- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
-
-
sajtos75
tag
válasz
jano6220 #53649 üzenetére
Játszottam vele és most nálam is okés. De csak akkor lesz okés ha letörlöm az öt fő appot. Konyha TV stb. Egyébként meg nem. Akkor ledobja őket alulra. És a Kidset és Fittnes TVt is eltünteti. Csak úgy marad meg nálam ha az amcsi régiót választom majd vissza magyarra. Egyébként "körbenéztem" egy pár országban és némelyiknél a középső appokat sorrendileg is váltogatja. Egyedül a Store marad a helyén. A többit keveri. Gáz ez a smart. Van egy két app amiket utoljára 2010ben frissítették. De témaügyileg is. Az ilyen minek van fent? Meg találtam valami Press TV appot. Iráni alkalmazás. Az nekünk tényleg kell!
De van még jó pár.
-
sajtos75
tag
válasz
jano6220 #53576 üzenetére
Na! Végeztem a gyilkolással.
Hogy a felső öt ikon meglegyen ami magyar. Letöröltem az öt fő alkalmazást. Konyha TV, Chef a családban,Fuso,Filmbox,Vimeo. Majd Smart hub visszaállítás. Feljön a szerződési feltételek. Elfogad. Majd Smart Hub frissítés. Ezzel megjön az öt ikon felülre. De a középső sorban csak az App illetve a Social TV marad meg.
A középsőből a Fittnes és a Kids is visszajön Tekerésgomb előre; 2,8,9; Tekerésgomb vissza.felé. Bejön az országválasztó. Kiválasztottam a Egyesült Államokat. Ok. Feldobja szerződési feltételeket. Elfogad minden. Smart Hub frissítés. Elutasít. Erre megjött a Fittnes és a Kids ikon is. Országválasztás ismét. Most már Magyarországra. Szerződési feltétel. Elfogad. Smat Hub elutasít. Így most már csak egy ikon hiányzik az öt középsőből. ami a Webbrowser volt. De az maradt középen.
Egyébként tettem fel amcsi appokat. Azok is mennek magyar profil alatt. VEVO, Discovery,Animal Planet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest