- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
Tobepapa #85915 üzenetére
Ez érdekes, most voltam a T-nél és elvileg holnapra az üzletben lesz a készülék (Debrecen). De nekem árat, semmit nem mondtak, csak annyit, hogy majd hívnak.
(#85916) jambiyya: Csak annyit tudok, hogy 2011-ben először CMO panellal szerelt 40"-os C650-et kaptam, aztán attól elálltam mert nagynak éreztem és az azóta használatban lévő 32"-os C650 Samsung paneles és érezhetően jobb a képe mint a másiknak volt.
Illetve még a nyár elején vettem 2 db 55"-os H6400-at mindkettő AUO paneles és pixelhibás volt. Remélem, hogy a mostani 48"-os H6400 már nem lesz az. -
Flashget
félisten
válasz
Tobepapa #85738 üzenetére
az a alap 5.1 is drágább lesz mint a tv.
panelba nekem elég a samsung H430 soundbar....IM koncert BD-ről nem mertem 30-nál nagyobb hangerőn hallgatni nehogy dörömböljön a szomszéd, délután.itt van egy 48H6400 részletesen konzol.
többi.
fali konzol -
Flashget
félisten
válasz
Tobepapa #85733 üzenetére
32"-al kezdtem én is utána nagy lett a 40" már az is kicsi, viszont fizikailag nem tudok nagyobbat berakni a szobába csak akkor ha komolyabban átalakítom a szekrénysort. Így is kellett némi változtatás az idióta karácsonyfatalp miatt, ha üvegtalp lenne még mindig nem kellett volna.
42"-os már nem fér be.Persze a pénz nagyúr mit vehet az ember.
-
Redeckt
tag
válasz
Tobepapa #85599 üzenetére
Javaslom igyekezz. A jelenlegi állást nem tudom, de pár napja ismerősömnek még visszaigazolták a rendelését. Telefonon (akár visszahívás kérésével) ellenőriztesd a meglétét.
Hivatalos 2 (1+1) év Samsung garancia.
A +1 év regisztrációhoz kötött. Itt csinálsz majd egy Samsung fiókot, és miután megkaptad a TV-t, ezen keresztül tudod regisztrálni a hátlapján lévő 15 jegyű sorozatszámmal.
Ha kevesled a két évet, akkor vásárolhatsz garancia kiterjesztést, ami +1 év esetén 11.990,- Ft, +2 évre pedig 17.990,- Ft. (Ezen TV esetében.)
-
sandró60
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest