Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P50 Pro - emlékkép
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borisz76
veterán
válasz Ákinard #42100 üzenetére
Árgépen jelenleg 4 típust dob ekkora méretben.
Mind HD felbontású ( 1366x768 ).Ha jól emlékszem akkor a fiamnak is ilyen méretü TV/Monitor -t vettem annó de az FullHD ( 1920x1080 ).
Pontos típust most nem tudom megmondani. Nála az ágytól kb 3 méterre van és teljesen élvezhető.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Borisz76
veterán
válasz Ákinard #42102 üzenetére
Így igaz a HD és a FullHD között a felbontásban van különbség.
HD ( 1366 pixel vízszintesen x 768 pixel függőlegesen ) kevesebb képpontot tartalmaz míg a FullHD ( 1920x1080 ) többet.
TV/Monitor :
Az a megjelenítő amelyik "csak" HDMI, Display Port vagy VGA csatlakozókkal látják el az monitor.
Amelyik készülékben van TV Tuner azzal értelemszerűen már lehet a TV adásokat is nézni.Nem kell mellé más csak egy antenna. De ezeken a készülékeken is szokott lenni HDMI, VGA stb csatlakozó tehát PC-t is tudsz rá kötni.Igen : az a 4000-es rendelkezik TV tunerral azaz televízióként is lehet használni
Adatlapján ez olvasható:
vevőtípus: DVB-C, DVB-T, PALAzaz a kábeles ( kábel TV szolgáltató ) és a földi sugárzású ( saját antennával fogott ) jelekkel képes boldogulni.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
gejzinho
csendes tag
válasz Ákinard #42102 üzenetére
Mennyire behatárolt az erre szánt kereted? Csak azért kérdem mert az általad favorizált 26 colos Samsungnál alig drágábban ( kb 15-15 ezer a különbség) már kapható 32 colos full HD-s Samsung. Persze ha nincs rá ennyi, akkor nyilván tárgytalan, de van akkora különbség a 2 készülék között ami miatt megéri ez az árkülönbség.
-
JoeYi
őstag
szerintem minél nagyobbat vegyél, 4 méter csillagászati távolság egy 26" monitorhoz. Pl kapásból érdemes megfontolni 66-ért az LE32E420-at. Persze ez nem led háttérvilágításos,
De ha mindenképp LED kell akkor 75-ért ott az UE32EH4000
A következő megfontolandó szint az ue32eh5300. Azért megfontolandó, mert ez már SMART, valamint DLNA-val is kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy képes hálózatról filmet lejátszani
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Szia!
Menyi az annyi.Leforditva a pénzmagodat kérdem.Nálam egy 26EH4500-jól szolgál a hálóban majdnem 1-éve.Én ezt javasolom.Minden "földi" jóval ellátva
itt a speckó
itt vásárolhatod
Én ő náluk vettem"Bemutatóterem"[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Ákinard #42113 üzenetére
Jól látod.Ezért irtam,hogy mindennel felvan szerelve.Lehet,hogy egy pár év(2)azt mondod,hogy,de jó lett volna sandró60-hallgatni és nem kell a laptopodat akár a hálószobában paplanra vagy netán dunyhára letenni az alapvető információk megszerzéséhez.Helyette egy wireless billentyű is elég lenne.Nem beszélve,hogy nem is kellene sokkal többet kifizetni érte.
-
BBéci
legenda
válasz Ákinard #42282 üzenetére
Gondoltam, de nem hagyhattam ki.
Egyébként tényleg kicsinek számítanak a 32 colos tévék, még hálószobába is érdemes nagyobbat venni.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Ákinard #42284 üzenetére
Hasonló hibát követtem el én is, amikor 2003 őszén, a házam tervezésekor a nappalim két ablaka között csak 120 centi távolságot hagytam. Arra a falfelületre sajnos csak 50 colos TV szerelhető, ami bizony számomra nem elég nagy.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
Flashget
félisten
válasz Ákinard #42478 üzenetére
ahol ilyen gari van nem szürkeimportos..
ha nem régi akciózásból maradt az oldalon (telefonon megkérdezed)2 év az alap és ha regisztráltad a tv-t a samu oldalán +1 év gyárit kapsz. gondolom..
én anno így vettem aki korábban az 5 évet kapott..attól függően milyen akciót tartott a samu.[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
BBéci
legenda
válasz Ákinard #42484 üzenetére
Talán régen szürkék voltak, de azóta kifehéredtek.
Nem kell nyomozni, megkapod a tévéhez a kitöltött, lepecsételt, hologramos Samsung garancialevelet.(#42485) Tenager18
A MinDigTV 7 db ingyenes csatornájának vételéhez csak egy antenna kell pluszban.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Ákinard #44958 üzenetére
Pont ez a lényege a PC módban. Normál üzemben a zajszűrés, képélesség, satöbbi, renegeteg vacak fut a tévén, képjavító algoritmus címen. De ha számítógépre kötött monitorként használod a tévét, akkor ezekre semmi szükség. Tudják ezt a Samsungnál is, ezért állítható be a PC mód. Más kérdés, amikor a számítógépről nézel filmet, és a lejátszó szoftver semmilyen kép optimalizálást nem végez, olyankor érdemes lehet kikapcsolni a PC módot.
-
Azurooandrew
tag
válasz Ákinard #49327 üzenetére
Hoppá, értem, bár valahol sejtettem is, anno alig akartam elhinni Real_Necro kollégának, ugyanakkor drukkoltam neki, hogy ilyen garanciákhoz jusson itt [link] mert akkor én is itt vettem volna meg és jó áron jutnék a tv-hez no meg a 3 év kibővített garanciához. De ezek szerint a regisztráció abszolválása és a linkelt garancialevél megléte még nem biztosíték; leírásod alapján ha a modellszám vége WXXH és a regisztrációs felületen a listából kiválasztható az üzlet ahol vettük akkor tuti csak a dolog.
Sajnos amit én vennék ott nem 5 rongy a különbség, hanem 30-40 ezer:
[ Szerkesztve ]
-
Azurooandrew
tag
válasz Ákinard #49361 üzenetére
Re:
Ez a dolog akkor még komplikáltabb mint az LG esetében, ott ha volt hazai garancialevél biztonságban voltál, itt meg még regisztráció és "átvilágítás" is van
Az MM-ben röhejesen magasak az árak, úgy hogy maradnak a megbízható de nem a legolcsóbb webshopok, digitalko és az edigital ebből a szempontból biztosnak tűnik, kár, hogy egyenlőre az 50"-es és a 46"-os F6500-as ára kicsit még húzós. A UE50F6500 290-295 körül lenne jó, a UE46F6500 esetében a 225-230 körüli összeget már beáldoznám. Szerintem utóbbi valószínűbb nyár végére, ősz elejére, de javítsatok ki.
Lentebb kicsit csalódva olvastam, hogy némileg felhősek ezen modellek is (?) eddig csak pozitívat olvastam a 6400/6500 modellekről.
[ Szerkesztve ]
-
pikar
tag
válasz Ákinard #59915 üzenetére
Azért kapcsolgat ki mert szar!
Sajnos.
Az enyém már szervizben van. Ott állítólag nem kapcsol ki. Persze viccből lehet, be se kapcsolták...
Samu elnézést kért és asszem ezzel minden tőle telhetőt meg is tett.
Márcsak azért is, mert a külföldi fórumok is hemzsegnek régebbi, de az F sorozatúak hasonló problémáiról is.
Egyik azt írta, hogy a net kapcsolat okozott neki ilyet. SMART TV... Másik szerint az eltérő firmwerek más-más jelenséget okoznak. Újraindul, kikapcsol, de olyan is van, hogy off-ból bekapcsol. RemekTök gáz.
Többen vagyunk ilyen problémával megáldva, ha nálam a szerviz meg samu nem ad megoldást, akkor jó lenne egységben fellépni több tulajdonossal együtt. Talán lehetne rá nyitni egy új topicot is. Elvégre azért a MO-i kizárólagos importőrtől van a cucc, hogy legyen MO-i garancia. Tegyék a dolgukat.
-
Tegla80
addikt
válasz Ákinard #59915 üzenetére
szia
van benne egy auto védelem,h tétlen x idő után kapcsoljon ki.
Mivel háttérzaj volt csak ,így gondolom nem babráltad x ideig és kikapcsolt.
Csak mondom,h "E manual" is van a tv-ben.Ami egy "okosító funkció"az "user error" ellen.
Használd,sokat segíthetSony® & PlayStation®
-
Lostris32
újonc
válasz Ákinard #85690 üzenetére
Szia, megoldódott a probléma? Nálunk ugyanez van. A csatornák újrahangolása miatt kimarad néhány szám, így kezdődnek a csatornák: 6, 12,13,14.. stb. tehát az 1-5 és 7-11 hiányzik! Megnéztük, a közszolgálati csatornák nem jönnek be, és nem tudjuk miért nem Már többször hívtuk a DIGI tv-t (velük van szerződésünk), ők sem tudják, h ez mitől lehet Azt mondták frissítsük a tv-t, de így sincs változás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák