- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Bobbacsi #63386 üzenetére
nekem Lenovo A820 van, es ugy emlekszem talan a Smart Remote nevu app volt ami ezt produkalta, de Neked is csak azt tudom igerni hogy hetvegen megnezem
van egy kis esely arra is hogy teljesen szenilis vagyok es valojaban az iPod Touch-on neztem a TV adast (a Samsung Smartview appal), de az tuti hogy a ketto kozul valamelyik volt
-
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Bobbacsi #59507 üzenetére
Valószínű rosszul fogalmaztam..
a gondom az, hogy az eddigi adataim, amik a hdd-n voltak (nem tv felvételek) nem elérhetőek windows alól. Tehát kb 150gb családi fotó, és rengeteg mkv film, ami most egyszerűen nem látszik. A sajátgép meghajtót lát, de nem lehet megnyitni, viszont a tv hibátlanul kezeli.
Ez itt a baj
-
Flashget
félisten
válasz
Bobbacsi #57714 üzenetére
Power DVD 11-t használj, mert a 12-ben és afelett már benne van a cinavia védelem.
Én PC-ről High Speed kábellel (1.4) néztem 3D BD filmet, de meguntam a 7,5m kábelt keresztbe a szobában ha néha elővettem így a lejátszást és vettem a Pio 150-t.
Kérdésedre a válasz igen. Arról nem is beszélve 24p-s filmet csak így tudsz megnézni valamilyen külső lejátszó segítséggel. (a 25 vagy 50GB-os BD vagy 3D BD film, m2ts nem homokórázik lejátszáskor) -
-
mate1st
csendes tag
-
mate1st
csendes tag
válasz
Bobbacsi #57608 üzenetére
Mind2 tvnél először kábellel próbáltuk, aztán a második tv-nél jutott eszembe, hogy lehet a router a ludas, de nem mert vettem egy új ASUS routert aminél ugyanez a hiba kábellel és nélküle is.
Az a vicces, hogy csak internetes csatlakozásnál kapcsol ki, pendrive hdmi kábel esetén semmi baj.
-
Flashget
félisten
válasz
Bobbacsi #56984 üzenetére
samygo fórumról ha esetleg ott leírják.
Hivatalosan a samsung nem ad ki changelog-ot, mert sokan fel sem raknák, ha látnák éppen mit tíltanak le benne. -
Flashget
félisten
válasz
Bobbacsi #56862 üzenetére
A hagyományos értelemben vett pip funkciót ne várd el. Tudom 20 éve a CRT tv-k tudták már..ezek az újak pont ennyi évvel vannak elmaradva a panasonic crt tipustól ha csak a csatorna rendezésre gondolok
indísd el a webböngészőt akkor fog működni vagy BD lejátszóról nézel filmet akkor is lehet a pip funkciót használni, megnézni kis ablakban hol tart a film+on a giga cápa, mega polip film.
-
bandigno
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VGA hiba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Androidos tablet topic
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest