Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
Köszönöm szépen, Mindkettőtöknek!
-
R3nts
senior tag
válasz
falabu88 #153294 üzenetére
Köszönöm! Azóta szerkesztettem, betettem még egy opciót, szintén 65"-ban... A két 65"-os Samsung közül melyik az ajánlottabb? Elég foghíjas a leírásuk, az egyikhez azt írják nem tud HDR-t, de mégis írják hozzá a "különleges jellemzőkben", az egyikhez írják az 50Hz-es panelt, a másikhoz semmit...
Vagy, ha inkább úgy kérdezek, hogy 250k kerettel, milyen Samsungot ajánlanátok, ha a képminőség, és a méret szempont, de pl. a SMART része nem érdekel mit tud, vagy nem tud, mert direktben PC-re lesz kötve, kiterjesztett módban...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Most akkor,minden piszkálódás nélkül,tanulás céljából kérdezem:akkor ha kihozza a netes vásárlásos tévét a futi,aki rohan: leültethetem "rákényszeríthetem" hogy várja meg amíg kibontom,összeszerelem(mert ugye talpra kell tenni),és bekapcsoljam,meggyőződni,hogy sérült,vagy működőképes-e a készülék??
Hiába pattog,hogy Neki erre nincs ideje?Megtehetem simán,hogy megváratom Vele az üzembehelyezést,és az után írok alá bármit? Na,mire megírtam,már kvázi meg is válaszoltátok...
-
R3nts
senior tag
válasz
index31 #107178 üzenetére
Te tényleg képes lennél negyed milliót kiadni egy tévére a "Jófogás"-ról...??
Vagy csak ügyesen használod a guglit,és elénk tárod eme gyöngyszemeket...?
Mert ha erre valakinek van negyed millája,akkor olyan baromi nagy nyomor nem lehet ebben az országban...
Negyed millióért tévét venni a "Jófogás"-ról....?! Ajjaj,asszem van baj...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! 50-55" méretben főleg 25/50GB-os BD-k PC-ről (MadVR) történő lejátszásához,és kábeles natív FHD,SD tartalmakhoz milyen tévét ajánlanátok Samsungban?A fő szempont a képminőség lenne,játszani nem fogok rajta.Fontos lenne a vásárlás helye, a gyári gar miatt. Max 250e férne bele...
3D nem kell, UHD sem.
-
R3nts
senior tag
válasz
sityupityu #107109 üzenetére
Valami feszingadozás is lehet panelen, vagy a LED-eken....ha nem túl nagy a TV,és nem megoldhatatlan,én bevinném egy szervízbe,hogy mérjenek rá,mert elképzelhető ha elszáll,nagyobb galibát okozhat... de nem a para-faktort szeretném növelni
Szerintem van valami fesz-ingadozás a panelen,de hogy pontosan hol,és miért,passz...
-
R3nts
senior tag
válasz
sityupityu #107087 üzenetére
Nem,nekem komplett beállt a TV....nem kapcsolt be....az egyik sor LED egy az egyben kiment...és (gondolom a feszültségingadozástól,mert esetleg ilyenkor több kraft mehet a többihez) ilyenkor védelmi okokból be sem enged kapcsolni a TV...én először azt hittem a táp nyikkant meg...de egy LED-sor volt...mondjuk én nem apróztam el,kereken 3 éves volt a TV 11 000 üzemórát toltam bele addigra
-
R3nts
senior tag
válasz
sityupityu #107066 üzenetére
Ha a LED nyikkant meg,nekem fél éve egy 40"-os Samsungban 23e-ért cseréltek LED sort,munkadíjjal ,mindennel,gar-időn kívül Samsung szervízben Egy sacc/kb viszonyításhoz elég lehet
-
R3nts
senior tag
Szép estét Mindenkinek! Érdeklődni szeretnék,az összefoglaló elolvasása után : eddig egy 40" EH6030-as tévém volt....elképzelhető hogy váltok....szeretnék Samsungnál maradni...Többnyire natív FHD kábeles tartalmakhoz (20%), és HDMI-n PC-vel (MPCHC+MadVR FHD,BD tartalmak80%-ban) lenne használva.... egy kalibrált EH6030 után milyen most kapható modellt ajánlanátok,50"-60" közt, tudjon 24p-t, és (a számomra évekig megfelelő képminőségű) EH6030-ashoz képest semmiképp se legyen visszalépés képminőség terén... ? Nem nagyon szeretnék a cloudinggal hazárdírozni,létezik 50-60" közt mostani (2015-2016) modellek közt még backlite LED-es? UHD nagyon nem kéne,de ha nem úszom meg,szóba jöhet... Köszönöm szépen ,előre is !
-
R3nts
senior tag
válasz
Flashget #98998 üzenetére
Nemrég hoztam vissza a 40"-os EH6030-amat Samsung szervízből,garidőn túli javításból....a csávó feddő tekintettel csak lesett,és közölte, hogy (a napra pontosan 3 éves korában megnyikkant) készülékemben "tekintélyes" a 10300 beletolt üzemóra !
Mit gondolnak ezek,miért vettem?Dísznek?
(elenyészó TV adás,HD ismeretterjesztő csatik,plusz PC-ről HDMI-n film,sorozat nézés ,plusz BD ISO-k)
-
R3nts
senior tag
Szép napot Mindenkinek!Visszaolvasgattam,sokminden kérdésemre találtam válaszokat,summázni szeretném: ha MM webáruházban vásárolok egy 48"-os J6200-ast,akkor a vásárlástól számított 14 napig visszacseréltethetem,ha nem tetszik,felhős,sávos,stb? Vagy csak 3 napom van erre? a H6200-ast,és a J6200-ast hasonlitottam össze.Jó lenne a J szériás nekem,ha ajánlott,nem kell a 3D. A képfrissítésnél mit jelent a h6200-as 200Hz-éhez képest a J6200-as 600 PQI-ja...? A MM-ban feltüntetett 24 hó gyártói gari után regisztrálható a Samsung oldalán a kiterjesztett plusz 1 évért,vagy ez van benne a feltüntetettben?(Tehát 1+1)
-
R3nts
senior tag
Sziasztok...lehet tv vásárlás előtt állok....tudom,mindkettő elfogadható,de most a MM-ban a 48"-os J6200, és a H6200 per pill ugyanolyan árban (179e) van. Melyiket ajánlanátok jobban? 3D nem szempont,csak a képminőség.
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Van egy 4 éves EH6030-as TV-m...ma éjjel néztem,aztán hátatfordítva neki a számitógép elé ültem....egyszer csak arra lettem figyelmes,hogy kuka a tv,se kép se hang....
Távirányítóra nem reagál,a tv-n alul a piros led kb. 2 mp-enként felvillan....az infra jelet veszi a távtól,mert ha nyomok valamit hosszan a távon,a tv-n a piros led vibrál....mi a franc baja lehet...?Kuka?Gar már nincs.
-
R3nts
senior tag
válasz
olasz69 #90446 üzenetére
Amíg .mkv a vége a cuccnak,addig nem sok köze van a natív 4K/UHD-hez... Értem én amit írsz,de engem sajna nem győz meg....ez akkor is egy konténer-file... Ráadásul a fórumtárs,akinek válaszoltam , (az egyébiránt itt tilos!) "enkórbótbul" beszerzett "4K"-ra utalt,amik egyike sincs köszönőviszonyban sem az általad linkelt videoanyag paramétereivel...
-
R3nts
senior tag
válasz
galaxys80 #88955 üzenetére
Egy biztos: rengeteget kérdeztem,tanultam itt ezen a fórumon (és a HD filmek lejátszásán),onnantól kezdve,hogy megvettem életem első (ráadásul alsó-közép kategóriás)LED LCD TV-jét. Kérdeztem,aztán megfogadtam,amihez volt kedvem,és hanyagoltam,amihez nem.... de ennek a fórumnak köszönhetően kalibrált TV-n,és MPCHC+MadVR kombó használatával olyan élményt kaptam,kapok a mai napig filmnézés,mozizás,TV nézés tekintetében, hogy egy netről letöltött 43 perces sorozat megnézése (kb. 20-25 fajtát nézek folyamatosan hétről-hétre
) is vizuális élmény...nekem....
-
R3nts
senior tag
válasz
Imi1981 #88931 üzenetére
Ugyanígy voltam ezzel évekig,mint Te...komolyan! Ódzkodtam a "meleg"- színtér beállításától,film mód-tól....évekig néztem tévét a saját beállításaimmal,elvégre "ahogy nekem tetszik".... Aztán a kalibráltatás után (egy alacsony-közép kategóriájú TV-n,amit imádok a mai napig
) az állam leesett....Pozitív értelemben!! Nem mondom,hogy pár napig (!) nem volt szokatlan,de azóta "el nem cserélném" semmire sem ezeket a beállításokat... MPCHC+MadVR,és "mezei" SD/HD adásokhoz is lélegzetelállítóan gyönyörű.... ! Használd természetesen úgy,ahogy Neked tetszik...! Majd "megtérsz" később Te is !
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Kérdezni szeretném(ha esetleg valaki konkrét tapasztalattal bír), hogy egy H5000-es tévé belső lejátszója (alkalmi,kényszerű opció), elbír-e BD remux 30-40GB-os .mkv-kkal? 2,5"-os külső USB 3-as HDD-ről. Filmezés,összeröffenés lesz haveroknál,és egy 65"-os H5000-es készüléke van,de nincs sem PC,sem médialejátszó opció,gondoltam,viszem a vinyót...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! PCX-ről szeretnék túlfeszvédős elosztót rendelni....Korrekt,megbízható hely?
-
R3nts
senior tag
Szia!Segítséget kérnék,mert elvesztettem a fonalat... Benne van a listában az én régebbi modellem is UE40EH6030-as... MM-ból vettem anno...2013 07.02-án...volt rá ugye az 1 év teljeskörű Samu gyártói gari...meghosszabbítottam a MySamsung.hu-n, +1 évre 9000-ért anno, tehát 2013 07 hóban vásároltam, így 2015 07-hó 02.-áig volt rajta gari. Ha most újra megveszem az általad linkelt táblázatban lévő áron (9ezer körül van most is asszem),akkor (3 évet ír összesen a táblázat) 2016.07-hóig lesz teljeskörű garom, vagy benéztem valamit?
-
R3nts
senior tag
válasz
hodostamas #80485 üzenetére
Ugyanúgy,mint anno az E sorozatú EH 6000-es szériának, pl. EH6030.... 2012-es modell...Mindenki bestbuy-nak titulálta 2013 év közepe felé a fórumon,utánna meg sárba fikázták...
Én a mai napig boldog tulajdonosa vagyok.... Ilyen ez:egyszer fenn,egyszer lenn...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Samsung E sorozatú TV-nél (követve az összefoglaló képbeállitásait) bluray-re átnevezett forrásmegjelölésnél, a PC-vel összekötve, a TV képopcióinál a "LED mozgásjavítás"-t ki kell kapcsolni,vagy sem? ( kadenciahelyes 24p-s képmegjelenítés,hardware-es,software-es követelmények megvannak ,UE40EH6030-as, 64bit-es MadVR-rel meghajtva, FHD .m2ts, és BD remuxolt .mkv forrásokhoz) Megkérdezem a másik topicban is,csak itt jobban pörög az élet...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Egy alap kérdés: Ha a Tv-t HDMI-vel összekötve a PC-vel MPCHC+MadVR kombóval FHD tartalmat nézek (PC bemenet Bluray),és az összefoglaló szerint a MotionPlus-t kikapcsolom,akkor nem 50Hz-en "megy" a TV...?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Ha a Samsung TV-nél a PC-vel összekötött HDMI forrás "blu-ray"-re van nevezve,akkor azért indul mindig a win indulásakor kiterjesztett asztal módban a TV 24p-n....?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Az létezik, hogy (2012-es E szériás 40"-os , UE40EH6030) a vásárlástól számított időhöz képest jóval később (kb. fél-egy év) vehető észre vízszintes banding a panel közepén.....? Mert ha ilyen nincs,akkor más természetű hiba van....a forrás ugyanaz kezdetektől.....régebben,mintha csak egyetlen csatornánál lehetett volna észrevenni,de mióta folyamatosan figyeljük, jelen van máshol is....és nagyon minimálisan észrevehetően a HDMI/DVI (PC) forráson is, ha homogénebb,világos a kép...szóval,lehet banding...? De akkor miért nem a kezdetektől látszik...?
-
R3nts
senior tag
válasz
Csocsesz75 #73618 üzenetére
Nem,nem szabad...!
-
R3nts
senior tag
Nekem sem,és gondolom az idelátogató fórumtársaink nagy többségének sem....de kábelszolgáltatónál műszerészként dolgozó barátom mesélt már sok horrort a "zelőfizetők" "találékonyságaira"....bár ez lehet csak település-specifikus, és/vagy rasszspecifikus hozzáállás....de ne menjünk bele...
Békés, boldog karácsonyt Neked, és az összes fórumtársamnak egyaránt...!
-
R3nts
senior tag
"...Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....".... Azt hiszem,pont ezt írtam.....elnézést, ha szabatosan fogalmaztam a továbbiakban....nyilván arra gondoltam, hogy a kártyát magát nem teheted át egy másik tv-ben lévő CI+ modulba....hiszen a fenn általam leírtak szerint a szolgáltató párosítja a modult a kártyával.....akkor nem nézhető másik tv-n, ha csak a kártyát teszi át valaki egy másik tv-ben lévő CI+ modulba.....azt hittem egyértelmű az okfejtésem,de akkor bocsánat,amennyiben mégsem volt az...ezt is azért tartottam fontosnak megemliteni,mivel vannak,akik konkrétan ily módon ütköznek akadályokba....mert pl. régebben máshonnan ("antennabót,web" vásároltak CI modult....és nem tudván, hogy az aktuális szolgáltató általában párosítja a kiadott kártyáit a moduljaival....sőt eghyes szolgáltatók "meg sem engedik", hogy külön vegyél CI modult,csak azt lehet bérelni,vagy megvenni tőlük,amit Ők adnak...
-
R3nts
senior tag
válasz
Vhiktor #73582 üzenetére
Mert a szolgáltató minden kártyát párosít a modulhoz,amibe beleteszi/beleteszed....tehát már pl. a másik szobában lévő tv-hez sem jó az a kártya,amelyiket emebből vettél ki....hogy elkerüljék az okosságok elharapódzását...ezért minden egyes bekapcskor a rendszer ellenőrzi, hogy a megfelelő modulban a megfelelő szolgáltatói kártya van-e...?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Srácok,Euronics bolt H6200-as 50"-os, 200 000 ezerért megéri?Plusz 5000 a 2db aktív szemcsi hozzá...
-
R3nts
senior tag
Köszönöm szépen Mindenkinek!
-
R3nts
senior tag
A GRX ElectroOutlet-ről hallottatok már,...? megbízható?Hivatalos garit ad? Egy 48H6400-ast vennék ott...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Szeretném megkérdezni, hogy szakmai szempontból milyen tévét ajánlanátok, 200e forint körül.....az árért lehető legnagyobb méret kéne, full HD tartalmak (digitális kábel tv, sorozatok .mkv-ben, és eredeti BD filmek nézésére) nem szempont a 3D....és a SMART sem,bár anélkül már úgysincs tévé....köszönöm szépen előre is.....( jöhet nem Samsung tipp is,meggyőzhető vagyok)
-
R3nts
senior tag
válasz
gyeniko #72823 üzenetére
Szia!Leszedtem az általad linkelt 2 BD lemezt....elindítom a tv-n....ez ok....de nem értem,mit kéne állítanom hozzá a tv-n,a tesztábrák függvényében....nagyjából értem az angol nyelvű fórumot,ahionnan linkelted....de azért annyira nem, hogy végig tudnám vinni....mit,hogyan kell állítani a tesztábráknál...?
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Sokat olvastam Samsung tévéknél CI modulfogadó meghibásodásával kapcsolatban,ezen a fórumon. Van egy UE40EH6030-asom,két előfizetői végponttal a lakásban....egy STB-os kiépités digitális csomagokkal CRT TV-n,az egyik szobában,és az EH6030-asban egy CI+ modul,a hozzávaló szolgáltatói kártyával.a másik szobában.Ma reggel a digitális csatornák (SD,és FHD-k egyaránt)szétestek a Samu tévénél, és folyamatosan azt irta ki, hogy a "CI modult nem működik megfelelően,ellenőrizze", ill. "nincs jel,vagy gyenge"....megijedtem,azt hittem a tévében krepált be a modulfogadó....de a másik szobában is csak az analóg adók jönnek a CRT TV-n... a "STB-ot a szolgáltató letiltotta", vagy "nincs jel"...fogad ott is....délelőtt mindkét végpontra küldtek frissitő jelet.... a szolgáltatás mindkét végpontomon aktív....utánna áramtalanítottam mindkettőt, kártya,modul ki-be húzogatás megvolt....szerintetek is a szolgáltatómnál van gebasz,vagy tényleg az EH6030-asban lévő CI3 modulfogadó száll(t) el...?
-
R3nts
senior tag
Persze, olyat....!Elhiszem,minden további nélkül....olyat biztosít....ha a másik 2 végén még van 2db 3-3 milliós ketyere...! Ami mondjuk a magyar emberek0.0001%-ának otthonában nem fellelhető....persze,attól még tudjuk,hogy van ilyen....a kérdés csak az : mi a f.sznak...?
És most (sem) nyilván nem Téged támadlak ezzel...!
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! 2013 07 02-án vásároltam MM webáruházából egy UE40EH6030-ast....beregeltem a MySamsung weboldalán így megvan az 1+1 év gari. Megfordult a fejemben, hogy vásárolok hozzá még egy évre teljeskörű garit 9 000-ért,de úgy hallottam, csak a vásárlástól számított (konkrét?) egy éven belül lehet....az oldalon felkínálja a beregelt termékhez,de pofára esni sem akarok, hogy "megveszem", ámde már nem érvényes.... tehát ez év végéig van rá időm, vagy konkrétan 2014 07 02-áig kellett volna, hiába van ott, hogy "vehető"...?
-
R3nts
senior tag
Köszi a választ Mindenkinek...!
Akkor a MYSamsung-on "vásárolt" plusz kiterjesztett gari,az teljeskörű gyári/gyártói garanciának minősül??
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!A garancia-dzsungel hozzászólásokkal kapcsolatban szeretnék érdeklődni,segítséget kérni....2013. 07.-hóban vásároltam Samsung tévét (UE40EH6030) MM webáruházból....nemzetközi garipapir volt hozzá,mellékelve a számlával, bár csak 1 év teljeskörű garanciát kaptam rá!
A MySamsung weboldalon engedte beregelni a terméket,adott rá plusz 1 év garit....így 2015.07 hóig van teljeskörű garanciám elvileg.....namost: alapból 2 év járna,ha nem szürkeimportos a tévé,nem...? És erre járt volna még a plusz 1 év a beregeléssel,nem...? Magyarul : átb....ak, vagy átb....ak...?
Továbbá, ha ilyen a tényállás,egyáltalán megéri-e ( a MySamsung weboldalán felkínált további kiterjesztett-garancia lehetőségek közül) még további plusz pénzekért garanciát vásárolnom hozzá...?Vagy akkar az egész humbug...?
( Még további 1, ill. 2 évet kínál fel, a szóban forgó termékre...)
-
R3nts
senior tag
Sziasztok! Erre [link] valaki...? Még annyi, hogy PC-s filmlejátszásnál 1.4 HDMI-n, nincs, vagy észrevehetelen a jelenség.....és FHD adásoknál is...."csak" SD adásoknál...
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Van egy 42"-os EH6030-as Samsung tévém....nem a csúcs,de én nagyon szeretem...
Olyan problémám van, hogy a képernyő közepén teljes hosszában, egy kb 10cm széles vízszintes világos(abb)"csíkot/sávot" fedeztünk fel....nem mozog,nem változik, aktuális képtől függően látszik, hol jobban, hol kevésbé... mediacard-ból kap jelet a TV, semmi felesleges kábelezés....a háttérfény lejjebbvételével (20/10-en használtuk, most visszavettem 20/7-re) sokat javul a helyzet, de ott van a csík....teljesen "szabályos" sáv, nem olyasmi,mint a clouding...ráadásul ez a tv "még" backlite, nem edge LED-es....jövő év júliusáig garos még (MM webshopos - teljesen korrekt!! vásárlással beszerezve), tehát elvileg no para, csak már a szervízes/esetleges panelcserés mizériától is előre kiver a víz...
A TV mögött kb. 10 cm-re volt a házimozi center hangfala,arra is gondoltam, az kavart be a tv-nek, elraktam messzebb.....de még mindig ott van a csík.....nem is tudjuk pontosan,mikor jött elő,mert hál' Istennek,nem durván zavaró, de azért gebasz van,na....valami ötlet/tipp/tanács...? Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
R3nts
senior tag
válasz
Flashget #63717 üzenetére
Az komoly...!
Én is f.stam, hogy jó e a TV-m modulfogadója....most cseréltem én is az SD box-ot CI modulra fullos FHD csomagokkal a kábelszolgáltatómnál...
Eddig minden OK vele, gyönyörű képe van natív 1920X1080-ban küldi a HD adókat, gyors,EPG hibátlan mindenütt....szerencsém volt....kopp-kopp-kopp.... -
R3nts
senior tag
Ja ,bocsáss meg, elnéztem...!
Hát, ebben meg pont egyezik a véleményünk....!
Mert, bár tagadhatatlan feelingje van egy MKII-esnek, de pl. én (sok évet nyüstöltem mindkettőt...
) sosem szerettem igazán bakelitről zenélni.....sok-sok szubjektív oka volt - de a lényeg, hogy nem szerettem....akkor inkább már Pioneer CDJ2000+EFX1000 kombó...
-
R3nts
senior tag
Nézd, ha nekem (nyilván beállítás - értsd : szín,kontraszt,stb... -függvénye nélkül is) az egyik lejátszónak számomra láthatóan szebb képe van pl. 1080p .mkv file-ok lejátszásánál,mint a másiknak,akkor értelemszerűen azt fogom használni....jöhet nekem bárki,bármilyen hivatalos mondandóval.....Gyakorlatilag nekem eddig a sok-sok lejátszóprogramból a SplashPro képe tetszett a legjobban,ezért az általam 70%-ban nézett médiatípushoz (sorozatok 1080p .mkv formátumban) csak ezt használom.....és mivel nem kezel BD ISO-t, arra a PDVD-t.... (a fennmaradó média nézegetési szokásaim 30%-ában ) Miért kéne "kompromisszumot kötnöm", hogy egyetlenegy lejátszót haszmálok mindenre....? OK, hogy a PDVD is lejátssza például az 1080p .mkv-t.....de ha nekem jobban tetszik az emlitett formátumra a SplashPro képe,miért ne használjam.....Ha nekem "szebb", akkor baromira nem érdekel, hogy mások szerint "ugyanolyan"...
Ha a SplashPro kezelné a BD ISDO-t,arra is azt használnám,mert nekem annak a lejátszója a legszebb....sőt, kapaszkodj meg : lehet megköveztek ezért, de pl. ha nagy ritkán 720p, vagy 1080p .wmv-t nézek ,a WindowsMedia Player-rel játszom le,mert ott,annak a kodeknek SZÁMOMRA a WMP a legszebb megjelenítője....
-
R3nts
senior tag
Én csípem,mert nekem ilyen van,és szeretem, de azért ugye ez vicc...?
[link] -
R3nts
senior tag
Sziasztok!A Samsung EH6030-as TV DVB-C tunerja MPEG2-es, vagy MPEG4-es....?Mert most váltanék Set top box-ról CI modulba helyezhető kártyára a szolgáltatómnál....köszönöm a választ előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest