n és állítsd azt a bemenetet PC üzemmódba. Ezzel kikapcsolod a legtöbb képjavító funkciót, így pl a motion plust is ami esetleg ezt a hibát okozhatja.
-
DonMarco
aktív tag
válasz
jozsi252 #41225 üzenetére
Pedig tuti hogy itt kábel vagy fej kimenet probléma lehet mert nemkap mefelelő jelet a beltèri. Pròbakėpp egy másik kábellel csatlakozz vagy a fejen egy màsik kimenetet válassz ! Előfordûlt már olyan sajna hogy gyengébb jel jön ki valamelyik kimeneten,persze ez igen ritka.
-
Rocker1
tag
válasz
jozsi252 #41225 üzenetére
Szia!
Nekem 40ES6100-as tévéhez Humax ud fox Hd beltérin jön a UPC Direct.Semmi ilyesmit nem tapasztalok mint ami Neked van.
Bővítés előtt is produkált ilyet?
Mivel lecserélték a fejet,gondolom új kábelt is húztak be.
Én is azt javaslom,hogy próbáld megcserélni a Tv készülékeket egy próba erejéig.
Ha esetleg jó lenne akkor a szerelőknél kell reklamálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest