- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
bumbalaci55 #57699 üzenetére
Egy kérdés.Te el olvastad a tévében lévő e-Manualt?
Boldog Új Évet Kivánok minden fórumozó társnak -
putyu10
aktív tag
válasz
bumbalaci55 #57697 üzenetére
Nem. De van képernyő védője, de kb kettő óra mire beindul.
-
bumbalaci55
tag
Sziasztok! Samsung 32F6400 led tv-n sokat nézünk youtube videókat, zenéket. Az lenne a kérdésem hogy amikor hosszabb ideig nem mozog a kép mert csak a borítót mutatják (40-60 perc) akkor az nem árt a kijelzőnek? Nem aktív a kép kikapcsol funkció. Tudom ne így hallgassunk zenéket de ez a leggyorsabb.
Amúgy optikai kábellel össze van kötve egy yamaha erősítővel, hangfalakkal így a hang nem olyan rossz.
Bocs ha hülyeséget kérdeztem.
Búék! -
devil-k
nagyúr
Akkor kérj kölcsön valakitől egy minőség médialejátszót és próbáld ki vele, milyen arról 1 filmet megnézni.
Garantálom, hogy utána fejszével vágnád szét a beépített "lejátszót".
Egyébként a 420.000 vagy 1.000 000 Ft-os TV-nek is nulla a beépített "lejátszója", szóval ne gondold, hogy ez "csak" a 200.000 Ft-osra érvényes. Ha pedig nem veszel észre különbséget, akkor mindegy, hogy 200.000-es vagy 50.000 Ft-os TV-d van.
BÚÉK!
-
bigdee888
tag
Koszonom mindenki valaszat a kerdesemre es BUEK!
-
McLaca
őstag
Vagy én nem értelek, vagy te nem értesz.
Azt írtad: beletekerni. Az lejátszás alatt értelmezhető. Videók böngészése meg a mappában tallózgatás. Ott nem lehet "tekerni". Avagy mire is gondolsz pontosan?
BBéci#57693: valami konkrét, hogy miben rosszabb a TV médialejátszó szoftvere, és miben jobb egy dedikált médialejátszó? Szemmel látható, észrevehető dolgokra gondolok.
Nem kötekedésképp, hanem komolyan kérdem, mert nincs (vizuális) összehasonlítási alapom médialejátszó hiányában. De gondolom, PC-n lejátszva és HDMI-n TV-re kötve is kell akkor különbségnek lennie.Üdv!
-
kisspepe
tag
válasz
Atomantiii #57686 üzenetére
Köszi, sajnos nálam még mindig nem megy az Ustream, nem tudom mi lehet az oka.
A csatornalista szerkesztést majd megnézem én is gépen, csak azért gáz, hogy a TV egyszerűen nem engedi az átszámozást
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
kisspepe
tag
Nagyon jó lenne a Smart, ha úgy működne ahogy kellene. A D6500-as TV-m is Smart, és minden működik rajta. Ez az F6400-as nem tudom miért ilyen, azt hinné az ember, hogy újabb, jobb hardver, új Smart szoftver, akkor jobb, de sajnos rontottak rajta elég rendesen, használhatatlan egyes funkciói.
-
krx21
nagyúr
BUÉK mindenkinek!
Filmekben gazdag Új Évet kívánok!
-
Tegla80
addikt
szia
azt kell mondjam,h ez nem így van .
sokaknál lehet,de sokunknál meg nem.
( nálam '"E" nél is tökéletes,de ezt sokszor írtam már. A "FW" a titka sztem )
Én azt mondom,h ez is olyan mint a pl a "droid" .
Ott is,ha jól lett optimalizálva a telóra akkor jó,ha nem akkor meg nem.
(telón annyi ,h esetleg van alternatív verza rá ami már,megint csak lehet jó. Itt még nincs,de ..... )
szóval,nem a tv a hibás vagy az általad nem kedvelt SMART,
hanem a programozó aki sz@rul rakta össze a FW t. -
ubid
senior tag
Na nemááá
A 2kilós TV nem tudja megfelelően kezelni a filmeket ?
Nehogymár.Két napja használom, nem volt olyan amit ne játszott volna le... NAS streameli szépen, akadásmentes WIFIN is.
Az az egyetlen bajom van, hogy nem lehet beletekerni a TV-n.... ezt meg nem értem, hogy miért. -
attamero81
senior tag
B.U.É.K! minden Samsung őrültnek.
-
kisspepe
tag
válasz
Flashget #57657 üzenetére
Van UPC előfizetésem, azt csak azért írtam. Nincs jelentősége.
A TV-n természetessen lekerestem a a földi digitális adókat. Ebbe a TV-be mivel a legújabb széria, már a legújabb Smart van. Abba én nem találtam Csatornák részt. A másik D6500-as TV-men ott még volt, és nem is volt vele gondom.
Itt viszont a TV menüjében van olyan, hogy csatornalista szerkesztése, de ott meg ki van szürkítve a szám módosítás.
Egyenlőre úgy tűnik, a D szériás TV-m sokkal jobb, mint az F szériás TV.
D széria:
- HDD-ről a képeket gyorsan lehet nézni, nem kell várni semennyit.
- Ustream pár pillanat alatt betölti a videót amit megnyitok
- Csatornákat át lehet számozni könnyenEzzel szemben az F széria:
- HDD-ről a képet betölti, majd várni kell vagy egy percet amíg tölt valamit és addig nem lehet képet váltani
- Ustream nem tölti be a videót, csak Please Wait-et ír, még fél óra múlva is.
- Csanornákat nem lehet átszámozni, mert a menü ki van szürkítve.Szóval az F6400-al egyáltalán nem vagyok megelégedve, szemben a D6500-al amivel semmi gondom nem volt. hiába újabb TV, hiába erősebb a hardver, mégis szarabb.
-
ZsoltG60
aktív tag
Visszatérve a Skype gondokra.. gyorsan összedobtam egy accot azzal beengedett lépni de a a microsoft fiókkal (hotmail.hu) nem enged belépni..érdemes ez miatt a Samsungnál reklamálni vagy látehet valahogy a kapcsolatokat vinni az új skype névhez ?
B.U.É.K. -
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
ue50f5000 készülékem van. Terveztem, hogy lecserélném egy ue50f6670-re. 270-ért újonnan meg tudnám venni. Sajna kicsit elkeseredtem az olvasottak alapján, hogy ennyi probléma van a smart készülékekkel. Nem nagyok de sok apró. Az enyém ugye 100hrz-es smart és 3d nélküli. A képével viszont nagyon meg vagyok elégedve az előző samsungomhoz képest sokkal szebb. Szerintetek megéri váltanom? 600hrz-es ugye az új amit vennék, képben lenne még plusz javulás sok?
Media playeres set top boxokat használok nas-ról de ha tv is frankón kezelné akkor lehet váltanék. Smart gyanánt jelenleg meg androidos sticket,ami frankó de a note 3-amat szeretném kihasználni a tv-vel ha jól működne.
-
ubid
senior tag
Tudok ajánlani valami lejátszó appot a tvhez ?
Nas ról szeretném lejátszani a filmeket, úgy h azok között keresni is tudjak. -
Flashget
félisten
válasz
freemanone #57665 üzenetére
Akkor viszont most te kevered.
3600 kapcsán nem wifiről beszéltem, hanem arról, hogy az UPC netét bírja szemben a 1043-al ami vargalex fw-vel sem tudja stabilan hozni, mert nem ahhoz a nethez készült.
Az más dolog, hogy a 3600 wifije gyenge amit nem tudtam. Nálam a router a géppel lan kábellel van összekötve, tehát letöltésnél maxon tudnám használni az upc-s netet. -
Batib
őstag
-
bigdee888
tag
Sziasztok!
Meg karacsony elott beruhaztam egy F szerias SMART TV-re.
Beizzitottam a DLNA funkciot.
Az alap felallas az, hogy a sz.gepemen fel van telepitve az AllShare alkalmazas, ami a DLNA szerver szerepet tolti be. Itt meg van osztva ket mappa, amiben filmet, sorozatok..stb vannak.
Szepen jatsza a filmeket, videokat, de van egy eleg nagy problemam.
Ha pl. egy .mkv kiterjesztesu fajlt nezek, amiben van 2 hangsav es 10 felirat, akkor azt nem tudom valtogatni. Vagyis a hangot tudom valtani, de a feliratot csak ki vagy bekapcsolni tudom, kivalasztani a nyelvet nem.Letezik erre valami megoldas? Lehet, hogy nagyon hulyeseget kerdezek, de meg nincsen ilyen iranyu tapasztalatom.
Remelem jo helyre irtam a problemamat/kerdesemet.
Mindenkinek Boldog Uj Evet kivanok!
-
dgabro
tag
válasz
Faterkam #57652 üzenetére
(#57656) Flashget: Szerintem meg elképzelhető, hogy menne, sőt!
Nálunk a c650-ben UPC-s kártya van, és működik annak ellenére, hogy semmilyen leírás szerint nem támogatja a CI+ -t.
Hívd ki a UPC-t, lesz náluk kártya próbáljátok ki. Ha működik, már maradhat is a TV-ben. Én is így tettem, mert azt hittem nem fog működni, aztán mégis..
-
Flashget
félisten
válasz
kisspepe #57655 üzenetére
Mindig tv-hez minek az UPC beltéri? Nem értem.
Egyébként átváltod a tv-t DVB-T-re behangolod a csatornákat, belépsz smart-ba ott kiválasztod a csatornák részt, majd megjelennek a behangolt csatornák megnyomod a Tools gombot és szerkesztheted a csatornák számait.
Vagy az F szériánál ez már nem így van? -
kisspepe
tag
Ma frissítettem az F6400-as tv-m firmwerjét.
Az Ustream továbbra sem működik, csak Please Wait felírat van,és nem tölti be a videót. Erre nagyon jó lenne találni valami megoldást. Másnál akinek F6400-as TV-je van, működik?
A másik a csatornalista szerkesztése. Szeretném a földi digitális adókat átszámozni. Azonban ha bemegyek a Menu->Adás->Csatorna szerkesztése menüpontba, ott hiába jelölök ki egy csatornát, a szám módosítás ki van szürkítve. Nem tudom megváltoztatni a csatornaszámot. Mi lehet gond? A TV-re az antennán kívül egy UPC beltéri van még rákötve HDMI kábellel.
Előre is köszönöm a választ.
-
Faterkam
addikt
Beírom ide is, hátha van valakinek tapasztalata Media card ügyben!
Sziasztok!
UPC analóg kábelről szeretnénk váltani digitálisra, most 45 csatorna van és 4700-ról megemelik 5000Ft-ra. Gondolom azért, hogy mondjuk le és váltsunk már digitálisra. Körbenéztem, és vagy T-home IP TV, vagy UPC digitális lenne. IP-t nem akarunk. Az UPC-nél a digital Bronz lenne neten rendelve 3600Ft Media Card-al. Egy Samsung Ue32C6500-as tv-k van, amin sima CI (common Interface) van. Viszont a Upc-nél CI+ kompatibilitást írnak. Szerintetek menne? Nem akarunk még kütyüt meg távirányítót. De azért az analógért meg az 5000Ft-ot sokallom már :/
-
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
akipapi #57649 üzenetére
Üdv. nekem a bejelentkezés okoz problémát a Skype alkalmazásba . Microsoft fiókkal nem enged belépni (...hotmail.hu) pc-n tökéletesen működik de a TV-n hibás felhasználó név/és jelszó hibával nem enged be...
Ha már egyesítették a két céget akkor miért nem működik? Van aki microsoftos accal használja a skypeot ? -
mate1st
csendes tag
-
akipapi
tag
válasz
sandró60 #57639 üzenetére
Akkor a mi készülékünkben lehet a hiba, mert szöveges üzenetet nem enged küldeni és fogadni se. Bejelentkezés után csak a hanghívás aktív. Ha szöveges üzenetet küldök egy másik készülékről akkor az jelenik meg a küldő készüléken, hogy függőben a kézbesítés. A TV-n semmi jele annak, hogy üzenet érkezett.
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni, hogy a facebookkal hogy kell összekapcsolni a TV-t úgy hogy működjön is ?A menü/Smart/Fiókok összekapcsolásánál bejelentkeztem a facebook accounttal, a facebook app meg is nyílik de az adatlapomon kívül más nem jön be. hibá ír... ( a hálózat vagy atv hibája miatt nem lehet megnyitni)
-
Bobbacsi
veterán
válasz
mate1st #57637 üzenetére
Miyen utp-kábelt használsz,gyárit vagy saját készitésüt ?
Nem lehet kábelhiba ?
Másik kábellel nem tudod kipróbálni (ha van) ?
Felhasználónév:
Jelszó párost: megadtad ?
tikositásnak mit használsz WPA2 ?Nekem ezek vannak megadva :
Linksys EA3500 Smart Wi-Fi Wireless RouterNetwork mode : Mixed
Security mod : WPA2/WPA Mixed
Channel width : Auto
Channel : Auto
Broadcast SSID :Enabled
2,4GHz network / 5GHz network -
-
mate1st
csendes tag
válasz
putyu10 #57623 üzenetére
Szia!
Nem léptem be, be kellett volna?
Most reggel megnéztem megint, a probléma úgy néz ki, hogy már nem is csatlakozik hanem amikor pl rádugom a kábelt kiválasztom a menüben a csatlakozási módot tölti tölti és egyszer csak kikapcsol....
A routeren milyen beállítás szükséges?
Be kell jelentkezni és akkor úgy lesz jó? -
-
akipapi
tag
Sziasztok!
6770-es tévére feltelepítettem a skype-ot.
A kérdésem az lenne, hogy mikrofonnak mit használhatok, és szöveges üzenetet tudok-e írni? -
Trolee
aktív tag
Sziasztok, sajnos még mindig nem sikerült megoldani ezt a problémám, aki tud segítsen.
Van Fully8 távirányítóm is, ha azzal megoldható esetleg az okosítás.
Köszi -
a8l
aktív tag
válasz
putyu10 #57623 üzenetére
Nekem belép mindig bekapcsolás után pár másodperccel gmail-es account-al, és semmi gond nem volt vele eddig. Viszont megfigyeltem hogy néha ledobja a wifi-t. Ilyenkor pár percen belül újra tud csatlakozni, nem azonnal. Elég bosszantó, van hogy órákig megy pl youtube meg minden más, aztán egyszer csak ledobja, és 1-2 perc mire megint van net, ki be kapcsolás után azonnal.
A beépített mediaplayerrel ha lejátszok 1080p-s mkv-t és kicsit tekerem ide oda akkor szinte mindig ledob a wifi. Veszek vmi rendes routert mert jelenleg thome-os zte vacak van, meg szerintem kábeles kapcsolattal is összekötöm a tv-t a routerrel, az a biztos. -
Üdv!
23-án vettem itt egy SAMSUNG UE-32F5000AW tévét, de csak ma jutottam hozzá, hogy teszteljem. Az eredmény: Dead Pixel Tester-rel 4 (4!4!négy!4!!!) fekete pöttyöt sikerült kiszúrnom, amit monitortörlőkendővel sem sikerült eltüntetnem...
Mivel 3 munkanapon belül vagyok, ezért jól gondolom, hogy érvényesíthetem a csereigényemet?
-
BBéci
legenda
válasz
Markizmark #57626 üzenetére
Amin csak Jack bemenet van, az valóban "cucc", nem egyéb. Még sosem volt olyanom, de PC mellé téve láttam, hallottam néhányat. A Windows figyelmeztető hangjainak megszólaltatására alkalmasak, másra nem.
A lényeg ott található Flashget hozzászólásában. DAC! -
Flashget
félisten
Mindig elfelejtitek.
Hangmizériára Rudy készített egy jó blog bejegyzést! [link] -
ubid
senior tag
Valakinél megy normálisan a facebook app ?
-
pripus
csendes tag
Sziasztok,
próbált már valaki Smart Tv-vel Tp-link media sharet ?
A TP-linken be van állítva a leírtak szerint minden.(FTP-vel fel tudok csatlakozni, de szimplán hivatkozással is látok mindent)
A TV is tökéletesen látja a routert, de semmilyen fájlt nem lát
-
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!Van egy Samsung UE40EH6030-as tv-m.Néha felismeri a Ps3-at néha nem.Szóval belementem a service menübe és szerintem valahogy elállítottam a színeket!Nem tudja valaki,hogy melyik színt hanyasra kell bekalibrálni?Már nyomtam full resetet,de a szín az nem jött normálisan vissza!
-
-
mate1st
csendes tag
válasz
putyu10 #57609 üzenetére
Közben megnéztem, de sajnos az automatikus frissítés ki van kapcsolva és otthoni felhasználáson van, vagyis nem ez a gond.
Na nekem is valami hasonló, vagy teljesen ugyanez, mármint elmegy a kép és a hang aztán kihúzom bedugom akkor okés mármint bekapcsol, a "source" gombbal még nem próbáltam.Neked hogyan sikerült megoldani a problémát?
-
mate1st
csendes tag
válasz
Bobbacsi #57608 üzenetére
Mind2 tvnél először kábellel próbáltuk, aztán a második tv-nél jutott eszembe, hogy lehet a router a ludas, de nem mert vettem egy új ASUS routert aminél ugyanez a hiba kábellel és nélküle is.
Az a vicces, hogy csak internetes csatlakozásnál kapcsol ki, pendrive hdmi kábel esetén semmi baj.
-
ubid
senior tag
Esetleg olyan tapasztalat valakinek, hogy az ékezetes karaktereket tartalmazó filmeket (film cím, ékezetes karakter) nem jeleníti meg a TV ?
Benne volt a film egy mappában, aminek a nevében ékezetes karakter volt, ebben a mappában volt a film.Így a mappa meg sem jelenik. Kiszedtem a filmet a mappából, ekkor már megjelenítette a filmet...
????
-
-
mate1st
csendes tag
válasz
BullZeye #57602 üzenetére
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Vettem egy Samsung 3d-s tv-t aztán amikor internetre csatlakozom pontosan 3 percenként kikapcsol. Visszakapcsolom és újból....
Visszavittem kicseréltettem, de újból ezt játssza.
Tudom, hogy ez egy TV nem netezni kellene hanem tv-zni de ha már veszek egy TV-t amin lehet netezni akkor tudjam már 3 percnél is tovább használniSzóval azt szeretném kérni, hogy segítsetek ennek a problémának a megoldásában, már routert is cseréltem, de még mindig, persze lehet hogy ott rosszul állítottam be valamit, gőzöm sincs.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy 6500-as készüléket.
Minden rendbe van vele, tökéletes
Két kérdésem lenne hozzátok :Facebook alkalmazás van akinek rendesen működik ? mert nekem nem.. azt írja ki, hogy vagy a tv vagy a hálózat hibája miatt hiba lépett fel.
A második kérdés pedig : Van egy NAS-om, amit szépen lát is a tv, filmeket szépen lejátsza meg minden, viszont nem lehet keresni a filmek között ? vagy valami alapján sorba rendezni ? Azt látom, hogy név alapján van, de ha van 200 filmem, azokat végiglapozni nem egy álom azért.
Megoldható a keresés valahogy ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest